De Bilderberg Conferentie 2024 was de 70e editie van het evenement, en er zijn geen tekenen dat het wat kalmer aan gaat doen. Integendeel, gezien de opmerkelijkheid van de deelnemers van dit jaar en de omvang van de besproken onderwerpen, is het duidelijk dat de Bilderbergers vastberadener zijn dan ooit om de wereld naar hun hand te zetten, schrijft Vigilant Citizen.

Een grondige blik op de aanwezige gasten, de entiteiten die ze vertegenwoordigen en de banden die ze met elkaar onderhouden is een fascinerende maar verontrustende ervaring. Want, serieus, je kunt onmogelijk een “samenzweringstheoreticus” zijn als je je realiseert dat deze politici, megabedrijven, “journalisten” en andere grootheden letterlijk achter gesloten deuren met elkaar heulen tijdens geheime bijeenkomsten. Dit gevoel wordt nog versterkt door het feit dat de Bilderbergconferenties volgens de Chatham House regels werken, die vereisen dat deelnemers tot geheimhouding worden verplicht en de identiteit of affiliatie van een bepaalde spreker niet bekend mogen maken.

Dit jaar vond het evenement plaats van 30 mei tot 2 juni in Eurostars Suites in Madrid. Hoewel deze conferenties normaal gesproken goed beveiligd zijn, was het evenement dit jaar gewoon absurd. En toen een vloot politiebusjes de koning van Spanje naar de conferentie escorteerde (hoewel hij niet op de officiële deelnemerslijst stond) terwijl een korf bewakingsdrones rond het terrein zweefde, leek de locatie op een dystopische politiestaat.

De discussies op de Bilderberg bijeenkomsten worden in het diepste geheim gevoerd, maar de officiële website publiceert meestal een (nogal laconieke) lijst met onderwerpen op de agenda. Dit jaar waren de onderwerpen

 • Staat van AI
 • AI Veiligheid
 • Veranderende gezichten van de biologie
 • Klimaat
 • Toekomst van oorlogsvoering
 • Geopolitiek landschap
 • Economische uitdagingen voor Europa
 • Economische uitdagingen VS
 • Politiek landschap VS
 • Oekraïne en de wereld
 • Midden-Oosten
 • China
 • Rusland

Deze onderwerpen kunnen in één zin worden samengevat: “Hoe kunnen we politiek, technologie, big pharma en de media gebruiken om een wereldwijde wereldorde tot stand te brengen?”

Hier volgt een blik op Bilderberg 2024.

AI in dienst stellen van de elite

Zoals hierboven te zien was, was kunstmatige intelligentie een belangrijk onderwerp op Bilderberg 2024. Deze ongelooflijk krachtige technologie staat momenteel nog in de kinderschoenen en je kunt er maar beter van uitgaan dat de mondiale elite de ontwikkeling ervan naar haar hand wil zetten. Om dit te doen richten de Bilderbergers geen “comités” op die vage “aanbevelingen” doen. Nee, ze halen de CEO’s van de grootste AI-bedrijven binnen en geven ze opdrachten.

Daarom waren Demis Hassabis, de CEO van Google DeepMind, Mustafa Suleyman, de CEO van Microsoft AI, Palmer Luckey, oprichter van Anduril Industries en Arthur Mensch, de CEO van Mistral AI, aanwezig bij Bilderberg 2024.

Ook Alex Karp van Palantir Technologies was uitgenodigd. Dit enorme big data-bedrijf heeft samengewerkt met de CIA, het DHS, de NSA, de FBI en het CDC. Tot de zakelijke klanten van het bedrijf behoren Morgan Stanley, Merck KGaA, Airbus, Wejo, Lilium, PG&E en Fiat Chrysler Automobiles. In 2020 heeft de National Health Service (NHS) in het Verenigd Koninkrijk Palantir een niet-concurrerend noodcontract toegekend om COVID-19-gegevens te ontginnen.

