Anderhalf jaar geleden heb ik betoogd dat de dokters en verpleegsters die de covid-19 prik gaven, berecht zouden worden als oorlogsmisdadigers. Ik was niet verbaasd toen ik venijnig werd aangevallen door mainstream journalisten en zogenaamde zelfbenoemde “factcheckers”, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Maar ik blijf bij alles wat ik in februari 2021 gezegd en geschreven heb.

Hier is nogmaals wat ik toen zei:

Ik zie dat David Lammy, parlementslid, een Brits politicus, nu zegt dat het covid-19 vaccin veilig is en dat het werkt. Hij is de laatste in een lange en groeiende lijst van beroemdheden die het vaccin enthousiast onderschrijven – hoewel ik vrees dat zij waarschijnlijk evenveel tijd besteed hebben aan het bestuderen van de feiten over het vaccin als ik besteed heb aan het leren over bloemschikken.

Hoe de heer Lammy beweert te weten dat het vaccin veilig is en werkt, is mij een raadsel.

Laat mij u iets over de heer Lammy vertellen.

Toen hij in een televisiequizprogramma verscheen, werd hem gevraagd de getrouwde naam te noemen van de wetenschappers Marie en Pierre, die in 1903 de Nobelprijs voor natuurkunde wonnen voor hun werk aan radium. Lammy’s antwoord was Antoinette. Hij haalde Marie Curie door elkaar met Marie Antoinette.

Toen hem gevraagd werd naar de naam van het gebouw dat Kardinaal Richelieu als gevangenis gebruikte, noemde hij Versailles in plaats van de Bastille. Versailles, in hemelsnaam! Dit is een man die als minister van de regering gediend heeft.

Toen men hem vroeg wie de Engelse troon zou opvolgen na Hendrik VIII, stelde hij Hendrik VII voor, wat getuigde van een bijzonder gebrek aan wiskundige vaardigheden.

En hij had eens kritiek op de BBC omdat die zich afvroeg of de rook uit het Vaticaan zwart of wit zou zijn. Hij scheen te denken dat er een element van racisme schuilging in deze bekende manier om aan te kondigen of er een nieuwe Paus gekozen was.

Het ding met Lammy is dat hij zich volgens mij niet bewust lijkt te zijn van de omvang van zijn onwetendheid. Hij weet dat het covid-19 vaccin veilig is en werkt, omdat hij dat misschien op een bierviltje gelezen heeft. Of misschien heeft hij geheime privé klinische proeven uitgevoerd in zijn speciaal daarvoor gebouwde laboratorium. Misschien heeft hij een tijdmachine waarmee hij in de toekomst kan kijken?

Nee, hij zegt dat het covid-19 vaccin veilig is en dat het werkt, omdat iemand in de regering zegt dat het veilig is en dat het werkt. Lammy wordt geacht lid van Hare Majesteits Oppositie te zijn. Zijn taak is de regering in twijfel te trekken en zijn kiezers te beschermen. Maar hij heeft zich omgedraaid en zich laten kietelen door Bill Gates, Prins Charles en Klaus Schwab.

Overigens ben ik mij er terdege van bewust dat een behoorlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap niet gelooft dat het spul dat momenteel als een nieuw merk chips wordt aangeprezen, überhaupt een vaccin is. Voor de goede orde ben ik het met hen eens. Het is een vorm van gentherapie. Ik ga nog liever dood dan dat ik dat spul in mijn lichaam heb. Maar als ik het geen vaccin noem, weten de mensen die vertrouwen hebben in David Lammy, de aartsbisschop van Canterbury en de rest van de “ik rol op mijn rug en kietel mijn buik en ik zal zeggen wat je wilt dat ik zeg” beroemdheden niet waar ik het over heb.

  Stop de COVID-vaccinatie of er zullen nog veel meer mensen sterven

Feit is dat zelfs de WHO alleen maar verwacht dat deze vaccins zullen helpen om de omvang van de symptomen te verminderen. Zij beloven niet dat het vaccin zal voorkomen dat mensen covid-19 krijgen en zij verwachten niet dat het vaccin de verspreiding van de infectie zal tegenhouden als zij die toch krijgen. Als David Lammy en de aartsbisschop van Canterbury een beetje onderzoek hadden gedaan, zouden zij dat weten.

Zij zouden ook weten dat het vaccin experimenteel is.

De enthousiaste beroemdheden promoten een experimenteel vaccin – of een experimenteel wat het ook moge zijn.

De National Library of Medicine van de Verenigde Staten heeft details gepubliceerd over het vaccinprogramma dat momenteel loopt en zij zeggen dat de proef twee jaar zal duren.

Wie het vaccin krijgt, neemt zelf deel aan een experiment. David Lammy en de aartsbisschop van Canterbury willen dat uw oma aan een experiment deelneemt. En uw grootvader. En u ook.

Het geneesmiddelenbureau in het Verenigd Koninkrijk weet dat het om een experiment gaat. Zij hebben geadverteerd voor speciale software, zodat zij het hoge aantal bijwerkingen dat zij verwachten, konden bijhouden.

Twee jaar lang.

