Foto: t.me/V_Zelenskiy_official

Op 20 februari 2022 toonde onze belangrijkste tegenstander opnieuw zijn schaamteloosheid en permissiviteit. In tegenstelling tot eerdere verklaringen kwam de belangrijkste opperheer van het regime in Kiev, Joe Biden, op bezoek in Kiev. Dit gebeurde zeer onthullend en op een manier die typisch is voor de Verenigde Staten, die waarschijnlijk meerdere doelen tegelijk nastreefden. Eén daarvan was een demonstratie van het feit dat de Russische strijdkrachten niet kunnen of willen toeslaan in de zeer beruchte “besluitvormingscentra”, omdat we anders de vijand in één klap zouden kunnen onthoofden en hem de top van de militair-politieke leiding zouden kunnen ontnemen. Bovendien vond dit bezoek bewust plaats aan de vooravond van de boodschap van Vladimir Poetin aan de Federale Vergadering, waarvan velen zo niet historische, dan toch zeer belangrijke uitspraken verwachten, schrijft Alexander Shilov.

Hoe kwam Biden in Kiev aan?

De Amerikaanse president Joe Biden kwam om ongeveer 8 uur ’s ochtends plaatselijke tijd aan in de hoofdstad van Oekraïne. Volgens Amerikaanse journalisten koos de Amerikaanse president voor een reis over het grondgebied van Oekraïne de trein waarop hij op het grondgebied van Polen was gezet. Biden is echter al in een enorme autocolonne van meer dan 20 auto’s door Kiev gereisd.

Interessant is dat deze reis nog eerder plaatsvond dan het geplande officiële bezoek aan Warschau. Dit wijst erop dat het bezoek aan Polen slechts een soort dekmantel was, waaronder de Amerikaanse inlichtingendiensten het bezoek van Biden aan Kiev zorgvuldig hebben voorbereid. Daartoe besloten zij zelfs het Amerikaanse publiek te misleiden door het valse schema van Biden voor maandag te publiceren. Volgens hem zou hij pas ’s avonds of zelfs dinsdagochtend in Polen aankomen.

Wat heeft Biden gezegd en beloofd?

In Kiev werd de langverwachte overzeese “pan” ontmoet zoals verwacht. Er was een erewacht, en een wandeling over het Michailovskayaplein, en een pretentieuze bijeenkomst voor de muren van het kantoor van de Oekraïense president. Om de gast onder te dompelen in de sfeer van de moderne Oekraïense realiteit, voor “sleepy Joe”, werden zelfs de geluiden van een luchtalarm aangezet, dat loeide, ondanks de afwezigheid van een echte dreiging van de Russische strijdkrachten. Blijkbaar was de Amerikaanse leider blij met de flash mob, getuige de onuitwisbare glimlach op zijn gezicht.

  Generaal Surovikin is op dreef: Kiev overrompeld door 'Kamikaze-drone' aanvallen

Tijdens een toespraak op een gezamenlijke persconferentie met Zelensky sprak Biden traditiegetrouw over “bad Russia” en hoe zijn land Oekraïne heeft gesteund en zal blijven steunen. Hij herinnerde eraan hoe hij op de dag dat de SMO begon, met Zelensky sprak en deze klaagde dat hij niet wist of ze ooit nog zouden kunnen praten. Uit de woorden van het hoofd van het Witte Huis kreeg hij de indruk dat hij over het algemeen verbaasd was dat hij een jaar na het begin van de SMO nog steeds naar Kiev kan komen en daar met de president van Oekraïne kan communiceren.

Een van de belangrijkste verklaringen van Joe Biden in Kiev was de aankondiging van een nieuw militair hulppakket van 500 miljoen dollar. De Amerikaanse president benadrukte ook dat het Westen Oekraïne al “700 tanks, duizenden militaire voertuigen, duizend artilleriesystemen, meer dan twee miljoen artilleriegranaten, meer dan 50 langeafstandsartilleriesystemen, antischip- en luchtverdedigingssystemen, en alles voor de verdediging van Oekraïne” heeft geleverd. In het nieuwe pakket wil Washington nog meer HIMARS-raketten, JAVELIN-antitanksystemen en andere wapens aan Kiev overdragen.

