Foto Credit: Strategic Culture Foundation / (Public Domain)

Bereiden we ons allemaal voor op het onvermijdelijke? De terugkeer van Trump in het Witte Huis? Het lijkt erop dat zeker de Biden-regering dat aan het doen is, gezien de recente gebeurtenissen. De terreuraanslag in Moskou stond de afgelopen dagen centraal in het wereldnieuws, maar geen enkele westerse journalist lijkt in staat om de ISIS-waarschuwing van de VS te noemen voor wat het was: schijnvertoning.

En niet alleen de waarschuwing was onoprecht, maar ook de wansmaak van het vitriool van Washington dat alleen geëvenaard werd door de verdacht openlijke en snelle afwijzing dat Kiev geen aandeel had in de aanval, schrijft Martin Jay.

Wansmaak lijkt het kenmerk te zijn van de regering Biden met een mislukt buitenlands beleid dat op de tweede plaats komt. Als Amerikanen eerder nog niet wisten dat de VS twee proxyoorlogen op twee afzonderlijke fronten niet in de hand kan houden, dan weten ze dat nu wel. Terwijl de hulppakketten die op de Palestijnen terechtkomen – en soms zelfs hun dood betekenen – een statement op zich zijn, is het interessant om te zien hoe Biden altijd in het verleden kijkt bij bijna alles wat hij doet. Zelfs RussiaGate is uit zijn bedompte graf gehaald en nieuw leven ingeblazen door Biden’s persmensen die het Amerikaanse publiek nu voorbereiden op een mislukking van Biden in december. De grootste angst voor Biden is de “hack en lek” aanval die veel democraten over de streep duwde met Hillary Clinton toen haar e-mails onthulden wat voor een volslagen morsig politiek figuur ze is. Wie kan die opmerking “er zijn daar [in Syrië] terroristen, maar die staan aan onze kant” vergeten toen zij het had over de begindagen van de Syrische crisis die in 2011 begon?

  Poetin wint - Rusland zal dankzij de sancties van het Westen naar verwachting in 2022 de hoogste gaswinsten in de geschiedenis boeken

Voor Biden zijn er vast veel kwesties die de Russen op een bepaald moment kunnen lekken, met corruptie in Oekraïne bovenaan de lijst. Maar een saillante vraag is of Poetin zich wel zorgen moet maken over “verkiezingsinmenging”. Deze komische uitdrukking, bedacht door de Amerikanen en gericht aan Moskou, wordt op zo’n manier gebruikt dat de bescheiden waarnemer denkt dat het een smerige Russische uitvinding is, ondanks dat de Amerikanen deze praktijk praktisch hebben uitgevonden en er de afgelopen 70 jaar in Latijns-Amerika hun eigen voordeel mee hebben gedaan.(Public Domain)

De realiteit is dat Poetin zich er niet mee hoeft te bemoeien. Als Biden wordt herkozen, zal de toenmalige seniele Amerikaanse president worden verslagen in Oekraïne en zal het Amerikaanse volk niet alleen alle corruptieverhalen uit dat land te zien krijgen, maar ook het verband tussen de verkiezingsbemoeienis van de regering-Obama in 2014 om een leider die aan Rusland gelieerd was omver te werpen en de oorlog van vandaag. Het nepnieuwsverhaal over alles vanaf de dag van de Russische invasie zal niet langer kloppen zodra de Russische troepen de regering Zelensky omverwerpen en het Westen meer dan in zijn wildste nachtmerries zal worden vernederd om te tekenen wat hen ook maar wordt voorgeschoteld.

Dit verklaart voor een deel hoe de persmachine van de NAVO – en de meeste Europese regeringen – in overdrive gaan over de noodzaak om de militaire capaciteiten van Europa te versterken. Dit is volledig een list om als afleiding te dienen voor wanneer Kiev valt en de westerse elites klaar staan met hun soundbites. De Russen komen eraan. We zeiden het toch?