Natuurlijk zullen we zelfs na twee jaar nog niet weten wat er gaat gebeuren met de mensen die het vaccin krijgen. Of wat er zou kunnen gebeuren met eventuele kinderen die zij zouden kunnen krijgen.

Het is allemaal een mysterie – al weten we wel dat er zeer reële risico’s zijn op veranderingen in het immuunsysteem van degenen die het vaccin krijgen.

Maar het is oké, David Lammy en de aartsbisschop van Canterbury zeggen dat het oké is.

Zij hebben het ergens gelezen. Of iemand heeft het hun verteld. Of ze hebben een reclame van de regering gezien. Ik wed om een pond tegen een pinda dat zij niet werkelijk tientallen wetenschappelijke artikelen hebben doorgekeken voordat zij tot die conclusie kwamen. Ik durf te wedden dat zij niet eerst hun eigen mening gevormd hebben voordat zij miljoenen mensen vertelden dat zij dat verdomde vaccin moesten nemen. Zij herhaalden gewoon de rotzooi die hun verteld was. Rotzooi in, rotzooi uit.

Het is een feit dat niemand – zelfs David Lammy niet – kan weten of het vaccin veilig en doeltreffend is, want de proef is nog aan de gang. U kunt het document zelf bekijken. Het staat in de Amerikaanse National Library of Medicine. Zoek naar clinicaltrials.gov. En u zult zien, op bladzijde 3 van 14, dat de proef, of studie, naar verwachting op 31 januari 2023 voltooid zal zijn.

  Waarschuwing dat door het vaccin het komende verkoudheids- en griepseizoen dodelijk kan zijn

Begrijpt u dat, David? Het is een experiment. Het is nog niet afgelopen. Niemand weet wat er over twee jaar zal gebeuren. Maar vaccinliefhebber Bill Gates – wiens stichting een fortuin verdient – wil dat zeven miljard mensen aan het experiment deelnemen.

Wij weten echter wel dat duizenden mensen die het vaccin hebben gekregen er aan gestorven zijn of er ernstig door gewond zijn geraakt. Dat is een onweerlegbaar feit.

Ouderen in verzorgingstehuizen sterven in groten getale. Men zegt dat het aan de infectie ligt, maar dat is natuurlijk niet zo. Het is het verdomde vaccin dat ze krijgen.

Nu wil ik u nog iets anders vertellen. En dit zou elke dokter, verpleger of padvinder die momenteel betrokken is bij het geven of promoten van deze vaccins, schrik moeten aanjagen.

In de Code van Neurenberg over medische experimenten, die in 1947 geschreven is om redenen die ik hopelijk zelfs aan David Lammy niet hoef uit te leggen, staat dat voor experimenten op mensen uitdrukkelijke vrijwillige toestemming van de patiënten nodig is.

Dat betekent dat de patiënten moet worden verteld dat zij aan een proef deelnemen. En zij moeten gewaarschuwd worden voor alle mogelijke bijwerkingen. Dat is wat geïnformeerde toestemming betekent.

Hoeveel dokters en verpleegsters die mensen met dit spul prikken, vertellen de patiënten dat het om een proef gaat? Hoeveel geven de mensen de informatie die zij nodig hebben om zich een oordeel te vormen?

Ik zou gokken dat het er bijna geen zijn.

En dus zijn, wettelijk gezien, al die mensen die vaccinaties geven oorlogsmisdadigers.

Oorlogsmisdadigers denken natuurlijk nooit dat zij oorlogsmisdadigers zijn. Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog beweerden de nazi’s meestal dat ze belangrijk werk deden. Of gewoon bevelen opvolgden. Deden wat hun gezegd werd.

Niets van dat alles snijdt hout, zoals men zegt.

Gewoon doen wat je gezegd wordt, betekent niet dat je geen oorlogsmisdadiger meer bent.

Voor alle duidelijkheid, iedereen die de covid-19 vaccins geeft zonder uit te leggen dat het om een experiment gaat, en zonder alle mogelijke bijwerkingen op te noemen, is een oorlogsmisdadiger.

Dat is geen retoriek. Het is geen mening. Het zijn feiten.

Als u me niet gelooft, kijk het dan zelf maar na.

Oorlogsmisdaden worden tegenwoordig nog vrij ernstig genomen.

Heel wat dokters en verpleegsters zullen in de beklaagdenbank terechtkomen. En de mensen die het werk dat zij deden goedkeurden, zullen daar misschien ook terechtkomen. Wat is de straf, vraag ik mij af, voor het helpen en bevorderen van de activiteiten van een oorlogsmisdadiger?

  Het is geen antisemitisme, jullie debiele, kwaadaardige klootzakken

Intussen moeten degenen die David Lammy, de aartsbisschop van Canterbury en de andere beroemdheden geloven die gezegd hebben dat het covid-19 vaccin veilig en doeltreffend is, weten dat het vaccin net zo gevaarlijk blijkt te zijn als ik en andere artsen gewaarschuwd hebben.

Het was vóór Kerstmis al duidelijk dat deze vaccins miljoenen mensen zouden doden en verwonden. Kijk voor het bewijs naar mijn vorige video’s of lees de transcripties op mijn website www.vernoncoleman.com.