  WEF roept op tot "einde cash" tijdens bankencrisis

Een van de producten van het bedrijf is Palantir Gotham, een product dat AI gebruikt voor het dystopische concept van “predictive policing” (ja, zoals in de film Minority Report). Maar gezien het feit dat de criminaliteit in grote steden over de hele wereld toeneemt (sommigen zeggen dat dit met opzet is), kun je je afvragen: waar wordt deze technologie eigenlijk voor gebruikt?

Big Pharma corruptie

Als we één ding geleerd hebben van COVID-19, dan is het wel dat grote farmaceutische bedrijven een buitensporige hoeveelheid macht uitoefenen op nationale regeringen. Landen over de hele wereld dwongen burgers om vaccins te nemen van deze geselecteerde farmaceutische bedrijven onder de dreiging van baanverlies en volledige uitsluiting uit de samenleving. Sommige landen ontwikkelden zelfs “vaccinpaspoorten” – de grootste fantasie van de grote farmaceutische bedrijven.

Enkele van de belangrijkste spelers in dit onzalige systeem waren aanwezig op Bilderberg 2024, waaronder het hoofd van het EU Centrum voor Ziektepreventie en Controle en natuurlijk de CEO van Pfizer.

De media noemen hem graag “Dr.” Albert Bourla, waardoor het lijkt alsof hij een medische dokter is. Maar dat is hij niet. Vroeger was hij dierenarts. Dit verklaart misschien waarom hij zijn klanten als vee behandelt. Als je denkt dat ik overdrijf, zie hier een korte video waarin hij erg enthousiast wordt over pillen die microchips bevatten.

Bourla zei:

“De FDA heeft de eerste ‘elektronische pil’ goedgekeurd, als ik het zo mag noemen. Het is eigenlijk een biologische chip die in de tablet zit en zodra je de tablet inneemt en hij oplost in je maag, stuurt hij een signaal dat je de tablet hebt ingenomen. Stel je dus de toepassingen voor, de therapietrouw. De verzekeringsmaatschappijen zouden weten dat de medicijnen die patiënten moeten innemen, ook daadwerkelijk worden ingenomen. Het is fascinerend wat er op dit gebied gebeurt.”

“Stel je de therapietrouw voor.” Vee voldoet. Mensen beslissen uit vrije wil.

Twee jaar na die WEF-discussie verscheen COVID en regeringen wereldwijd probeerden Pfizer te dwingen tot “naleving” van vaccins. Het lijkt wel alsof ze deze dingen achter gesloten deuren beramen. Op geheime bijeenkomsten.

Infiltreren in de media

Het hoofddoel van deze site is het belichten van de totale infiltratie van de massamedia door de globalistische elite. Van entertainment tot “journalistiek”, bijna alle media die de massa bereiken moeten voldoen aan de agenda’s van de elite. Daarom zijn op de Bilderbergbijeenkomsten altijd machtige figuren uit alle mediavormen aanwezig.

Dit jaar was Gerhard Zeiler aanwezig, de president van Warner Bros. Discovery International – een mediaconglomeraat dat merken bezit als Adult Swim, Boomerang, Cartoon Network, Discovery Channel, TLC, TBS, TNT en Warner TV.

  Ik ga geen f*cking ongedierte eten: Een Manifest

Natuurlijk kan de muziekindustrie niet worden genegeerd. Daarom was Daniel EK, de CEO van Spotify, aanwezig op de Bilderberg bijeenkomst. Kreeg hij te horen hoe zijn bijna-monopolistische muziekdistributieplatform moet worden vormgegeven om elitaire doelen te dienen? Zal het alleen gebruikt worden om elitaire artiesten te promoten?

Het domein van de “journalistiek” (ik gebruik aanhalingstekens omdat deze mensen hun beroep hebben verraden) is ook belangrijk voor de Bilderbergers. Vertegenwoordigers van nieuwspublicaties over de hele wereld waren uitgenodigd voor het evenement, waaronder Bret Stephens van de New York Times. Interessant feit: The New York Times viel The Vigilant Citizen meerdere keren aan voor hun verslaggeving over Pizzagate. Kregen ze orders van bovenaf?

