Mr. Dystopia, Klaus Schwab, en zijn WEF krijgen de laatste tijd steeds meer aandacht in de bedrijfsmedia. Ik kwam dit tegen op Telegram. Het is geplaatst op Twitter, schrijft Kurt Nimmo.

Yuan Yi Zhu is assistent-professor internationale betrekkingen en internationaal recht aan de Universiteit Leiden in Nederland. De bewering en de foto zijn niet van bronnen voorzien. Ik vond echter bevestiging op de website van Castanet in Kelowna, British Columbia.

MAiD, kort voor Medical Assistance in Dying, is een euthanasieprogramma in Canada.

Vroeger euthanaseerde Jack Kevorkian, een medisch patholoog met de bijnaam “Dr. Death”, mensen met een terminale ziekte. Een paar decennia verder. Nu stelt het Ministerie van Volksgezondheid in BC Canada zelfmoord voor in plaats van palliatieve zorg. Het kost veel geld om een patiënt medische zorg te bieden in zijn of haar laatste dagen.

Een tijdje geleden schreef ik een bericht over een suggestie van Chystia Freeland. Zij zei dat de zogenaamde middenklasse in Amerika en Europa moet worden gekort op hun salaris (in feite een proces dat al sinds de jaren zeventig gaande is). Freeland krijgt haar orders van het World Economic Forum, de mensen die erop aandringen dat je niets bezit, insecten eet en gelukkig bent. Meneer Dystopia, Klaus Schwab, heeft de laatste tijd zijn deel van de aandacht in de bedrijfsmedia gekregen.

De afgelopen decennia hebben Freelands transnationale bedrijfsvrienden, altijd op zoek naar een vloedgolf van winst ten koste van mensen, fabrieken verplaatst naar wat neerkomt op slavenarbeid in de derde wereld en het “communistische” China, dat niet communistisch is.

  De massale slachting van de MENSELIJKE KUDDE is nu aan de gang... hier is precies hoe het in zijn werk gaat om tot massale uitroeiing te komen

De Amerikaanse arbeider is nu opgesloten in een diensteneconomie, die elkaar eten serveert en elkaar goederen verkoopt die in China zijn gemaakt. De levensstandaard is sterk gedaald tijdens en na de covid-lockdowns.

Maar ook daarvoor was het niet rooskleurig. De economie heeft een enorme ballon van giftige schulden opgebouwd. Het is geen spionage ballon uit China. Hij kan niet worden neergeschoten met een raket van 450.000 dollar.

De ballon bestaat uit een onvoorstelbaar grote schuld, die, als hij niet wordt kwijtgescholden, een einde zal maken aan de uitzonderlijke en onmisbare natie. De Ouden wisten wat er zou gebeuren als de schuld niet zou worden kwijtgescholden. De heerschappij van de machthebbers zou in gevaar komen. Maar onze bankiers zijn blijkbaar veel minder intelligent dan de gemiddelde jood uit het Oude Testament. Overmoed, hebzucht en kwaadaardig narcisme kenmerken de moderne bedrijfsderivaten- en hedgefondsbelegger.

Een hooghartige en rechtgeaarde Freeland vindt dat het nu tijd is om het publiek in te lichten over een ander aspect van het een-wereld-plan van het WEF. Ze zou graag zien dat miljoenen mensen “minder gaan verdienen” en hun leven slijten in bittere armoede. Als dit geen psychopathie is, dan weet ik het niet meer.

De eliminatie van de middenklasse wordt beschouwd als eerlijk tegenover de Afrikanen ten zuiden van de Sahara en verre slachtoffers van het kolonialisme, ongelukkigen die leven van een dollar of twee per dag, dankzij lokale elites die samenspannen met de vermogenszuiger van het IMF.

Onze opoffering zal hen omhoog brengen en ons omlaag halen, en wij zullen elkaar in het midden vinden omdat, zoals Freelands criminele logica concludeert, wij eeuwenlang egoïstisch hebben geleefd ten koste van de minder bedeelden.

Dit is natuurlijk onzin. Banksters, het IMF en de Wereldbank hebben meer gedaan om Afrikanen (en Latijns-Amerikanen, Arabieren) te verarmen en te laten lijden onder burgerlijke en politieke conflicten dan ieder ander die in een ijzerwinkel in Kansas City werkt of auto’s verkoopt in Tampa, Florida.

  Wat zijn de gevolgen als de WHO erin slaagt haar IGR-amendementen aan ons op te leggen?