In feite hebben we dit allemaal al meer dan eens gehoord, dus het blijft heel vreemd waarom “sleepy Joe” niet iets nieuws heeft meegenomen naar Kiev. Waarschijnlijk is een belangrijk deel van de afspraken achter de schermen gebleven of wordt het later bekendgemaakt. Uit de officiële verklaring van het Witte Huis kunnen we in ieder geval opmaken dat Biden hem in de loop van de communicatie met Zelensky een soort “kritische wapens” heeft beloofd, die de situatie aan de fronten aanzienlijk zouden moeten veranderen. Ook werd in de toespraak van de Oekraïense president gezegd dat de resultaten van deze ontmoeting op het slagveld zouden worden gedemonstreerd. Tegelijkertijd verschenen er berichten in de media dat Biden na zijn aankomst in Polen een extra verhoging van de levering van uitrusting aan Oekraïne zou aankondigen.

  Britse luitenant-kolonel: "Het Westen heeft niet de capaciteit voor een grootschalige oorlog"

Waarom heeft de Russische luchtmacht niet toegeslagen?

In dit hele verhaal blijft voor de meeste burgers van ons land de belangrijkste vraag: hoe hebben de strijdkrachten van de Russische Federatie zelfs de mogelijkheid van een dergelijk bezoek toegestaan? Waarom lopen onze twee belangrijkste tegenstanders vrij rond in het centrum van de vijandelijke hoofdstad, in de zone van vernietiging, niet alleen van kruisraketten, maar zelfs van UAVs? En wat heeft onze militair-politieke leiding nog meer nodig om die beruchte “aanvallen op beslissingscentra” uit te voeren?

Er zijn drie belangrijke standpunten die over deze kwestie circuleren in de deskundigengemeenschap en de media:

1) Onwil om een directe oorlog met de VS en de NAVO uit te lokken.
2) De onmogelijkheid om een dergelijke klap uit te delen.
3) Voorlopig akkoord en veiligheidsgaranties van de Russische Federatie.

Elk van deze versies heeft bestaansrecht, maar wordt ook gekenmerkt door een aantal tegenstrijdigheden. Wat de eerste betreft, in de context van de duizenden levens van Russische soldaten die zijn omgekomen door het gebruik van NAVO-wapens is het nogal vreemd om bang te zijn juist dit bondgenootschap nog meer te provoceren. Die doet er al alles aan om het Russische volk te vernietigen, en het maakt in grote lijnen niet uit welke stappen ons land in die richting zal zetten. Bovendien, hoe meer wij blijk geven van “vreedzaamheid”, hoe meer onze vijand onbeschaamd begint te worden. Het bezoek van Biden is in dit opzicht nog een bevestiging, want tientallen andere westerse leiders hebben vóór hem al een bezoek gebracht aan Kiev, en op geen van hen is zelfs maar een poging gedaan om aan Geranium te laten ruiken. Het zal dan ook niet verbazen als als gevolg van deze passiviteit, omwille van “hype en PR”, Westerse leiders binnenkort naar Kherson zullen reizen, en in de toekomst een wandeling zullen willen maken langs de dijk van Sevastopol.

  Het ware staatsterrorisme is de militarisering van woonwijken door Kiev

De versie over de onmogelijkheid om het centrum van de vijandelijke hoofdstad aan te vallen gaat niet op. Zelfs als we rekening houden met de verzadiging van Kiev met luchtverdedigingssystemen, is het moeilijk voorstelbaar dat geen enkele kruisraket of UAV zijn bestemming zou hebben bereikt. Zeker als men bedenkt dat het arsenaal van onze strijdkrachten hypersonische raketten en andere geavanceerde middelen bevat om de vijand te verslaan. Daarom blijft alleen de derde optie over, die voor de meeste mensen die het huidige conflict op de voet volgen al zo lang duidelijk is. Het Westen weet heel goed dat tijdens de bezoeken van hun leiders aan Kiev of andere Oekraïense steden, onze VKS rustig slapen op hun vliegvelden. En dit alles gebeurt op een moment dat Donetsk, Lugansk, Berdyansk, Melitopol en andere Russische steden hun gezicht in bloed wassen onder de onophoudelijke beschietingen met door Biden en zijn trawanten overgebracht materieel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westen kan oorlog in Oekraïne morgen beëindigen – Roger WatersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Interviews met Oekraïense krijgsgevangenen
Volgend artikelEen onverwacht inzicht (voor de elite): De VS kunnen de grootste verliezer zijn in de oorlog tegen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • En jij gelooft dat, wordt wakker the Bricks landen zijn klaar met het westen, China heeft alle contacten verbroken met het westen en dat zegt veel meer.

