Screenshot The White House video YouTube

In minder dan 15 minuten gaf president Biden Special Counsel Robert Hur gelijk en bevestigde hij alle twijfels over zijn geschiktheid voor het ambt.

Zoals we eerder al vermeldden, schreef Hur in zijn rapport dat hij niet zou voorstellen om de president aan te klagen voor het verkeerd omgaan met geheime documenten omdat, “Biden zich waarschijnlijk aan de jury zal presenteren, zoals hij deed tijdens zijn interview met ons kantoor, als een sympathieke, goedbedoelende, oudere man met een slecht geheugen,” schrijft Tyler Durden.

De president, die deze week talloze keren ‘dode mensen heeft gezien’, was blijkbaar niet blij met het rapport en besloot dat de juiste handelwijze een (zeldzame) persconferentie was om de wereld op de hoogte te stellen van zijn mentale scherpte.

Het ging niet goed.

Hij verwelkomde de beslissing van de Special Counsel om geen aanklacht in te dienen:

“Het komt erop neer dat de zaak nu gesloten is,” beweerde Biden met betrekking tot het rapport.

Maar vervolgens gooide hij zijn personeel onder de bus:

“Ik neem de verantwoordelijkheid dat ik niet precies heb gezien wat mijn personeel deed,” zei hij.

“Dingen die in mijn garage verschenen, dingen die uit mijn huis kwamen, dingen die verplaatst werden, werden niet door mij verplaatst, maar door mijn personeel,” vervolgde hij.

Vervolgens ging hij in op het feit dat het rapport van de speciale raadsman vraagtekens zette bij zijn geestelijke scherpte rond het tijdstip van de dood van zijn zoon, en de modus van de boze oude man werd ontketend:

Biden begon te vertellen dat hij de rozenkrans van zijn zoon elke dag droeg sinds de dag dat Beau stierf, maar stopte toen hij leek te vergeten waar de rozenkrans vandaan kwam.

“Elke Memorial Day houden we een herdenkingsdienst voor hem, bijgewoond door vrienden en familie en de mensen die van hem hielden,” vervolgde Biden na een pauze. “Ik heb niemand nodig. Ik heb niemand nodig om me eraan te herinneren wanneer hij is overleden.”

Het gemompel ging door toen de persconferentie werd opengesteld voor vragen – achteraf gezien geen goed idee.

Biden verdedigde zichzelf constant tegen beschuldigingen van een slecht geheugen en leek te ontploffen toen Fox News Witte Huis correspondent Peter Doocy aan Biden vroeg: “Hoe slecht is uw geheugen?”

“Mijn geheugen is zo slecht dat ik je aan het woord laat,” zei Biden.

“Mijn geheugen is prima. Kijk eens wat ik heb gedaan sinds ik president ben.”

Doocy drong aan en wees op de beschrijving van Biden door de Special Counsel als een “oudere, goed bedoelende man.”

“Ik ben goed bedoelend. En ik ben een oudere man. En ik weet wat ik doe,” reageerde Biden.

“Ik ben president geweest – ik heb dit land weer op de been geholpen. Ik heb zijn aanbeveling niet nodig.”

Biden’s woede bereikte zijn hoogtepunt toen een verslaggever van CNN een vraag begon te stellen over de zorgen van het Amerikaanse volk over zijn mentale toestand (een perspectief dat volgens veel peilingen breed wordt gedragen). “Het Amerikaanse volk heeft gekeken en zijn bezorgdheid geuit over uw leeftijd,” zei de verslaggever.

Screenshot The White House video YouTube

Biden beweerde ook op bizarre wijze dat hij gezworen had een “president” te zijn voor iedereen “of ze nu uit een rode of een groene staat komen.”

En toen, als zijn piéce de resistance, noemde de president, na aanvankelijk te zijn weggelopen, de reactie van Israël in Gaza “overdreven” en verwees vervolgens abuis naar de Egyptische president Abdel Fattah el-Sisi als de president van Mexico.

