Een 36-jarige vader, echtgenoot en tv-stuntman maakt zich zorgen dat zijn vrouw en kinderen misschien alleen moeten achterblijven na het nemen van een beslissing waar hij nu spijt van heeft, bericht Thecovidblog.com.

Cody Robinson plaatste op 29 september een update op Facebook. Hij is een stuntman voor televisie en films. Maar vrijwel alle studio’s en zijn vakbond eisen van iedereen in de filmindustrie dat ze mRNA of virale vector DNA-injecties nemen voordat ze op de set mogen werken. Hij schrijft dat hij in de afgelopen maanden vijf kansen op werk had gemist omdat hij weigerde de injecties te nemen.

Robinson heeft een natuurlijke immuniteit, aangezien hij afgelopen juli is hersteld van COVID-19. Maar de gederfde inkomsten baren hem zorgen. Hij zegt dat hij misschien “door de zure appel heen moet bijten” en “het risico moet nemen” om ervoor te zorgen dat hij zijn gezin kan onderhouden. Zijn vrouw is een huismoeder, volgens haar Facebook-pagina. Robinson verklaart: “Ik ben niet anti-vaccin,” maar zegt dat hij zich “tussen een hamer en een aambeeld” bevindt. Hij onthult ook dat zijn familie een geschiedenis van auto-immuunziekten heeft, misschien wel de helderste rode vlag die iemand vertelt om deze injecties niet te nemen.

Robinson is geen deugdsignaleerder. Hij is apolitiek en heeft tot zeer onlangs nooit iets gepost op Facebook dat in verband staat met COVID-19 (tenminste niet in het openbaar).

Waar het op neerkomt is dat Robinson een vrouw en twee kinderen heeft. Hij weet dat hij voor hen moet zorgen. Maar het feit blijft dat hij beter is voor zijn gezin levend en wel (baan of geen baan), dan dood en/of invalide. En dat is waar het verhaal triest wordt.

  Vaccinatiegoeroe Bill Gates geeft toe: Covid-prikken zijn "farmaceutische troep"

Nachtmerries en lichaamspijn na de injectie

Het schrijven stond aan de wand. Robinson moest een beslissing nemen. Hij kon zijn gezondheid, welzijn en ziel behouden, afzien van de injecties, en in wezen zijn inkomen verliezen. Of hij kon de injectie nemen, tot God bidden dat hij een placebo kreeg, zijn “witte kaart” ontvangen en gewoon doorgaan met werken. Robinson koos optie nummer 2. Hij kreeg de DNA-virale vectorinjectie van Johnson & Johnson “one-and-done” op 4 oktober. Zijn laatste woorden voor de injectie: “Ik wil dit echt niet doen.”

De bijwerkingen waren snel en hard. Hij postte 90 minuten later een update waarin hij zei: “Hier komt de lichaamspijn en koorts.” Zes uur later, postte hij nog een update: “Ik kan niet stoppen met trillen. Ik kan niet slapen.” Nog eens zes uur later, om ongeveer 4 uur ’s ochtends op 5 oktober, schreef hij: “Veel erger dan toen ik COVID had. Ik heb de hele nacht niet geslapen door rillingen/schokken, zweten, misselijkheid, lichaamspijn, hoofdpijn.” Maar er is iets nieuws dat we tot nu toe nog niet op deze blog hebben gezien.

Robinson meldt dat hij dagenlang “meerlagige nachtmerries” had na de injectie.

Hij noemt de nachtmerries de volgende ochtend weer. Robinson meldt ook dat hij zich “een beetje dronken” voelde. We hebben verschillende vaccinslachtoffers gedocumenteerd die bitter en venijnig gedrag vertonen, alsof ze “onder invloed” zijn van synthetisch mRNA en/of viraal vector-DNA. We hebben ook minstens één geval van post-injectie dementie beschreven. Robinson betuigt zijn spijt en vraagt zich af waarom zijn verzoeken om een medische vrijstelling of om natuurlijke immuniteit aan te tonen, werden genegeerd.

