Bij de Nederlandse protestanten niet langer een geheim: “De Great Reset is in volle gang en lijkt onomkeerbaar”

0

De Great Reset is al in volle gang en lijkt onomkeerbaar, schrijft het Reformatorisch Dagblad. Volgens de krant komt dit vooral doordat we te maken hebben met oncontroleerbare ontwikkelingen en wereldwijd kuddegedrag.

Er zijn een aantal ontwikkelingen die erop wijzen dat de Great Reset al in volle gang is. Ten eerste zijn grote techbedrijven met miljarden gebruikers de nieuwe wereldmachten geworden. Zij bepalen door censuur wat we wel en niet mogen weten.

Ten tweede, er is een financiële “reset”. Er wordt veel geld in de economie gepompt en de rente wordt zeer laag gehouden. Het gevaar bestaat dat de zeepbel uiteindelijk zal barsten. Ten derde krijgen regeringen steeds meer macht. Denk bijvoorbeeld aan het vaccinpaspoort, waarmee u van bepaalde activiteiten kunt worden uitgesloten.

Klaus Schwab, de geestelijke vader, wil dat niet alleen staten, maar ook multinationals, actiegroepen en organisaties als de Gates Foundation meedoen, met als gevolg dat natiestaten nog verder worden verzwakt.

Volgens het Reformatorisch Dagblad overschatten mensen als Schwab de maakbaarheid van de wereld schromelijk, en is de analyse die aan hun ideeën ten grondslag ligt “zeer discutabel”.

Robert Kennedy Jr. waarschuwt voor een machtsgreep om de globale democratieën te verslaan

  Voedseltekorten over zes maanden - De globalisten vertellen ons wat er daarna gebeurt
Vorig artikelDe CoVaxx-19 Scorebord: bloedingen, bloedstolsels en alles daartussenin
Volgend artikelVS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als “meststof”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in