Pixabay

We hebben al lang geleden de hoop opgegeven dat dit allemaal willekeurig en toevallig is, net zo min als het toeval is dat bijna elke regering in de wereld besloot om op hetzelfde moment overal sociale afstandsborden te plaatsen. Er is iets aan de hand, iets kwaadaardigs. De strijd van de toekomst gaat echt tussen hen en ons, maar wie of wat “hen” is, blijft onduidelijk en te veel van “ons” zijn nog steeds in de war over wat het alternatief is voor wat er overal om ons heen gebeurt, schrijft Jeffrey A. Tucker.

De trein zou pas over 20 minuten vertrekken, dus ik had de kans om na te denken over het officiële bordje op de deur van de enorme lift die naar het perron leidde. Er stond op dat er maar vier mensen in mochten omdat we allemaal sociale afstand moesten bewaren. Er was een handige plattegrond van het interieur van de lift met plakplaatjes die mensen precies vertelden waar ze moesten gaan staan.

Ja, deze stickers zijn nog steeds overal. Ik herinner me dat ze voor het eerst werden opgeplakt, ergens in april 2020. Ze leken vreemd uniform en leken zelfs permanent. Op dat moment dacht ik: oh, dit is een enorme vergissing, want binnen een paar weken zal iedereen de vergissing van deze idioterie kennen. Helaas kwam mijn ergste angst uit: het was ontworpen om een permanent kenmerk van ons leven te zijn.

Hetzelfde geldt voor de vreemde pijlen op de grond die ons vertellen welke kant we op moeten lopen. Ze zijn nog steeds overal, vastgeplakt op de vloer, een integraal onderdeel van het linoleum. Als je deze kant op loopt, zul je mensen besmetten en daarom moet je die kant op lopen, die is veilig. Wat maskers betreft, blijven de mandaten op vreemde plaatsen en vreemde manieren opduiken. Mijn inbox vult zich met pleidooien voor hoe mensen zich hiertegen kunnen verzetten.

De essentiële boodschap van al deze verordeningen: je bent ziekmakend, een drager, giftig, gevaarlijk, en dat is iedereen. Ieder mens is een ziektedrager. Hoewel het prima is dat je op pad bent, moet je altijd een kleine isolatiezone om je heen creëren, zodat je geen contact hebt met andere mensen.

Het is zo vreemd dat geen enkel dystopisch boek of roman ooit een plot heeft bedacht waarin zo’n dom en kwaadaardig concept centraal staat. Zelfs niet in 1984 of The Hunger Games, of The Matrix of Equilibrium, of Brave New World of Anthem, was het ooit denkbaar dat een regering een regel zou instellen dat alle mensen in openbare ruimtes een afstand van 1,5 meter in alle richtingen van andere mensen moeten hebben.

  Man vermijdt amputatie nadat Turkse artsen verschillende 10 centimeter lange bloedklonters uit zijn been hebben getrokken

Dat een regering hierop zou aandringen was zelfs te gek voor de donkerste verbeelding van de meest pessimistische voorspeller. Dat 200 regeringen in de wereld, op ongeveer hetzelfde moment, hiertoe zouden overgaan was onvoorstelbaar.

En toch zijn we hier, jaren na de veronderstelde noodsituatie, en hoewel regeringen het grotendeels niet afdwingen, dringen velen er nog steeds op aan dat dit de ideale vorm van menselijke betrokkenheid is.

Behalve dat we het niet doen. In dit treinstation besteedde niemand aandacht aan de bewegwijzering. De aansporingen werden volledig genegeerd, zelfs door degenen die nog steeds gemaskerd waren (en, naar men aanneemt, zeven keer geboosterd).

Toen het moment was aangebroken dat mensen in de lift konden stappen, begon er een menigte binnen te stromen, al snel voorbij de vier, toen acht, toen twaalf. Ik stond daar schouder aan schouder met 25 andere mensen in een lift met een bordje waarop stond dat er maar vier mensen tegelijk in mochten.

Ik wilde de menigte vragen of ze het bord hadden gezien en wat ze ervan vonden. Maar dat zou absurd zijn geweest, want eigenlijk kan het niemand wat schelen. In ieder geval zou één man die zo’n vraag aan een overvolle lift zou stellen, de verdenking hebben gewekt dat ik deep state was of zoiets.