Hoe lang duurt het nog voordat bejaarde en zieke Boomers te horen krijgen: je bent te oud, je hebt veel te veel gezondheidsproblemen, je gezondheidszorg en sociale zorg is een oneerlijke last voor degenen die jonger zijn dan jij, een productieve jeugd, een moderne horige klasse die studieleningen afbetaalt aan de overheid en banken, de jonge en gezonde die cappuccino serveert aan artsen en deskundigen in het euthanasiebestuur.

Ik overdrijf. Maar niet veel.

Nu het complotgedeelte. Dat is het deel dat mensen niet graag geloven. Het commentaar van Freeland benadrukt het belang van wat ik nu ga schrijven.

De 0,01% heersende elite zal niet langer “nutteloze eters” tolereren, degenen die niet direct betrokken zijn bij het dienen en onderhouden van een supranationale staat en de daarmee verbonden monopolistische industrieën en bedrijven.

Dat wil zeggen, de zieken, de gehandicapten en de bejaarden – en vooral de bejaarden omdat zij een enorme rem vormen op de meer dan vijftig jaar durende financiële bagger en afroming van de fiat “petrodollar” economie van de Amerikaanse overheid, vooral wat betreft lonen en vergoedingen. In het verleden, na FDR, was er een “sociaal vangnet”, maar dat werd opzettelijk weggesneden door de “liberale” Bill Clinton, die Ronald Reagan op de hielen zat, en gedreven door Thatcheriaanse “hervormingen” die de Britse arbeidersklasse verarmden.

Ouderen dragen niet bij aan een economie die nu weinig meer produceert dan bommenwerpers, spionagesatellieten en televisieshows. Senioren bezorgen geen pizza’s tijdens de Super Bowl. Senioren vallen terug op hun sociale zekerheid. Velen hebben weinig keus na te zijn opgelicht op de vloer van het Wall Street casino.

Ze zijn niet nodig, ze zijn een last. Het bestaan zelf van de Boomers die de zonsondergang tegemoet gaan, is een geldzuigertje voor gewetenloze bedrijfspsychopaten die obsessief-compulsief elke laatste cent willen pakken voor aandeelhouders die in veel gevallen een plaag voor het land zijn (en letterlijk in het geval van Norfolk Southern). Ook worden de jongeren, die voor dit alles zullen moeten opdraaien, rechteloos gemaakt, als ze tenminste niet eerst in opstand komen.

  Een dringende kwestie

Sommige Amerikanen geloven dat de zaken zullen veranderen als we de juiste persoon in het Witte Huis krijgen. Ik kan het ze niet echt kwalijk nemen dat ze in deze valse hoop geloven. Ze zijn al vroeg opgevoed om zulke dingen te geloven. Nu doen ze steeds weer hetzelfde en verwachten ze andere resultaten.

Ik geloof niet dat veel Amerikanen beseffen dat de Verenigde Staten onder hun voeten vandaan worden verkocht aan Wall Street en de financiële klasse. Terwijl ik dit schrijf, kopen banken vastgoed in financiële moeilijkheden op.

Achter de schermen bouwen ze aan een nieuwe zakelijke rentenierseconomie. Zoals Mr. WTO zei, jullie – jongeren en ouderen – zijn nutteloze eters, zij zullen snel genoeg worden geëuthanaseerd – jongeren zullen niets bezitten en gelukkig zijn (en als je het verpest of een politieke faux pas durft te maken, zal de service worden geweigerd, lees de EULA).

Ik denk niet dat het tot een superstaat tussen de VS en de EU zal komen. Ten eerste beseft Europa eindelijk dat de overheid van de VS niet zo’n goede vriend is. Omdat de regering van de VS niets geeft om de mensen in Oost-Palestina of Duitsland, zal zij haar “onmisbare” buitenlandse beleid voortzetten met weinig tot geen aandacht voor kankerslachtoffers, honderdduizenden dode Oekraïners of Duitsers die in de kou bibberen. Allemaal moeten ze geofferd worden aan een financiële Moloch.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen onverwacht inzicht (voor de elite): De VS kunnen de grootste verliezer zijn in de oorlog tegen Rusland
Volgend artikelEr is niets vreemds aan dat Rusland Biden veiligheidsgaranties geeft tijdens zijn reis naar Kiev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

  • Goed nieuws Immortal dank voor het delen. Net boven de chemtrails weer dat geluid maar het word een steeds harder geluid alsof ze lager zitten. Weer niks te zien hoe is dat bij jou? Komt ook steeds vaker voor.

