Peter Taylor / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Wanneer het establishment de term “samenzweringstheorie” gebruikt en de mainstream media opdracht geeft om iedereen die vragen durft te stellen over een kwestie zwart te maken, is de kans groot dat de kwestie waar ze het over hebben later wordt bevestigd als een samenzweringsfeit.

Per slot van rekening werd de term “samenzweringstheorie” bedacht door de CIA om iedereen te belasteren die vragen durfde te stellen over het officiële verhaal rond de moord op president John F. Kennedy, schrijft Baxter Dmitry.

Deze niet-complete lijst van 100 bevestigde samenzweringsfeiten laat zien waarom we de PLICHT hebben om sceptisch en kritisch te zijn over onze regeringen, bedrijven en andere grote instellingen. Via AMG:

1. 16th Street Baptist Church Bombing- De FBI sloot een onderzoek naar een door de KKK georganiseerde kerkbomaanslag in 1963 waarbij 4 kinderen omkwamen, en ondanks dat ze de schuldigen kenden, weigerden ze informatie te delen met de politie en verhinderden tot 1977 dat ze aangeklaagd konden worden voor federale misdaden.

2. Acteal bloedbad- 45 inheemse mensen die deel uitmaakten van geweldloze activistische antiregeringsgroepen die in Mexico aan het bidden waren, worden in 1997 doodgeschoten door paramilitairen. In 2020 wordt onthuld dat de Mexicaanse regering verantwoordelijk is voor het bloedbad.

3. Albanese subversie – De VS en het VK proberen van 1949 tot 1953 de regering van Albanië omver te werpen met behulp van ex-nazi’s, fascisten en anticommunisten.

4. Andre Cools – Belgische socialistische politicus werd in 1991 doodgeschoten, onthulde massale corruptie in de twee grootste socialistische partijen van België.

5. Angolagaat- Franse regering kocht in het geheim wapens uit Centraal-Europa en verkocht ze aan Angola tijdens een burgeroorlog in de jaren ’90 in ruil voor olie.

6. Aseveliakseli (Finse Wikipedia) – CIA financiert politieke partijen in Finland tijdens de Koude Oorlog.

7. Ballets Roses – Politici in het Frankrijk van de jaren 1950 woonden balletten bij van tienermeisjes die eindigden in orgieën.

8. Bataljon 3-16- Door de CIA getraind legerbataljon in Honduras, verantwoordelijk voor het vermoorden en ontvoeren van politieke vijanden in de jaren ’80.

9. Belgian stay-behind-network- Belgische deep state die banden heeft met neonazi’s en terrorisme.

10. Betty Van Patten- boekhoudster van de Black Panther Party die in 1974 werd vermoord, waarschijnlijk door de partij.

11. Bleed India with a Thousand Cuts – Pakistan financiert heimelijk terrorisme en opstanden in India om de staat te ondermijnen.

12. Bob Denard – Franse soldaat en huurling die tijdens de Koude Oorlog meerdere Afrikaanse regeringen ten val bracht en aanviel. Verwant aan Francafrique.

13. Bhanwari Devi- Indiase vroedvrouw die met meerdere hooggeplaatste politici sliep en werd vermoord nadat ze hen probeerde te chanteren in 2011.

14. Aanvallen in Cannes en Nice – Zeldzaam voorbeeld van een niet-statelijk en niet-bedrijfsgebonden complot op deze lijst, neonazi’s bombardeerden immigrantenherbergen in Frankrijk in 1988 en probeerden de Franse Joodse gemeenschap erin te luizen om een rassenoorlog tussen Franse Joden en Franse Arabieren uit te lokken.

15. Chicago Seven – Arrestatie van 8 linkse politieke organisatoren in Chicago na een oproer veroorzaakt door de politie. Bij het proces werd geknoeid met de jury, was de rechter partijdig, werd een verdachte de mond gesnoerd en vastgeketend, werd afgeluisterd en werden belangrijke getuigen genegeerd.

16. Chico Mendes – Braziliaanse vakbondsleider, milieuactivist en activist voor inheemse rechten, vermoord door rijke landeigenaren in 1986.