Het was in ieder geval nooit duidelijk wie dit afdwong. Wie heeft de regel uitgevaardigd? Wat zijn de straffen als je je er niet aan houdt? Niemand heeft dat ooit gezegd. Zeker, in het verleden was er meestal wel een of andere bureaucraat of Karen die tegen mensen schreeuwde en zei doe dit en doe dat niet. Maar die mensen lijken het al lang geleden te hebben opgegeven.

Het bestaat niet eens meer. En toch bestaan de borden nog steeds. Waarschijnlijk zullen ze altijd blijven.

Er is nog steeds een enorme discrepantie tussen wat ons verteld wordt te doen en wat we daadwerkelijk doen. Het is alsof ongeloof ten opzichte van officiële dictaten nu in ons dagelijks leven is ingebakken. Mijn eerste gedachte is dat het helemaal geen zin heeft, zelfs niet vanuit het oogpunt van degenen die ons leven willen beheersen, om bevelen te geven waar niemand naar luistert of aan gehoorzaamt. Aan de andere kant zou er een metaredenering voor kunnen zijn, alsof ze willen zeggen: “We zijn gek, jullie weten dat we gek zijn, wij weten dat jullie weten dat we gek zijn, maar wij hebben de leiding en kunnen dit toch blijven doen.”

  Geven covid "vaccins" mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijn

Met andere woorden, edicten waaraan niemand zich houdt dienen een bepaald doel. Ze zijn een visuele herinnering aan wie de leiding heeft, wat die mensen geloven en de aanwezigheid van een zwaard van Damocles dat boven de hele bevolking hangt: op elk moment kan iedereen uit het normale leven worden weggerukt, crimineel worden gemaakt en gedwongen worden een prijs te betalen.

Hoe gekker de verordeningen, hoe effectiever de boodschap.

We leven dus in krankzinnige tijden. Er lijkt een enorme en steeds groter wordende kloof te bestaan tussen de heersers en de geregeerden, en deze kloof heeft betrekking op waarden, doelen, methoden en zelfs toekomstvisie. Terwijl het grootste deel van de bevolking streeft naar een beter leven, kunnen we ons niet van het gevoel ontdoen dat iemand daarbuiten die meer macht heeft dan de rest van ons, ernaar streeft dat we armer, ellendiger, banger, afhankelijker en volgzamer zijn.

Per slot van rekening zijn we nog maar net bekomen van het meest grandioze experiment in universele menselijke controle in de geschiedenis, de poging om iedereen die tot het menselijk ras behoort te micromanagen in de naam van het verkrijgen van controle over het microbiële koninkrijk. De poging mislukte na verloop van tijd, maar hoe kan iemand met macht in de heersende klasse verwachten geloofwaardig te blijven na zo’n destructief experiment?

En toch is er een reden waarom we zo weinig concessies hebben gehoord dat het allemaal onzin en onwerkbaar was, en waarom er nog steeds een stroom publicaties is die ons vertellen dat het hele plan vrij goed werkte en dat mensen die iets anders beweren, verspreiders van desinformatie zijn. Er zijn nog steeds publicatiemogelijkheden om receptvrije generieke middelen af te kraken en de injecties en boosters te prijzen. De macht ligt nog steeds bij de gekken, niet bij degenen die hen in twijfel trekken.

  Aanval van de transfobische Poetin-Nazi truckers!

En de mensen die zich op de Covid-controles stortten als de beste jaren van hun leven zijn nog steeds bezig. Er gaat bijna geen dag voorbij of er wordt wel weer een nieuw artikel geschreven over het verzet en de pogingen om degenen met genoeg scherpzinnigheid om alle onzin te doorzien neer te halen. In plaats van beloond te worden, leven degenen die protesteerden en zich verzetten nog steeds onder een wolk die hoort bij het zijn van een vijand van de staat.

We weten allemaal dat het niet alleen om die domme stickers en die viruscontroles gaat. Er is meer aan de hand. Gelijktijdig met de pandemische beperkingen kwam de triomf van de woke ideologie, de intense push voor EV’s, en wilde ramp-up in weer-paranoia met de ontdekking dat het klimaat verandert, een ongebreidelde genderdysforie en ontkenning van de chromosomale werkelijkheid, een ongekende vluchtelingenstroom die niemand aan de macht is bereid te verzachten, een voortdurende aanval op brandstof, met inbegrip van zelfs kachels, en een groot aantal andere zinloze dingen die rationele mensen naar de rand van de wanhoop drijft.

