De volgende video is een presentatie van het Italiaanse televisieprogramma CortoTG over de alarmerende effecten van de experimentele mRNA-behandeling die bedoeld is om de effecten van infectie met het Coronavirus te verzachten, schrijft Gatesofvienna.

Deze aflevering bespreekt gevallen van gordelroos (herpes zoster) en fulminante (plotseling optredende) leukemie die lijken te ontstaan als gevolg van het vaccin. De rode draad die de twee soorten ziekten verbindt, is de verstoring van het immuunsysteem van het lichaam. De mRNA-vaccins lijken de normale immuunfuncties te verstoren en daardoor het risico op infecties, kanker en verschillende auto-immuunziekten te verhogen.

 

Maandag 27 februari 2023. Welkom terug. Dit is Francesco Capo, met een nieuwe aflevering van CortoTG.

Een nieuw wetenschappelijk onderzoek in Japan heeft sporen gevonden van het spike-eiwit
van Pfizer-vaccins in huiduitslag veroorzaakt door herpes zoster. Het onderzoek is uitgevoerd door een groep wetenschappers van de Universiteit van Kochi, gecoördineerd door de dermatologie professor Shigetoshi Sano.

Het geval dat deze wetenschappelijke bevinding mogelijk maakte, betrof een 64-jarige man
die leed aan reumatoïde artritis, die de eerste dosis van het Pfizer anti-Covid19, mRNA vaccin kreeg.

Dertien dagen later kreeg hij pijnlijke huiduitslag op zijn handen en benen. Deze werden erger nadat de tweede dosis Pfizer-vaccin was toegediend, en hielden drie maanden aan. De biopsie stelde de aanwezigheid vast van het spike-eiwit van dat genetische product in zijn huidlaesies.

Een 21-jarige student van de Universiteit van Californië, Evan Fishel, stierf vier dagen na de diagnose aan een geval van fulminante leukemie. De universiteit van de jongeman had hem een verplichte vaccinatie tegen Covid opgelegd om toegelaten te worden tot de klas, en raadt het tot op heden nog steeds aan.

Veroordeelde Rusland niet - krijgt geen COVID-19 vaccins

De Amerikaanse oncoloog William Makis merkte op dat hij nog nooit zo’n snelle progressie van de ziekte heeft meegemaakt. Hij definieerde het als een turbokanker, waarbij hij aangaf dat dit geen wetenschappelijke definitie is.

Verschillende studies speculeren dat het anti-Covid vaccin het immuunsysteem kan herprogrammeren. Een studie uitgevoerd door de cardioloog Peter McCullough beschrijft de complexe mechanismen waardoor mRNA-vaccins de signalering in het immuunsysteem in gevaar kunnen brengen, de communicatie tussen cellen van het immuunsysteem veranderen.

Een ander onderzoeksresultaat suggereert dat het spike-eiwit van SARS-Cov-2 sterk interageert met de eiwitten van tumorsuppressoren, waardoor ze mogelijk worden uitgeschakeld.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky pleit nu voor “strategische terugtrekking” uit Bakhmut na het inbrengen van een enorme hoeveelheid reservetroepen
Volgend artikelCorona hysterie: Britse regering besprak het doden van alle katten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Dit is al een tijd geleden geconstateerd door ee Zweedse universiteit
  De gifprikken verlagen de T cel immuniteit en schakelen het DNA reparatie mechanisme in de celkern uit

  • Laten wij ons niet druk maken over de schaapjes die hebben ervoor gekozen en er moet verder geen onderzoek naar gedaan worden want uiteindelijk zal er toch niets mee gebeuren wij hebben te maken met een hele grote sekte en dat is het WEF, nu staan de verkiezingen voor de deur en kijk het dom volk kies wederom op Rutte en Kaag en links zij willen vermoord worden en in een dictatuur leven ze zijn de tijd vergeten toen de China zwart maakte en Rusland en kijk hier onder het bewind van Rutte en Kaag zijn wij erger geworden dan Pol Pot met het verschil dat Rutte en Kaag met links openlijk zeggen dat ze het klootjes volk willen opruimen en kijk wat doet het klootjes volk geeft hun stem aan dat tuig.
   Nog even vol houden dan leven wij weer in de middel eeuwen.

 2. Mijn vrouw werkt in de zorg en mijn dochter ging toentertijd stage lopen in de zorg (ze moesten wel anders mochten ze niet werken)
  beiden behoren ze tot de eerste gevaccineerde, ze hebben beide alleen de eerste vaccinaties gehaald niet de opvolgende boosters.

  desondanks kregen ze beide tweemaal corona (in 2020 en 2021).
  ik en mijn zoontje hebben geen vaccinaties genomen en nergens last van gehad.

  in 2022 werd als eerste mijn dochter ernstig ziek met neurologische problemen en met spoed opgenomen ondanks vele onderzoek stonden de doctors versteld en konden niet zeggen waardoor het komt (na een paar maanden kregen we een telefoontje van een psycholoog van het Erasmus MC dat haar aanvallen stress gerelateerd waren (ja tuurlijk) op het randje van de dood door stress) na vele maanden van herstel en maanden van rust is ze weer een beetje de oude.

  dir jaar was mijn vrouw aan de beurt, ze kreeg op haar werk een aantal maanden geleden een zware neurologische gerelateerde aanval, is door collega’s thuisgebracht.
  huisarts was erg bezorgd, en stuurde haar door voor onderzoek door een neuroloog, de neuroloog in het ziekenhuis kwam binnenlopen en stelde gelijk zonder onderzoek OOOH dat is gewoon stress en wilde gelijk weer weglopen, na land aandringen zeuren en een beetje dreigen wilde hij wel een scan laten doen (scan is pas twee maanden later) verder niets, geen gesprek behandeling niets.

  ze zit nu thuis en we wachten totdat ze is hersteld.

  de medische wereld weet heel goed wat het spike-eiwit van SARS-Cov-2 op langere termijn veroorzaakt, En wat voor leed en ellenden het aanricht en zal aanrichten, en wat doen ze, ze nemen als diagnose OOOH STRESS GERELATEERDE SYMPTOMEN.
  Vuile klootzakken, geen erkenning geen behandeling niets, want erkenning is schuld bekennen en dat kan schadevergoedingen opleveren.
  wie heeft er nog vertrouwen in doctors, wij niet in ieder geval, vooral niet het het ErasmusMC stelletje hielen likkers.

 3. Niet om vervelend te doen maar u zei, “ze moesten wel” over uw vrouw en dochter.
  Ik heb dit vaker gehoord en voor veel mensen betekende stoppen, eten of niet eten. Dat begrijp ik. Voor mezelf zou ik me afgevraagd hebben, kunnen we eten, zo ja, dan stoppen met werken en de prikverplichting. Is dat bij u geen vraag geweest?
  Wens de uwen en u … sterkte.

  • Ja eigen schuld dikke bult maar wat erger is dat u vrouw denkelijk deze giftspuit in mensen heeft gespoten en in fijt medeplichtig is aan moord dus ik zou het zeker niet aan de grote klok hangen het zijn de slaafjes van Rutte geworden en hebben dus ook geen ziel meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in