Voor de schrijver van “Deep State“, Alex Newman, is dit (althans in de VS) in een besluitvormingsfase gekomen . Zij, de globalisten, realiseren zich dat steeds meer mensen wakker worden en hun plannen voor de wereldwijde onderwerping van de volkeren doorzien. Hun Grote Reset verloopt niet zo soepel als zij zich hadden voorgesteld en zij zouden met de rug tegen de muur staan. Ofwel negeren zij alle tegenkrachten en drukken zij onophoudelijk hun agenda door, ofwel zouden zij binnen afzienbare tijd in grote problemen komen, een middenweg is nu niet meer mogelijk, aldus Newman.

“Zij, de elites of de roofdierenklasse, beseffen dat zij nu in deze situatie gevangen zitten. Als zij zich proberen terug te trekken, is er geen terugtocht meer mogelijk. De mensen worden zo snel wakker, dat zij op een moment komen dat zij al hun eieren in één mand moeten leggen en moeten proberen de hele agenda door te drukken, de torpedo’s te negeren en volle kracht vooruit te gaan, anders komen zij in grote moeilijkheden. Zij zullen vervolgd worden. Terwijl wij spreken, vinden er gesprekken plaats in de kantoren van de openbare aanklagers in het hele land, en dat is een probleem. De mensen verwachten vervolgingen.”

“De elites of de roofdierenklasse beseffen dat, als zij niet heel snel handelen, zij alles zullen verliezen. Zij zouden uiteindelijk werkelijk ter verantwoording kunnen worden geroepen. Ik denk dat wij ons nu in een zeer gevaarlijke situatie bevinden. Wanneer mensen in een situatie als deze komen, hebben zij niet veel opties. Of ze annuleren de verkiezingen (VS), of ze bedriegen als een gek, of ze laten gewoon alles instorten. Zoals de zaken er nu voor staan, met een uit de hand gelopen inflatie, de voedselcrisis en hongersnood, die zij zelf veroorzaakt hebben, en de apenpokken en de vogelgriep, hebben zij al deze crises in hun mouw.”

  COVID - Bio-ethiek, Eugenetica en Dodenpanelen - een waarschuwing

“U kunt merken dat ze nog heel wat mogelijkheden hebben om uit te spelen. Ik vermoed dat er tussen nu en de mid-term verkiezingen een aantal zeer interessante ontwikkelingen zullen zijn. Als wij eerlijke verkiezingen hadden, zouden zij er helemaal klaar mee zijn. Zij zouden afgemaakt worden en zij weten het.”

Newman gelooft dat de volgende stap van de “Deep State” een combinatie van crises zou kunnen zijn, waaronder de ineenstorting van de koopkracht van de Amerikaanse dollar en een voedselcrisis die al vastligt in de niet al te verre toekomst, schrijft Jörg Wollschlager..

Hij waarschuwt:

“Wanhopige mensen doen wanhopige dingen. Het is als een dier dat in het nauw gedreven is. Als je een dier in zo’n situatie brengt, heeft het weinig keus dan aan te vallen en iets gevaarlijks te doen, en ik denk dat we daar zijn. Zij hebben ingezien dat zij crisissen nodig hebben om hun agenda door te drukken. Zij moeten de bevolking schrik aanjagen…

…en ze moeten het zo doen dat hun vingerafdrukken er niet op staan, en in plaats van dat de mensen zich tegen elkaar keren, zullen ze naar hen gaan zoeken.”

En verder:

“Het land kan gekeerd worden, en het moet gekeerd worden, maar er is werk voor nodig… en misschien de tussenkomst van de goede God.”

Het (video) interview met Alex Newman van 1.6.2022 met Greg Hunter ziet u hier:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Recent interview met advocaat Reiner Fuellmich: “De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd”Volg Frontnieuws op Telegram

  Oostenrijk zoveelste die door de knieën gaat - opent roebelgasrekening

Lees meer over:

Vorig artikelDRINGEND: Sterftecijfers stijgen weer in sterk gevaccineerde Europese landen
Volgend artikelBuitenlandse “vrijwilligers” in Oekraïne verlaten hun posities, veinzen verwondingen en schade aan wapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Parasieten gaan dood zodra ze hun gastheer hebben opgevroten. En daar gaat het heen. Het boeit de parasiet niet of zijn gastheer dood gaat, want dat is de aard vd parasiet. Ze moeten dus actief uitgeroeid worden. En dat parasitaire vuil zit overal, dus best lastig.

  • Wij, de europeanen zijn makkelijke zwakke prooien.

   Het doet mij denken aan mijn jeugd.
   Als een blank jongetje op het schoolplein ruzie had met een (gekleurde) minderheidsgroep dan werd het schoolplein helemaal “zwart”.
   En achter die europese jongen stond….niemand.

   In onze cultuur staan we niet achter elkaar. En daarom zijn wij ook nu een makkelijk slachtoffer voor de parasieten.

   Als het ons niet lukt elkaar niet met bijzaken te irriteren dan zullen we nooit samenscholen om de parasieten te verdrijven.

   Als wij samen sterk zijn dan druipen de parasieten af.

   (vandaag of morgen staan ze bij één van ons op de stoep, om ons af te voeren voor behandeling van onze psychische aandoening of om ons onder dwang te prikken en…..je voelt je net zo verdomd alleen en machteloos als dat jongetje op het schoolplein)

   • KPN wil in mijn woning glasvezelkabel aanleggen.
    Dat moet, want anders heb ik na 2023 geen Internet meer.
    Iemand van KPN komt in mijn woning kijken {samen met mij natuurlijk) ?? waar de aansluiting het best gemonteerd kan worden.
    Al dat dwingende gedoe, ik baal ervan. In mijn huis geen nieuwe aansluiting, ik zal wel zien wat de toekomst brengt.
    In 2013 kostte mijn Internetaansluiting ongeveer 35.00 euro.
    Nu betaal ik bijna 60.00 euro, daarbij is TV5 ook nog eens verschwunden.
    En dan de verplichte rookmelder die op de smartphone aangesloten kan worden, waarom moet ik een rookmelder? Ik rook allang niet meer, kostte toen ook teveel geld wat ik niet meer had eind jaren 80 van de vorige eeuw.
    Groet, en houd je rug recht, Jema

    • Heel goed!

     Hier gaat één dezer dagen ook de pleuris uitbreken.
     Agressieve linkymonteur is nu in deze buurt bezig.
     Dat ding komt ins huis nooit in.
     Bij de wegen zijn ze de witte kastjes voor hun 5g web aan het plaatsen.

     Afgesloten van de stroom (wat ze dan maar moeten doen) betekent hier geen bewijs van woonplaats meer hebben. Onteigening zal wel volgen maar wij buigen NOOIT!

     (die rookmelder heeft ingebouwde afluisterapparatuur!)

 2. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.
  Je kunt werkelijk alles verwachten van deze psychopaten.
  Van biologische oorlogsvoering tot een atoomoorlog.
  Alles zullen ze inzetten om de aandacht van zichzelf af te leiden.
  Maar het vervelendste voor hun is dat het kwaad op deze planeet eindelijk een gezicht heeft
  gekregen.
  We weten wie ze zijn en wie hun handlangers zijn. Als het recht gaat zegevieren zal er geen genade zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in