We hebben al lang geleden de hoop opgegeven dat dit allemaal willekeurig en toevallig is, net zo min als het toeval is dat bijna elke regering in de wereld besloot om op hetzelfde moment overal sociale afstandsborden te plaatsen. Er is iets aan de hand, iets kwaadaardigs. De strijd van de toekomst gaat echt tussen hen en ons, maar wie of wat “hen” is, blijft onduidelijk en te veel van “ons” zijn nog steeds in de war over wat het alternatief is voor wat er overal om ons heen gebeurt.

Niet-naleving is hoe dan ook een essentieel begin. Die overvolle lift, die zich spontaan verzamelt in openlijke weerwil van de schreeuwende bewegwijzering, is een teken dat iets in het menselijke verlangen om vrij te zijn om onze eigen beslissingen te nemen, nog steeds voortleeft. Er zijn barsten in het grote bouwwerk van controle.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Lockdown heeft mensen veranderdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPalestina Situatieverslag: Libanees verzet veroorzaakt vijandelijke verliezen – is klaar om aanvallen af te slaan
Volgend artikelBBC geeft per ongeluk toe dat COVID-prikken historische sterftepiek veroorzaakten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Deep State-ingewijde Stanley Kubrick (1928) heeft het uitkomen van zijn laatste film ‘Eyes wide shut’ op 03.09.1999 niet meer mogen meemaken, want hij overleed op 07.03.1999 en deze datum is precies 666 dagen voordat het jaar van de aanslagen op 9/11 begon.

 2. De controle is een eigenschap die in de mens gezocht moet worden. Het bestond al informeel zonder overheid. Dat is hoe de vrijheid wordt gebruikt. Niemand kon erom malen toen ik erover begon, want ik was de enige sul, plotseling wist de patjepeeër wat projectie is; je hebt het allemaal aan jezelf te danken. Het werd dus erger omdat ik het was. Ik schreef het beter op om het gevaar voor iedereen uit te leggen. Maar ze waren te stoer om hun kwetsbaarheid in te zien. En het werd inderdaad beter begrepen toen ze er zelf aan gingen. De mens mag zichzelf vernietigen als individu, maar niet de hele planeet. Ook het complot de mensheid uit te dunnen is een vinding van hemzelf die geen andere logica kent. Veel van de leiders met dit soort plannen is misschien wel het sarcasme om mensen na te laten denken. Maar dan nog is het denken bepaald door egoïstische doodsangst, en het motief bepaalt alles.
  Men zal beter moeten gaan opletten op zichzelf. De politiek = dienstbaarheid naar het volk zoekt het in de minste, meest egoïstische trekjes. De middenstand. Mensen ontwikkelen door dienst, ook iemand als George W. Bush die aan de verkeerde kant kwam. Je moet je alleen afvragen wat mensen willen die je dient, die voor de langere termijn de weg kwijt zijn. Een eendagsvlieg ervaart zichzelf ook als onsterfelijk. Verder gaan zijn plannen niet. Laat de mens inzien dat hij kleiner is dan hij dacht, en de laatste kans grijpen om te overleven en wijzer leiding accepteren.

 3. wat ik nog steeds niet begrijp is waarom het hele WEF kabinet in 1 keer allemaal zijn opgestapt. Of de doelen zijn bereikt of het hele plannetje is afgeblazen. Maar als ik dan MSM lees zie ik dat er nog steeds propaganda over ons wordt uitgesmeerd, dus het gaat gewoon door. De vraag wordt in Nederland tegen wie Wilders meneer moet zeggen. Iemand die het mij uit kan leggen?

  • Beste Matje
   We leven in de grootste mindfuck ever.

   Gewoon berusten. Wie goed doet, goed ontmoet. Voor mij de kern in deze periode. You cant fight the wave…

   • En de vrijmetselaars, en nog een paar van die geheimzinnige clubjes. JFK wilde daar iets aan doen, en voilà, daar was hij dood. Misschien zal het makkelijker zijn dit soort van clubjes van onder naar boven op te ruimen ipv andersom.

