Facebook blijft me lastig vallen om het Covid-19 vaccin te nemen. Ze geven het niet op! Een van de functies vertelt me dat ik op de een of andere manier kan “helpen een einde te maken aan de pandemie” door mijn vaccinatiestatus in mijn profielfoto te zetten, en wijst erop (alsof mij dat iets kan schelen) dat sommige van mijn Facebook-vrienden dat al hebben gedaan.

Een andere van “NHS England and NHS Improvement” bedreigt me liefkozend.

“Plan je je zomervakantie? #GrabAJab” (#PakEenPrik)”
“Een dagje naar de winkels? #PakEenPrik.”

Eerlijk gezegd kan ik waarschijnlijk best zonder de winkeluitstapjes, reeds een akelige beproeving genoeg zonder de muilkorven en de eenrichtingsystemen. Maar ik hou wel van een keertje uitwaaien en ik heb mijn vakanties nodig, liefst in Europa. Tropische, regenachtige landen waar je talloze injecties moet nemen om niet naar de IC te hoeven, hebben me nooit echt in vervoering gebracht, zoals de Mount Kilimanjaro-klimmende gap-yah-types dat wel doen, schrijft Harry Dougherty.

Maar als ik geen “prik pak”, zullen deze eenvoudige genoegens voor mij onbereikbaar worden, en zal ik voor altijd een uitgestotene zijn. Ik zal geen enkel leven hebben.

Ik zal nog steeds niet buigen voor de pushers. Ik ben niemand een prik in mijn arm verschuldigd, en ik zou nooit van iemand anders eisen dat ze hun gezondheid riskeren of uitgestoten worden van de samenleving voor mijn veiligheid. Ik mag dan egoïstisch zijn, maar ik ben niet zo egoïstisch.

Jammer genoeg werkt de mengeling van schuld en bedreiging op de meeste mensen, ook op hen die nooit in de overdreven gevaren van Covid zijn getrapt. Zelfs Winston Smith viel uiteindelijk voor Big Brother.

Vorige week kreeg ik een Instagram-bericht van een oude vriendin. We werkten allebei in evenementen voordat onze muzikale producties op vol salaris in de horeca decimeerden.

Uit het niets vroeg ze me: “Wat is jouw mening over het vaccin?

Omdat ik niet te prekerig wilde zijn, antwoordde ik kort: “Aan jou de keuze, maar ik zou het niet aanraden.”

Helaas, het was te laat. Ze antwoordde: “Ik heb het (Pfizer) genomen zodat ik gemakkelijker naar huis kan reizen… en raad eens wie er nu een zware nierinfectie heeft. Gisteren de hele dag in het ziekenhuis… nu aan de antibiotica en pijnstillers.”

Zij is (tot nu toe) kerngezond en een twintiger. Per 7 juli 2021 staan er 24 gevallen van nierinfectie en 33 gevallen van acute nierschade (met twee dodelijke slachtoffers als gevolg van het laatste) in het Yellow Card-systeem. Haar geval (in de ware betekenis van het woord “geval”) staat daar niet bij.

  Franse president Macron: "Vaccineer alles wat gevaccineerd kan worden"

Zij vervolgde: “Mijn kamergenote had een heel erge urineweginfectie na het vaccin. Mijn tante had nierstenen.”

Net als ik heeft ze zich vanaf het begin in maart 2020 verzet tegen de lockdown, verbaasd over de pure absurditeit van de regels en de pathetische acceptatie ervan door het publiek.

Maar ze kregen haar te pakken, zoals gangsters een getuige waarschuwen: “Misschien wil je aan je familie denken.”

Onlangs beschreef een van mijn vaste klanten het AstraZeneca-vaccin als “de grootste spijt van mijn leven.”

Intussen verscheen in de media een verhaal over een 51-jarige man met morbide vetzucht die aan Covid was overleden nadat hij een van de verpleegsters had verteld dat hij spijt had dat hij zich niet had laten vaccineren. Van ons wordt verwacht dat we beleefd blijven en niet vragen of hij ook spijt had van zijn gevaarlijk ongezonde levensstijl. We kunnen toch geen gevaarlijke filosofieën zoals persoonlijke verantwoordelijkheid propageren en gewoonten aanmoedigen die mensen zouden kunnen behoeden voor een vroegtijdige dood?

