Foto: freepik / mianthebrand24

Tenzij Wij het Volk hen tegenhouden, zijn klimaatfanatici zoals miljardair eugenetist Bill Gates van plan om jou en je familie te injecteren met “vaccins” tegen klimaatverandering en opwarming van de aarde.

Op dit moment injecteren ze al vleesdieren met klimaatvaccins, waarbij ze beweren dat deze nodig zijn om de dieren “veilig” te houden van fictieve ziektes. Uiteindelijk zullen ze beginnen met jou en je familie te injecteren met dezelfde “vaccins”, ervan uitgaande dat je ze hun gang laat gaan, schrijft Ethan Huff.

Technocracy.news schrijver Yudi Sherman waarschuwde al in januari dat de enige manier om deze “genetische maniakken” ervan te weerhouden het menselijk ras te vernietigen met hun mysterieuze chemische injecties, is om “hun toegangspasjes en beschermingspakken af te nemen, ze onmiddellijk uit hun laboratoria te begeleiden, ze levenslang een permanent verbod op ander wetenschappelijk onderzoek op te leggen en de gebouwen met de grond gelijk te maken.”

Als dit extreem klinkt, bedenk dan dat een bedrijf genaamd ArkeaBio net 26,5 miljoen dollar heeft opgehaald in Serie A seed funding om te beginnen met de ontwikkeling van klimaatinjecties voor de menselijke massa. Je kunt er zeker van zijn dat zodra deze injecties klaar zijn, er een andere “pandemie” of “noodsituatie” zal zijn om het gedwongen gebruik ervan te rechtvaardigen.

“Als je de ernst hiervan niet inziet, dan ben je misschien gemarkeerd voor depopulatie,” waarschuwt de Technocracy.news redacteur.

“Vaccins” om te voorkomen dat koeien winden laten

Dit klinkt misschien als iets uit The Babylon Bee, maar in werkelijkheid is ArkeaBio al begonnen met de ontwikkeling van een nieuw “vaccin” waarvan gekke wetenschappers zeggen dat het koeien en andere vleesdieren zal weerhouden van het uitstoten van methaan, d.w.z. het laten ontsnappen van gas.

  Kleine IJstijd aan de gang

Er wordt beweerd dat de injecties het immuunsysteem van de dieren zodanig veranderen dat er antilichamen worden aangemaakt die gericht zijn tegen methaanproducerende microben.

Eind 2022 kreeg ArkeaBio zijn eerste grote investering van Breakthrough Energy Ventures, een investeringsfonds opgericht door Bill Gates.

“Onze op vaccinatie gebaseerde aanpak maakt de broodnodige decarbonisatie van wereldwijde vlees- en zuivelproducten in meerdere regio’s mogelijk en ondersteunt een grotere duurzaamheid in de landbouw”, legt de website van het bedrijf uit.

ArkeaBio heeft geen plannen aangekondigd om een menselijke versie van zijn injectie tegen scheten te ontwikkelen, maar een ander bedrijf genaamd Gingko Bioworks heeft dat wel gedaan. Gingko, dat ook wordt gefinancierd door Gates, probeert mRNA-injecties (modRNA) te ontwikkelen die naar eigen zeggen de opwarming van de aarde kunnen tegenhouden.

Het World Economic Forum (WEF) heeft zijn steun uitgesproken voor het plan en gezegd dat het een “kritisch antwoord op de klimaatcrisis” is.

“In het licht van de klimaatverandering spelen vaccins een cruciale, maar onderschatte rol”, schreef de Britse farmaceutische gigant GlaxoSmithKline (GSK) in december op zijn website.

AstraZeneca, maker van een beschaamd en nu van de markt gehaald vaccin tegen de virale vector coronavirus, wil ook meeprofiteren door zijn eigen klimaatvaccins te maken.

Twee maanden eerder schreef Thomas Triomphe, executive vice president vaccins bij rivaal Sanofi, een uitgebreid artikel met de titel “Vaccinininnovatie is een cruciaal antwoord op de klimaatcrisis,” waarin dezelfde interesse in de ontwikkeling van klimaatinjecties tot uiting komt.

