Screenshot video

Het Oekraïense leger heeft een zware klap gekregen met onberekenbare gevolgen nu het belangrijke verkeersknooppunten en bevoorradingscentra kwijtraakt en Rusland nu ook de snelweg Pokrovsk-Constantinovka volledig in handen krijgt.

Russische troepen zijn erin geslaagd Novopokrovsk en Novo-Alexandrovka in te nemen en rukken zonder echte tegenstand op naar het westen, bericht Warnews247.

Video: Russische stoottroepen in de aanval bij Ocheretino

Video: Russische stoottroepen bezetten Oekraïense stellingen in Novopokrovsk

Russische controle over Novoaklexandrovka

Het Russische leger is Novoalexandrovka binnengevallen, ten noordwesten van Ocheretino, en heeft de oostelijke, centrale en westelijke delen van de nederzetting onder controle gekregen.

Als gevolg van offensieve operaties in het gebied van de dorpen Novoalexandrovka en Sokol, hebben de Russische strijdkrachten in de afgelopen 24 uur de controle verworven over 3,4 vierkante kilometer langs deze as. De opmars in Novoalexandrovka was tot 1 km diep.

Volgens berichten hebben aanvalsteams van de Russische strijdkrachten de westelijke buitenwijken van het dorp ontruimd, waar het Oekraïense leger de laatste verdedigingslinie had opgezet na het verlaten van de oostelijke en centrale delen van de stad.

De Oekraïners merken op dat hun troepen zich hebben teruggetrokken uit Novoalexandrovka omdat een van de territoriale verdedigingseenheden niet informeerde over het verlies van posities en gewoon vluchtte. Dit gebeurde ook in maart bij Ocheretino, met als gevolg dat het Russische leger de Oekraïense verdediging uiteen dreef.

  OPEC: Saoedi's zijn niet meer bang voor VS - De toekomst van de petrodollar lijkt steeds onzekerder te worden

De details van de nederlaag van de Oekraïense strijdkrachten in Novoalexandrovka werden onthuld door de Oekraïense Yulia Kobrinovich op haar sociale netwerken.

Volgens haar waren er van het bataljon nog maar 40 mannen en drie vrouwen over. De eenheid was praktisch omsingeld en er werd besloten om zich terug te trekken. Nu zijn er strafzaken geopend tegen alle soldaten die hun post hebben verlaten.

Poging tot tegenaanval door de Oekraïners ten westen van Ocheretino met M2A2 Bradley IFV’s. Versterkingen snellen toe om de gewonden te evacueren

De Russen hebben Novopokrovsk bezet – Ernstige gevolgen voor de Oekraïners

Het Russische leger heeft ook de controle verworven over het strategisch belangrijke dorp Novopokrovsk. De Russen lanceerden een sterk offensief, waardoor het Oekraïense leger zich moest terugtrekken uit de buitenwijken van de nederzetting en het oostelijke deel ervan.

Tegelijkertijd hebben de Russische troepen de hele Oekraïense verdedigingslinie door Netailovo en Umanskoye volledig onder controle. Beide dorpen zijn al verloren voor het Oekraïense opperbevel.

Het verlies van Novopokrovsk stelt de Russen in staat de Volchya rivier te naderen en de Oekraïense Garde te omsingelen bij het eerste dorp Novoselovka. Russische troepen rukken ook op naar dit dorp vanuit de richting van Umansky.

Het probleem voor het Oekraïense leger is dat zowel Novopokrovsk als Novoselovka First in het laagland liggen. Een aanzienlijk deel van de dominante hoogten in deze richting zijn al onder controle van Russische troepen gebracht.

  Oekraïne - De ratten verlaten het zinkende schip

De Oekraïense strijdkrachten staan voor een “logistieke ramp” nu de weg is vrijgemaakt voor een Russische aanval op Novoselovka Pervaya.

Novoselovka Pervaya is een belangrijk logistiek knooppunt voor het Oekraïense leger. Het verlies ervan zal de communicatie van de Oekraïense strijdkrachten verstoren en de troepen van Kiev dwingen zich in grote getale terug te trekken.

Het Russische leger krijgt controle over de as Pokrovsk-Kostantinovka!

