pelican from Tokyo, Japan / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Historici van de toekomst, verzameld rond hun kampvuren en gordeldierstaartflappen stropend in hun strikken zullen terugdenken aan de wonderbaarlijke dag in 2024 toen ze konden kijken en vergelijken hoe twee hoofden van grote naties zichzelf ter beoordeling aan de wereld presenteerden. Daar was Mr. Poetin van het land dat Rusland heet, die kalm en gedetailleerd vertelde over duizend jaar geschiedenis van zijn land. En daar was Mr. Biden van de Verenigde Staten, die tegenover de pers van het Witte Huis boos de sombere conclusie van een special councel weerlegde dat de president mentaal niet competent was om voor de rechter te verschijnen omdat hij inderdaad met geheime documenten zou hebben geknoeid, schrijft James Howard Kunstler.

Het contrast tussen de twee figuren zou zelfs de mandarijnen van onze Ivy League kunnen waarschuwen dat er iets heel erg mis is gegaan in dit land gedurende een decennium of langer, en zou bij de faculteiten de verdenking kunnen wekken dat ze zijn meegesleept in een verkeerd beeld van onze recente geschiedenis. Het rapport van special councel Robert Hur dat donderdag werd gepubliceerd, zei het vrij duidelijk:

In zijn interview met ons kantoor was het geheugen van Mr. Biden slechter. Hij wist niet meer wanneer hij vicepresident was, vergat op de eerste dag van het interview wanneer zijn termijn afliep (“als het 2013 was, wanneer ben ik dan gestopt als vicepresident?”), en vergat op de tweede dag van het interview wanneer zijn termijn begon (“in 2009, ben ik dan nog steeds vicepresident?”). Hij wist het zelfs niet meer, binnen enkele jaren, wanneer zijn zoon Beau was overleden. En zijn geheugen leek wazig toen hij het Afghanistan-debat beschreef dat ooit zo belangrijk voor hem was.”

De onthulling roept een paar ongemakkelijke vragen op. Als de verslechterende geestelijke toestand van Mr. Biden duidelijk was voor de federale juristen die hem ondervroegen – toegegeven, geen toppsychologen – zou hetzelfde beeld zich dan niet voordoen voor de tientallen assistenten en ondergeschikten die drie jaar lang de klok rond met de president in het Witte Huis zwoegden? Om nog maar te zwijgen van de ontelbare andere regeringsfunctionarissen, agentschapshoofden, bedrijfsknechten en notabelen van de nieuwsmedia die elk uur van de dag door het Oval Office stromen? En toch is iedereen meegegaan in de pretentie dat Mr. Biden het prima doet en in staat is om zich verkiesbaar te stellen voor herverkiezing. Een beetje vreemd.

  Lees de volledige verklaring van Donald Trump over de vrijspraak in het impeachmentproces

Als er enige discussie is geweest over het feit dat Mr. Biden in het bezit is van de zogenaamde “nucleaire voetbal”, de aktetas vol lanceercodes voor ons arsenaal aan raketten en bommenwerpers, dan is dat onopgemerkt gebleven in de pers. Ik veronderstel dat een samenzwering om dat geklets te onderdrukken zou worden bestempeld als een “samenzweringstheorie”, die ook suggereert dat de geestelijke tekortkomingen van Mr. Biden op de een of andere manier het hele politieke lichaam van de VS hebben geïnfecteerd. Dat wil zeggen, een groot deel van de hele Amerikaanse bevolking is geestelijk onwel en leeft in een nationale spiegelzaal. Hoe heeft dat kunnen gebeuren? Is het mogelijk dat er takken van onze regering zijn die er alles aan doen om de bevolking gek te maken … een soort gaslighten-beproeving?

Die indruk werd alleen maar versterkt door te luisteren naar de president van onze vermeende tegenstander, Rusland, Mr. Poetin, in zijn gesprek met de onafhankelijke journalist Tucker Carlson. Om te beginnen durfde Mr. Poetin de waarschijnlijkheid uit te spreken dat iemand, of een groep van iemands, in het geheim de uitvoerende macht van de Amerikaanse regering leidt achter het mentaal lege boegbeeld “President Biden,” maar Mr. Poetin durfde niet te raden wie dat zou kunnen zijn.

Wat Mr. Poetin vooral liet zien was een air van voorzichtigheid, een besef dat het gedrag van Amerika in de jaren dat hij aan de macht is steeds gevaarlijker is geworden en dat er veel tact en christelijk geduld nodig is om te voorkomen dat het nog erger wordt. Oekraïne stond natuurlijk centraal in de discussie, omdat het een punt van gevaarlijke geopolitieke ontsteking is geworden. Het is onduidelijk of het Amerikaanse publiek in staat was om de gedetailleerde uiteenzetting van Mr. Poetin over de geschiedenis van Oekraïne te volgen, en hoe deze de laatste tijd uitmondde in de mislukte poging van Amerika om het land uit de invloedssfeer van Rusland te halen. Hij gaf zijn visie op de gebeurtenissen rond de “Maidan-coup” van 2014 en de verwerping door de NAVO van de Minsk-akkoorden die een bevredigend einde hadden kunnen maken aan de vijandelijkheden en een kader hadden kunnen bieden voor het herstel van de status van Oekraïne als neutraal grensgebied tussen Europa en Azië.