Het enige soort “klimaatverandering” dat deze demonen proberen te stoppen is hun verandering van rijk naar arm naarmate hun corrupte financiële en oorlogsimperium implodeert. Big Pharma zal sterven tenzij het doorgaat met het produceren van nieuwe injecties voor elke verzonnen ziekte onder de zon, met als nieuwste de zogenaamde klimaatverandering.

  Illusoir schuldgevoel

“Deze waanzin moet nu ophouden,” schreef een boze commentator over de waanzin van Big Pharma en de Bill Gates brigade.

“Ik voel me enorm getroost door de wetenschap dat de vloedgolven van de biotech worden losgelaten om ons te wassen in het verlossende water van de klimaatredding door ons te verlossen van het alomtegenwoordige kwaad van koolstof,” grapte een ander over de religieuze cultusaspecten van klimaatverandering.

Klimaatverandering is een zwendel die ontworpen is om je van je bezittingen en rijkdom te scheiden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Great Reset: kleine huisjes gepromoot als oplossing voor de klimaatveranderingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO’s admiraal Rob Bauer: “Cyberaanval” nu reden voor Artikel 5 Collectieve Zelfverdediging – Valse vlag in hun eigen landen, Rusland de schuld geven en dan meedoen aan de oorlog in Oekraïne tegen Rusland?
Volgend artikelStuatierapport 01/06/24: Oekraïne’s laatste poging begint slecht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Nou ik wacht even. Ik heb tijdens covid en de situatie in Ukraine om heen gekeken naar de reacties op die crises, en ik ben voor een tijdelijk laissez-faire beleid, even laten lopen

  • Er komt vast weer een plotselinge hittegolf na koud weer, lijkt wel een Trent te worden de laatste jaren.
   Een Nederlander is normaal gewend dat er na een koude periode een warmere periode komt, als dat meerder keren per seizoen gebeurd krijg je extra veel zieken en doden. Omdat het lichaam dat niet verwacht vooral onder de onnozele geïnjecteerde ouderen wat de afgelopen maanden weer goed gelukt is.
   Ondertussen zwetsen de weermannen dat er een extreem warm voorjaar was…

  • Fem juni 2, 2024 Bij 10:57

   Weermanipulatie HAARP, Cloudseeding vanaf oktober vorig jaar de ene na de andere depressie (lage luchtdruk) komt onze kant opwaaien, op het NOS hebben ze het alleen over een natte lente i.v.b. met El Niño en het publiek is weer gerust gesteld totdat een gas loze winter intreedt als de 3e wereldoorlog dan nog niet uitgebroken is, of als u opgeroepen wordt om uw klimaat vaccins te halen welke afgerekend worden door het in het westen het alles omvattende DC CB systeem, OMG wat een wereld.

 2. Is Djennis er al om domme dingen te roepen en te ontkennen wat je gewoon kan waarnemen? Het klimaat wordt inmiddels nagenoeg volledig bestuurt. Alles wordt gecreëerd en wij leven in een Truman Show.

 3. De grootsheidswaanzin neemt steeds grotere excessen aan. Tot nu toe breken ze alles af inclusief het fundament en daaronder de grond waarop alles rust. Niets is te dol bij deze charlatans en hun volgelingen. Daar de hoofdspelers al van het veld geruimd zijn, blijven hun volgelingen nog steeds extreem hun best doen, om alles te vernietigen en als dat behaald wordt. Is er geen mogelijkheid meer om enig iets meer op te bouwen, want er zijn dan geen middelen meer voor handen omdat te kunnen doen. Hen tot bezinning laten komen is geen optie meer, daarvoor zijn de volgelingen te ver voor heen. We hebben namelijk hier niet vandoen met menselijke wezens, maar met een A.I. gestuurde computersysteem die geen verschil ziet tussen goed voor de aarde en slecht voor de aarde en wat erop leeft.

 4. Behalve die koeien laat ik ook nog wel eens wat methaan vliegen….

  Ik zit er op te wachten dat ik om die reden de volgende ben die geïnjecteerd moet worden met de zoveelste mRNA gifprik, in dat geval tegen winden!

  Met het CO2/CH4 klimaatsprookje kan de Roverheid dan dwang om die gifprikken te accepteren hard maken.

  Dat is een zéér gevaarlijke ontwikkeling!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in