Sinds de jaren zeventig is het aantal verkeersdoden in Duitsland en Oostenrijk met bijna 90 procent gedaald. Maar nu zijn er blijkbaar tekenen van een trendbreuk – en een akelig vermoeden doet de ronde, bericht Freewestmedia.com.

Al sinds de tweede helft van 2021 is het aantal ernstige auto-ongelukken op open stukken weg en ongelukken waarbij meerdere voertuigen betrokken zijn, toegenomen. Op de Duitse wegen zijn op één dag tot negen van dergelijke verkeersongevallen geregistreerd. Ook fietsers vallen dagelijks zonder zonder impact van buitenaf en zijn meestal niet meer aanspreekbaar als de eerste hulp ter plaatse komt. Getuigen en betrokkenen, maar ook regeringsdeskundigen, zijn ten einde raad om deze gebeurtenissen te verklaren.

Nadat de bij het ongeval betrokken persoon in het ziekenhuis is opgenomen, komt dan een voorheen zeer zeldzame verklaring naar voren, die zich, zoals bekend, ook al een goed jaar op de sportvelden stapelt: de patiënt onderging een “medische noodsituatie”. Meestal worden hartinfarcten gediagnosticeerd, zeldzamer beroertes en longembolieën. Het aantal niet gerapporteerde gevallen is nog onduidelijk.

Voor Oostenrijk zouden extrapolaties van eerdere cijfers van verschillende landen aan het eind van het jaar tot 100 extra verkeersdoden kunnen betekenen ten gevolge van “medische noodgevallen” achter het stuur of op de fiets. Plotseling bewustzijnsverlies is nu de op één na meest voorkomende oorzaak van dodelijke verkeersongevallen geworden, vóór de ongeveer 30 verkeersdoden per jaar die door alcohol worden veroorzaakt.

Aangezien deze ophopingen pas zijn waargenomen sinds het begin van de massale vaccinaties tegen Covid-19 in heel Europa, is het voor de hand liggende vermoeden dat de ontwikkeling iets te maken zou kunnen hebben met het nieuwe type mRNA-vaccin dat in het hele land wordt toegediend. Volgens deskundigen hebben de ontstekingen van de bloedvatwanden die vaak door de Covid-vaccins worden veroorzaakt, op zijn minst de mogelijkheid om de aangetaste aders te verstoppen of te doen barsten, zelfs vele maanden na de injectie.

  Mainstream media: Niet vaccinaties veroorzaken hartaanvallen bij kinderen, maar videospelletjes

En het resultaat is plotseling hartfalen, een beroerte of verlamming.

Het komt erop neer dat in het tweede jaar van de vaccinatiecampagne de gevaccineerden een grotere risicofactor zouden kunnen worden dan dronken automobilisten. Het is dus nodig de ongevallenstatistieken systematisch te onderzoeken op accumulerende gevolgen van de vaccinatie.

Een onthullende stemming

De AfD in het Saksische deelstaatparlement is intussen gefaald met een verzoek om de verplichte vaccinatie in de verpleging en de gezondheidszorg af te schaffen. Alle andere partijen in het deelstaatparlement verwierpen unaniem het verzoek.

Onder de titel “Vaccinatievrijheid voor iedereen” riep de AfD in de Bundesrat op tot een overeenkomstige wijziging van de Wet op de Infectiebescherming. De AfD-partijleider zei dat het eigen lichaam nooit “ter beschikking van politici en regeringen mag komen te staan”, en verwees in dit verband ook naar het schrijnende tekort aan verplegend personeel. Patiënten kunnen nu nog moeilijker een arts vinden en moeten langere wachttijden voor operaties verdragen.

De andere parlementaire fracties weigerden hardnekkig deze en alle andere argumenten die de AfD naar voren bracht. Zij klaagden dat de AfD de gemoederen tegen de COVID-19 vaccinaties aan het ophitsen was.

De verplichte vaccinatie in de zorgsector werd half maart in het hele land ingevoerd. Tegen het einde van de verslagperiode waren er ongeveer 18.000 gevallen van ongevaccineerde werknemers geregistreerd in Saksen, dat toch al te kampen heeft met een acuut tekort aan gespecialiseerd personeel.

Er zijn nu studies in overvloed over de nutteloosheid van de prikken

In recentere studies worden conclusies getrokken, waarbij dwingende bewijzen worden aangevoerd dat de vaccins vermeden moeten worden en onethisch zijn om te verplichten. Het vaccin heeft geen levens gered en er was geen wetenschappelijk bewijs voor een voordeel van sterfte door alle oorzaken.

  Sta op. Spreek u uit. Verzet u. Creëer rimpelingen

Een Deense preprint studie in de Lancet die klinische proefgegevens van 9 proeven analyseerde, ondersteunt de opvatting dat mRNA vaccins geen levens redden.

Een artikel van Stephanie Seneff en Peter McCullough, getiteld, “Innate immune suppression by SARS-CoV-2 mRNA vaccinations: The role of G-quadruplexes, exosomes, and MicroRNAs” toont aan dat de vaccins het immuunsysteem zelfs onomkeerbaar aantasten.

De vaccins doen ook afbreuk aan het vermogen om weerstand te bieden tegen toekomstige varianten van het virus. Meer prikken verhoogt dus alleen maar de kwetsbaarheid voor infectie. Ontvangers van twee prikken hebben 13 keer minder kans om een volledige natuurlijke immuniteit te ontwikkelen tegen een doorbraak-infectie, zo blijkt uit hun bevindingen.

De cijfers in het VK zijn verontrustend, evenals de cijfers van de farmaceutische keten Walgreens in de VS: Prikken werken niet, zelfs niet voor de ouderen, die de meest kwetsbare groep vormen. Daaruit bleek dat de derde dosis uitgewerkt raakt en men veel “slechter af is dan de ongevaccineerden (meer dan twee keer zoveel kans op infectie)” merkte blogger Steve Kirsch op.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden – Gevaccineerde zombies achter stuur van auto’s doden mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom men zich niets moet aantrekken van wat anderen denken
Volgend artikelVS: Geallieerden moeten “dubbel inzetten” met zware wapens en luchtmacht – “Het is de oorlog van iedereen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ach gossie

  Laten we dit maar gauw in de doofpot stoppen he , de vaccinaties zijn onbetwist ook al geeft de fabrikant het zelf toe dat ze niet werken .

  We weten toch dat fabrikanten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden , dus blijven ze telkens andere smoesjes verzinnen , nu maar hopen dat WW3 gauw uitbreekt , dan kunnen we Poetin alsnog de schuld geven

 2. @Ellen
  In Nederland fietst een veel groter percentage dan waar dan ook ter wereld naar het werk.
  Fietsongevallen worden maar zelden in die statistiek meegenomen.

 3. Terwijl iedereen zich druk maakt over de “gevaccineerden”, ben ik kennelijk de enige die ongevaccineerd besmet is geraakt door een gevaccineerd persoon.
  Mijn gezondheid is, nu al, 2 jaar lang 180° omgedraaid.

 4. Na mijn eerste vaccinatie ging het nog pas na de tweede kreeg ik last van mijn spieren als ook mijn gewrichten na mijn derde was het echt niet normaal meer zodat ik niet meer kon stappen, dokter zegde mij dat ik ineens artrose had in knieën als rugklachten ineens L 4 en L 5 en S 2 van mijn wervelkolom het merg weg was zomaar ineens ook dat ik en TIA kreeg door klonter had .dus veel heeft het niet geholpen die vaccinatie heeft enkel nadelen zodat ik nu invalide ben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in