  Trump belooft binnen 24 uur een einde te maken aan het Oekraïne-conflict

En toch is het grappige dat Biden is gestopt met te zeggen dat “Poetin aan het verliezen is in Oekraïne”, omdat zijn onhandige persmensen er waarschijnlijk eindelijk achter zijn gekomen dat het een beetje botst met “De Russen gaan andere Europese landen innemen zodra ze Oekraïne hebben.” Inconsistentie en misrekening zijn echt de kenmerken van de oorlog in Oekraïne en het gestuntel van het Westen sinds dag één.

Nu de NAVO op zoek is naar meer leden in de uithoeken van de wereld, lijkt het erop dat de adembenemende domheid van Biden in Oekraïne de NAVO eindelijk zal ontmaskeren voor wat het is: een papieren tijger. Wat heeft het voor zin om westerse journalisten om te kopen om leugens te stenograferen die de NAVO gratis uitdeelt, diagrammen waarin het aantal tanks of plaatsen wordt opgesomd die de NAVO collectief heeft en vervolgens het cijfer wordt vergeleken met dat van Rusland, als niemand in het westen het lef heeft om ook maar één soldaat op het slagveld op te offeren? Het zal niet lang duren voordat zelfs domme Amerikanen doorhebben dat hun belastinggeld wordt uitgegeven aan een oorlogsmachine die de rijken rijker maakt en hen arm houdt, zoals veel Amerikanen opmerken hoeveel goederen in de supermarkten met bijna 50 procent zijn gestegen tijdens Biden’s ambtstermijn.

De Russen komen niet. Maar Trump wel, en hij zou de oorlog in Oekraïne wel eens kunnen stoppen op zijn eerste dag in functie. De situatie is zo wanhopig dat terwijl de Amerikanen zich beginnen te verheugen op de verkiezingskoorts, het Biden-kamp zich zorgen begint te maken over Rusland. En RFK verdeelt de Democratische kiezers door midden. Iemand als Trump, die zo veranderlijk en egocentrisch is in alles wat hij doet, zou het antwoord kunnen zijn om de waanzin van de Biden-jaren te stoppen. John Bolton, zijn voormalige nationale veiligheidsadviseur die wilde dat hij Iran zou bombarderen, zei dat “alles [over Trump] episodisch, anekdotisch, transactioneel is. En alles is afhankelijk van de vraag hoe dit Donald Trump ten goede zal komen.” Is dit misschien het enige zinnige dat deze halve gare ooit heeft gezegd?

  Het laatste offensief van het Kiev-regime

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Amerikaanse strategen vrezen oorlog met RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse regering geeft toe dat er geen pandemie was
Volgend artikelIsraël krijgt welverdiende kritiek voor zijn ongedisciplineerde wreedheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Het wordt tijd dat er in amerika weer wijze mannen opstaan die de gebruiken en gewoonten van hun verre voorgangers eindelijk begrijpen,,,,, dat ze niet in staat zullen zijn om de gehele wereld te veroveren en dat de opperhoofden van de uitgeroeide indianen door het blanke en Spaans gedrocht weer in de tipi wijze besluiten nemen dat het verdorven land weer van hen gaat worden en de indringers verdrijven naar hun oorden waar ze vandaan kwamen Dit kan alleen plaatsvinden als d wereld bevolking nagenoeg is uitgeroeid en dat ze weer opnieuw moeten samenleven als de wereld neit zal vergaan

 2. “Biden zakt naar nieuw dieptepunt over bomaanslag Moskou en nepnieuws RussiaGate”

  Nogmaals de ‘man’ die Biden speelt is een acteur die naar mijn mening een Oskar verdient voor zijn acteer prestaties, zelfs de familie van Biden heeft toegegeven dat de echte Joe Biden niet meer is en toch gaat het schapen-collectief, emotioneel volop het orgel en verspreidt de mantra van ongeloof, zonder zelf een onderzoekje te doen, nu kan het nog, de verdrukking komt naarstig.

   • Matt april 3, 2024 Bij 12:20

    Juist toen “Biden” gekozen werd als president waren de linkse media in een hosanna stemming, naderhand draaiden deze idioten langzaam bij, ik heb helemaal niets op met politici, jaren lang gestemd op de populisten onder hen, vanaf 1986 niets hebben ze kunnen veranderen, ja ten slechtste, allemaal even verrot en corrupt in mijn visie Matt.

