We hebben groot nieuws uit Zwitserland. Zij stoppen de aanbevelingen voor de COVID-19 vaccinaties. Na jarenlang deze producten aan mensen opgedrongen te hebben, beginnen we nu eindelijk te zien dat landen terugkrabbelen. Maar natuurlijk is er letterlijk NIETS over te vinden in de mainstream media. Ik vraag me af waarom… schrijft Peter Imanuelsen.

“Gegevens over de seroprevalentie van Corona-immuniteit (juni/juli 2022) tonen aan dat meer dan 98% van de Zwitserse bevolking antilichamen tegen SARS-CoV-2 heeft. Vanwege de immuniteitssituatie, de momenteel overheersende virusvarianten en de verwachte lage viruscirculatie in voorjaar/zomer 2023, kan worden aangenomen dat mensen zonder risicofactoren een zeer laag risico lopen om in voorjaar/zomer 2023 ernstig ziek te worden van covid-19.”

Hier is de BELANGRIJKSTE BOODSCHAP.

“Daarom wordt er geen aanbeveling voor vaccinatie tegen covid-19 geformuleerd”.

Met andere woorden, de Zwitsers hebben de COVID-19 vaccinatie laten vallen. Dit zou wel eens het eerste land kunnen zijn dat dit doet.

Maar het wordt nog interessanter.

Ze bevelen alleen “vaccinatie aan voor personen met een bijzonder hoog risico (BGP) vanaf 16 jaar als de behandelend arts het in het individuele geval medisch geïndiceerd acht gezien de epidemiologische situatie en een tijdelijk verhoogde bescherming tegen ernstige ziekten kan worden verwacht.”

WHOA!!!

De staat wast nu zijn handen in onschuld – Vaccinaties die niet worden aanbevolen (dus allemaal behalve op voorschrift van een arts) “Dergelijke vaccinaties worden uitgevoerd zonder subsidiaire aansprakelijkheid van de federale overheid”.

Dit betekent dat artsen die de vaccins geven nu aansprakelijk kunnen worden gesteld voor vaccinatieschade als zij de zorgplicht hebben geschonden door mensen de injecties te geven ondanks dat de overheid ze niet aanbeveelt.

  Waarom verandert de persoonlijkheid van mensen plotseling na een COVID-vaccinatie?

Weet u wat dit betekent? Veel artsen zullen nu waarschijnlijk zeer terughoudend zijn met het geven van de injecties. Let op wat ze zeiden. De staat beveelt vaccinatie alleen aan als “tijdelijk verhoogde bescherming … kan worden verwacht”.

Er is voldoende bewijs dat de injecties vrijwel geen bescherming bieden tegen covid.

We weten al dat het risico op ernstige complicaties zoals myocarditis groter is dan het risico om met covid in het ziekenhuis te worden opgenomen voor jonge mannen – Het was misdadig om hen dit te geven:

BOMBSHELL – Myocarditis na mRNA-vaccins.

Ik ben oud genoeg om me te herinneren dat ze zeiden dat de gloednieuwe mRNA-vaccins volkomen veilig en effectief waren. Dat kon men natuurlijk niet weten, het was vanaf het begin een leugen. Mensen werden wijsgemaakt dat dit gewoon een normaal vaccin was, terwijl het in feite om een gloednieuwe gentherapie-technologie ging die nog nooit eerder was getest … Lees meer

Het grote terugkrabbelen is begonnen, maar pas nadat het aan mensen werd opgedrongen zonder goede geïnformeerde toestemming.

En zoals gezegd, niets op de mainstream media, daarom is het zo belangrijk dat Substack bestaat. Helaas heeft Elon bij Twitter zojuist besloten Substack zwaar te censureren, door tweets met links hiernaar te blokkeren. Mainstream media worden natuurlijk niet geblokkeerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinsceptici zijn de ware kritische denkers – Wij hebben de meest gesofisticeerde vormen van manipulatie overwonnenVolg Frontnieuws op Telegram

  De reden waarom het zo stil werd rond de patholoog die de vaccindoden onderzocht

Lees meer over:

Vorig artikelDe ‘Heilige Drie-eenheid’ achter de Russische militaire dominantie in Oekraïne
Volgend artikelBegin van de ommekeer? Macron: Europa moet weerstand bieden aan de druk om “vazalen van Amerika” te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Als je het echt letterlijk interpreteert gaat het gewoon door met die injectie rondes. Het is enkel de illusie dat het stopt, het enige wat werkelijk stopt is dat de overheid zijn aansprakelijkheid nu afschuift op diegene die de injecties gaven aan de mensen.