  • “wat ik nog steeds niet begrijp is waarom het hele WEF kabinet in 1 keer allemaal zijn opgestapt”
   Ze zijn niet opgestapt om te verdwijnen, maar om te vervangen. Waarschijnlijk denkt de eerste ‘lichting’ dat zij op deze manier hun straf kunnen ontlopen. Ze komen er snel genoeg achter dat dat de grootste mind fuck is.

 4. Ik heb de neiging bij ons bedrijf de stickers te verwijderen maar ik kan me inhouden want de schapen mogen het best elke dag opnieuw zien. “Neem je verantwoordelijkheid!” Ik kan er van kotsen.

  • Als ik zo een paar angsthazen zie hoest ik ze nog een keer recht in de bek en zeg dan ongemeend “sorry” …. Is de dag van zo’n infantiele hersenloze ook weer verpest.
   Moet je maar niet met je muillap voor op kantoor lopen mompelen.

 5. In een gesloten systeem, waarin aanwezig materiaal constant is en wordt gerecycleerd, is het per definitie noodzakelijk dat alles tot verval loopt, zodat het materiaal weer her-gebruikt kan worden. Niks houdt eeuwig stand in de natuur. In een gesloten organisch systeem zoals de aardbol, zie je hetzelfde. (Entropy). Mensen zijn niet in staat tot zelf-controle en moorden elkaar derhalve uit. Dit gebrek aan zelf-controle is noodzakelijk voor entropy. Echter, de sluwsten maken er misbruik van gedurende hun levenscyclus, en de stomsten laten zich leiden. Dan is er een middenmoot die betaald wordt om gewillig mee te doen met de sluwsten. En daar moet jij dan mee knokken, en wie heeft daar zin in. Maar uiteindelijk komt iedereen uit dezelfde stof en heeft dezelfde rechten. Wie bepaalt voor een ander wat wel en niet mag? Dit is de pyramide die ontstond in een systeem waar het creatuur van nature niet zelf-controlerend is. Als je wil weten wie de grootste misbruikers zijn, follow the money. In de handleiding, die in het Vaticaan verborgen ligt, staan de juiste instructies voor de handhaving van het creatuur in een gesloten systeem, maar die krijg je nooit te zien, want die leveren geen macht en rijkdom op.

  • Hoi Immortal,

   Niet helemaal “gesloten” en “constant” want er daalt dagelijks zo’n 13 ton ruimtestof neer op aarde. We worden dus alle dagen rijker. 😉

   Gelukkig Nieuwjaar!

    • Ik ook, dertien ton per dag? Het is me nogal niet wat? Heb je het geteld Casse? Ik las laats bij Vrijland dat we in een computersimulatie leven, anderen beweren weer dat we onder een dome leven. Maar ja als de wetenschap 13 ton heeft gemeten uit de ruimte, dan zal het wel zo zijn, de wetenschap heeft het ook zo goed gedaan bij Corona.

     • Gijp januari 8, 2024 Bij 10:48
      Ik waardeer de Reaguurder Casse. Maar dat ruimtestof… hm. Dat zal een leuk vuurwerk in de plasmalagen zijn als dat stof fikt bij het binnenkomen. En hoe het er weer uit gaat, geen idee. Het is de capsule van gesloten plasma dat de druk op de aardkost levert, waardoor dingen op hun plek blijven. Incl het water, dat het grotendeel van onze planeet is. 13000 kilo ruimtestof per dag x365 dagen per jaar, ga maar na hoeveel stof er zou moeten liggen. Eeuwen lang. Ik zie niks in mijn tuin. En ik loop toch al een jaar of wat rond. Maar mss wil Casse ons wat onderbouwing geven over het stof? Hier nog een leuke meezinger:
      https://www.youtube.com/watch?v=tH2w6Oxx0kQ

   • Feit of fictie? Als het neerdaalt kan het ook wegwaaien, toch? Als onze bol (?) met duizenden km’s per uur ronddraait, waarom vliegt het stof, water en zand ons dan niet om de oren? Volgens jou kan ruimtestof zomaar hierheen dwarrelen, dat betekent andersom dat ook alles van het aardoppervlak de ruimte in kan dwarrelen. Leg eens uit ajb? Heb je dit van horen zeggen, broodje aap uit een of ander aardrijkskundepropagandaboek of zelf bedacht?