Zanny Minton Beddoes, de hoofdredacteur van The Economist, was aanwezig op Bilderberg 2024. John Micklethwait, de vorige hoofdredacteur van deze krant, was er ook. Zoals we in eerdere artikelen op deze site hebben gezien, publiceert The Economist regelmatig bizarre eindejaarscovers die op griezelige wijze gebeurtenissen voorspellen die kort daarna uitkomen. Gebeurt deze vreemde trend omdat ze toegang hebben tot informatie op Bilderberg-niveau?

Een andere mediagerelateerde Bilderberg-gast was Fareed Zakaria, presentator van CNN’s Fareed Zakaria GPS. Hij is ook columnist bij de Washington Post en Newsweek en regelmatig te gast bij het World Economic Forum.

Wil je het resultaat zien van een “journalist” die heult met de wereldelite?

Fareed Zakaria prijst de elite in 2019 omdat de “wereld beter wordt”. Dit valt niet in goede aarde.

Technische oorlogen

Bilderberg 2024 was sterk gericht op oorlogvoering. The Economist (hierboven genoemd) noemde Oekraïne ooit “een AI-oorlogslaboratorium” en beschreef het als “een proeftuin voor bedrijven als Anduril en Palantir.” Beide bedrijven werden hierboven genoemd omdat ze ook waren uitgenodigd voor Bilderberg.

Alex Karp, de CEO van Palantir, verklaarde ooit:

“Er zijn dingen die we kunnen doen op het slagveld die we niet zouden kunnen doen in een binnenlandse context.”

De IDF gebruikt momenteel Palantir-technologie in Palestina “ter ondersteuning van oorlogsgerelateerde missies”. Deze samenwerking levert het bedrijf grote winsten op, zoals Karp enthousiast verklaarde: “Er is veel vraag naar onze producten.”

Een andere eregast op Bilderberg is Eric Schmidt, de voormalige CEO van Google.

Wat is hij nu van plan? Oorlog. Volgens Forbes magazine was Schmidt zo “geïnspireerd door het gebruik van drones op het slagveld in Oekraïne” dat hij het afgelopen jaar heeft “gewerkt aan een geheim militair drone-project”. Schmidt zei ook dat Oekraïne “aanhoudende financiële en technische steun nodig heeft van de bondgenoten van Kiev”. Ja, hij dringt er bij de regeringen op aan om de oorlog te financieren omdat dit belastinggeld in zijn eigen zakken zal verdwijnen.

De minister van Buitenlandse Zaken van Oekraïne, Dmytro Kuleba, is ook aanwezig op Bilderberg 2024. Alle belangrijke actoren in deze oorlog zijn aanwezig op deze bijeenkomst. Het is echt een door de elite gesponsord AI-lab.

  De wereld vergaat, riemen vast

Andere Bilderberggasten zijn Jen Easterly, directeur van het Cybersecurity and Infrastructure Security Agency van de Verenigde Staten; Tarun Chhabra, senior directeur voor technologie en nationale veiligheid van de Verenigde Staten; en Richard H. Phillips, directeur van de nationale inlichtingendienst van de Verenigde Staten.

Wat doen deze overheidsfunctionarissen die zich bezighouden met gevoelige onderwerpen eigenlijk op deze bijeenkomst? Werken ze voor het Amerikaanse volk … of voor de mondiale elite?

Het opleiden van “leiders”

Bovenaan de alfabetische lijst van Bilderberg-deelnemers staat een vreemde naam: Stacey Abrams. De eerste vraag die bij je opkomt is: wat doet zij daar eigenlijk? In 2018 verloor ze de gouverneursverkiezingen in Georgia van de Republikein Brian Kemp, maar ze weigerde zich gewonnen te geven. Vier jaar later verloor ze opnieuw van Kemp met een veel grotere marge.

Ondanks haar afwijzing door de kiezers blijft Abrams kunstmatig overeind gehouden worden door de media en het politieke establishment. In 2019 werd ze de eerste en enige niet-ambtsdrager ooit die de State of the Union toesprak. In 2021 werd ze genomineerd voor een Nobelprijs voor de Vrede voor haar “geweldloze campagne om te gaan stemmen.” Echt waar?