 2. Tja het is interessant materiaal en niet goed voor je bloeddruk.

  Interessant: VWS vrijwaart prikzetters voor bijwerkingen en schade, maar wat zei de landsadvocaat?
  https://www.ninefornews.nl/interessant-vws-vrijwaart-prikzetters-voor-bijwerkingen-en-schade-maar-wat-zei-de-landsadvocaat/

  Minister Kuipers openbaart data met batchnummers van vaccins en gerelateerde bijwerkingen niet
  https://www.ninefornews.nl/minister-kuipers-openbaart-data-met-batchnummers-van-vaccins-en-gerelateerde-bijwerkingen-niet/

  Koopmans: ik heb geadviseerd in één van de grootste gezondheidscrises van ons leven, daar ben ik trots op
  https://www.ninefornews.nl/koopmans-ik-heb-geadviseerd-in-een-van-de-grootste-gezondheidscrises-van-ons-leven-daar-ben-ik-trots-op/

 3. 7 April was er een groots bericht vd witte hoeden dat eindelijk het zeer uitgestrekte tunnelstelsel onder Geneve en hun gelijknamigde meer, van start is. Op level 2 is het stelsel wel 1000 mijl.
  Op level 5. Is het 50 mijl en is uit oeroude tijden.
  Er worden buitenaardsen en hybriden daarvan opgeruimd , de bevrijde kinderen worden vervoerd naar een veilige planeet om volledig te herstellen .
  De KM is zijn macht kwijt. Swisbank is kapot en de geldschieter ziet zijn miljarden verdampen!
  Ik denk dat een ander van invloed op elkaar is en de vaccinatiegekte nu ook in het Licht komt.

 4. Wel of niet stoppen is de vraag. Er lijken inmiddels ook andere mogelijkheden te zijn om via melk, sla, shedding ed de inhoustoffen van de mRNA troep door te geven. Is dat de oorzaak dat de noodzaak aan het verdwijnen ? Of is het dat de volgende plandemie voor de deur staat en de “vaccins” daarvoor al weer klaar staan?
  Er worden ook al “vaccins” gemaakt tegen kanker en hartaanvallen. Zie https://www.niburu.co/het-complot/18449-vaccins-tegen-hartaanvallen-en-kanker-op-komst.
  Nee, het lijkt er niet op dat we er al vanaf zijn.

 5. Dus Elon is nog steeds niet echt aan het draaien naar de ‘gezond-verstand’kant–wat ik wel hoopte.. Ondanks naar wat hij zelf beweert best ziek te zijn geweest van zijn 2 injecties… Wat de opmerking (over Zwitserland) ‘nog steeds niets hierover in de MSM’ betreft : ik heb er speciaal op gelet en er is ook nog steeds níets in de mainstream verschenen over Kennedy’s kandidaatstelling voor het presidentschap… Uiteraard, Kennedy is voor hun een Wappie Antivax bij uitstek, die zelfs alle andere voorgaande ‘vaccinaties’ durft te ontmaskeren als de schadelijke ziekte veróórzakende rotzooi die het in feite allemaal is… Herlees om de bewijzen nog eens met eigen ogen te zien Door Frankema’s “Vaccin Vrij !’–uit 2014 al !!–en pak als steunbewijzen ook ‘Dodelijke Leugens’ van van der Horst en ‘Dodelijke Medicijnen’ van prof. Götzsche (moet eigenlijk met een streepje door de o) er nog bij… en zo is er wel meer… Voor elk echt éérlijk rechterlijk systeem zou dit al zonder meer doorslaggevend bewijs zijn tegen alle Big-Farma en andere KWAKZALVERIJ en bedrog van bepaald niet alleen de laatste paar jaren…

  • En inderdaad, de oplichters/kwakzalvers/hypocrieten als de de Jonges en de Ruttes en noem maar op zijn natuurlijk zelf ook op alle gebied misleid en sowieso gestoord en moraalloos, maar ze zijn níet zó gek dat ze niet zouden weten hoe bij voorbaat zoveel mogelijk álle verantwoordelijkheid van zich af te schuiven..
   Hóe stom ze daarin dan zijn zal nog (moeten) blijken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in