Novoalexandrovka was het Oekraïense bolwerk dat versterkt was om de Russische troepen tegen te houden en te verwijderen van de Pokrovsk-Constantinovka snelweg.

Het verlies van dit dorp stelt het Russische leger in staat om de controle te krijgen over de snelweg, die cruciaal is voor de bevoorrading van alle Oekraïense troepen die vechten in de regio’s Chasov Yar en Konstantinovka, door middel van artilleriecontrole.

Na de inname van Novoalexandrovka is het Russische leger nog maar 6 km verwijderd van de strategische vlagnederzetting.

De generale staf van de strijdkrachten van Oekraïne spreekt van een “zeer moeilijke” situatie in de regio Pokrovsk. Russische troepen vallen aan op een front van ongeveer 20 km breed.

Tegelijkertijd is Novoalexandrovka de “sleutel” tot de toegang tot een van de belangrijkste knooppunten voor weg- en spoorwegvervoer in het gebied van de nederzetting “Progress”.

  Europa kan maar beter hopen dat de VS Rusland niet dwingt om tactische kernwapens in Oekraïne te gebruiken

De volledige bezetting van Novoalexandrovka is natuurlijk belangrijk, maar vanuit militair oogpunt moeten de Russen de heuvels ten zuiden van de nederzetting onder controle krijgen.

Na de voltooiing van de verovering van de heuvels zal het voor de Russische troepen gemakkelijker zijn om de nederzetting ‘Progress’ te bereiken en het strategisch belangrijke transportknooppunt onder controle te krijgen, omdat het voor het Oekraïense leger extreem moeilijk zal zijn om zich in het laagland te verdedigen.

Het vreemdste wat je ooit zult zien: M2 Bradley confronteert Russische BTR-82 in point blank shootout

Waarschuwing. Niet voor mensen met een zwak hart

In de buurt van Ugledar hebben Russische soldaten van de 39e Motor Rifle Brigade een door de VS geleverde M113 aangevallen en vernietigd, waarbij alle inzittenden werden gedood. De laatste momenten van een van de militanten zijn te zien.

De as die naar Pokrovsk leidt


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBBC-presentator dood aangetroffen na belofte COVID-vaccins te onthullen
Volgend artikelHooggerechtshof oordeelt dat Covid mRNA-prik GEEN VACCIN is, dus wat is het dan wel?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Zolang genocide FJB en zijn oorlogshitsers kliek aan de macht blijven, zal de genocide en oorlogsmachine onophoudelijk en tegen steeds hogere snelheid blijven draaien. De burgers zijn slechts collateral damage voor die bende massamoordenaars en wapenhandelaars. Oneindig veel voorbeelden bij de vleet.
  Vrede ???

 2. Die zwerm strontvliegen op de mestberg van het WEF, zal het behoorlijk benauwd krijgen nu…….inc dat zootje ongeregeld van dit land op posities die ze alleen maar met hoerengedrag verkregen hebben.

  Valt het wat tegen……..Big Dick?! Denk het wél héh?! Het loopt allemaal niet zo mooi als wat jullie daar in het grootste geheim zitten te bekokstoven.

  Ik heb een pesthekel aan geweld…….Big Dick…….maar je roept het over jezelf af.

  Niet gaan janken straks!

 3. Wij in België zijn de bondgenoten van de Westerse roversbende. Als wij niet collaboreren zakt onze levensstandaard als een pudding ineen. Hongarije zal de de volgende jaren gaan merken. Ons als een drenkeling vastklampen aan de plunderaars van de oud-kolonialen, die ons in de houdgreep hebben met het financieel systeem ledit tot een verwoestende kernoorlog. Leuke vooruitzichten.

  • Ja we zullen het merken… helaas heeft de overgrote meerderheid vd bevolking het over ons uitgeroepen… Smerige Lafaard’s..wat betreft Hongarije die spelen op 2 paarden…Russisch paard…

 4. Als je al dit soort filmpjes bekijkt van de landschappen is het toch gewoon BIZAR eigenlijk compleet open velden met een paar boom lijntjes je bent gewoon een open target daar totaal geen
  schijn van kans 😵‍💫🫤 en dan te bedenken dat mensen daar vrijwilig heen gaan 😵

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in