Magdalena Andersson (S) / Bord buiten winkel "Welkom binnen als je Gevaccineerd bent" / Foto's via Facebook

In verband met de aankondiging door de regering deze week van nieuwe pandemie-maatregelen en -beperkingen, heeft premier Magdalena Andersson (sociaal-democraten) de ongevaccineerden als paria’s bestempeld, bericht Samnytt.se.

Dinsdag kondigden de regering en het Agentschap voor de Volksgezondheid het nieuwe actieplan in drie stappen aan, waarbij stap één de volgende dag onmiddellijk werd uitgevoerd.

Daarin staat onder meer, nogmaals, dat iedereen zijn deel van de verantwoordelijkheid op zich moet nemen om de verspreiding van infecties tegen te gaan. Volgens de premier komt het er vooral op aan zich te laten vaccineren, en als je tot een risicogroep behoort, is het nu tijd voor de derde dosis.

Voor degenen die nog niet gevaccineerd zijn, is het volgens Andersson van groot belang dit zo snel mogelijk te laten doen en tot die tijd “zeer grote voorzichtigheid te betrachten” en “de strikte aanbevelingen te volgen die gelden voor ongevaccineerde mensen”. Voor de gevaccineerden echter, die de infectie evengoed kunnen verspreiden, was het gewoon een kwestie van “iets voorzichtiger zijn dan gewoonlijk”.

De minister-president waarschuwde ook dat bijzondere voorzichtigheid moet worden betracht bij ontmoetingen met mensen van wie niet bekend is dat zij zijn gevaccineerd.

“Omhels bijvoorbeeld niet de mensen waarvan u niet absoluut zeker weet of ze gevaccineerd zijn.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweedse regering geeft 4 miljoen uit om de ongevaccineerden op te sporen – “Iedereen moet gevaccineerd worden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Covid vaccin genocide: Amerikaanse ziekenhuizen overspoeld met baby hartpatiënten
Vorig artikelWetenschappelijke bewijzen duiden erop dat de Covid-vaccins het aangeboren immuunsysteem herprogrammeren en lymfocyten ertoe aanzetten de organen van het lichaam aan te vallen
Volgend artikelMiskramen en andere tragische bijwerkingen van de mRNA prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Jezus, wat erg.
  Ik vermijd juist groepen gevaccineerden, omdat ik weet dat zij
  een hoog gehalte aan ressitente mutanten bij zich dragen.
  Landen met hoge vaccinatiegraad hebben de meeste besmettingen.
  Op naar vaccinatie 3 t/m 7 zoals aangekondigd in Israël; als de mensen
  al niet eerder de pijp uit zijn, want daar is het toch allemaal om begonnen.
  Inge

  • Ja, die politiekster denkt dat ze heel slim is, zou ze bij verkiezingen de stemmen van niet gevaccineerden weigeren, wat zou ze dan vertellen, ja, maar daar heb ik geen fysiek contact mee zou haar antwoord kunnen zijn, telkens zijn het de mensen die zulke zaken uitspreken, zich niet bewust van het feit dat ze hun eigen ruiten aan het ingooien zijn. Als zij als politieker zo handelen, geven ze aan dat discrimineren, etc….
   Mensen die zich niet willen laten vaccineren is hun volste recht, deze mensen betalen ook belastingen, maken ook deel uit van de maatschappij, de politiek is reeds zolang bezig over discriminatie, pesten, in het algemeen, op alle vlakken, nu doe ze het zelf, achterlijk dom gespuis is het.

   • In de perceptie van hen die nog in de virustheorie geloven natuurlijk wel Onzinnig je comment die nog meer verwijdering, afname cohesie kan veroorzaken.

  • die “vaccins “veroorzaken waarschijnlijk met spoed de mutaties ,en daar heeft een natuurlijk herstelde ook geen probleem mee. en wie na 2 jaar nog geen antilichamen heeft ook weinig , of hij zat in een bubbel.

  • Idemdito Inge! Ik hoor nu ook verhalen om me heen dat mensen die met gevaccineerden in contact komen, zelf ineens last hebben van infecties. Dus helemaal niet zo gek dat uit de buurt blijven!!

   Daarbij, ik denk niet dat het ooit nog normaal kan worden want de DNA is echt opgefokt van die mensen. Gynaecologen zien meer als van te voren afwijkingen bij baby’s etc.

   We kúnnen niet meer naar een “gemengde” samenleving.
   Zij willen ons niet. Wij willen hen niet etc….

   Dit wordt nog wat.

 2. En ik wil geen gevaccineerde omhelzen , de vaccins zijn niet de oplossing .
  Corona is niet gevaarlijk , de injecties daarentegen wel.
  Bij collega,s en vriendenkring heel wat nevenwerkingen , met soms heel ernstig , zoals nierfalen.

  • Toch zie / hoor je er weinig berichen over. Ik nu wel, de laatste tijd, maar nog steeds niet zoveel als er in de VS vermeld wordt. Doet NL eigenlijk wel aan het vermelden van dit soort dingen, is er een website waar mensen hun bijwerkingen en sterftes kunnen oplijsten? Of zijn ze bang dat ze belachelijk gemaakt worden omdat ze zo braaf gehoorzaamden aan de gifspuit? Ik zou wel wat meer bewijs willen zien van de klachten over de ellende die de gifspuit heeft gezaaid. Nog steeds zien/horen we weinig in NL, behalve dan dat mensen de “ambulance sirene vaker horen” en dat de overlijdensberichten in de krant het woord “vroegtijdig” meestal bevatten. Maar tsja, dat is ook vaag…

  • Yup. Binnen mijn familie en kennissenkring al diverse mensen met serieuze bijwerkingen.
   Ook binnen mijn familie en kennissenkring 7 mensen die wel ivermectine hebben gebruikt en zijn genezen (inclusief mijn vrouw en ikzelf) ook na behoorlijk ziek worden van deze griepgolf.

