© Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (CC BY-SA 2.0)

Extreem links probeert een “culturele revolutie” te ontketenen en de Verenigde Staten te vernietigen. Dit zei Donald Trump gisteravond in zijn Independence Day speech op Mount Rushmore in South Dakota.

Vandaag wordt de Amerikaanse nationale feestdag ‘Independence Day’ gevierd en Donald Trump ging in zijn toespraak hard tekeer tegen links.

Volgens de president wil links de Verenigde Staten vernietigen. En Trump beweerde dat de ideologie van extreem links grote delen van de samenleving heeft geïnfiltreerd.

In onze scholen, op onze nieuwsuitzendingen en zelfs in de bestuurskamers van bedrijven is er een nieuw extreem-links fascisme dat totale aanhankelijkheid vereist, zei hij tegen het publiek.

Als je hun taal niet spreekt, hun rituelen niet uitvoert, hun mantra niet herhaalt en hun geboden niet opvolgt, word je gecensureerd, verbannen, op de zwarte lijst gezet, vervolgd en gestraft.

Volgens de president handelt het zich puur om een “culturele revolutie”, vergelijkbaar met die in communistisch China, die links probeert af te dwingen.

Het zal ons niet overkomen. Maar geloof niets anders. Deze linkse culturele revolutie is bedoeld om de Amerikaanse Revolutie omver te werpen. Op deze manier zouden ze de beschaving vernietigen die miljarden aan armoede, ziekte, geweld en hongersnood heeft gered en die de mensheid naar nieuwe hoogten heeft getild, zei hij tegen het publiek.

Ex-KGB legt uit “De vier stadia van ideologische ondermijning”

  Dreigt iedereen in het vliegtuig te doden als ze niet "accepteren dat Jezus zwart was"
Vorig artikelGepland wetgevingsvoorstel in de EU kan migratiecritici in de psychiatrische zorg plaatsen
Volgend artikelAsielzoeker schopt asielzoeker dood – zaagt hem in stukken en kookt de lichaamsdelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De Gevolgen van de Lockdown Deel 1 Vrijheid en Rechten

  ‘Wat zijn de gevolgen van de corona maatregelen? De afgelopen weken zijn we steeds meer te weten gekomen over covid-19 maar de gevolgen van de lockdown mogen niet vergeten worden. In deze video van Groot Nieuws vertelt David Groot welke impact de lockdown heeft op de vrijheid en de rechten in Nederland. Hij doet dit aan de hand van de grondwet, de kinderrechten en de mensenrechten.’

  https://www.youtube.com/watch?v=pYhaF8MTQDk

 2. Is This Torture?

  ‘In this video I start off slow but pick up steam as I submit the evidence and examples.
  By comparing our situation to the study of torture & coercion on Prisoners of War, I believe it becomes clear that what we are being put through with the virus response is a near perfect parallel to the Amnesty International definition of torture & Bidermans ‘Chart of Coercion.’

  https://www.youtube.com/watch?v=3yk3xezML8Q

 3. ‘Een groep van 81 artsen is het niet eens met de coronamaatregelen van het kabinet en zegt dat ze meer schade aanrichten dan goed doen. In een brandbrief roepen de artsen de politiek op tot meer openheid in het debat. De artsen zeggen dat er een klimaat is van “shamen, blamen en censureren van artsen die een tegengeluid op overheidsbeleid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu laten horen”. Ook artsen die alternatieven naast een vaccinroute belichten of kritische vragen stellen over de gang van zaken, zouden de mond worden gesnoerd. De artsen noemen dit ‘uitermate zorgelijk’. De briefschrijvers zeggen niet te snappen waarom het adviseren van de overheid achter gesloten deuren plaatsvindt.’
  https://www.wanttoknow.nl/overige/nu-zijn-t-81-artsen-tegen-corona-idiotie/

  Verkorte Brandbrief Corona Maatregelen
  30/6/2020
  https://opendebat.info/brandbrief/

 4. Trump moet het leger op die linkse criminelen afsturen! Een dan de stokpaardjes van de zionist Marx was 1 vernietig alle famlle structuren 2 vernietigd de economie 3 vernietig alle cultuur en gewoontes 4 vernietig ras en identiteit! Dit is nu aan de gang, ik hoop dat iedereen dit begrijpt, dan kunnen we misschien nog voorkomen dat we ten ondergaan in een communistische dictatuur! En rood de kleur van links staat voor het bloed dat vergoten moet worden, om het communisme te bereiken! We hebben het in de Sovjetunie gezien en in China! Wereldwijd heeft het communisme meer dan een miljard slachtoffers gemaakt!

 5. Extreem links fascisme !! Wat een dooddoener , zoals men ook voor de dag komt met islamfascisme !! Dit alles heeft niets te zien met fascisme en nazisme, maar alles met communisme – marxisme – socialisme – maoïsme….Of wel kent men er niets van ..ofwel durft men de ware aard van het beest niet benoemen… en sleurt men er dan maar het fascisme en nazisme bij.. dit werkt zoals een aspirine, voor alle kwalen.
  De democraten in de USA zijn gewoon communisten.. Wat vandaag in de USA gebeurt, is door Bezmenov al een eeuwigheid geleden voorspeld. De USA is reeds voor een groot deel overgenomen door de communisten :
  https://www.henrymakow.com/000843.html
  met titel en citaat :
  “The US Went Communist Long Ago
  For most of the twentieth century, the United States tolerated a party openly dedicated to the violent overthrow of the government and the enslavement of its people. This party, the CPUSA was funded and directed by a hostile foreign government. It engaged in industrial and military espionage, trained guerrilla units on American soil, forcibly took over unions, raided their treasuries and controlled whole industries. It slandered, harassed and killed opponents; bribed police and judges and infiltrated the military. ………….
  Obviously, it is sanctioned by the powers that be. Communism is monopoly capitalism with the government standing in for the central bankers (Rothschilds, Rockefellers.) These bankers, who happen to be Cabalists (Satanists), seek to extend their credit monopoly to power, thought & behavior i.e. our whole lives……………..
  In 2005 I wrote that KGB generals have been given important positions in the Dept. of Homeland Security, run by Lenin look-alike, Zionist Michael Chertoff. LeninChertoff.jpg
  (Coincidentally, “Chertoff” means “devil” in Russian.)
  I described this development as the “stealth Communist takeover of the USA.”..(=einde citaten).
  @Heinrich : het probleem voor Trump is dat alle sleutelposities in handen zijn van de Deepstate, ook bij het leger. De betrouwbare generaals werden uitgezuiverd door Obomber !! Het enige wat de USA kan redden is een burgeroorlog van de conservatieve blanken tegen al de rest. En de Democraten weten dit, vandaar hun heroïsche inspanningen om de blanken te ontwapenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in