   • En dan maar hopen dat Idaho doorzet met deze aanpassing aan de wet. Ieg een goede stap in de juiste richting.

    Volgens de wetten in NL zou het helemaal niet gebeurd mogen zijn. Ik heb dat alles uitgebreid opgeschreven hier, nadat OHJE ons er op tipte.

    Wb het geraas, ik heb het de laatste paar dagen niet gehoord. Wel zag ik ze voorheen op verschillende hoogtes sproeien, met verschillende soorten streep – dunne, dikke, lage, hoge. Het is hier goed bedekt met af en toe regen, dus je weet niet wat ze uitvreten daar boven dat kunstmatige wolkendek. Maar ik krijg het idee dat we een paar dagen rust hebben, en dan gaat het weer beginnen. Lees ook af en toe SpaceConnect for info. Hier is iets over de maan, waar ‘ze’ al meer dan 30 jaar niet geweest zijn. Zou je al aan het denken moeten zetten wat ze in godsnaam aan het uitspoken zijn. Want je kan namelijk niet door de plasmalagen heen, je moet er zogezegd gaten in boren, om te lanceren. Dat doe je met EMF. Die korte hoge streepjes zijn geleider. Just sayin’… maar mensen mogen van mij geloven wat ze willen, hoor.

    https://www.spaceconnectonline.com.au/discovery/5705-feature-meet-the-architect-planning-our-base-on-the-moon

    P.s. ik reed laatst in Friesland, en ik zag enorme uitgestrekte landerijen, vredig alsof er geen kwaad in de wereld was. Ook nergens een omgekeerde vlag te zien, laat staan een oekrie vlag. Is jou dat opgevallen? Wat zijn ze aan het doen in NL met die zieke shit tegen de boeren? niet normaal…

    • Dank je voor Spaceconnect dat ken ik niet, ik duik er meteen in. Hier in de buurt van Harderwijk ook alles al weken dicht gespoten en regen. 3 dagen zon in 4 weken weet niet of dan de vaten chemicalien leeg zijn of ze even hoop geven om het daarna weer de grond in te boren maar je word gek van de duisternis. Ik kom nooit in Friesland maar bedankt voor de update.

     fijne avond man

     groeten boertje

     • Oke Spaceconnect sla ik over , ze promoten NASA en hun bullshit.
      Hun ¨raketten¨ komen nooit buiten de dome gaan altijd in een boog buiten gezichtsveld en rechtstreeks de zee in. Zag laatst nog een livestream op Youtube van een ¨astronaut¨ die een reparatie doet aan een ruimtestation en zijn pols was te zien tussen de handschoen en zijn pak.

      In de Bermudadriehoek liggen ontzettend veel ¨raketten¨ ik noem het liever grote vuurpijlen op de boden van de zee daarom mag je daar niet duiken zonder toestemming. Sommige gebieden hebben een duikverbod vanwege ¨gevaarlijke stromingen¨ daar liggen de vuurpijlen van de Nasa.

      Maar toch heel erg bedankt voor de link.

      • Maar dat bedoel ik juist… ze promoten NASA, dus je moet ze in de gaten houden! Ik lees ook mee met de ’tegenpartij’ om te zien wat die aan het uitbroeden is. Sorry, als ik daar niet duidelijk mee was. Dit verhaal is zo belachelijk, over de base on the moon. Hou op. NASA is super groot bedrog. Het is allemaal super groot bedrog wat ze aan het uitspoken zijn met de ‘ruimte’ maar ik vermoed dat er iets aan de hand is… iets heel raars. De hele moonlanding was toch ook gigantische nep? Maar er is wat… ik vrees dat ze heel erg aan het knoeien zijn met de polen, vooral de zuidpool, maar wat en waarom weet ik nog niet… Heb je dat verhaal van Admyral Byrd gelezen? Wat denk je er over?

       • Mijn excuses Immortal, Ik had het niet door dat je het zo bedoelde. Admiral Byrd had mij in mijn jeugd al in de greep veel boeken en info over gezocht vroeger.

        Wat vind ik er van.