 3. Kijk, weer zo’n enge teef die door mannen aangesteld is en door mannen ingefluisterd wordt. Ik hoop dat het gekke wijf de sterfte bespoedigt met haar waanzin ideeen en dat ze dan ook aangepakt wordt als de schapen eindelijk hun ogen openen. Voor ze ook neerstorten.

 4. Al die omgekochte en gechanteerde ( door de machtige kliek achter de schermen ) leiders van landen komen naarmate de plandemie langer duurt met alsmaar meer absurdere leugens.
  De waanzin regeert momenteel overweldigend op onze aardbol, zowel bij burgers alsmede bij bestuurders van landen.

   • Amen en wat zei de duivel? Als je eet van deze boom gaan je ogen open en zal je als God zijn. En wat zegt men van de gifspuit. Neem hem en je bent vrij echt waanzin ten top

 5. krijg een raar gevoel dat als we niks doen. we straks met ongevaccineerde in een kamp zitten! ongeacht we niet mogen vergelijken doe ik het toch. alleen nu helpen de mensen die alles wel geloven ons op te sluiten! 🙁

  • Met een paar miljoen tegelijk in een kamp? Waar dan? En in Duitstand zullen er 20 miljoen ongeprikten zijn, 20 miljoen in hoeveel kampen precies? Laat je niet gek maken. Neem alleen Nederland, België, Duitsland, dan praat je over 25 of misschien 30 miljoen ongeprikte mensen boven de 16. Met welk leger gaan ze ons precies opsluiten dan? Succes he. Waarom snapt niemand dat wij in de meerderheid zijn? Wij zijn met veel meer dan die nietsnutten in Den Haag of Brussel met hun agentjes en legertjes van niks. Van die 70% muilkorfdragende schapen hebben we ook niks te vrezen, die prikken zichzelf de afgrond in. Wij kunnen met gemak het tij keren, daar hebben we maar 1 dag voor nodig. Maar er is leiding en organisatie voor nodig. Het kan heel simpel zijn… Wie heeft de ervaring, de kennis en de mogelijkheden om op te staan en ons naar de vrijheid te leiden?

 6. Wat een mafklappers zitten er overal. Volgens mij zitten ze allemaal aan de drugs. En in tussentijd worden ze gebrainwast. Normale mensen zijn niet zo. Ik blijf wel uit de buurt bij gevaxten. Met hun spike eiwitten.
  Kijk 7 Duitsers 3x gevaxt en nu de Omicronzin variant. Pfffff.

 7. En dan mogen de ongevacineerden zich niet de nieuwe joden van de vacin oorlog noemen?.. de vergelijking met ww2 is totaal gerechtvaardigd.

 8. Gewoon omdraaien. Ze als politica is hoogstwaarschijnlijk niet geinfec.. ik bedoel geinjecteerd met het middel, of anders flesje 0 met de placebo zoutoplossing. Ergo, ze waarschuwt haar mede pure-bloods om niet in contact te komen met de geinfec… ja goed woord geinfecteerden.
  Tussen de lijnen doorlezen en begrijpen hoe de satanisten te werk gaan, scheelt een heleboel onbegrip…

 9. Ik vind dat heel verantwoord van deze vrouw.
  Als je ongevaccineerden aanraakt zouden ze t.g.v. shedding toch nog vaccinschade kunnen oplopen.
  De walking dead behoren eenieders keuze te respecteren en dienen dus met hun vergiftigde lijf pure bloods af te blijven. Een knuffel zou slechts een soort Judaskus zijn.

 10. Boodschap aan premier Magdalena Andersson : Over 1 jaar is dat probleem opgelost, dan zijn jullie gevaccineerden allemaal dood en wij niet !!

 11. Er zit wel een waarheid in haar beweringen, gevaccineerden zijn gevaarlijk vanwege shedding.
  de ongevaccineerden mensen die nog zuiver bloed hebben moeten beschermd worden.

 12. Als ik een wereldwijd experiment zou starten zoals deze zou ik ook een controle groep willen hebben van landen die niet aan de maatregelen zouden doen vs landen die dat wel doen. Geeft je een goed inzicht in wat je kan doen na maatregelen vs niet en dan zien wat de gevolgen zijn qua injectie uptake.

  Wit Rusland moet je er niet bij halen want dat is geo politiek heel anders want Zweden is van ons.

  Groeten,
  Hugo

 13. het is waar het probleem lost zich vanzelf op neem nog maar een prikkie
  En het is ook een kleine groep die dit aan moedigt
  Knettergek dat wijf
  Wij hoeven alleen maar af te wachten
  Het grote sterven is al reeds begonnen

 14. Er zijn al zo weinig Zweden, nu blijft er niemand over. Ik wist niet dat die Zweden zo dom waren. Net zo dom als Nederlanders? In Zweden zijn veel loges en veel vrijmetselaars in de regering. VANDAAR

 15. Is het niet andersom? Nu bewezen is dat ingespotenen de niet-ingespotenen kunnen infecteren via de ademhaling? Je kunt ook zeggen dat ze gelijk heeft alleen bedoelt ze het niet op die manier. Deze lui zijn krankzinnig en levensgevaarlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in