Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Een Australische bisschop die een elite pedofielenring onthulde, waaronder hooggeplaatste politici en voormalige premiers, werd tijdens een preek in een kerk in Sydney op brute wijze aangevallen door een meszwaaiende misdadiger.

Bisschop Mar Mari Emmanuel onthulde de VIP elite pedofielenring in een krachtige toespraak voor de aanval, waarbij hij zijn tegenstanders waarschuwde dat het hem niet kon schelen als ze hem zouden doden voor het onthullen van hun misdaden, bericht Thepeoplesvoice.

“Als ik de kans krijg, zal ik die kinderen zelf redden, en laat ze mij maar vermoorden, het kan me niet schelen,” zei bisschop Mari in een krachtige toespraak die door kerkgangers werd gefilmd en op social media werd geplaatst.

Heeft de VIP-elite een boodschap gestuurd naar bisschop Mari en andere invloedrijke figuren die overwegen om hun misdaden tegen kinderen aan de kaak te stellen? Kijk:

Het lijkt erop dat het mes van de aanvaller eerst niet goed werkte, waardoor de menigte meer tijd had om hem te redden.

Velen in de congregatie zeggen dat ze getuige waren van een wonder.

Bisschop Mori gaf maandagavond vanuit zijn ziekenhuisbed een verklaring vrij waarin hij verklaarde dat hij zijn aanvaller had vergeven en dat het “goed met hem gaat” na het ondergaan van een operatie.

  Europarlementariër Rob Roos: De elites hebben besloten dat we "verkeerd leven" en "alles moet veranderen" in de naam van "klimaatverandering"

Hij weigert echter zijn beweringen terug te nemen dat een VIP-pedofielenring, waaronder wereldleiders, regeringen en internationale instellingen over de hele wereld infiltreert.

Bekijk zijn explosieve getuigenis hier:

Bisschop Mori heeft Bill Gates ook opgeroepen om berouw te tonen en hem gewaarschuwd dat hij “zal eindigen waar Jeffrey Epstein is” als hij zijn fouten niet inziet.

Volgens ABC is een 16-jarige jongen gearresteerd voor de aanval en onderzoeken de autoriteiten het als een “terroristisch incident”. Er is geen aanklacht ingediend.

Bisschop Mar Mari Emmanuel zei dat hij “degene die deze daad heeft gepleegd” vergeeft.

“Ik zal altijd voor je bidden. En wie je ook gestuurd heeft om dit te doen, ook hen vergeef ik in Jezus’ machtige naam,” zei hij.

In zijn bijna vier minuten durende toespraak verzekerde bisschop Emmanuel zijn volgelingen dat hij aan de beterende hand was.

“Het gaat goed met me, ik herstel heel snel. We danken de Heer Jezus, dus er is geen reden om bezorgd of ongerust te zijn,” zei hij.


https://frontnieuws.backme.org/


Schokkende opiniepeiling laat zien hoezeer de elite ons haatVolg Frontnieuws op Telegram

  Wetenschappers promoten nu "Kakkerlakkenmelk" als "3 keer voedzamer dan koemelk"

Lees meer over:

Vorig artikelTop 100 ‘Samenzweringstheorieën’ die ‘Samenzweringsfeiten’ werden
Volgend artikelWHO-functionaris geeft toe dat vaccinpaspoorten een zwendel waren om een wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Zo zeg, die man neemt geen blad/masker voor de mond. Voor degene die nog twijfelen of dit soort viespeuken bestaan en ons regeren. Wat hebben die zieke honden toch met kinderen?

  • Doen ze dat ook bij hun eigen kinderen? Waar zijn de kinderen van de toeslagouders? Die vraag wordt nooit beantwoord. Vreemd toch? In ons eigen Nederland is deze gorigheid kennelijk ook aan de gang. Micha Kat was er ook van overtuigd. En nog veel meer anderen ook. Ik kan nauwelijks geloven dat het bestaat. Wie wel? Maar het bestaat! Dat is een feit. Dat betekent ook dat ermee gechanteerd worden, dat kan alleen maar als ze bang zijn vroeg of laat ontmaskert te worden. Want dan leef je niet lang meer. Dan word je gelynched en je hele familie erbij.

   • Ik denk dat onze huidige demissionaire president ook heeft meegedaan aan deze praktijken en daardoor chantabel is voor de puppit Masters!

    • Er bestaan genoeg filmpjes en interviews met slachtoffers die overleefd hebben om dit te bevestigen, ook van andere zogenaamde hol-landse prominenten

   • Herinner je de Kasteel moord in België, ook een vader die zijn vrouw overtuigde om mee te gaan met een groep mensen met kinderen..naar India met de bedoeling dat iedereen met iedereen kon , mocht en tenslotte moest sex hebben me wie er om wilde…ze zouden zich aansluiten met een groep Nederlanders die het al Jaaaren deden..na een rondreis die in Noord-Nederland begon vonden ze hun complete rust plaats, zeg maar in India..en zitten ze er al Jaaaren…een dokter uit België Dr Geyselbrecht de grootvader van de kinderen kon zijn vrouw alleen maar helpen door het zijn schoonzoon te laten vermoorden dit werd dus de bekende Kasteel-moord genoemd… kinderen met kinderen én volwassenen met het kind van hun keuze voor de avond…dat is in het kort..en ja… alweer ja het kwam uit Nederland…de Kasteel moord was in België.. het staat zeker gedetailleerd bij Google…ps het is nog maar enkele jaren geleden gebeurd hoor…

    • Ja pedofielen gaan heel ver om de wereld te dwingen hen te accepteren als normale mensen.maar het blijven in en in rotte zielen.