17. CIA-activiteiten in Laos- Van 1964 tot 1973 wierp de CIA 270 miljoen bommen op Laos. Reken maar uit hoeveel bommen er per maand, week, dag en uur vielen. Ze raakten ook betrokken bij drugshandel!

18. Corruptie in Mauritius – Zo erg dat het een eigen artikel nodig heeft, met 27 gebeurtenissen sinds 1979 tot 2020, van eenvoudige omkopingsnetwerken tot moord op politieke activisten.

19. Craig Williamson – Spion die in de jaren ’80 terroristische aanslagen en moorden pleegde voor de Zuid-Afrikaanse regering.

20. Chuka Massacre- Britse soldaten doodden 20 ongewapende burgers, waaronder 1 kind, in Kenia in 1953. De bevindingen van het militaire onderzoek worden nooit openbaar gemaakt, de regering ontkent in eerste instantie het bloedbad en er zijn massale obstructies van justitie.

21. Coniston Massacre – Australische politie en burgerwachten vermoorden in 1928 tussen de 31 en 200 mensen in één bloedbad. De regering probeert in de ogen van het publiek de wandaden van de politie te minimaliseren.

22. Daniel Morgan – Privédetective die onderzoek deed naar corruptie bij de politie, vermoord met een bijl op een parkeerplaats van een pub in Londen in 1987.

23. Daphne Caruana Galizia – Maltese journaliste die politieke en bedrijfscorruptie aan de kaak stelde, ondanks het feit dat ze meerdere keren gearresteerd werd en bedreigd werd met smaad, werd ze uiteindelijk gedood bij een autobomaanslag.

  De Oekraïense presidentZelensky dringt aan op een "Grote Reset" en eist het einde van het gebruik van fossiele brandstoffen in Europa

24. Dikko affaire – Nigeria en Israël probeerden een Nigeriaanse ex-regeringsman te ontvoeren in Londen… in 1984. Soms moet je inlichtingendiensten bewonderen om hun humor.

25. Dioxine-affaire – de Belgische regering verbergt besmet vlees en eieren die in het hele land worden verkocht.

26. Dirty Thirty – Minstens 35 agenten van de NYPD waren betrokken bij drugshandel tot ze in de jaren ’90 werden gepakt.

27. Eileen Sarmenta en Allan Gomez – Twee Filippijnse universiteitsstudenten vermoord en verkracht door een corrupte burgemeester in 1993.

28. Enrico Mattei – machtige Italiaanse ambtenaar die de staatsolie-industrie opbouwde, gedood door een vliegtuigbom door een onbekende groep.

29. FBI-MLK Zelfmoordbrief- De FBI probeerde MLK zelfmoord te laten plegen in 1964.

30. FIFA Corruptie Zaak – Hooggeplaatste leden van de FIFA betrokken bij fraude en het witwassen van geld.

31. Filiberto Ojeda Rios – FBI-agenten doden een revolutionair en voortvluchtige Puertoricaan tijdens een schietpartij in 2005. De schietpartij was in strijd met lokale wetten en de FBI gebruikte wapens van militaire kwaliteit tegen een burger, blokkeerde medisch personeel uit het gebied en vertraagde de toegang voor Puerto Ricaanse forensische wetenschappers die de plaats delict onderzochten.

32. Francafrique – Systeem van politieke, militaire en financiële macht dat Frankrijk gebruikt om de macht over voormalige Afrikaanse koloniën te behouden.

33. Fred Hampton – Hij en een ander lid van de Black Panther Party werden vermoord tijdens een inval in zijn appartement, de politie loog over wat er tijdens de schietpartij gebeurde en beweerde dat ze veel meer bedreigd waren dan forensisch onderzoek aangaf.

34. French Connection – Grootschalig crimineel plan van de jaren 1940 tot 1970 om opium van Turkije naar Frankrijk te transporteren, waar er heroïne van werd gemaakt en dat vervolgens naar de VS werd verscheept. Het opereerde onder bescherming van de CIA in ruil voor het intimideren van politieke vijanden van de VS door de maffia in Frankrijk.