Begrijp me niet verkeerd, er zijn echte gevallen van jonge gezonde mannen die zich niet tegen Covid hebben laten vaccineren en daar spijt van hebben, zoals Matthew Roche, 38, en Darren Howard, 28, beiden acteurs van hetzelfde artiestenbureau ‘Mandy’. Ik weet zeker dat het gewoon toeval is, en daar zijn er de laatste tijd veel van geweest.

De monsterlijke Johnson, die zijn carrière heeft doorgebracht als een knuffelige libertariër, durfde het publiek de les te lezen over sociale verantwoordelijkheid toen hij zei: “Ik wil niet dat nachtclubs weer moeten sluiten zoals dat elders is gebeurd. Maar het betekent wel dat nachtclubs sociaal verantwoord moeten doen.”

Dit is de taal van een mishandelaar: “Ik wilde je niet slaan, maar je dwong me het te doen.”

De wezel minister van Wales, Simon Hart, zei dat het voorstel voor vaccinpaspoorten met “het zwaarste hart” kwam, en loog dat “we echt geen andere keuze hebben.”

Geen keuze? Hoe kan dat, als Wit-Rusland zijn nachtclubs, kerstmarkten en sportstadions gedurende de hele “pandemie” open heeft gehouden? Hoe zijn Texas, Tennessee en Florida, naast een aantal andere grote Amerikaanse staten, erin geslaagd hun uitgaansleven te heropenen zonder gezondheidsapartheid als voorwaarde?

  Het COVID-19 "Vaccin" en de Code van Neurenberg - Misdaden tegen de Mensheid en Genocide

Wiens veiligheid is zo belangrijk dat jonge mensen in een hoek gedreven moeten worden door een ultimatum tussen maatschappelijke uitsluiting en het nemen van een geneesmiddel met een voorlopige vergunning voor gebruik in noodsituaties zonder langetermijngegevens dat in verband wordt gebracht met ten minste 1.490 Britse sterfgevallen en 1.082.942 gemelde bijwerkingen?

De samenvatting van de regering stelt ons ten onrechte gerust dat “sommige (ongewenste) bijwerkingen zich hoe dan ook zouden hebben voorgedaan, ongeacht de vaccinatie. Dit is met name het geval wanneer miljoenen mensen worden gevaccineerd, en vooral de meeste vaccins worden gegeven aan de meest bejaarden en mensen die onderliggende ziekten hebben.”

Hetzelfde geldt voor mensen die in de afgelopen 18 maanden Covid-19 op hun overlijdensakte hebben laten zetten, maar in dezelfde samenvatting staat “op het moment van dit verslag zijn in het hele VK 128.662 mensen overleden binnen 28 dagen na een positieve test op coronavirus.”

Er wordt niet vermeld dat ondanks Covid-19 de levensverwachting in het VK nog steeds hoger is dan ooit, en dat de gemiddelde leeftijd van een Covid-dode zelfs nog hoger ligt. Ze vermelden niet dat zelfs in de meest kwetsbare groepen de grote meerderheid van de mensen die met de ziekte besmet zijn, overleeft. Ze benadrukken niet dat veel van deze Covid-sterfgevallen “zich hoe dan ook zouden hebben voorgedaan”, zoals ze angstvallig beweren over sterfgevallen die met vaccins in verband worden gebracht.

Zelfs onheilsprediker hoofddokter Neil Ferguson gaf vorig jaar toe dat de meeste Covid-doden mensen betroffen die hoe dan ook spoedig zouden zijn overleden. Maar zouden bijvoorbeeld de AstraZeneca-slachtoffers Dr. Stephen Wright en BBC-presentatrice Lisa Shaw sowieso zijn overleden? Nee. Waarschijnlijk evenmin als de 44-jarige man uit Tasmanië of de 48-jarige vrouw in Victoria wier dood aan de clotshot (zo noemen de kinderen AstraZeneca tegenwoordig) onlangs werd gemeld in Australië, een ander land waar vaccinweigeraars openlijk worden vervolgd door hun heersende elite.

