Migrantenkaravaan eist dat Joe Biden zijn “toezeggingen” honoreert

4
© The White House

Een migrantenkaravaan die zich momenteel naar de Amerikaanse grens beweegt, heeft Joe Biden opgeroepen om zijn “toezeggingen” aan de migranten die op het punt staan het land te overspoelen na te komen. 1.000 Hondurese migranten hebben zich vrijdag illegaal naar Guatemala verplaatst, schrijft The Associated Press. Het persbureau voegt eraan toe dat de migranten een warme ontvangst verwachten wanneer ze de Amerikaanse grens bereiken. Een verklaring van de migrantenrechtengroep Pueblo Sin Fronteras zegt dat men verwacht dat de Biden-regering actie zal ondernemen.

“We erkennen het belang van het feit dat de inkomende regering van de Verenigde Staten een sterke betrokkenheid heeft getoond bij migranten en asielzoekers, wat de regeringen van Mexico en Midden-Amerika de kans biedt om een beleid en migratiebeheer te ontwikkelen dat de mensenrechten van de bevolking in de mobiliteit respecteert en bevordert”.

Biden heeft onlangs toegezegd veel van het beleid van president Trump op het gebied van grensbeveiliging en immigratie te zullen terugdraaien, meldt Neonnettle.

Biden heeft ook beloofd een einde te maken aan de Migrant Protection Protocols (MPP), waardoor migranten in Mexico moeten blijven wachten op hun hoorzittingen.

Reeds eerder heeft Biden de basis gelegd voor een amnestie voor 11 tot 22 miljoen illegale buitenlanders tijdens een vergadering met opengrenzen-lobbygroepen om een wetgevende strategie te bespreken.

De vergadering omvatte Biden’s genomineerde om Health and Human Services (HHS) te leiden, Xavier Becerra, die een van de strengste lockdown deelstaatsbeleid van de natie heeft uitgevoerd. Becerra heeft zelfs toegezegd om werkgevers te vervolgen die samenwerken met het Immigration and Customs Enforcement (ICE) agentschap.

  Covid Vaccin Nonsens

“Een nieuwe regering van de Verenigde Staten is een kans om samen met de Mexicaanse regering een samenwerkingsplan te ontwikkelen met Midden-Amerika om samen met maatschappelijke organisaties de oorzaken van migratie aan te pakken, en een kans om de regionale samenwerking met betrekking tot personen die asiel nodig hebben te vergroten, en om illegale en onmenselijke programma’s te ontmantelen, zoals Stayain in Mexico, de Amerikaanse Asylum Cooperation Agreements met El Salvador, Guatemala en Honduras, evenals de uitzettingen door de autoriteiten van de Verenigde Staten onder Title 42”.

Een andere Biden-ambtenaar heeft echter verklaard dat het geen open grenzen zou betekenen.

“De verwerkingscapaciteit aan de grens is niet als een licht dat je gewoon aan en uit kunt zetten”, zei Susan Rice, binnenkomend beleidsadviseur van Biden, tegen de Spaanse telecomdienst EFE.

“Migranten en asielzoekers moeten absoluut niet degenen in de regio geloven die beweren dat de grens ineens volledig open zal zijn om iedereen op dag 1 te verwerken Onze prioriteit is om de asielprocedure aan de grens te heropenen in overeenstemming met de capaciteit om dit veilig te doen en de volksgezondheid te beschermen, vooral in het kader van Covid-19. Deze inspanning zal onmiddellijk beginnen, maar het zal maanden duren om de capaciteit te ontwikkelen die we nodig hebben om volledig te heropenen”, zei ze.

De gruwelijke dubbelmoord op Channon en Christopher – een misdaad die door de media werd verzwegen

Vorig artikelBiden wil op de eerste dag van zijn presidentschap meer dan 12 miljoen illegale buitenlanders staatsburgerschap verlenen
Volgend artikelGelekt e-mail laat zien hoe de EU-autoriteit onder druk werd gezet om ondanks problemen het Covidvaccin goed te keuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Biden is duidelijk knettergek maar was ook te verwachten van een lappenpop van de joodse linkse elite die aan de knoppen staan van het plan the great reset

  • Welke joden zijn het deze keer die aan de knoppen staan of proberen.
   Of zijn ze het ze allemaal,
   Alle soorten dus bij elkaar, als 1 joden club om de boel over te nemen.
   Of hebben ze daar onderling ook nog een strijd over, wie nou de beste jood is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in