35. Gerald Bull – Canadese wapeningenieur die een wapen wilde maken dat zo krachtig was dat de Irakese regering het de ruimte in kon lanceren. Neergeschoten buiten zijn appartement in België in 1990, hoewel officieel onopgelost, zijn Israël en Iran de hoofdverdachten. Hoewel de VS, het VK, Chili, Syrië, Irak en Zuid-Afrika ook verdachten zijn.

36. Great Canadian Maple Syrup Heist – gepresenteerd zonder commentaar.

37. Wapens voor Antigua – De regering van Antigua en Barbuda kocht Israëlische wapens met Amerikaans geld en gaf ze in het geheim aan Colombiaanse drugskartels in de jaren 1980.

38. Gustafen Lake standoff – Standoff tussen inheemse demonstranten en de Canadese politie in 1995, de Canadese regering leidt een lastercampagne en plaatst een IED.

39. 39. Massale ontvoering in Iguala – De Mexicaanse politie ontvoert in samenwerking met kartels 43 studentenactivisten van een lerarenopleiding in 2014. Ze worden tot op de dag van vandaag vermist.

40. Jackson State Killings- In 1970 gaat de politie de confrontatie aan met een gewelddadig anti-oorlogsprotest (gooien met stenen en molotovs) en valt aan, waarbij 2 mensen omkomen en 12 gewond raken, inclusief het neerschieten van mensen die vluchten. Ze logen en beweerden dat ze werden aangevallen door anti-oorlog-sluipschutters. (+ Orangeburg bloedbad + Kent State schietpartij)

41. Jan Kuciak – Slowaakse journalist en zijn vrouw worden in 2018 vermoord door huurmoordenaars die door een bedrijf zijn ingehuurd nadat hij onderzoek had gedaan naar belastingontduiking door dat bedrijf.

42. Jean Seberg- De FBI voert een lastercampagne tegen een aanhangster van de Black Panther Party, omdat ze beweerd zou zijn zwanger gemaakt door een lid van de Black Panther Party. De pesterijen werden zo ernstig dat ze door de stress een miskraam kreeg en in 1979 zelfmoord pleegde.

43. Jeffrey Epstein- deze ken je wel, zelfs als je gelooft dat hij zelfmoord pleegde heeft hij een samenzwering opgezet.

44. Juanita Nielsen- Journaliste in Sydney, Australië verdwijnt na onderzoek en activisme tegen de maffia en corruptie bij de politie in 1975.

45. Bloedbad in Kafr Qasim – De Israëlische politie vermoordt 48 mensen, waaronder 23 kinderen die terugkeerden van hun werk en school omdat ze een onlangs ingestelde avondklok overtraden waarvan ze niet wisten dat die was ingesteld. Dit was in 1956 en pas in 2007 werd excuses aangeboden.

46. Karel Van Noppen – Gezondheidsinspecteur van de overheid in België, doodgeschoten in 1995 na het onthullen van wetsovertredingen in de vleesindustrie.

47. Kashmir Princess – Vliegtuig op weg van India naar Indonesië met aan boord een bekende Chinese politicus in 1955. Het werd opgeblazen door een onbekende groep, hoewel vermoedelijk de KMT. Het lukte ook niet om de politicus te doden, die de vlucht om medische redenen miste.

  Hoe vaak heeft zionist Robert F. Kennedy Jr. op Epstein's Lolita Express gevlogen?

48. Koki Ishii- Japanse politicus die in 2002 wordt vermoord na een onderzoek naar corruptie bij de overheid, verduistering en belastingontduiking door grote Japanse bedrijven. Hij is vermoord door een Yakuza-lid onder verdachte omstandigheden, uit zijn koffer werdenna de moord documenten verwijderd en zijn dagboek werd vermist.

49. LaVena Johnson- gewoon een triest verhaal

50. Lavender Scare – de Amerikaanse overheid besluit om alle homo’s die in de jaren 1950 voor de overheid werkten te ontslaan, waarbij 5000 mensen worden ontslagen.