Dit jaar woonde ze de Bilderberg bijeenkomst bij als CEO van Sage Works Production – een media productiebedrijf dat nog niets produceerde.

Met andere woorden, ze wordt klaargestoomd door de mondiale elite. Waarvoor precies? Dat zal wel besproken zijn op Bilderberg 2024.

Tot slot

Een studie van Bilderbergbijeenkomsten onthult hoe moderne democratieën niet de wil van het volk volgen – ze volgen de wil van de elite. Als democratieën niet gecompromitteerd zijn, waarom zijn er dan zoveel staatshoofden aanwezig op deze bijeenkomsten (bijvoorbeeld Mark Rutte, de Nederlandse premier)? En waarom zijn er zoveel belangrijke regeringsfunctionarissen (bijvoorbeeld Marco Buschmann, de minister van Justitie van Duitsland)? Moeten zij niet het volk dienen? Want het lijkt erop dat ze eigenlijk de elite dienen.

Bovendien, waarom communiceren deze gekozen functionarissen met de hoofden van grote farmaceutische bedrijven? En techbedrijven die profiteren van oorlog? Waarom discussiëren ze met journalisten die er een carrière van hebben gemaakt om het globalisme te promoten, terwijl ze andersdenkenden mijden?

Bilderbergbijeenkomsten zijn het enige bewijs dat nodig is om te begrijpen dat “samenzweringstheorieën” helemaal geen “theorieën” zijn. Het zijn geverifieerde feiten. Degenen die dat niet zien, hebben waarschijnlijk teveel gekeken naar Fareed Zakharia die de elite op CNN prees.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Sta op. Spreek u uit. Verzet u. Creëer rimpelingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe slaapwandeling naar de Derde Wereldoorlog stoppen
Volgend artikelSteun aan genocide om multipolariteit een halt toe te roepen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De “elites” mensen met een vals ego. Vertaald in geld wat vaak niet netjes is verkregen. Ze hebben oorlogen gearrangeerd en veel ellende. Wij hebben netjes opgebouwd of gebouwd om nu uitgewist te worden. Wie het niet ziet zal het nooit zien. En verder God zij met u!

 2. De globalistische want woonachtig in Zwitserland en Groot-Brittannië WEF- en 666-bedrijf Heineken holding-eigenaar (50,01%) Charlene de Carvalho – Heineken en echtgenoot Michael de Carvalho waren ook aanwezig bij Bilderberg 2024. Een zoon van dit koppel, Alexander mag zich sinds 2021 een young global leader noemen.
  Zelfs volgens de Mockingbird press/ newspeak/ msm maakt De Carvalho – Heineken zich schuldig aan belastingontwijking en dit is natuurlijk een eufemisme voor belastingontduiking. Als onderdeel van de machtselite komen ze natuurlijk overal mee weg want regels & wetten gelden slechts voor het goyim/ plebs/ sheeple.

  • De nazaat van een maharadja die ik in Amsterdam kende, zei dat hij Freddy Heineken eens tegenkwam op straat en hem vroeg over God, ik geef toe dat dit soort dingen voor mij gênant zijn, maar ik begrijp ook dat er geen andere methoden meer zijn. Heineken zei: “God?! Dat ben ik.”

  • Heineken was voorstander van een Europa van ‘de regio’ zonder landsgrenzen zodat de distributie van bier beter verloopt.

  • In 1941 is opgericht wat later The Five Eyes (FVEY) is gaan heten: een samenwerkingsverband van de geheime diensten van de VS, GB, Australië, Nieuw-Zeeland & Canada.

   In een later stadium zijn hier vier landen aan toegevoegd: Denemarken, Frankrijk, Nederland & Noorwegen (Nine Eyes, maar de samenwerking is minder intensief, althans dit wil men ons doen geloven.
   Dickie Dick komt achter de schermen genoeg mensen tegen, ook van Big Tech en ik eindig met ’n tip: https://www.vpngids.nl/privacy/anoniem-browsen/ip-adres-verbergen/

 3. Nederlanders zijn niet speciaal een leuk volk, maar met de EU is het veel erger geworden door commercialisering en gierigheid waarop naar alle maatstaven een bepaalde onbeschoftheid is geënt die eerder gematigd leek door sociale wetten en regels. En misschien hebben ze nu eindelijk wel een reden om minder leuk te zijn. Maar het niveau van zwarte magie en het linkerpad is al bereikt. En je maakt het mee op het niveau van alledag. In dit geleidelijk verval, dat inmiddels al de grens van mens-zijn heeft overschreden, heeft de EU zeker een rol gespeeld.