 2. De dader (een op hol geslagen gek) had een ideologisch brainwashed fundamentalisch pathologisch islamitisch motief.

  • Of op afstand bestuurd? Laat ik maar eens wat geks noemen. Maar dat zal vast niet bestaan. Maar als het wel bestaat is het de perfecte misdaad. Op afstand een gek programmeren. Stel je voor dat het bestaat, nee dat bestaat niet. Toch?

   • Mk ultra, oa voor t op afstand inschakelen van een geprogrammeerde.
    Ze splitsen de persoonlijkheid door marteling zodat er een alter ego ontstaat…doen ze ook met kinderen. . Alter ego wordt dan gebruikt voor snode plannen, zoals aanslagen …

    • 🎯 Donders. Er zijn zat getuigenissen te vinden van slachtoffers die hierover vertellen, alleen jammer dat bijna niemand ze gelooft, ook veel van de zogezegde wakkeren.. het zijn demonische praktijken en het feit dat sommigen bijvoorbeeld astraal kunnen reizen, of gedachten kunnen lezen, zegt al genoeg! Dat doen warlocks en heksen ook, zoek maar eens de getuigenis van John Ramirez, ex warlock.

   • @Gijp…

    Mensen worden wel degelijk op afstand bestuurd, wij allemaal. Voornamelijk via audio/visuele prikkels. Het is niet letterlijk met een afstandbediening zoals een radiografisch autootje, maar wat wij zien en horen, maakt wat we denken en wat we denken bepaalt wat we doen.

    Voorbeeldje… de Mac Donalds bestuurt mensen via de menukaart. Wat zij willen verkopen en wat zij willen dat jij kiest, dat bieden ze groot en in plaatjes aan… de rest moet je zoeken. We denken dat we keuzes hebben, maar de meeste mensen kiezen gewoon wat ze wordt opgedrongen. Zelfde met alle ‘Ik vertrek’ mensen… jarenlang pompt de tv het beeld in mensen hun gedachten dat ze weg willen. Zelfde met reizen. Jarenlang draaide de media om reizen reizen reizen… en ineens is iedereen een wereldreiziger. Mijn zusje had het voor internet nog nooit over Thailand of Azië gehad, maar na 15jr programmering op internet willen zij en haar leeftijdsgenootjes allemaal reizen door Azië, en ze zeggen allemaal dat ze daar al hun hele leven van dromen. Of je zit een film te kijken en iemand schenkt een drankje in… dan krijgen veel kijkers ook ineens zin in een drankje.

    En zo worden we op ontelbare manieren om ons heen volledig bestuurd dmv audio en visuele prikkels.

    • De vraag reist in hoeverre zijn we eigen authentiek en in hoeverre zijn we geconditioneerd. Is er nog iets voorbij alle mentale concepten en culturele shit. Een toestand van bij zonder zijn en zonder meer.

 3. Laten we vooral niet de etnische achtergrond noemen van de aanvaller die er zo dik bovenop ligt nu (vanwege onze heiligheid) immigratie o.a. uit het Midden-Oosten weer een hoogtepunt moet bereiken en het ook een keer niet uitkomt de Palestijnen in een slecht daglicht te plaatsen, en bovendien de bisschop op een Rus lijkt.

 4. Dappere bisschop durft het wel te proclameren, waar vele priesters regelrechte pedoseksuelen zijn en hopenlijk worden deze verdorven lieden niet gespaard van zijn terechte kritiek, zoals veelal oogluikend werd toegestaan door de clerus.

 5. De bisschop lijkt wel een Orthodoxe Rus,zou die aanslag misschien een andere reden hebben,iedereen weet dat Australie als land aardig anti Russisch is!?
  En hebben ze weer een nepmoslim gebruikt voor deze aanslag net als in Moskou.

 6. Deze bisschop is afkomstig uit Assyrië nu woonachtig in Australië en heeft veel volgelingen uit de Arabische wereld die de islam de rug hebben toegekeerd vandaar ook de haat tegen hem.

 7. En weer trappen jullie erin kijk naar de gele trap achter hem 33 de hermit(tovenaar)met zijn muts op zijn hoofd. En de kleur paars er nog bij. Deze man is een vrijmetselaar of jesuit. Alles is theater en altijd weer die perfecte beelden met een mes die hapert.
  Als je een plan hebt doe je het goed en niet gebrekkig.deze man is geen priester maar een prutser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in