  37 keer meer bijwerkingen en 76 sterfgevallen na vaccinatie in Zwitserland

Maar het ergste moet nog komen. Robinson impliceert in een andere update dat zijn arts hem vertelde niet aan de injecties te beginnen voor januari 2022, omdat hij drie maanden geleden net hersteld was van COVID-19. Ondanks de instructie van de arts weigerde deze een medische vrijstelling uit te schrijven. Robinson denkt ook ten onrechte dat de J&J-prik “drie maanden nodig heeft om uit je systeem te verdwijnen”. Tenzij je veel geluk hebt met de cupping (hijama)-methode, of een placebo-prik hebt gekregen, kunnen de mRNA- en virale vector-DNA-prikken niet worden verwijderd en gaan deel uitmaken van je genetische code.

Bloedproppen en het aanvaarden van de realiteit

Robinson meldt dat hij op 8 oktober een echografie kreeg waarbij drie bloedproppen werden gevonden. Een van de stolsels zat in zijn linkerbinnenste halsader, een aandoening met een sterftecijfer van 44%.

Hij windt er geen doekjes om: “Ik had letterlijk dood kunnen gaan.”

De volgende dag schrijft hij een update van 2300 woorden waarin hij beschrijft wat hij had meegemaakt en wat zijn prognose was. De TL;DR versie is dit – Robinson had een zware depressie, naast de publieke druk, toen hij de beslissing nam om de injectie te nemen. Het is vergelijkbaar met de beslissing van Dave Menchinton om de injecties te nemen, terwijl hij depressief was. Hij lijdt nu op dezelfde manier als Robinson.

Robinson vernam, net als vele andere vaccinslachtoffers, dat het posten van de waarheid over bijwerkingen trollen uit elke grot oproept. Hij suggereert ook dat alleen vrouwen bloedklonters krijgen van J&J injecties, niet mannen. Natuurlijk is die overtuiging overduidelijk onjuist. Hij zegt ook iets over “4 stolsels bevestigd in [mijn] linkerarm”. Het is onduidelijk of dat naast de drie op zijn medische kaart is of dat er nog één bij is van de drie op die kaart.

  Politiegeweld 2021: Baby getroffen door pepperspray

Lees de rest van het bericht in PDF-formaat hier.

Zijn laatste post die hierin wordt behandeld onthult de waarheid over veel vaccinslachtoffers. Het is algemeen bekend dat de “vaccin” fabrikanten op geen enkele manier aansprakelijk kunnen worden gesteld als je gewond raakt of sterft. Maar Robinson wist dat niet totdat hij onlangs met een advocaat sprak. Hij geeft toe dat deze hele situatie uiteindelijk zijn eigen schuld is omdat hij “geen voet bij stuk heeft gehouden ondanks de financiële/sociale druk”. De laatste zin is het meest trieste deel. Robinson herhaalt zijn overtuiging dat de J&J shot zijn lichaam na drie maanden verlaat.

Opmerking: DJ staat voor Double J en wie is Double J? Johnson en Johnson.

De boodschap is duidelijk – als je gedwongen wordt je baan op te zeggen of de injecties te nemen, neem dan ontslag. Het is beter om gezond en wel in je auto te leven dan gehandicapt of dood te zijn en je werk toch niet te kunnen doen.

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een catastrofe openbaart zichVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIerse stad die 99,7% “volledig gevaccineerd” is, ondervindt “massale COVID uitbraak”
Volgend artikelPlotseling en onverwacht: sterfgevallen worden een Twittertrend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De Holmesburg Prison-experimenten waren medische experimenten, uitgevoerd op vooral zwarte gevangenen van Holmesburg Prison in Philadelphia in de Verenigde Staten. De experimenten vonden plaats van 1951 tot 1974.

  De testen werden uitgevoerd onder leiding van dermatoloog Albert M. Kligman, indertijd verbonden aan de Universiteit van Pennsylvania. De honderden testen varieerden van testen voor cosmetica en verzorgingsproducten (shampoo, deodorant en tandpasta) tot en met onderzoek naar de effecten van dioxine, radioactieve isotopen en drugs (LSD). Dit in opdracht van ruim dertig farmaceutische en chemische bedrijven (waaronder Pfizer en Johnson & Johnson) en (overheids)instellingen als het leger en de CIA. De proefkonijnen werden betaald, maar kregen weinig of niets te horen over de aard en de risico’s van de testen. Dankzij de experimenten verdienden Kligman en de universiteit vele miljoenen. Kligman werd rijk door onder meer de uitvinding van de anti-rimpelcrème Retin-A, getest op gevangenen.