 4. Bekend is dat de ‘elite’ Orwells’ 1984 en Huxleys’ Brave new world als handboek gebruiken, maar gaan ze nu ook Tolkiens Lord of the rings gebruiken? De AI-bedrijven Palantir en Anduril deden bij mij een belletje rinkelen: Palantir waren volgens Tolkien de zichtstenen ofwel kristallen bollen, waarmee de hele wereld ‘gezien’ kan worden en Anduril was het zwaard van Aragorn, waarmee hij behoorlijk onoverwinnelijk was.
  Nou ja, het weerspiegelt maar weer mooi de hallucinatoire binnenwereld van de ‘elite’, als je begrijpt wat ik bedoel …

 5. Wat ging hieraan vooraf met koning Felipe.

  Here they are preparing it al. Made in Holland.

  Koning Willem-Alexander & koning Felipe bezoeken ’t European Space Research & Technology Centre. https://youtu.be/w96X4PUKeV8?si=xuThGx9t5HSSBQrb

  Niemand heeft ooit een contract met de BV Nederland getekend en je slaaf maken is ook verboden.
  STRAFRECHT: Artikel 285b Sr. Inbreuk persoonlijke levenssfeer (vrees aanjagen): Hij/zij, die wederrechtelijk stelselmatig opzettelijk inbreuk maakt op eens anders persoonlijke levenssfeer met het oogmerk die ander te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden dan wel vrees aan te jagen wordt, als schuldig aan belaging, gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of een geldboete van de vierde categorie.

  Twee grootste datacenters in Nederland 80% van alle kinderporno wereldwijd gehost op NL servers.
  https://youtu.be/rCW3xPJ5oeU?si=XeNQxvZ2GHoMLtmg

  De slavernij is door Nederland in 1863 werd afgeschaft.
  https://youtu.be/u1qw9AYGYJQ?si=NhdYcVI7xblj9WpN
  maar niet waarom ie weer werd opgetuigd… hoezo dat…

  Alle leden van de Verenigde Naties hebben zich gebonden aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.
  https://www.stichting-recht.nl/slavernij-mensenhandel-en-het-ambtsmisdrijf-art-365-strafrecht-2020/

  De controlestaat wordt uitgerold via de Smartphone, QR code, Digitale Identiteit en CBDC munt. Al vele jaren waarschuwt UPF als een roepende in de woestijn voor alles wat komen gaat. De Corona (Covid) periode was daarin een ‘oefening’…….. om te zien hoever men nu al kon gaan met de misleiding en sturing van mensen al is dat lastig te bevatten.

  EINDELIJK GAAT DE BEVOLKING ONTWAKEN UIT DE MASSA HYPNOSE!

  Ze deden dit in het geheim…niemand is wat gevraagd……..

  Wij zijn niet van hen is arrogantie ten top.

  Kijk hoe Tucker Carlson Klaus Schwab vernietigt als een “bejaarde idioot”
  https://www.hetanderenieuws.nl/kijk-hoe-tucker-carlson-klaus-schwab-vernietigt-als-een-bejaarde-idioot-nederlands-ondertiteld/

  RESOLUTIE VAN HET SOEVEREINE NEDERLANDSE VOLK GERICHT AAN ALLEN EN IN HET BIJZONDER DIEGENEN DIE ZICH SCHULDIG MAKEN AAN MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID EN ALLEN DIE OP BASIS VAN EEN REDELIJK VERMOEDEN VAN SCHULD AAN DERGELIJKE MISDRIJVEN. ALS VERDACHTE KUNNEN WORDEN AANGEMERKT.