51. Lijst van Apartheidsmoorden- zo groot dat het een eigen artikel nodig heeft.

52. Lijst van CIA Controverses- zo groot dat het een eigen artikel nodig heeft.

53. Lijst van Iraanse moorden- zo groot dat het een eigen artikel nodig heeft, 10 bevestigde moorden, 10 verdachte.

54. Lijst van Israëlische moorden- zo groot dat er een eigen artikel aan gewijd moet worden.

55. Lijst van Russische moorden – zo groot dat er een eigen artikel aan gewijd moet worden, 120 moorden opgesomd.

56. Mack Charles Backer- Zwarte man beschuldigd van verkrachting van een zwangere blanke vrouw in 1959 werd gelyncht. De rechter weigerde bewijs te geven aan de FBI en accepteerde ook geen getuigenis van de FBI, niemand werd gearresteerd ondanks meerdere bekentenissen.

57. Maffiakapitaal – Maffia infiltreert in het stadsbestuur van Rome om belastinggeld te verduisteren en wit te wassen voor criminele activiteiten tussen 1999 en 2014.

58. Manhattan Project- Samenzwering waarvan niemand denkt dat het een samenzwering is.

59. Mani Pulite- Groot politiek corruptieschandaal in Italië. Maar liefst 5.000 publieke figuren werden verdacht. Op een gegeven moment werd meer dan de helft van de leden van het Italiaanse parlement aangeklaagd, terwijl meer dan 400 stads- en gemeentebesturen werden ontbonden vanwege beschuldigingen van corruptie. De geschatte waarde van steekpenningen die in de jaren 1980 jaarlijks werden betaald door Italiaanse en buitenlandse bedrijven die meedongen naar grote overheidscontracten, bedroeg 4 miljard dollar.

60. Marc Dutroux – Belgische seriemoordenaar en kinderverkrachter die door de politie werd beschermd. Minstens 4 getuigen die met de zaak te maken hadden werden vermoord, hoewel 16 anderen stierven op een manier die als verdacht werd beschouwd (zelfmoorden en auto-ongelukken).

61. Mauro De Moro- Italiaanse journalist die in 1970 spoorloos verdween. De 3 belangrijkste verklaringen hebben allemaal te maken met overheids- en bedrijfscomplotten.

62. Mehdi Ben Barka Marokkaans politicus die werd ontvoerd door de Franse en Marokkaanse politie en vermoord in Parijs in 1965.

63. MLPN- Een nep communistische partij opgericht door de Nederlandse regering om contacten te krijgen in China.

64. Mordechai Vanunu- Marokkaans-Israëlische nucleaire technicus die in 1986 details van het Israëlische kernwapenprogramma onthulde aan de Britse media. Hij werd vervolgens verleid door een Mossad-agente om hem naar Italië te lokken en vervolgens gedrogeerd en ontvoerd, waarna hij gevangen werd gezet tot 2004.

65. My Lai Massacre – Amerikaanse soldaten vermoordden honderden dorpelingen in Vietnam en verkrachtten daar tienermeisjes. De gebeurtenis werd maandenlang in de doofpot gestopt en soldaten die probeerden het vermoorden te stoppen werden gestraft.

66. Ndola United Nations DC-6 crash – Vliegtuig met 16 mensen aan boord, waaronder de secretaris-generaal van de VN, Dan Hammarskjold, explodeert tijdens de vlucht boven Congo in 1961. De Rhodesische regering probeerde hun betrokkenheid te verdoezelen.

67. Niger Uranium Vervalsingen – De Italiaanse regering vervalste documenten waaruit zou blijken dat Irak uranium kocht van Niger om kernwapens te ontwikkelen. Dit werd gebruikt als rechtvaardiging voor de Amerikaans-Britse invasie.

68. Noord-Koreaanse ontvoeringen van Japanse mensen – In de jaren ’70 en ’80 ontvoerde Noord-Korea meerdere Japanse burgers in Japan, waaronder middelbare scholieren.

69. Illegale activiteiten van Noord-Korea – Hieronder valt de productie en verkoop van illegale drugs, de productie en verkoop van nagemaakte consumptiegoederen, mensenhandel, wapenhandel, handel in wilde dieren, valsemunterij en terrorisme zoals Korean Air Flight 858.

