Foto ter illustratie

Australië blijkt een van de eerste landen te zijn die geboortecijfers voor 2021 publiceert, en hun statistieken voor december 2021 laten zien dat het aantal geboorten met 72% is gedaald ten opzichte van het vorige decembergemiddelde van de afgelopen zes jaar. Deze daling van het aantal geboorten is naar verluidt ongeveer 9 maanden na de uitrol van de COVID-vaccins, bericht Brian Shilhavy.

Dit meldt George Christensen, voormalig lid van het Australische parlement van 2010 tot 2022:

Gegevens van het Australische Bureau voor de Statistiek tonen een daling van meer dan 72 procent in geboorten voor december 2021 in vergelijking met het decembergemiddelde van de voorgaande zes jaar.

De enorme daling in geboorten komt nauwelijks negen maanden nadat de COVID gentherapie-injecties, gestileerd als mRNA “vaccins”, werden uitgerold naar de algemene bevolking van Australië.

Eerder meldde de in Brisbane gevestigde vruchtbaarheidsspecialist Dr. Luke McLindon, die werkt met vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen, een sprong in het aantal miskramen van de gebruikelijke 12 tot 15% in zijn cohort van patiënten, naar maar liefst 74% onder zijn “gevaccineerde” patiënten.

Dr. McLindon was voorzitter van het Australian Institute for Restorative Reproductive Medicine, maar werd ontslagen bij het Mater Hospital in Brisbane.

Hoewel Mater de mainstream media heeft verteld dat de reden voor het vertrek van Dr McLindon de door de staat opgelegde “vaccin”-mandaten waren, is de vraag opgeworpen of het ontslag een poging was om zijn omstreden onderzoek naar de “vaccins” en miskramen te stoppen.

“… Ik vond dat de ongevaccineerden een historisch laag miskraampercentage van 13 procent deelden in vergelijking met degenen die vóór de conceptie waren gevaccineerd, die een miskraampercentage van meer dan 70 procent deelden,” zei dr. McLindon.

BEKIJK HIER DE MISKRAAMGEGEVENS VAN DR. MCLINDON OVER ZIJN PATIËNTENCOHORT

(Volledig artikel.)

Het geloof dat deze experimentele COVID-vaccins nooit zijn ontworpen om ziekten te voorkomen, maar om de wereldbevolking te verminderen, lijkt met de dag naarmate de feiten binnenkomen minder en minder op een “complottheorie”. De begrafenisindustrie bloeit, terwijl levens- en ziektekostenverzekeraars eronder lijden. (Bron)

  Hawaï lanceert 's werelds eerste online datingservice voor ongevaccineerden

Zouden deze cijfers uit Australië het begin kunnen zijn van een stroom van gegevens die nu zullen binnenkomen en die dramatische dalingen in geboorten en vruchtbaarheidscijfers laten zien na de COVID-19 vaccins?

Het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid werd gisteren bijgewerkt, en er zijn nu 4.546 foetale sterfgevallen geregistreerd in VAERS na COVID-19 vaccins gegeven aan zwangere en vruchtbare vrouwen. (Bron)

Zes van deze foetale sterfgevallen deden zich voor na de onlangs goedgekeurde Bivalent COVID-19 boosters van Pfizer en Moderna. (Bron) Hier zijn enkele van de casusbeschrijvingen van VAERS:

VAERS ID: 2447825: Begon een knobbel in de borst te zien 9/2021 Biopsie ER/PR + HER 2- borstkanker MRI 3/17/2022 met uitzaaiingen in de lever Meerdere kleine longuitzaaiingen werden ook opgemerkt. Leverbiopsie 4/1/22 consistent met uitgezaaide borstkanker. Er werd geconstateerd dat ze zwanger was toen ze een port-a-cath kreeg.

Besloot zwangerschap te beëindigen 3/31/22 om volledige chemo mogelijk te maken. ACT 4/5/22-7/23/22 . PET constateerde opgeloste axillaire nodules en longnodules, leveruitzaaiingen reageren maar zijn nog steeds actief. Begonnen met Lupron en anastrozol 8/10/22, Kisqoli toegevoegd 8/23/22.

Ik zeg niet dat MRNA-vaccins dit hebben veroorzaakt, maar ik heb veel meer en bij veel jongeren borstkanker gezien in deze afgelegen populatie dan in een zeer lange carrière.