  Na sluiting van de laboratoria in de gevangenis, vernietigde Kligman alle relevante documenten.

  In 2000 sleepten zo’n driehonderd voormalige gevangenen van Holmesburg Prison de Universiteit van Pennsylvania, Dow Chemical, Johnson & Johnson en Kligman vergeefs voor de rechtbank. Volgens de advocaat van de gevangenen was de meerderheid van de gevangenen overleden en hadden zij die nog leefden een slechte gezondheid.

  Over de experimenten in Holmesburg Prison schreef Allan M. Hornblum twee boeken.

  De experimenten worden wel vergeleken met het Tuskegee-syfilisonderzoek, waarbij eveneens zwarte Amerikanen dienden als proefkonijn.

  America land of the free and the brave .. !

 2. Het Tuskegee-syfilisonderzoek was een onethisch onderzoek in Tuskegee en omgeving in de staat Alabama van de Verenigde Staten naar de gevolgen van onbehandelde syfilis. De proefpersonen waren 600 arme, zwarte Amerikanen, die niet op de hoogte waren van het onderzoek, met onder hen 201 gezonde mannen die als controlegroep dienden. De 399 zieke mannen kregen geen geneesmiddelen toen die beschikbaar waren. Het onderzoek liep van 1932 tot 1972, toen de meeste proefpersonen waren overleden. De resultaten en de daaropvolgende hoorzittingen in het Amerikaanse Congres, leidden tot aanpassing van de criteria voor medisch wetenschappelijk onderzoek met mensen.
  Het onderzoek

  Het was een onderzoek van de U.S. Public Health Service, het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid. De mannen waren sharecroppers uit de armste gebieden van Alabama. Het doel van het experiment was vast te stellen wat de gevolgen van syfilis waren voor zwarte mannen. Hen werd niet verteld wat voor ziekte ze onder de leden hadden en hoe ernstig deze was: ze kregen te horen dat ze behandeld werden vanwege ‘slecht bloed’. Voor hun medewerking kregen de patiënten een gratis behandeling, gratis maaltijden, gratis vervoer en een begrafenisverzekering (ter waarde van 50 dollar).

  De artsen gaven geen medicijnen om de syfilis te bestrijden, ook niet nadat vanaf 1947 een behandeling met penicilline de standaardbehandeling werd. De patiënten konden daardoor onnodig te maken krijgen (plm. 35%) met de gevolgen van een onbehandelde syfilis: tumoren, hartziekten, verlamming, blindheid, krankzinnigheid en de dood. Begin jaren zeventig kwam de onderzoeksgroep tot de conclusie dat de resultaten van het experiment eigenlijk niet bruikbaar waren. Toen de media over het onderzoek in juli 1972 berichtten (het eerst The Washington Post), werd het stopgezet.

  De gevolgen van het experiment:

  28 mannen stierven direct aan syfilis
  100 mannen overleden aan de complicaties
  40 vrouwen kregen ook syfilis
  19 kinderen hadden bij de geboorte al syfilis

  Na dit onderzoek werden proefpersonen van medische onderzoeken in Amerika beter beschermd door onder meer de National Research Act en de National Commission for the Protection of Human Subjects of Biomedical and Behavioral Research, met speciale aandacht voor etnische minderheden en kwetsbare groepen.

  Op 16 mei 1997 bood president Bill Clinton aan acht mannen die het experiment hadden overleefd excuses aan. Hij zei: “De regering van Amerika deed iets, dat fout – heel erg, fundamenteel – moreel fout was”. Het was racistisch, aldus de president.

 3. ” Cody Robinson plaatste op 29 september een update op Facebook. Hij is een stuntman voor televisie en films. Maar vrijwel alle studio’s en zijn vakbond eisen van iedereen in de filmindustrie dat ze mRNA of virale vector DNA-injecties nemen voordat ze op de set mogen werken.”

  Door het ” vaccin ” te eisen van hun werknemers zijn vele bedrijven op een stompzinnige wijze bezig zichzelf om zeep te brengen…
  Vele werknemers worden immers ziek= arbeidsongeschikt of overlijden door de gifprikken.
  De wereld is ronduit knettergek geworden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in