70. Nugan Hand Bank – Australische bank die een dekmantel bleek te zijn voor wapenhandel, witwassen, drugssmokkel en de CIA.

71. Operatie Chaos – CIA bespioneerde linkse activistische groeperingen en de Israëlische ambassade van 1967 tot 1974, en had uiteindelijk dossiers over 7.200 mensen. Ze kochten zelfs een vuilnisbedrijf om documenten te verzamelen die door deze groepen werden weggegooid.

72. Operatie Mongoose – Door de CIA gesponsorde poging om terroristische aanslagen en moorden tegen Cuba te plegen.

73. Panama Papers- Je herinnert je dit wel

74. Bloedbad in Parijs in 1961 – De Franse politie onder leiding van een ex-nazi vermoordde tussen de 40 en 300 vreedzame demonstranten die wilden dat de regering de discriminatie van moslims stopte en Algerije onafhankelijkheid gaf. De regering ontkende het bloedbad en censureerde de media eromheen tot 1998.

  Ze gaan in de richting van totale technologische controle

75. Pat Finucane- Ierse advocaat die mensenrechtenclaims indiende tegen de Britse regering, vermoord door paramilitairen die samenwerkten met de Britse geheime dienst.

76. Pat Tillman – Soldaat gedood in Afghanistan door eigen vuur op 10 meter afstand tijdens een vuurgevecht. Regering probeerde het in de doofpot te stoppen.

77. Ponce Massacre- Vreedzaam protest van Puerto Ricanen voor een onafhankelijk Puerto Rico wordt beantwoord met geweld door de politie, die in de menigte schiet en 19 mensen doodt. Niemand wordt ooit vervolgd of berispt voor het bloedbad.

78. Projekt-26- Deep state in Zwitserland

79. Qana bloedbad – Israëlische militairen bombarderen in 1996 een VN-compound voor de opvang van vluchtelingen in Libanon, waarbij 106 mensen omkomen en 116 anderen gewond raken. Israël probeert te verdoezelen dat het doel met opzet is gebombardeerd.

80. Ratlines – De netwerken die fascisten en nazi’s gebruikten om aan het instortende nazi-Duitsland te ontsnappen, voornamelijk naar Latijns-Amerika.

81. Robert Boulin- Verdachte dood van een Franse politicus in 1979 in verband met financiële misdaden.

82. Robert Remias – Slowaakse politieagent die getuigde tegen corruptie in de regering wordt met een autobom vermoord door leden van de maffia en de regering.

83. Roger Rogerson – Australische agent die in verband werd gebracht met drugshandel en meerdere moorden.

84. Rol van Frankrijk in de Rwandese Genocide – Behoorlijk verknald.

85. Sachsensumpf – Duitse zaak uit 2007 die mogelijk kinderhandel onder hooggeplaatste politici aan het licht bracht.

86. Saddam Hoessein- Dictator van Irak tot 2003, verantwoordelijk voor meerdere genociden en een behoorlijk slechte kerel. Maar hij was bevriend met de regeringen van de VS, de USSR, Frankrijk, Italië, Saoedi-Arabië, beide Duitslanden en het VK.

87. Sam Giancana- Maffiabaas vermoord in 1975, kort voordat hij zou getuigen voor de Amerikaanse regering over de samenwerking tussen de CIA en de maffia en moordaanslagen.

88. Saskatoon vriesdood- De politie in Canada arresteerde inheemse mannen, dreef ze het besneeuwde land in, dwong ze naakt te lopen en liet ze vervolgens doodvriezen. Ze proberen het Wikipedia-artikel dat hierover gaat tussen 2012 en 2016 te verwijderen.

89. Scala Case(Spaanse Wikipedia) – Politie verkleed als linkse demonstranten bombardeerde een hoofdkwartier van linkse activisten, waarbij 4 mensen omkwamen in Spanje in 1978, ze gebruiken het als een executie om meer linkse mensen te arresteren.

