Oekraïense troepen geven zich massaal over, meldt het Russische persbureau TASS, in die mate zelfs dat Moskou een speciale radiofrequentie heeft ingesteld, zodat Oekraïense soldaten die de Vleesmolen willen overleven, dit veilig kunnen doen, bericht Richard Abelson.

Ongeveer 10.000 Oekraïense soldaten hebben zich aan de Russen overgegeven met behulp van de speciale radiofrequentie 149.200 “Volga”, die sinds halverwege de zomer in gebruik is, meldt TASS.

“Nu hebben al meer dan 10.000 Oekraïense militairen voor het leven gekozen en de 149.200 “Wolga” frequentie gebruikt om zich over te geven. De gevangenen worden gevoed; ze krijgen allemaal de nodige medische zorg,” vertelde een bron aan TASS, die zei dat de radiofrequentie langs het hele front werkt.

De operationele bron merkte op dat het aantal Oekraïense soldaten dat zich overgeeft de laatste tijd is toegenomen. Er is een pro-Russische ondergrondse actief in Oekraïne, zei de bron, die soldaten informeert over hoe ze zich kunnen overgeven.

“Er zijn al gevallen geweest in (het frontdorp) Rabotino toen Oekraïense strijders gebruik maakten van de 149.200 ‘Wolga’ frequentie om zich in hele groepen over te geven,” vertelde de Unie van Veteranen van de Speciale Militaire Operatie aan TASS.

De 149.200 frequentie is ontworpen om gebruikt te worden door Oekraïense soldaten die zich willen overgeven om het Russische leger te bereiken, zodat de Oekraïense soldaten hun leven niet hoeven te riskeren door mijnenvelden over te steken om de Russische linies te bereiken.

Volgens de laatste schattingen van Moskou heeft Kiev alleen deze maand al meer dan 17.000 militairen verloren. Het totale aantal Oekraïense troepen dat sinds het begin van het tegenoffensief is gedood, heeft nu de 83.000 overschreden en er zijn meer dan 10.000 stuks zware militaire uitrusting vernietigd, zegt het Russische leger.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

One flew over de Groenen nestVolg Frontnieuws op Telegram

Europa glijdt  af naar een verwarmingsdictatuur - Italië plant ook gruwelijke straffen voor "energiemisdadigers"

Lees meer over:

Vorig artikelKIJK: “Heb je desinformatie gehoord?” – Elon Musk post hilarische video over de leugens van Big Pharma en Dr. Fauci over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins
Volgend artikelStudie vindt oorzakelijk verband tussen COVID-vaccins en sterfte, bevestigt 1 sterfgeval voor elke 800 injecties
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

46 REACTIES

  • Ik zeg jonge mannen van Oekraïne leg jullie wapens neer en geeft jullie over want jullie sterven voor de smerige elite zij gaan niet naar het front jullie zijn geen lafaards want die zitten warmpjes in hun veilig huis of onder gedoken jullie oorlog gaat alleen dat de macht hebben de elite dus alles willen hebben, doe er niet aan mee en sluit jullie aan bij Poetin.

  • Donders,
   Ik kan ook niet anders dan hieruit opmaken dat zij die deserterende soldaten goed behandelen i.t.t. wat de gewone media allemaal vertellen!

 1. “Beter met Volga bellen : 10.000 Oekraïense soldaten geven zich over met speciale radiofrequentie om aan de Vleesmolen te ontsnappen”

  Substantieel aantal die aan de vleesmolen willen ontsnappen, gelijk hebben ze, waarom ze in eerste instantie voor dit corrupte nazi minnende land en zijn “elite” wilden vecht is mij een geconditioneerd raadsel.

 2. Zoals de Vlaamse regimenten in mei ’40 aan het Schipdonkanaal zich massaal overgaven, met de officieren op kop, om niet te willen vechten voor het Franskiljone België en Frankrijk.

   • Laf? Pardon, Nederlanders hebben geen idee van Vlamingen in België. Hollanders doen vrolijk van Hup Hup Nederland. In België moet voor bewuste Vlamingen zo snel mogelijk de Belgische staat met zijn vlag en Franskiljons koningshuis op de schop. Maar blijkbaar reikt de visie over de grens niet eens. (Tussen haaksjes, die “Belgen” verdroegen de oorlogsverwoestingen gedurende 18 dagen, de “dappere” Nederlanders streken na vijf dagen de vlag.)

    • Ja, dat was ook laf. Maar na rotterdam werd door die kutmoffen gedreigd amsterdam, den haag en utrecht ook in puin te bombarderen.
     En de hollanders die ik ken doen al jaren lang niet meer vrolijk van hup hup nederland. Maar hollanders zijn dan ook de bewoners van noord- en zuid-holland. En die staan algemeen bekend om hun arrogantie en grote bakkes.

    • Luc,
     De Duitsers bombardeerden Rotterdam helemaal plat hoe vind je dat als Belg? Hierdoor ging Nederland capituleren, heeft u een idee hoe moeilijk de Russen het hebben gehad tegen hen, wat kan Nederland doen tegen de Duitsers met 2 karabijnen en een stad die men plat bombardeerd!