We hebben 18 nieuwe gevallen van kanker gehad sinds de vaccins, slechts 1 was ongevaccineerd. Dit is de jongste ooit. (Bron)

VAERS ID: 2493416: Bij mij werd een miskraam vastgesteld vier dagen nadat ik het vaccin had gekregen. Dit was mijn eerste miskraam. Ik had twee gezonde zwangerschappen met twee levende zonen. Ik kreeg de prik op maandag. Op vrijdag detecteerden ze geen hartslag meer. Er werd een hartslag gevonden bij mijn scan van 7 weken. Mijn geschatte uitgerekende datum was 24 mei 2023. De grootte van de foetus werd geschat op 10 weken en 3 dagen. Op basis van mijn laatste menstruatiecyclus was ik bij de echo 10 weken 2 dagen. De arts vertelde me dat de hartslag en groei zeer recent gestopt moeten zijn. (Bron)

VAERS ID: 2497703: Ik had gisteren een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ik had ernstige buikpijn met misselijkheid en braken en daarom ging ik naar de eerste hulp. Mijn linker eileider moest worden verwijderd. Ik heb 3 zwangerschappen gehad, 2 voldragen bevallingen in 2019 en 2017, en 1 buitenbaarmoederlijke zwangerschap. De geschatte bevallingsdatum was 27 juni 2023. Ik was 6 weken zwanger. (Bron)

VAERS ID: 2475646: Patiënt ontving bivalente COVID-19 booster op 9/3/22 bij ongeveer 10,5 weken zwangerschap. Gezien voor routine 12 weken OB bezoek op 9/12/22. Foetus met +FHR op dat moment. Op 10/10/22 bezocht voor een OB-bezoek van 16 weken en de diagnose foetale sterfte werd gesteld, met een zwangerschapsduur van ongeveer 11 weken en 6 dagen. Initiële EDC: 3/27/23. Onderging D&E voor behandeling van foetale sterfte. (Bron)

Deze nieuwe COVID-19 Bivalent booster injecties worden nog steeds verspreid, en in de korte tijd dat deze nieuwe goedgekeurde prikken op de markt zijn, zijn er al 7.738 gevallen ingediend bij VAERS, waaronder 61 sterfgevallen. (Bron)

  Stephanie Evans: 35-jarige vrouw "had nooit gedacht dat ik het zou zijn" nu na-Pfizer pericarditis haar hele bestaan lamlegt

Het totale aantal gevallen naar aanleiding van alle COVID-19 vaccins sinds ze in december 2020 een vergunning voor noodgebruik kregen, bedraagt nu 1.458.322, waaronder 31.961 sterfgevallen. (Bron)

Minder dan 1% van de vaccinverwondingen en sterfgevallen worden gemeld aan VAERS (Bron), en 62% van alle gevallen die in de afgelopen 32+ jaar sinds de start van de database in 1990 in VAERS zijn ingediend, zijn nu voor de COVID-19-prikken, en 77% van de sterfgevallen na vaccins die sinds 1990 in VAERS zijn geregistreerd, zijn sinds december 2020 gebeurd na de COVID-19 experimentele vaccins.

En toch is het opmerkelijk dat mensen nog steeds deze injecties krijgen en ze zelfs aan hun kinderen geven, omdat de bedrijfsmedia en de regeringen blijven liegen en verklaren dat ze “veilig en effectief” zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De pasgeborenen zijn niet in orde: Miljarden baby’s zullen spike-eiwit genen ervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls u denkt dat de Verenigde Staten klaar zijn voor een conventionele oorlog met Rusland of China, denk dan nog maar eens na
Volgend artikelDe weg naar totalitarisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Er is aangekondigd dat in Januari 2023 de Neurenberg Tribunalen gaan beginnen!
  Ernst Kuipers, de opvolger van Hugo de Jonge, heeft toegegeven dat het Vaccin een experiment was, dus in strijd met het verdrag van Genéve, waardoor de Neurenberg code op van toepassing is.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg
  
Dit betekent dat voor Januari 2023 alle Genocide plegers en mede plegers uit de Politiek en MSM van het toneel verwijderd zullen zijn.

 2. Tegen onder anderen degenen die wilden weten wat er in de “vaccins” zit en of het werkt. Per slot van rekening is en blijft het een experiment, die pas eind 2025 wordt afgerond.

  1. De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander.
  2. Het experiment moet zo ontworpen zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor de samenleving, die niet met andere methoden of middelen te behalen zijn, en niet willekeurig en onnodig van aard.
  3. Het experiment moet zo ontworpen zijn en gebaseerd zijn op de resultaten van dierproeven en kennis van de natuurlijke geschiedenis van de ziekte of een ander onderzocht probleem, zodanig dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment rechtvaardigen.
  4. Het experiment moet zo uitgevoerd worden dat alle onnodige fysieke en mentale leed en letsel voorkomen worden…..

 3. Als mensen die spuiten halen om feest te vieren of om op vakantie te gaan dat klopt er iets niet in hun schaapachtige hersenen die zijn aangetast door propaganda van de tweede wereld oorlog dat ze de oorlog zouden winnen!???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in