        Hij komt uit een parasieten elite familie , rijke familie met veel privileges dus zou ik hem normaal niet vertrouwen. Maar hij heeft na zijn Antartica bezoek met de inneraarde een boek uitgebracht over zijn ervaring met de inneraard wezens en alles uitvoerig beschreven hier in.
        Toen de boeken in de handel kwamen zijn ze direct in alle boekenwinkels de boeken in beslag gaan nemen en zijn ze vernietigd… Op een paar exemplaren na die al verkocht waren , die zijn nu in privebezit.

        Dus ik geloof zijn verhaal zeker wel als er zo een moeite gedaan word om de boeken te verbergen. Vond het altijd een zeer boeiend verhaal. Ook vertelde Byrd dat er buiten de ijsring nog veel meer continenten liggen en daar ben ik ook van overtuigd.

        De dome is naar mijn inzicht veel groter dan de buitenste ijsring. Al die vieze parasieten en filmsterren e.d gaan volgens mij ook zo vaak naar Antartica om die continenten te bezoeken.

        Zal me niks verbazen als daar luxe hotels staan waar de echte Biden , paus en al die ander hufters deze genocidetijd zitten af te wachten.

        • En vergeet operation highjump niet , hij is niet voor niks met een immense vloot, meerdere vliegtuigen en grote groepen soldaten naar een dooie ijsvlakte gegaan dat zou absurd zijn als daar niks is. En dat liep niet zo goed voor ze af.

        • Antartica was vroeger ook tropisch dus de polen zijn al een keer (of meerder keren) gekeerd, er zitten ook meerdere pyramides onder de sneeuw en het ijs maar ik denk niet of dat gemanipuleerd is, ik denk eerder dat het een natuurlijk proces is. Een soort great reset van moeder aarde om de boel weer even schoon te vegen. Wat ik me wel voor kan stellen dat de parasieten dat nu proberen te bewerkstelligen terwijl hun veilig in bunkers of andere veilige buiten continenten zitten. You never know.

 1. Hitler had Joods bloed maar liet vechten voor de Duitse natie. Bismarck, die de Duitse staatjes verenigde, werd gefinancierd door Joods geld, evenals stadhouder-koning Willem III bij zijn oversteek naar Engeland. Ludwig von Mises van de Weense School binnen de economie was een grondlegger van het rechts-liberalisme, nu niet bepaald als variant van het communisme te beschouwen. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met tegenvoorbeelden noemen. Dus licht jezelf eerst eens wat beter voor. Nu ben je even slecht bezig als al die globalisten. Overigens is het logisch als Joden de baas willen zijn over niet-Joden. Anders krijgen ze maar stank voor dank, getuige bv. wat Emil Dreyfuss is overkomen. Joden zullen er nooit echt bij horen, hoezeer ze zich ook daarvoor uitsloven. Nog tot in de jaren zestig waren Joden in Amsterdam niet welkom op de industriële club! Dus beter dat Joden de baas zijn. Worden ze tenminste niet getreiterd en erger.

 2. Daarom is ook het PANDEMIE VERDRAG Wat de regering wil sluiten met de WHO ook zo gevaarlijk.‼️

  Als er weer een PANDEMIE uitbreekt dan neemt de WHO ALLE REGIE OVER VAN DE NATIONALE REGERINGEN.

  En BG roept al heel triomfantelijk dat er over deen paar jaar weer een pandemie komt……

  En we weten inmiddels hoe dat dan gaat……… VERPLICHT VACCINEREN , en weet u wat er in die prik zit……….. Nou ik wel : als je ze hoort praten over bevolkings / populatie vermindering.
  Corona was slechts een spelletje vergeleken bij de ongekozen criminele organisatie waar onze regering hun verantwoordelijkheden aan overdraagt……… ‼️

  ER DAAR DOET ONZE REGERING AAN MEE…….‼️

  • Ja criminelen zoeken criminelen en het grootste deel van NL volk zijn gewoon ook misdadigers zij brengen zelf hun kinderen naar de vergastkamer zo is ons volk allemaal gezien met de giftspuit corona ons volk is voor 78% Rutte en zijn links tuig welgevallig kijk straks maar bij de verkiezingen in maart a.s. .