  Wij, het Nederlandse volk, We the People of the Netherlands, handelend vanuit onze onvervreemdbare rechten in het International Volkenrecht, de Conventies van Genève, ons door God gegeven recht, het Natuurrecht en het (commune) strafrecht laten hierbij aan allen en in het bijzonder diegenen die zich schuldig maken aan misdaden tegen de menselijkheid en/of op basis van een redelijk vermoeden van schuld aan dergelijke misdrijven als verdachte kunnen worden aangemerkt, weten zoals hierna zal worden overwogen, verklaard en aangezegd. Overwegende dat: op 14 juni 1992 onze voormalige regeringsfunctionarissen Ruud Lubbers en Hans van den Broek in Rio de Janeiro in het geheim……. met de particuliere organisatie “United Nations” (UN) en 192 nationale staten en civielrechtelijke overeenkomst sloten welke word aangeduid als “AGENDA 21” “Nu Agenda2030”.

  Burger met Wilsverklaring (Contract) Spreekt men zelf onderling af.

  Blauwe envelop is zeerecht en hebben ze ons dood verklaard terwijl we dat niet zijn. Je kan geen zake doen met een dood iemand en/of een computer die zich identificeert met een inspecteur die niet bestaat en beide personen nooit met elkaar in contact zijn geweest. Dan is het misleiding door uw eigen mensen zonder scrupules.

  Artikel 1 BW Allen die zich in Nederland bevinden, zijn vrij en bevoegd tot het genot van de burgerlijke rechten. Persoonlijke dienstbaarheden, van welke aard of onder welke benaming ook, worden niet geduld.

  Artikel 3:33 BW Een rechtshandeling vereist een op een rechtsgevolg gerichte wil die zich door een verklaring heeft geopenbaard………ik heb geen verklaring met de BV Nederland getekend ooit en niemand niet. Dus volledig onterecht en al 2 keer bij een bijeenkomst van oude rechters geweest die hopen dat hun eigen collega’s een keer wakker worden van het verkeerd interpreteren van de wetten zeggen zelf dat hun collega’s niet kunnen lezen of het verkeerd lezen.

  Artikel 3:44 BW (definities zie wetsartikel) 1. Een rechtshandeling is vernietigbaar, wanneer zij door bedreiging, door bedrog of door misbruik van omstandigheden is tot stand gekomen. (Samen met Artikel 3:49 BW en 3:50 BW)

  Are Global Elites EVIL or STUPID?
  And the most politicians follow them blindly and that’s the worst part and also has no wisdom….. Eckhart Tolle tells Russell his views on those in power and explores the lack of wisdom leading the world today.
  https://youtu.be/kawBVP1cozM?si=kLvFtsqFL6n67Fkh

  This Man is Pure Evil…
  https://youtu.be/ssHCZ5gqVK0?si=NM8D5Z4KLW8eh8sC

  The entire financial system of the Western world is in private unelected unaccountable hands, the hands of people who meet in absolute secrecy.

  Who Really Owns the Federal Reserve.

  Kom je weer bij die Jefferson uit die ook het Neurenberg tribunaal leidde na 1945 de bevrijding.
  In the year 1910, a secret meeting between some of the world’s most powerful private men took place on the secluded island of Jekyll Island. This is where the idea and the plan to form the Federal Reserve were hatched. This meeting was so secretive that they did not even admit this meeting happened until the 1930s. Now, given the fact that today the Federal Reserve is number one, the most powerful economic decision maker in the world, number two is not a company. Number three is not a federal agency either. And number four is not accountable to either shareholders or to voters.
  https://youtu.be/it1cU2mayeU?si=yx3Vegc25T0jvTew

  • Thnx man. Goed stuk……. gebaseerd op strofen uit het wetboek van strafrecht…….en daarmee een stuk gereedschap wat ik zéker kan gebruiken.
   Ik heb een bekeuring liggen van 450 € , voor een auto (oldtimer) die ik al tien jaar niet meer heb, en heb weggedaan voor de onderdelen aan een liefhebber. Kon vervolgens die auto papieren niet kwijt omdat dit via de sloper moest en die doen dat niet omdat er geen auto bij was.