“Aanvankelijk wilde de president van Mexico – Sisi – de poort niet openen om humanitair materiaal binnen te laten. Ik heb met hem gepraat. Ik overtuigde hem om de poort te openen.”

Hij corrigeerde zichzelf niet.

Dus om samen te vatten:

Bekijk de volledige (15 minuten van begin tot eind) shitshow hier:

En geloof het of niet, het werd nog erger toen zelfs CNN weigerde om de president te dekken:

De ultieme ironie van dit alles is natuurlijk dat het plaatsvond binnen enkele minuten nadat Tucker Carlson een onbewerkt, uitgebreid interview van twee uur met de Russische president Vladimir Poetin had vrijgegeven.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rooktVolg Frontnieuws op Telegram

  Biden introduceert Zelensky: 'Ik wil het overdragen aan de president van Oekraïne ... President Poetin'

Lees meer over:

Vorig artikelHet Verenigd Koninkrijk fantaseert over het verslaan van Rusland terwijl zijn leger uit elkaar valt
Volgend artikelBiden’s grafrede wordt ‘Journalistiek RIP’. Hoe hij de vierde macht vernietigde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Adriaan, jouw reacties altijd superiour! Heb je miss meer info over deze witte hoeden mensen? Ik lees er soms over, maar het is niet helemaal duidelijk.

 1. Duidelijk niet Biden, dubbel of een acteur met masker..
  Anders een black friday clone….leg foto’s van Poetin toen en nu naast elkaar..lijken totaal niet op elkaar als je moeite doet om te kijken naar details. Wat een film.
  Beste rol is voor president Poetin. Hij mag lekker de draak verslaan. Je zal maar Biden moeten spelen, of Rutte….kots!

  • @Remi,
   Dat is nog te betwijfelen, dit Biden gedrocht maar ook het Rutten gedrocht met aanhang zijn niet gekozen maar de verkiezingen worden gemanipuleerd en aangestuurd achter de schermen door invloedrijke zionisten die al mensenheugenis lang de knoppen heb en overgenomen door list en bedrog.

 2. Zie dat er al over klonen is gesproken. Ik vind gezicht van Biden steeds jonger worden. Kan dus iemand anders zijn die bewust die versprekingen doet. Las ooit dat er meerdere “Bidens” waren en men had de rand van het masker gezien.
  Ook het verhaal van de klonen zal wel een keer uitkomen, net als het verhaal over de schijnwereld op de achtergrond. Hologram heet dat dacht ik.

  Zo schijnt de inauguratie van Biden op een andere plaats, mogelijk eerder plaats te hebben gevonden, want het was daar mooi weer. Terwijl ter plekke het die dag regende. Schijnt nagetrokken te zijn.

  • Het is natuurlijk grappig dat Biden zich verspreekt. Maar als ik soms de banaliteit om me heen zie dan denk ik soms ook aan het gezegde: een volk krijgt de leiders die het verdient. Probeer van de gelegenheid gebruik te maken iets te leren. Want het leger en helemaal verrot geschoten worden is voor de debielen nog te goed. Deze dingen worden door hogere machten georganiseerd als antwoord op innerlijk gebed.

  • Elke waarheid doorloopt drie stadia. 1. Ze wordt belachelijk gemaakt. 2. Ze wordt hevig bestreden. 3. Ze wordt als vanzelfsprekend aangenomen.

   Arthur Schopenhauer

   • Ten vierde gaan ze tierend en vloekend een oproer beginnen. Ongeveer zoals ze voor Poetin hadden gepland. Dan komt ook het natuurlijk onderscheid man-vrouw weer terug. De vrouwen worden romantisch en gaan de achtergelaten honden uit het asiel neuken.

 3. Niet alleen Biden heeft een slecht geheugen maar in het kabinet van Nederland kunnen ze zich niet meer herinneren wat ze gisteren gezegd hebben Ook de rest van de wereld weet dat niet vooral de leiders van de volkeren Ook vaak voorstanders van de pandemie weten niet meer wat ze de weigeraars hebben aangedaan die geen giftspuiten wilden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in