     • Akkoord hoor Flardinga, maar ik was wat door een wesp gestoken omdat Vlamingen die zich niet voor Belgicistische laten spannen als “laf” bestempeld werden na wat ons overkomen is aan het Ijzerfront in WOI. Maar ondertussen heb ik begrepen dat het een uitschuiver was. Alles kits.

       • De zondaar van Laken ‘prins’ Laurent bracht gisteren een bezoek aan het Popup museum Jean-Marie Pfaff (oud-doelman rode duivels) in Beveren (ten westen van Antwerpen) en in het gastenboek schreef hij zijn naam als Laurent van Begië.
        Laurent heeft notabene een aantal jaren op een middelbare school in Wilrijk (ten zuiden van Antwerpen) gelopen en hij liet zich consequent Laurent de Belgique noemen.
        Zo maak je in Vlaanderen natuurlijk geen vrienden.

    • niet doen beste….wees een vlaamse ollandse patriot maar doe niet mee aan een verdeeldheid tussen vlaanderen en de zeeuwsw gewesten en de rest van nederigland….eenheid is nu van groot belang…dus niet happen op iemand die de geschiedenis en/of de hedendaagse situatie niet begrijpt…allez….

     • Ik heb mij geëxcuseerd voor het wat impulsief reageren op het verwijt van lafheid en wil niet mee te doen aan “met bierpullen naar elkaar gooien”.

     • Jean-Marie Dedecker gaat bij de parlementsverkiezingen in 2024 lijsttrekker in West-Vlaanderen worden van Deep State-partij N-VA o.l.v. Bart De Wever.
      In België is de stembusgang bij verkiezingen nog verplicht hoewel geen boetes meer worden opgelegd.

      • Verkiezing zijn een middel om de mensen in het gareel te houden. Het partijensysteen is het gedroomd middel om de mensen te verdelen: In België hebben ze een kleur; Rood, Blauw, Geel/Zwart, Groen. Ze pakken ons echt voor onnozelaars.

      • En dan nog alles dubbel: in ’t Vlaams en in ’t Frans. Zo is de regering met zeven minipartijtjes. Het lijken de zeven dwergen wel.

 3. Ik vind dit wel een hilarisch bericht.
  Ben benieuwd of de NOS hier ook “ lucht van krijgt”

  Zelensky zijn rekruterings troepen “ plukken letterlijk “ iedereen die twee armen en benen heeft van de straat om te gaan vechten, en aan het front wachten ze niet eens meer op het gevecht maar bellen ze “ het Russische noodnummer.”

  Ja dat is ook een manier “ om je land te bevrijden….”
  Als er ooit vrede komt…… ❓
  Tja en dan ….. moeten deze mensen wel in een door Rusland geregeerd deel van Ukraine gaan wonen.😉

  • Anna,
   Heb hiervan echt beelden gezien hoor dus dit klopt, u moet zich voorstellen dat deze opgepakte personen die gaan dan naar het front, gedwongen natuurlijk en die hebben geen enkel idee hoe het daar is natuurlijk, die mogen geen mobieltjes meenemen maar wat doen sommige van die personen die nemen in het geheim toch een mobieltje mee, zij appen iemand of een plegen een belletje en daardoor kunnen de Russen hun traceren en dat betekend dan gelijk hun laatste levensmoment want Rusland weet dat daar dan meerdere personen zijn en dus volgt er een bombardement, dit is de werkelijkheid, triest!

   • De meesten die er nu nog wonen zijn Rus van oorsprong. Al diegenen die de westerse ideologie aanhangen zitten allemaal in onze buurten en die gaan nooit meer terug.
    Maidan ging ook over die keuze, vandaar die burgeroorlog.

 4. Oude tijden herleven.
  Stond vroeger op de muur gekalkt (Claus Raus !!)
  Kan weer gaan beginnen.
  On Topic .
  Wie gaat nu vrijwillig in een loopgraaf op je einde wachten ?
  En Rutte moet veroordeeld worden om zijn uitspraak ( Het is onze oorlog )
  “Verder doen we alles wat we kunnen: financiële steun, humanitaire steun, maar ook met hele zware wapensystemen; Nederland loopt daar redelijk in voorop,” vervolgde Rutte. “Dat doen we omdat het onze oorlog is. Als dit fout gaat en wij zouden laten gebeuren dat Poetin Oekraïne kan bezetten, wat is het volgende?”
  Zware wapens ?
  De stampot stamper van zijn moer zeker !
  Welke bezetting ?
  Hoor van mensen uit Ter Apel en omstreken dat het slecht gesteld is in de azc politie heeft dag en nacht taak en is continue met sirenes onderweg !
  Die bezetting gaat onverminderd door .
  Hoor je daar wat van in de MSM ?
  Klaas Knot en Swabber en rutte hebben gesproken over invoering digitale munt .
  Na de trio met rutte is de hele zaak ontsmet stank was niet te harden . 😑

 5. Mooi, even de frequentie opslaan. Hopelijk stoten de russen door tot aan de Noordzee.

  Die stoltenberg zegt dat oekraine bijna navo lid is. Die gek stort de hele eu bevolking straks in een oorlog.

  Ik ga niet sterven voor de westerse pedo elite. Het westen heeft de beer lang genoeg gepoked en nu die terugslaat willen ze het klootjesvolk naar het front sturen? Laat ze hun eigen nageslacht maar sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in