AstraZeneca-vaccin onderzocht na dood van BBC-presentatrice Lisa Shaw

Het zal interessant zijn om te zien hoe snel aan vaccins gerelateerde sterfgevallen de Covid-sterfte inhalen in landen die toevallig een uitzonderlijk lage Covid-sterfte hadden. De officiële cijfers van Nieuw-Zeeland laten 26 met Covid verband houdende sterfgevallen zien, voor het overgrote deel bij burgers van hoge leeftijd en reeds lijdend aan comorbiditeiten, van wie er ten minste twee aanvankelijk waren gediagnosticeerd met influenza (maak daarvan wat u wilt). Voor zover ik kan nagaan, was het jongste slachtoffer een man van in de vijftig die in september overleed. Aangezien Covid een jaar voorsprong heeft op de invoering van het vaccin in Nieuw-Zeeland en slechts 18,6% van de Kiwi’s ten minste één dosis heeft gekregen, kunnen we de 26 met Covid verbandhoudende sterfgevallen in Nieuw-Zeeland vergelijken met de 18 vermoedelijke sterfgevallen ten gevolge van vaccins die zijn gemeld bij het Centre for Adverse Reactions Monitoring (CARM) van het land. Ook hier geeft het regime in Wellington dezelfde valse geruststellingen als in het Yellow Card-systeem van het VK, waarbij gerapporteerde sterfgevallen door vaccins als toevallig worden afgedaan op een manier die net zo goed kan worden gezegd van sterfgevallen door Covid. Maar er zijn nog maar acht gerapporteerde sterfgevallen door vaccins nodig om het huidige aantal sterfgevallen in NZ “aan” en “met” de “eens in de eeuw pandemie” te evenaren. Er zijn in totaal 6.143 bijwerkingen van vaccins gemeld, waarvan meer dan de helft bij mensen onder de 50 jaar. Daartoe behoren 21 meldingen van anafylaxie (ernstige allergische reactie), 19 Bell’s Palsy (gezichtsverlamming), 12 myocarditis (hartontsteking), 21 bloedingen, 13 beroerten, 11 DVT’s (diep-veneuze trombose), en een niet nader gespecificeerd aantal (minder dan zes, maar elk ten minste één) spontane abortussen, acute leverletsels, hartaanvallen, trombose-episoden en Guillain-Barré-syndroom. Het middel is nu al veel erger dan de kwaal en de voordelen wegen niet op tegen de risico’s.

  Emotionele noodkreet uit Israël om internationale hulp (Nederlands ondertiteld)

Ergens binnenkort zal een tiener hier sterven aan myocarditis, terwijl een ander een fatale bloedstolsel krijgt omdat hun werd verteld dat het vaccin hun ticket naar “vrijheid” was. Hun bloed zal aan de handen van Johnson en Zahawi kleven. Eerlijk gezegd verdient iedereen die denkt dat deze sterfgevallen, of zelfs de vaccinverwonding van mijn vriend, het waard waren om hen veilig te houden, het niet om veilig te zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen koppelen Pfizer, Moderna vaccins aan levensbedreigende bloedziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTekenen van COVID-19 injectie falen stapelen zich op
Volgend artikelArts vraagt naar sterfgevallen “met” vaccinatie: massa’s reacties choquerend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. En daar zal ik trots op zijn. Net als in de oorlog met een gele ster lopen, lopen wij de ongevaccineerde rond met een gele ster. Dat is de enige manier om duidelijk te maken dat we met een hitler te maken hebben. Segregatie, apartheid….communisme…ach op een dag is dit achter de rug, daar ben ik 100% zeker van en Kunnen we trots zijn dat wij niet gevaccineerd zijn en ruggengraat hadden . En zitten rutte en de jong met hun lelijke misselijkmakende bakkes tussen een paar dikke vette afrikanen in de bak zitten. Zeepjes rapen? of dachten die twee misbaksels dat ze hier mee weg komen, dacht het echt niet? boontje komt om zijn loontje.

  • Ik hoop dat u gelijk krijgt! Ik ben sprakeloos dat het überhaupt zo ver is kunnen komen. Zijn we collectief gek geworden? of zijn we zo bang? En kan het nog erger? Bent u niet bang dat ze u of mij gevangen gaan zetten i.p.v. Rutte of de Jonge? Ik bewonder uw optimisme! Ik ben eigenlijk in shock om een paar dingen. Hoe heeft covid een A- ziekte kunnen worden terwijl iedereen zo makkelijk kan zien dat het niet echt gevaarlijk is? Toen de avondklok werd opgeheven door de rechter ging de staat in hoger beroep dat direct doorgang vond en hangende het hoger beroep werd de uitspraak van de rechter genegeerd, hoeveel bewijs wil je nog dat de rechtsstaat in levensgevaar verkeert! En hoe veilig moeten wij ons voelen? De rechtsstaat bestaat misschien niet eens meer?!

