Foto via Wochenblick, Collage; Elemente: Unsplash

Welkom bij de Orwelliaanse doodscultus die abortussen en onvruchtbaarheid als gevolg van vaccinaties openlijk propageert.

De leidinggevenden van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) pushen in social media-stijl propaganda voor COVID-19 vaccinaties met dezelfde dodelijke slogan, “veilig en effectief,” waarvan we allemaal hebben gezien, zoals bewezen door de wetenschap en de praktijk, dat het één grote verzonnen leugen is. Zie Frontnieuws Gezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen.

De meeste zwangere vrouwen in hun eerste of tweede trimester die de killer-eiwitinjecties krijgen, ondergaan spontane abortussen, dus hoe kan het dan “veilig” of “effectief” zijn, tenzij effectief betekent effectief bij het doden van baby’s, in en buiten de baarmoeder.

Bekijk de (korte) video’s zelf en maak je klaar voor griezelige, script-geladen farmaceutische dood-cult propaganda. “Als je denkt binnenkort zwanger te worden, ga dan NU het Covid-19 vaccin halen,” fluistert ze met een griezelige stem.

Vaccin push duidelijk een ontvolking push

Het New England Journal of Medicine publiceerde een studie die aantoont dat zwangere vrouwen die de Covid-19 injecties kregen in hun eerste en tweede trimester een spontane abortus kregen kort nadat de spike-eiwitten in hun bloedvatenstelsel waren geïnjecteerd. Dit door vaccinatie veroorzaakte abortuscijfer ligt niet op 4 procent, of 10 procent of 50 procent – het ligt op maar liefst 82 procent.

Willen de vrouwen van deze wereld Russische roulette spelen met het leven van hun baby met vier of vijf kogels in een revolver met zes kamers? Ja, met dat moordpercentage maakt het niet uit of je het een abortus noemt, een “doodgeborene”, of een “plotselinge dood” (denk aan SIDS, sudden infant death syndrome), want ze zullen het zeker niet noemen wat het is… abortus door vaccinatie (zoals gepubliceerd in Pub-Med).

  De Geest van 'Covid' keert opnieuw terug: Ontwaken de doden?

CDC betaalt blijkbaar verpleegkundigen en artsen om het pharmascript voor te lezen, woord voor woord, en bombardeert de sociale media met korte video’s. Het lijkt weer op Hitler, met kleine videoclips zoals “trailers” van propagandafilms. Bill Gates zei het het beste toen hij verklaarde dat hij de wereld kon redden door de bevolking met een paar miljard te verminderen als we “echt goed werk zouden leveren met vaccins en gezondheidszorg” – en met gezondheidszorg, vergis je niet, bedoelde hij abortussen.

We leven in het tijdperk van influencers, dus het CDC vond een aantal sjacheraars die doen alsof

Hoe ver zijn de publieke aankondigingen gekomen dat betaalde kwakzalvers voor de CDC liegen en zeggen dat vrouwen veilig COVID-19 vaccins kunnen krijgen voor, tijdens en na de zwangerschap, terwijl miljoenen zwangere vrouwen een hoog risico lopen op bloedstolsels, neurologische aandoeningen, myocarditis, extreme allergische reacties, COVID varianten, ADE, en de lijst gaat maar door. Dus nu gebruikt de CDC opnieuw de fatale vaccinleugen “veilig en effectief” en een of andere fluisterende gek om vrouwen ervan te overtuigen spike-eiwitinjecties te krijgen vlak voordat ze zwanger worden. Hoe helpt dit?

Ze zullen je vertellen dat de antilichamen direct van de moeder naar de nieuwe baby gaan, maar dat zou verschrikkelijk zijn. Stel je de gevolgen voor van een pasgeborene die MEER vatbaar is voor COVID-varianten en eraan sterft omdat hij of zij indirect “gevaccineerd” werd met giftige gentherapie-“technologie”. Geloof niet alles wat je ziet dat gepromoot wordt door een regelgevend agentschap. Vermijd ook het “absorberen” van advies over uw zwangerschap van de Big Pharma abortus doodscultus. Dat is een zeer giftige spons.

  We gaan naar een samenleving waar alles verboden is, tenzij het specifiek is toegestaan

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Weinig zwangere Zweedse vrouwen nemen vaccin – vrouwelijke verpleegkundigen worden gedwongen hun mond te houdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen pad zal oprijzen om ons te ontmoeten
Volgend artikel2021 top artikelen – Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in