Regeringen en regeringsinstanties zeggen natuurlijk dat de mensen die sterven en vreselijke neurologische problemen krijgen, gewoon toevallig doodgaan of ziek worden. Zij beweren dat het vaccin niet verantwoordelijk is.

Is dat niet vreemd?

Zij beweren dat als u binnen 28 dagen na een neptest op covid-19 sterft, u aan covid-19 gestorven bent. De bus die u omver reed had er niets mee te maken. Maar zij beweren dat als u sterft binnen 24 uur nadat u de prik gekregen hebt, dat het dan toeval is.

Wat een smeerlappen zijn die mensen. Zij liegen, liegen en liegen nog eens. Dit is genocide. Wanneer wordt de wereld eens wakker?

In Amerika hebben rechtbanken bevestigd dat sterfgevallen die 30 of zelfs 50 jaar na een verwonding plaatsvinden, het gevolg van die verwonding kunnen zijn. Om maar één voorbeeld te geven: in 1982 werd James Brady neergeschoten door een man die Hinckley heette en die probeerde Ronald Reagan te vermoorden. Brady stierf in 2014 en zijn dood werd neergezet als het gevolg van doodslag.

Het is niet aan regeringsinstanties om te beslissen dat sterfgevallen op toeval berusten. Lijkschouwers zouden die beslissing moeten nemen. Er zouden onderzoeken moeten komen over elke patiënt die sterft binnen 28 dagen of zelfs langer nadat hij een covid-19 vaccinatie heeft gehad.

Maar dat gebeurt niet.

Intussen hebben we een afschuwelijke lawine van bewijzen die aantonen dat die verdomde vaccins mensen doden en verminken – en dat allemaal voor een ziekte waarvan bewezen is dat ze niet gevaarlijker is dan de jaarlijkse griep.

Ik heb vele, vele verslagen gelezen van de sterfgevallen die door de vaccins veroorzaakt zijn.

U kunt de details van de sterfgevallen zien op mijn website onder de rubriek “How Many Are the Vaccines Killing”.

Er is geen twijfel in mijn hart of in mijn gedachten.

Dit is wereldwijde genocide.

Hoe lang zullen de mensen nog zwijgen?

Hoeveel moeten er sterven? Hoeveel moeten er kreupel gemaakt worden?

Wanneer zullen mensen als David Lammy toegeven dat zij ongelijk hebben en ophouden een dodelijk vaccin te promoten?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Iedereen die in de toekomst de COVID-19 prik neemt, verdient wat hij krijgt. Zij zijn te dom om te levenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet biotech-plan om ons te vernietigen
Volgend artikelSituatierapport Oekraïens tegenoffensief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Fantastische uitspraken, maar wie het nieuws (echt en nep) volgt weet dat er niks zal gebeuren.
  Alles wat er niet met een handige App en de telefoon gedaan kan worden blijft gewoon liggen.

 2. Kort dr de bocht, van HOOG tot laag, und nicht wir haben es nicht gewúscht, VERPLEEGSTERS ONTVINGEN 50 Euri’s p/prik, maw, NU BLOEDGELD. Neurenberg 2 .0. óf DJTrump’s GITMO, I PREFERE.

 3. Blijf bekend maken dr Coleman.
  Hartelijk dank daarvoor.
  Vele collega’s doen hetzelfde.
  Hoe meer hoe beter.
  Steeds meer mensen weten wat speelt.

  Verzet word groter.
  Velen zijn bang, en weten niet hoe daarmee om te gaan.
  Wat begrijpelijk is.
  Je zult, de prikpromoters, maar vertrouwd hebben, en hun leugens geloofd.

  Ik kan me voorstellen, dat je dan flink in de war raakt en vast houd aan de leugens v.d. prikpromoters.
  Puur uit doodsangst.

  Tja de injecteurs, in het begin zijn ze overrompeld.
  Zaten in dezelfde situatie als de gelovigen v.d. prikpromoters.

  Echter op termijn begrepen deze injecteurs dat ” het niet klopt” wat hen werd opgedragen.

  Wat nu?

  Daar heb ik geen idee van.

  Dr. Coleman en collega’s hebben betere inzichten.

 4. Iedere pleeg kan zich beroepen op gewetensbezwaren. Zo simpel is het. Helaas zijn mijn collega’s over het algemeen geprikte volgzame (letterlijk) ‘poppetjes’ zonder denkvermogen en met grote angst voor de baas.

  Alsof dat laatste uberhaubt nog nodig is, in deze tijd van schaarste…

 5. Vertalen is een kunst! U schreef: dat artsen vervolgd ‘zouden’ worden als oorlogsmisdadigers. Should be prosecuted betekent in dit verband echter: zouden MOETEN.
  Criminals should be prosecuted: criminelen zouden vervolgd moeten worden.

 6. Ook zij zullen als medeplichtig verantwoording moeten afleggen. Ook de GGD had veel eerder alarm moeten slaan. En dan de ministeries, die hebben alles op alles gezet om de mensen te vermoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in