Bij de Nederlandse protestanten niet langer een geheim: “De Great Reset is in volle gang en lijkt onomkeerbaar”

0
4464

De Great Reset is al in volle gang en lijkt onomkeerbaar, schrijft het Reformatorisch Dagblad. Volgens de krant komt dit vooral doordat we te maken hebben met oncontroleerbare ontwikkelingen en wereldwijd kuddegedrag.

Er zijn een aantal ontwikkelingen die erop wijzen dat de Great Reset al in volle gang is. Ten eerste zijn grote techbedrijven met miljarden gebruikers de nieuwe wereldmachten geworden. Zij bepalen door censuur wat we wel en niet mogen weten.

Ten tweede, er is een financiële “reset”. Er wordt veel geld in de economie gepompt en de rente wordt zeer laag gehouden. Het gevaar bestaat dat de zeepbel uiteindelijk zal barsten. Ten derde krijgen regeringen steeds meer macht. Denk bijvoorbeeld aan het vaccinpaspoort, waarmee u van bepaalde activiteiten kunt worden uitgesloten.

Klaus Schwab, de geestelijke vader, wil dat niet alleen staten, maar ook multinationals, actiegroepen en organisaties als de Gates Foundation meedoen, met als gevolg dat natiestaten nog verder worden verzwakt.

Volgens het Reformatorisch Dagblad overschatten mensen als Schwab de maakbaarheid van de wereld schromelijk, en is de analyse die aan hun ideeën ten grondslag ligt “zeer discutabel”.

Robert Kennedy Jr. waarschuwt voor een machtsgreep om de globale democratieën te verslaan

Wij zijn nu allemaal Russen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here