 3. ´Er gebeurt wat er gebeurt omdat het van te voren zo is bedacht? Een lastige boodschap voor mensen die denken dat elke crisis weer een kwestie is van pech, en dat de overheid zijn uiterste best doet om ons te beschermen. In de onderstaande video legt Rosa Koire in 5 minuten het plan uit wat op dit moment over ons wordt uitgerold – met andere woorden: waar de overheid achter de schermen ook mee bezig is…

  Rosa Koire is de absolute expert op het gebied van de agenda’s van de Verenigde natie’s die de mensheid in een keurslijf trachten te drukken. Rosa Koire was taxateur en had 28 jaar ervaring met landgebruik. Dankzij dit werk merkte zij een bepaalde trend op, een verschuiving in het landgebruik. Zodoende werd ze een expert op het gebied van Agenda 21, Agenda 2030 en The Great Reset. Wat is Agenda 21 en Agenda 2030? Wat zijn de plannen van de VN en hoe machtig zijn ze? Kunnen we zelf iets doen om het tij te keren?

  De onderstaande video is een lezing die Koire gaf als onderdeel van een grote conferentie getiteld: “The greater Reset”. Hier gaat ze dieper in op de plannen die zijn omschreven in de Agenda 2021 en 2030.Het wordt steeds duidelijker dat Koire gelijk had met alle waarschuwingen die zijn ons heeft gegeven. Informeer uzelf. Hoe meer we weten, des te moeilijker wordt het om deze Agenda uit te voeren.

  De termen ‘agenda 21’, ‘agenda 2030’ en ‘The Great Reset’ staan voor plannen die nauw verbonden zijn met de “COVID-19 crisis”.

  Onderstaande video is een lezing die Koire gaf als onderdeel van een grote conferentie getiteld: “The greater Reset” ´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/rosa-koire-het-is-allemaal-ontworpen-om-zo-te-gebeuren-agenda-2030-uitgelegd-in-5-en-in-25-minuten/

 4. boertje februari 22, 2023 at 19:38
  Ja, raar verhaal niet… We worden straks weer complotdenkers genoemd, net nu dat mensen een beetje van die bullshit maanlanding verslaving af zijn. ik probeer wat meer te vinden over die zuidpool, er is niet veel. Maar net wat je zegt, dat al die boeken weggegrist zijn uit het publiek, net als met die patenten van Tesla die ook nooit vrijgegeven zijn (en nu gebruikt worden voor EMF rotzooi) is Rode Vlag nummer 1. Ik geloof zelf niet dat de ‘polen omdraaien’ , dat zou leip zijn, een batterij doet dat ook niet. En waarom het nodig is, ik zie het nut er niet van, zelfs niet voor een schoonvegen van de aarde. Wel denk ik dat het mogelijk is dat we op een veel grotere aardbol zitten, een heel grote planeet. De ‘aarde’ is dan een biotoom daarop, in een krater of zo. Buiten die krater liggen andere gebieden, en mogelijk ook grote water gebieden. Heb je die videos van Wim Carrette wel eens gezien, de Godgevlamste? Ik weet niet of alles in de puzzel past, maar zijn idee is te overwegen. Kennelijk wisten Walt Disney en Werner von Braun ook van die andere gebieden af, buiten de krater. En ze waren bezig daar iets op te bouwen. Als dat zo is, dan weet je waar het geld heengaat. Dan waren er nog gesprekken in de apollo’s – met moeite op te snorren op het internet – die blijken dus van tochten over die grotere planeet te zijn, en die kerels zagen lichtjes, en ze zeiden bepaalde dingen tegen elkaar over hun waarnemingen. Er is heel weinig over te vinden. Ook was een astronaut om zeep geholpen toen hij een apollo een ‘lemon’ noemde (Amerikaans voor mislukking) en hij een citroen aan de deur hing. Ik heb zelf de apollo gezien in Washington DC in een museum. Breek me de bek niet open. De Godgevlamste: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvHMC_t2ji5PMkcSlRLqAJ3s3prN6e0gL
  Of de Aarde rond is of plat, ik heb geen idee. Maar als de ‘Aarde’ een klein gebiedje op een veel groter gebied is, dat zou goed kunnen. Hoe de zon en maan dan werken, geen idee. Godgevlamste heeft daar ideeen en uitleg over. Om de huidige genocide en de zuidpool mysteries nu aan elkaar te knopen, dat vergt nog wel wat moeite… Ik zie wel dat ‘ze’ bezig zijn om de koepel naar de kloten te helpen, wat mij doet denken dat ze met gemak naar de grotere planeet willen, maar daarmee vernielen ze ook al het leven hier in onze biotoom. Zonder die koepel overleeft geen warmbloedig creatuur het. Lange gesprekken.. toch maar eens een biertje doen. Groetjes uit de Veluwe, onze kleine biotoom!