 6. Op alles wat je wat je weet, definieert, zegt of denkt word je tegengewerkt, omdat het moet. Daarom, doe wat je doet, maar geef je kennis op en bereik een niveau dat ondefinieerbaar is, dat is esoterie, hierin ontdek je een ziel die niet aan te vallen is. Iedereen, van het laagste niveau, zal je erom haten, maar je niet raken.
  Ik heb een aantal dingen gezegd waar mensen niet zo goed bij kunnen wat het ‘ermee te maken heeft’, ze kunnen er geen touw aan vastknopen, dat is de ont-knoping. Ik ga niet te veel de referenties en de wereldwijsheid van de dwaas uitleggen door gebruik te maken van zijn vooroordelen, want dan ben ik al deel van hetzelfde probleem dat de zelfvernietiging inhoudt.

 7. Zolang er nog Oekrainse soldaatjes zijn die zich willoos over de Djnepr in een lullig bootje naar een wisse dood laten sturen door idiote narcistische zogenaamd hogeren in rang, en deze soldaatjes die klootzakken niet massaal overhoop schieten, heb ik weinig hoop voor de normale wereldbevolking.
  Die soldaatjes hebben verrek toch een wapen, en toch gaan ze, vechten tegen een gecreëerde vijand die liever hun vrienden zijn.

  • Ja, veel gekker kan het toch niet worden. En wij ons maar afvragen waarom er sinds de middeleeuwen niks is veranderd. Degene die mij een wapen in mijn hand geeft, tegen mijn wil heeft de eerste kogel te pakken.

 8. Ik vroeg de ambtenaar aan de balie v/d Nederlandse ambassade in Beijing (September 2023) waarom het plakkaat naast de entree er nog hing die de mensen waarschuwde dat zonder een masker op het verboden was om binnen te gaan. Hij keek mij vreemd aan en zei dat het wel vergeten was om het weg te halen. Een maand later hing het er echter nog steeds en ik vraag mij…na het lezen van dit artikel…af of het er nu nog steeds hangt.

 9. recent las ik het boek Point Ultimate, waarin vrij nauwkeurig wordt beschreven in wat voor situatie we zijn terecht gekomen. Het boek dateert uit 1955. Er was een epidemie en nu moet iedereen iedere maand om een injectie, wie het niet doet zal sterven. Enkele mensen blijken immuun. Er is militie overal, met drones (!) om te controleren of allen de regels volgen. Dit had het kunnen zijn. Gelukkig zijn er enkele wakkeren die de zaak hebben gestopt, en spijtig genoeg zijn er nog veel meer die nog altijd om hun pikuur gaan… wie zit er achter de schermen? WEF? Bilderbergers? alleszins de stinkend rijke elite (waaronder inderdaad vrij wat zionisten al of niet joods). Vrijmetselaars? wie zal het zeggen. We zullen het waarschijnlijk nooit zeker weten.
  Zo blij dat je terug bent !

 10. Opmerkelijk de commentaren hierboven ! Welk een onbegrip en naïviteit.
  Niemand zegt iets over de subversieve vrijmetselaar sekte die al vanaf zijn oprichting in 1717, de oorlog startte tegen de mensheid, met name tegen de Romeinse Kerk van altijd, tegen de beschaving, tegen de volken, tegen het eigendom, tegen het huwelijk en gezin, tegen iedere autoriteit. De vrijmetselarij is opgericht in Londen door twee dominees, Anderson en Desalguiller, als gewapende arm van het judaïsme, de joodse Londense bankiers, en later het zionisme, maar bemand door niet joodse mensen. Het eerste succes wereldwijd was de satanische revolutie van 1789, in Frankrijk. Sindsdien komen alle revoluties, oorlogen en crises, uit de hoek van maffiose vrijmetselarij sekte. U kunt de geschiedenis niet begrijpen, noch de hedendaagse regeringen verstaan, zonder kennis van de maffiose vrijmetselaar sekte. Zij is het cement dat alles op regering niveau, in het geheim, verbindt. “Als treinsporen”, bedekt de vrijmetselarij Europa, de VS, de koloniën en elders in de wereld, zei premier Disraely, dienend onder koningin Victoria in de 19de eeuw. Als u het niet wilt geloven, lees dan mijn boek, “Sluiproutes van de macht” !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in