   En dan een keer te laat zijn met opschorting van dat kenteken…….met als gevolg die bekeuring voor het onverzekerd laten staan van een auto. Bezwaar bij zo’n drol van een Officier van Justitie wordt uiteraard afgewezen, want je hoort de wet te kennen……… terwijl dat een academische studie van jaren vergt……..en wetjes via kranten worden verspreid, die ik niet lees……..omdat ik niet verplicht ben om die rotzooi daarin tot mij te nemen.

   Dat moet doorgaan voor het uitvoeren van het recht.

   Het enige recht in dat smerige wereldje komt uit de loop van een geweer.

   Ik wordt nu geacht dit aan de kantonrechter
   voor te leggen. Als dat weer zo’n d66-drol is weet ik het wel.

   Lekker wereldje zo.

  • Hoi Andreas.
   Goed wat je daar allemaal schrijft. Bedankt daar voor.
   Ik probeer wat aan te vullen, als je het goed vindt.

   Het is inderdaad, of het begint, zoals je zelf al aangeeft, een kwestie van zeer goed lezen.

   Goed lezen is uiterst moeilijk, vind ik. En ik meen dat ik dat kan weten omdat ik tamelijk veel gelezen heb. Dus ik heb veel geoefend. Daarom kan ik snel lezen, want dat is soms nodig om de draad niet kwijt te raken. Dat weet ik o.a. uit persoonlijke ervaring met bijvoorbeeld het lezen van de Bijbel. Pas na 100 keer weer die gedeeltes lezen, met die en die gedeeltes in het achterhoofd ging mij een beetje dagen wat er nu eigenlijk, naar de letter dus, stond geschreven. (En wat er écht staat is anders was vele mensen denken dat er zou staan, maar dit terzijde.)

   Lezen is dus een grote en erg moeilijke kunst. En natuurlijk vooral als het ingewikkelder materie is die gelezen wordt. Goed lezen vereist ook een mens dat (persoonlijk) ontwikkeld is. Men moet immers de delen van de zinnen ontleden en deze delen in een vat gieten waar ze thuishoren. Goed interpreteren en begrijpen dus.

   Er is dus, naast o.a. intelligentie, ook een persoonlijke ontwikkeling nodig om goed te kunnen lezen, want de woorden en zinnen moeten op de juiste plaats vallen.
   En dit alles is een geestelijk gebeuren. Je kunt het niet zien, ruiken of voelen. (Ik wijd wat uit omdat ik me realiseer hoe belangrijk dit is en juist nu, in deze tijd.)
   Ik denk dus dat ik jouw tekst goed begrijp, maar dit komt ook door de studie die ik zelf gemaakt heb van de onderwerpen zoals: wie lopen er nu eigenlijk (bewust!) te knoeien op deze aarde? Hoe lang, waarom, wat doen we eraan? Wie liegen er, stelen er, moorden er, denken dat zij beter zijn dan anderen. Zijn ze gek geworden, door inteelt krankzinnig geworden, door teveel geld en macht slecht geworden, door ‘priesters’ ongelofelijk in de maling genomen? En dit al duizenden jaren lang! Steeds dezelfde etters zijn het vaak.

   Het probleem zit diep in sommige mensen. Die denken écht dat zij beter zijn dan andere volkeren of rassen. Dát is een probleem dat niet op te lossen is. Dat gaat, als men van goede wil is, zeker honderden jaren duren voor deze rot uit de mensenwereld is. En dan vooral door de eigen kant; die van het gewone volk. Volk dat vaak niet kan lezen of denken dan oppervlakkig en dan ook nog eens in de richting die hen zelf goed uitkomt. Om nog maar te zwijgen van de etters die die mensen ook nog eens levenslang in de war maken door troep in de mensen hun hersenen te brengen. Denk aan een frauduleuze opleiding waar belangrijke zaken weggelaten worden, geschiedenis vervalst en verbloemd wordt verteld, enzovoorts.