   • Ze wisten dat het geen A status verdiende, maar zonder die A status hadden ze nooit al die dwang maatregelingen kunnen invoeren.
    Dat was de reden om er een A status van te maken.

 2. Ik zal een uitgestotene zijn. Mij best. Ik ben qua voedsel en water toch al zo ongeveer zelf-voorzienend. Wat betreft electriciteit zal dat wat lastiger zijn, maat mocht het nodig zijn dan kan ik zonder.

  • Zo denk ik er ook over, maar ik praat misschien makkelijk omdat ik op het platteland woon. Ik kan op hout koken, warmen met hout. Heb zelf een stukje land, dus kan verbouwen. Ik geef niet om luxe of uitgaan en heb niet zo’n platte telefoon, dus dat zal me beslist niet over de streep trekken. Maar ik begrijp dat het voor stadsmensen zwaar zal worden.

 3. Gelukkig woon ik niet meer in Nederland en zit. Ik op het platteland in Spanje hier geen dwang als je niet wil dan neem je gewoon geen prik veel mensen hier in het dorp zijn niet gevaccineerd en een enkele oudere is aan de covid griep overleden zoals dat ook normaal is in een gewoon griep seizoen hier (nog) geen discriminatie geprikt of niet voor iedereen gelden de zelfde regels maar hoelang duurt dit nog ? Meneer Johan wees blij dat u zelf voor zienend bent maar mocht u ook zelf uw stroom willen hebben koop een kleine generator en een camping gaslamp dat heb ik hier ook in de Campo geen probleem werkt perfect maar ik moet nog zien of het doorzet las in de krant dat in Engeland zowat niemand .eer op komt dagen voor een prik komt er eindelijk wat gezond verstand naar boven
  en ik sluit af met de kreet WAPPIE FOR EVER fijne dag allemaal

  • Spanje geel groen en rood is de slogan van mijn reisorganisatie die Vakanties naar Spanje hierna iedereen doodziek die dacht dat het veilig was omdat ze een vaccinatie bewijs bij zich hadden!??? Nederland dan rood groen en dan weer geel…… Sinterklaas zal het moeten doen zonder zwarte pieten in december aankomt!??? Slogan dan…….. ZIE GINDS KOMT DE CORONA STOOMBOOT!!!!met anti vaccinatie vluchtelingen die weer naar Nederland mogen terug keren……….

 4. @Car
  Ik ben een aantal jaar geleden naar de VS verhuisd en woon in een landelijk gebied. Ik heb 2 generators. 1 redelijk grote waarmee ik het hele huis en dan nog wat kan voorzien en een kleiner model om alleen een paar ‘noodzakelijke’ dingen mee aan de gang te houden die een stuk minder brandstof verbruikt.
  Met een eigen bron en groentetuin, kruidentuin en wat kippen en konijnen en fruitbomen ben ik redelijk zelfvoorzienend. Nog steeds bezig met wat uitbreidingen en het aanleggen van andere voorraden (medicijnen, ‘how-to’ boeken, ammo en wat meer wapens en gedroogd bulk-voedsel etc).

 5. Het is me opgevallen dat die rommel in de prik steeds nog vacin genoemd wordt in “officiële publicaties”, maar nergens dat dat spul daar voor bedoeld is.

 6. Ook ik geen prik , ik ben 90 jaar en wil de 95 jr halen! En een gele ster op mijn kleding ? Nooit vanm mijn leven ! Mijnmoeder moest het in (40/45) want zij was Joods . Dus volgens het Joodse geloof ben ik dat ook dus. En ik beslis over mijn eigen lichaam .

 7. Niemand kan je VERPLICHTEN om aan een EXPIRIMENT MEE TE DOEN.
  Duitsland is nu bezig de vaccinatie doden te onderzoeken.
  Dit is nog maar het begin, maar er ontstaan al vele dubieuze sterfgevallen die totaal onverklaarbaar zijn.
  Dit is in Nederland ook al begonnen maar niemand durft er wat over te zeggen.
  Zomaar vijftigers / zestigers gezond vallen dood neer.
  Wordt als hartstilstand vermeld, wel opvallend dat het er zoveel zijn en dat het na vaccinatie gebeurt, en dat juist myocarditis en endocarditis wel door de farmaceuten erkende bijwerkingen kunnen zijn.