90. Service de Documentation Extérieure et de Contre-Espionnage – Voormalig Frans spionageagentschap dat wapens verkocht aan Nigeria, Afrikaanse leiders vermoordde en probeerde Quebec los te weken van Canada.

91. Subprime Hypotheek Crisis- Je herinnert je dit wel

92. Sumitomo koperaffaire – Algemene prijsafspraken en fraude.

93. Sursulusk schandaal- Turkse dieep state die samenwerkt met terroristen en georganiseerde misdaad.

94. Tancos wapendiefstal – Inbraak in het Portugese militaire wapenarsenaal en duizenden wapens gestolen door soldaten voor onbekende doeleinden.

95. Thule Air Base Crash- In 1968 stort een B-52 van de Amerikaanse luchtmacht met 4 kernbommen aan boord neer op een ijskap in Groenland, waarbij er 1 voor altijd verloren gaat. De Deense regering schond willens en wetens haar eigen beleid voor een kernwapenvrije zone in Groenland om de Amerikaanse regering gunstig te stemmen.

96. Betrokkenheid van de inlichtingendienst van de VS bij Duitse en Japanse oorlogsmisdadigers na de Tweede Wereldoorlog – zie ook Operatie Bloodstone.

97. Vela Incident – Mysterieuze dubbele lichtflits gedetecteerd in een storm in de Zuidelijke Oceaan door een satelliet. Waarschijnlijk een gezamenlijke Israëlisch-Zuid-Afrikaanse kernwapentest die de Amerikaanse regering probeerde te helpen verdoezelen.

98. Viola Liuzzo – Door de FBI betaalde informant en agent-provocateur in de KKK leidt een schietpartij tegen een auto met burgerrechtenactivisten in 1965, waarbij een vrouw wordt gedood. De FBI belastert haar vervolgens in de media met de bewering (zonder bewijs) dat ze het alleen deed om seks te hebben met zwarte mannen en dat ze een communist was en verslaafd aan heroïne.

99. Volkswagen Emissieschandaal- Dit herinner je je.

100. WA Inc- Netwerk van omkoping ontdekt tussen meerdere Australische bedrijven en de regering van West-Australië in de jaren ’80.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDefensiesector in paniek: Iraanse raketten verslaan “meest geavanceerde, geïntegreerde ABM-afweersystemen”
Volgend artikelAustralische bisschop die elite pedofielenring onthulde, neergestoken in brute aanval op livestream
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het is echt te erg voor woorden. Ik weet zeker dat de lijst veel langer is.
  En eigenlijk kan je er twee sowieso al aan toe voegen. Onze eigen Pim en iets met twee torens. Ooit hoop ik dat de schuldige gepakt worden. Helaas is hoop uitgestelde teleurstelling.

  Sportieve groet allemaal.

 2. Huidiglijk in Zuid-Afrika: Massale moorden door de ANC in townships en strafkampen. Andersdenkende zwarten worden geelimineerd zodat slechts de ANC de mondstuk word. Verdachte banden van de ANC met Brittanje die eerder zo.n 30000 Blanke vrouen en kinderen opruimde tussen 1900-1902 in konsentrasiekampen.

 3. vergeet landen
  vergeet regeringen
  wat we niet moeten vergeten de lui die dit bewerkstelligen namelijk de slang en die kop moet eraf en stort alles wat ze willen ineen.

  de meelopers pakken we later wel.

 4. Om de lijst nog iets langer te hebben.
  De rainbow warrior van Greenpeace incident
  De nine Eleven Twintower false flag in NY.
  Het Pentagon gebouw geraakt door vliegtuig?
  Het “Augusta-schandaal” rond steekpenningen aankoop legermateriaal België.
  een nooit in werking gestelde raffinaderij, de “Fina-Ionic-affaire” waarbij dezelfde Belgische minister in opspraak kwam.
  Inval in Irak.

  • En dan uiteraard ook het Tsjernobyl incident,
   waar men bij het doortrekkende radioactieve wolk, op 1 mei, zelfs geen alarm gaf. Ook werden er geen Belgische maatregelen getroffen, bijvoorbeeld vernietigen gewassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in