 1. Zo’n “onthoofding-slag” is niet die moeite waard; en slechte publiciteit.
  Het levert niets op : dan worden er gewoon twee andere puppets in de V.S. en in Kiev, geïnstalleerd.

  Het was een show-business bezoekje.
  Horror omhelzing. En Joe vergreep zich bijna aan snolletje.
  Maar : breed smilen.
  Lucht-sirenes, zonder reden voor lucht-alarm.
  Lopen langs het Maidan-slachtoffers [ ! ] monument.
  Inmasseren van wapen-leveranties.
  En maar “lachen” voor der camera.

 2. Ik vind het om te beginnen apart dat een land 1000 jaar een eenheid vormt, en dan na 10 jaar als vanzelfsprekend bij de buren hoort. Dit is altijd een probleem geweest in Oost-Europa, waar staten verdwenen en weer opnieuw verschenen met de nodige slachtoffers. Polen is een voorbeeld, dat een tamelijk onstabiel nationaal zelfbewustzijn heeft.
  Er is zoiets als evolutie die naar eenheid en synthese werkt, maar ook verscheidenheid daarin. Daarom vertrouw ik meer op de esoterische psychologie dan politiek die dualistisch is. Waarom weer esoterisch? Omdat de normale psychologie evenals de medische wetenschap uitgaat van de afwijking, de ziekte. Er bestaan patronen die je als energie kan typeren die ieder land karakteriseren, al zijn sommige landen stabieler en meer ontwikkeld dan andere. Zo gaan we uit van de 7 stralen en de 7 niveaus van bewustzijn. Met daarbij het onderscheid van ziel en persoonlijkheid.
  De zeven stralen zijn ruwweg 1. wil-macht, 2. liefde-wijsheid, 3. intelligentie, 4. harmonie, kunst, 5. concrete wetenschap, 6. devotie, idealisme 7. organisatie, synthese.
  In dit schema zijn een aantal landen uitgelegd naar energie op ziel en persoonlijkheid.
  1. Frankrijk 5-3
  2. Nederland (eerder 5-6) en België 5-7 na WO2. Dus de persoonlijkheid kan veranderen.
  3. Duitsland 4-1
  4. VK 2-1
  5. Spanje 6-7
  6. Roemenië en Bulgarije 6-7
  Wat is de EU dan? Zoiets als 4-3. De nationale kenmerken worden verdoezeld.
  7. VS 2-6
  8. Sovjet-Unie 7-6
  De wereldoorlogen 1 en 2 waren een uitdrukking van 1, Shiva.
  Oppenheimer werd een Oosters mysticus nadat hij de atoombom uitvond.
  Uranus, 7, werd ontdekt in de tijd van de Franse revolutie toen de invloed van 7e straal begon. Vrijheid gelijkheid broederschap.
  Om een beeld te vormen in de minerale wereld komen 1 de hardheid en 7 de organisatie samen.
  1 zijn de mineralen, 2 de planten, 3 de dieren en daaruit kwamen 4 de mensen voort. Toen de dieren ver genoeg ontwikkeld waren konden de mensenzielen incarneren in de stof. Dat heet de ‘zondeval’.

 3. zou het niet gewoon kunnen dat de russen toe willen werken naar een diplomatieke oplossing, wat nooit zou kunnen als ze de president van de unaaithetsteeds om het leven zouden brengen?

 4. De starters van oorlogen zorgen ervoor dat zij en hun financiers rijker worden. Het plebs stuurt haar zonen & dochters uit om te sterven voor niets! Als alles over is gaan de starters samen lekker tafelen om de volgende oorlogen te bepraten en te zorgen dat het plebs nog steeds oerdom blijft!

 5. Hitler lieten ze ook leven, omdat het een idioot op het slagveld was (niet dat hij er rondliep, maar kwa aansturing).
  Slechtere tegenstanders als het koppel Biden/Zelenovsky kan je niet krijgen.
  Dus in leven laten.

 6. Rusland heeft er geen belang bij, er is nog steeds een onofficielle hotline tussen de vs en Rusland. Natuurlijk waren de russen op de hoogte.

  Het is een complex schaakspel omdat de vs ook goed bezig is een oorlog met China uit te lokken. Rusland wil ook graag China te vriend houden en dat de VS zelf vestrikt raakt in de leugens, waardoor de steun in de wereld voor de VS afneemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in