  Nee NIET VACCINEREN KOMT TIJD KOMT RAAD.
  DEELNEMEN AAN EEN EXPIRIMENT KAN EN MAG RUTTE NOOIT VERPLICHTEN.

  • Ze verplichten je ook niet. Je hebt nog steeds een vrije keuse.
   Ze sluiten je alleen buiten de maatschappij zonder een prik bewijs of een QR code om er aan deel te nemen door je geen toegang meer te verlenen tot bepaalde locaties.

   Maar wat Koddebeier al zegt,
   ” Liever een uitgestotene dan levenslang bijwerkingen of de dood. “

  • Doet die ook niet maar hij zal je uithongeren in je eigen isolement Mensen om je heen zijn als de dood voor je als ze weten dat je niet volgespoten bent met het wondermiddel…. Zij denken,,,,, MIJ>>>>>>>kan niets gebeuren en geven je als antwoord en die honderden miljoenen dan die al ingespoten zijn dan zouden die allen sterven????? Neeeeen dus…… maar ze worden gek van de weigeraars die het waarschijnlijk bij het goede eind hebben Uiteindelijk zijn ze radeloos en maken er een einde aan omdat ze de bijwerkingen niet meer kunnen verdragen Amerikaanse virologen hebben hiervoor gewaarschuwd maar de leiders van de wereld hebben hen verbannen????

   • Zolang als ik voedsel kan bestellen en zolang ze dat voor de deur afleveren, zal het mij een worst zijn zo langzamerhand.
    Ik heb gewoon geen zin om mij leven hier door te laten vergallen en mij 24 per dag mij hier nog langer druk om te maken.
    Ik zal het niet opgeven of er aan toegeven. NOOIT.
    En zo gezellig is het lang niet meer om mij heen, waar ik nu al veel liever ver buiten blijf.

    • Ik heb een uitstekend overleving mechanisme.
     Ik zit niet zo gauw in de put ergens om.
     Ik maak er altijd wel wat van dan.
     En dat is wat anders dan je er dan maar bij neer leggen.

  • Hallo,ik woon in de kop van Noord Holland en ken nu al 3 mannen van in de 50 die kort na de prik een hartstilstand kregen.
   Ze waren gezond maar toch zijn 2 zelfs diezelfde dag overleden en de derde na drie dagen.
   Verder ken ik niemand die is overleden aan ‘covid’.
   Wel waren er mensen de laatste anderhalf jaar die de griep of een verkoudheid hadden.
   Natuurlijk waren er veel sensatie verhalen dat dit corona was,ja hoor…….!!
   Wij laten ons niet gek maken en nemen die gifspuit niet.
   Er zijn alleen in de EU al teveel mensen doodgegaan door die prik,de teller staat nu op ca 19.000 op de site van EMA.

 8. Wees toch niet zo bang dat WIJ, de niet gevaccineerden, zullen omkomen van de hoger omdat we niet meer voedsel mogen kopen. Gaan ze elke supermarkt beveiligen? Kom nou, we rijden toch midden in de nacht dwars door de pui met een trekker, en roven de supermarkt leeg? Gaan ze iedereen die dan wel mag kopen en uit de supermark komt beveiligen?, ik denk dat zo’n persoon niet ver komt met zijn karretje met boodschappen. Alle voeding verkopende winkels zullen beveiligd moeten worden en hoe gaan ze dat doen? Begrijpen jullie niet dat het allemaal bluf is?, ze willen jullie alleen zo bang maken dat je de spuit neemt, omdat je geen uitweg meer ziet. geloof me er zijn 100den uitwegen.

 9. Zeg Frontnieuws ,,, zijn jullie nog wel frontnieuws ,,, lees steeds meer uitspraken die je zou verwachten uit de hoek van zij die de mensheid !!! te grabbel gooien , gates , rutte , swabbie , mamma rockefeller heeft ooit gezegd ::::: Als mijn zonen oorlog willen , zal dat zo zijn ,,, en als ze het niet willen zal het niet gebeuren , het lijkt mij dat ze evengoed de macht hebben , om het verhaal anders te benaderen , tenslotte waar komen jullie vandaan , wie zouden jullie zijn zonder voorgangers met goede bedoelingen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in