  Greepy: Biden loert op baby in de hoop een snuifje te krijgen - begeleiders trekken hem weg (Video)

Mr. Poetin bevestigde ook mijn eigen vermoeden: dat Rusland na de val van de USSR één allesoverheersende zorg had op het gebied van buitenlandse zaken: weer opgenomen worden in de Europese familie van naties als een “normaal” lid, vooral in handelsbetrekkingen, na vijfenzeventig jaar van zijn eigenaardige communistische experiment. Hij beschouwde dit als een gemiste kans om de westerse civilisatie te versterken, die nu bezig is met een mystificerende daad van massale zelfmoord waaraan Rusland zich beslist wil onttrekken door zich strategisch te heroriënteren op het BRIC-blok.

Deze vrijdagochtend zijn de gebeurtenissen in de VS in volle gang. Op het moment dat ik dit schrijf, terwijl de dageraad net is aangebroken, is er nog bijna geen mening gevormd over deze verontrustende zaken op het enorme internet – maar die zal waarschijnlijk hevig binnenkomen naarmate de dag vordert. Als Mr.Biden echt geestelijk incompetent is, zoals min of meer juridisch is vastgesteld door de special councel Hur, dan is er de voor de hand liggende remedie van het 25e amendement – het afzetten van een president wegens onbekwaamheid. Een debat hierover lijkt nu onvermijdelijk. De vraag impliceert ook dat er een einde moet komen aan de charade van Mr. Biden om zich herkiesbaar te stellen. Wat gaat de Democratische partij daaraan doen?

Een niet te verwaarlozen deel van ons Oekraïne-probleem is dat onze hoogste bestuurder daar jarenlang betrokken was bij omkoperij en witwaspraktijken, waarvoor er overvloedig en krachtig bewijs is, wat betekent dat hij zeer persoonlijke belangen kan hebben gehad bij het wanordelijk houden van dat land – en het daarheen sturen van miljarden dollars, waarvan een deel zeker is verduisterd door de Zelensky-regering. Je moet je er ook van bewust zijn dat de man achter deze operaties, de zoon van de president, Hunter, zich wel eens zou kunnen hebben bezondigd aan drugs en prostituees tijdens zijn vele reizen naar Oekraïne als bestuurslid van Burisma. Hunter’s zelf samengestelde archief van porno-opnames over rond-de-wereld vol drugs op de laptop die (zoals de FBI onlangs bevestigde) onbetwistbaar van hem was, suggereert dat de Oekraïense autoriteiten misschien hun eigen opnames hebben van zijn gedrag op dezelfde manier, of erger, en deze gebruiken om “President Joe Biden” te chanteren.

  Vergeef of vergeet nooit de aanjagers van de destructieve covidpaniek

We zullen ook, waarschijnlijk met opmerkelijke spoed, de uitspraak van het Hooggerechtshof vernemen in de zaak van Colorado die Donald Trump van het stembiljet schrapt. Ondertussen valt de zaak tegen Mr. Trump in Fulton County, Georgia, uit elkaar in het pathetisch komische schandaal van DA Fani Willis, nu met een nieuwe “liefdesnest” twist (betaald met publiek geld). En rechter Engoron en AG Letitia James zouden wel eens het lot van hun reputaties kunnen overwegen in de slordig uitgevoerde en valse fraudezaak over de waardebepaling van onroerend goed tegen Mr. Trup. Het oude gezegde blijft krachtig: Er zijn decennia waarin niets gebeurt en weken waarin decennia gebeuren.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nieuwe seksvideo met Hunter BidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden’s grafrede wordt ‘Journalistiek RIP’. Hoe hij de vierde macht vernietigde
Volgend artikelIsraëlische wetgevers gaan ‘ontkennen’ of ‘bagatelliseren’ van 7 oktober bestraffen met 5 jaar gevangenisstraf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. politiek Slagveld, ook in Europa, maw het begin van wat het WESTERSE-Wereld einde kan zijn..Proficiat de Guillotine is in aantocht…

  • @Raphael Vangestel
   februari 9, 2024 Bij 18:28

   Zeer zeker Raphael hoe sneller hoe beter eerst door het zuur en al deze charlatans dumpen en dan begint de opbouw aan een mooie en rechtvaardige toekomst voor ieder.

  • Zij zegt wat velen niet durven uit te spreken in het openbaar. Knap en vooral dapper.
   Of het ook maar iets teweeg brengt en verandering veroorzaakt? Ik ben er niet meer van overtuigd.
   Waarschijnlijk zal een ingreep vanuit het wereldwijde ‘publiek’ moeten plaatsvinden zodat de spreekwoordelijke vlam in de pan slaat.

 2. Dit rampen-kabinet ………inderdaad. Een wrakkig en wormstekig afgeragd meubeltje in de hoerenkast die voor 2e kamer moet doorgaan. Met in dit inmiddels goed verziekte land (als voorbeeldje) een ex-politica als Agnes ‘Krant’ die middels de banen-caroussel haar lulverhalen mag verspreiden vanuit het Lareb.

  Dat tuig parasiteert als een volgevreten teek op de rug van de samenleving…….ziektes verspreidend.

  Soms trek ik zo’n parasiet van een van mijn honden of katten af, en die gaan in de (hout en kolengestookte🖕) brandende kachel, of ik spoel ze door de plee.

  Gezegend de dag dat we dat massaal kunnen doen.

  Kenniewachte

  • Daar staat u niet alleen in!
   De groep werd groot en is intussen heel groot, omvangrijker dan de meeste mensen zich realiseren.
   Laat ik het daarom in vaktermen samenvatten;

   ‘Gebundelde takken zijn niet te breken’. En de vorm van de takken is hierbij niet van toepassing!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in