   Maar ja, ik stop maar, want je weet denk ik ook wel wat ik bedoel. Maar misschien leren andere mensen die dit lezen er wel wat van. Maar voorlopig denk ik dat we maar moeten proberen te redden wat er te redden valt. Dat is al heel wat. Maar als ik het denkniveau van sommigen zie, en dan de grote bek die ze erbij hebben, de domme arrogantie van het eigen gelijk, dan zakt mijn broek af. Ze zouden de goeden nog verraden als hun dat uitkomt. Zo onverstandig en onderontwikkeld zijn ze. (Niet dat dat erg is, zo is het nu eenmaal. Maar als er lastige tijden zijn, dan worden domme mensen nog een gevaar ook, ze houden alleen maar op en verraden iemand nog waar die bij staat.)

   • Oh, ja:
    En als er (groot) geld verdiend kan worden dan wordt al snel álles van waarde vertrapt. Geldzucht en egoïsme is zó onvoorstelbaar dom, dat is niet te beschrijven. En toch zit dat in allen, denk ik. Egoïsme is nu eenmaal de natuur van de mens. Dat is natuurlijk goed. Maar wanneer de mens veel geld gaat verdienen en rijk en machtig wordt, dan wordt dat egoïsme van de ene, de hel van de andere. Mensen zijn zo in staat om boven hun natuur uit te groeien en dan wordt natuurlijk egoïsme altijd pervers. Dan krijgt het als een ziekelijke aandoening gigantische proporties.

    Ik bedoel, niet dat ik zelf zo een lieverdje zou zijn hoor, maar ik zie dat gewoon gebeuren met mensen. Die worden slecht vaak gemaakt door de omstandigheden. Door de ontwikkeling die we als mens doormaken. Bijvoorbeeld: Nu kunnen we veel betere wapens maken dan 1000 jaar geleden maar onze ethiek en onze moraal zijn niet mee-veranderd. We kunnen baas worden van 500 mensen en die doen dan wat wij zeggen omdat ze daar geld mee verdienen.

    Dat is pervers. En toch wordt het geaccepteerd. Mensen moeten ook eten? Tja. Het is een moeilijk probleem. Ik zou zelf wel een oplossing kunnen bedenken, maar die zal wel niet goed genoeg zijn. Er zal samengewerkt moeten worden door ‘heiligen’ en die zouden tegen de imbecielen beschermd moeten worden willen ze niet monddood en erger gemaakt worden. Samengewerkt worden om de wereld in de GOEDE richting te sturen. En dan langzaamaan de boosdoeners weg te werken.

    Nooit weer de zogenaamde ‘heilige’ familiegoden-boeken toelaten, dat is een belangrijk iets. Die boeken hebben zoveel kwaad gebracht.

    Maar er moet samen gewerkt worden door de ‘heiligen’ (intelligente mensen van goede wil) op deze wereld, dat is een feit. Samenwerken aan nieuwe regels en wetten omdat het oude slecht is. Het is verrot tot op de bodem, het zaait dood en verderf en maakt de hel op aarde voor wie er niet (bij die elite, die familie, dat ras, dat geloof zelfs) bij hoort. Zoveel is wel duidelijk. Daarom schreef Shakespeare denk ik “What’s in a name?”. Tot welke familie behoort iemand en daarom doet die vaak wat die doet. Families spannen namelijk vaak samen tegen andere mensen op deze wereld.

 6. Off topic en ook weer niet: Margarita de Bourbon de Parme (ex van Edwin de Roy van Zuydewijn wiens leven door toedoen van de neporanjes is geruïneerd) is geboren met een gouden lepel in de bond en snapt in het geheel niet dat de steun van de Nederlandse bevolking voor de monarchie nog altijd aan het afkalven is: https://www.bndestem.nl/show/prinses-margarita-in-tranen-over-opa-bernhard-na-rel-rond-lidmaatschap-partij-van-adolf-hitler-was-voor-hij-naar-nederland-kwam~a4c88943/

 7. even gekeken op wiki naar mevrouw Abrams wat het plan is, de toekomstige fascistische frontman verkleed als zwarte vrouw. En natuurlijk is het weer verstopt in het daglicht:

  Abrams appeared as an actor in “Coming Home”, the season 4 finale of Star Trek: Discovery, as the President of United Earth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in