  • Godgevlamste ken ik niet maar heb net even snel gekeken en ziet er zeer interessant uit. Ik ga vanavond eens even lekker kijken (heb weekend nu) met een biertje en kom er op terug Immortal.
   Hartelijk bedankt voor de link en als je nog meer van dat soort kanalen weet hoor ik het graag , probeer al 30 jaar de puzzel compleet te krijgen maar elke keer dat ik denk het compleet te hebben komt er meer naar boven en veranderd alles weer. Het is een drang ik moet het weten en kan er niet mee stoppen voor ik alles weet. Zag de reflectietheorie van de maan ook voorbij komen en heb zelf een nikon p900 en er zijn momenten dat je dwars door de maan heen kijkt en er ¨sterren¨ door heen ziet schijnen dus daar een basis bouwen is niet mogelijk dat is zeker. De maan is niet wat we denken het is zeker geen vast iets.
   Als ik een keus moet maken tussen flat en globe ga ik zeker voor flat maar zeker weten doe ik het ook niet.
   Alle oude volkeren en kaarten hebben het over een flat earth met de dome en er zijn duizenden tekeningen en drukwerken die dat bevestigen en nasa (vector satan) gaan voor de globe en die satanshonden keren alles om.
   Ik ga voor flat maar heb al vaker bemerkt dat je hier ruzie krijgt hier en er geen ruimte is voor een normale discussie over dat onderwerp dus vermijd ik het hier maar liever 🙂
   Thanks fot the eyeopener wat je zij over de batterij , je hebt helemaal gelijk maar soms zie ik mensen (linkse deugmensen) als zo´n bron van kwaad dat als ik de aarde was mij polen ook zou omdraaien om ze uit te roeien…
   Fijne avond man en ik kom er op terug als ik alles heb bekeken.

   • Hier nog even iets positiefs voor deze avond een brabbelende (mogelijk hersentumor/bloeding of karma dingetje 🙂 ) filmpje van onze alom geliefde vriend Soros satanscabalfreak denk dat hij bijna dood is :).

    satan heeft vast een mooi plekje in de hel hem met extra hete gloeiende poken voor zijn oogkassen en anus.

    Dat maakt de dag weer goed 🙂 The end is near bastard hahaha…

    https://twitter.com/i/status/1627853070787813378

    • Doet me denken aan Mevrouw van der Wal (in de sloot) die destijds – tijdens één van haar eerste optredens in de slaapkamer – haar praatpapiertje omtrent de stikstof crisis hoax niet op orde had. Heel apart om George S. hier te zien zitten en aan te horen. Thanks for sharing.

    • Ik kom niet bij…
     Nieuwtjes:
     Ik hoorde op de Bladio dat vd Wal besloten heeft om de boeren eerst zelf te laten beslissen wat ze willen doen met hun bedrijven, om daarna pas de dwang aan te schroeven. Hahahaha! Net als met die gifspuit, niet?
     En ik hoorde ook dat het COC stennis heeft gemaakt over de flikkerij verplichten op schooltjes en raadsleden en publiek zijn huilend weggelopen.
     En dan is er het ene rare ongeluk na het andere, echt heel rare ongelukken.

  • Het smelten van de ijskappen op Groenland zal veroorzaken dat het water level van de oceanen met zeven meter zullen stijgen. Althans dat is – nog steeds ?!?! – het verhaal. Ben benieuwd met hoeveel meter de dijken zullen worden opgehoogd in ons kikkerlandje. Ze zijn al flink aan het kappen. Bomen.

  • boertje februari 23, 2023 at 19:10
   Boertje, kijk. Dat is een rode vlag. Waarom smelt er iets? Dat gebeurt niet zomaar. Global warming is bullshit, dus er wordt EMF toegepast op die ijskappen. En we weten dat EMF wordt toegepast. Stel dat het zo is dat de Aarde inderdaad een biosfeer is op een heel grote planeet, waar grote watergebieden neerbij liggen… stel je voor dat er gat in de dijk van de krater komt…. Verdomme, het is nog erger dan we denken. Die oorlog stelt niks voor als de krater straks vol loopt met water.

  • A good one indeed. Naast z´n miljoenen investering in Picknick heeft Gates of Hell nu ook miljoenen geïnvesteerd in HEINEKEN. Ik hoorde het getalletje 880. Zou hij gevallen zijn voor het logo op z´n kop? Die gek koopt de hele wereld op. Kzou maar beter uitkijken met dat ´bier van Gates´. Cheers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in