  • More than half a year ago i already posted and shared an article of “the peoples voice” in which this website mentioned to be informed by the Biden family that Joe passed away in 2019 and was replaced by an actor. Also in that period i saw a video in Twitter from a woman who was filming “Biden” in conversation with a few person. The woman was standing somehow behind Bidenat his right side and certain moment he scratched his neck and the woman shouting in het camera micorophone “Oh god he wears a mask” seeing the mask moving in his neck.
   I have shared this in Twitter and also MeWe asking when the real Joe died and why the Americans do not react having a fake president and if that was legal that a fake Biden could be elected as president in case the real Joe had died before the elections. Never got any reaction on my questions.

   • er is heel wat discussie over wie nu eigenlijk deze Biden is. vergelijken van film toont inderdaad, dat het niet altijd dezelfde persoon is. In een interview met Tucker zei de psychiater Van de zoon, dat hij al in 2012 had gewaarschuwd, dat Biden tekenen van dementia vertoonde. En 7 jaar later zou die zelfde man Dan president verkozen worden… we hebben niet veel keus Dan opnieuw voor trump the kiezen he? Kennedy bewijst met zijn keuze in vice president, dat hij een door en door democraat is – iemand stelde, dat de democraten hem in het geniep steunen, zodat hij niet echt oppositie voor Biden moet voeren, en nu geloof ik dat ook. Ik doe het niet graag want ik kan trump niet uitstaan, maar zelfs Putin schijnt the denken dat hij het beste is wat we voor het land kunnen down. Vooruit Dan maar.

 3. Onbewuste mensen zijn domme kopieermachines. Onbewuste mensen doen en praten na wat ze horen en zien.

  Biden is er om zijn aanhang cognitief kapot te maken. Als je Biden namelijk nog wil blijven verdedigen, dan moet je echt alle cognitie over boord gooien.

 4. prachtig verhaal om te lezen, ook hoe de mensen in Europa zich zouden moeten voorbereiden op een oorlog met Rusland. Een oorlog die er in die vorm nooit gaat komen. Zelf steun ik steeds meer de theorie dat we in een transformatie zitten. We gaan dus naar een compleet andere samenleving omdat de globalisten hun ballen niet meer in de lucht kunnen houden. Het wordt het einde van een compleet evil empire. Ironisch is dat de globalisten dit in hun oneindige hebzucht zelf hebben veroorzaakt. Het internet is namelijk het medium dat alles aan het daglicht brengt. En dat is wat ze ten val gaat brengen.

  ps de president van Amerika is niet Joe Biden, maar de ceo van Blackrock.

  • De échte potus achter de schermen luistert naar de naam AB, tevens dé patroonheilige van de defensie-industrie, maw oorlogstuig met een duizelingwekkend oorlogsbudget, Engel des Doods en ongezien haatzaaier tussen volkeren en naties onderling.

   • Daar heb je gewoon gelijk in, simpel, maar vlak Blackrock ook niet weg, al moet ik eerlijk zijn, ik weet ook niet alle verbanden en connecties, wel weet ik dat dadelijk mijn pensioen naar de verkeerde mensen en beleggingen gaat waar ik en miljoenen anderen niets over te zegen hebben. De meeste zullen hun pensioen jaren in armoede doorbrengen. Helaas. Rutte heeft zijn werk als hoer van het groot-kapitaal goed gedaan.

 5. Mensen er komt helemaal geen verkiezing voor die tijd is het dikke oorlog en is de noodtoestand uitgeroepen, waarom denk je dat het hier ook maar niet wil lukken?? Ze wachten op het moment afgesproken in DAVOS!!

  • Ik denk dat ze hem inderdaad graag zouden laten vermoorden, maar dan is er toch wel veel kans op burgeroorlog. Waarschijnlijk zullen ze het risico niet nemen.

 6. Trump of Biden, pff, ik zou eerder denken aan iemand als Jeffrey Sachs, maar die zit niet in een politieke partij maar lijkt mij wel een zeer goede vent, hoop dat die hoop in dit stuk van de schrijver op goede beslissingen van Trump als die gekozen word zullen uitkomen, ik kan niks positiefs zien in of Biden of Trump!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in