© Freepik

Een vrouwelijke arts op de spoedeisende hulp in Graz riep tijdens de behandeling van acute gevallen van Covid-19 vaccin bijwerkingen uit dat men moest “ophouden met het inenten van die vuiligheid” en “moest ophouden met het doden van mensen ermee”. Als gevolg daarvan is ze nu ontslagen.

Een noodarts uit Graz, Oostenrijk, is op staande voet ontslagen wegens haar kritiek op de Covid-19 vaccinaties. Dit wordt gemeld door de Oostenrijkse krone.at, en talrijke Oostenrijkse media hebben vervolgens aandacht aan de kwestie besteed. Het incident dat doorslaggevend was voor het ontslag zou zich reeds op 22 april hebben voorgedaan. De noodarts, die werkzaam is in het ziekenhuis in Graz, was naar de inentingslijn van het bedrijf geroepen vanwege twee acute gevallen van ernstige inentingsreacties. Zij zou de Covid-19 vaccinaties ten overstaan van de aanwezige patiënten als een “experiment” hebben omschreven.

Volgens ooggetuigen van de gebeurtenis had de arts luidkeels uitgeroepen dat men “moest ophouden met het inenten van die vuiligheid” en “moest ophouden met het doden van mensen ermee”.

In een verklaring van de AUVA, het bedrijf dat het ziekenhuis in Graz beheert, staat: “Na het bekend worden van dit incident is het dienstverband van de arts met onmiddellijke ingang beëindigd door ontslag”. AUVA voert aan dat de vrouw van tevoren al negatief was geweest – zo had zij “verschillende complottheorieën met betrekking tot COVID gedeeld via haar Facebook-account en deze ook gesteund”.

Reeds in september 2020 werd een andere arts uit Graz ontslagen omdat zij zich toen kritisch had uitgelaten over de Coronamaatregelen. De arts Konstantina Rösch – toen werkzaam in het universitair ziekenhuis LKH Graz – had in een openbare videoverklaring opgeroepen de mondkapjes af te werpen. Zij betoogde: “Mondkapjes dienen slechts tot vernedering, conditionering en zijn een teken van gehoorzaamheid en onderwerping”. Als reactie daarop werd zij ontslagen door de toenmalige Steiermärkische Krankenanstaltengesellschaft (KAGes), bericht de.rt.com.

  MIT wetenschapper en professor over over het ingaan tegen het "mainstream" COVID-19 vaccin verhaal: "Je moet voorzichtig zijn, want je zou kunnen worden geëlimineerd"

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Horrorrisico’s: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

Vorig artikelCovid-19 injecties voor kinderen: grote scepsis in Japan en Israël over het experiment
Volgend artikelWHO, CDC en WEF: De nieuwe Neurenberg processen 2021
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. verdomme ze hadden allebei voor 100% gelijk met hun uitlatingen en commentaren op die leugens van covid en de vaccinaties. Ze zouden heel Europa achter zich moeten krijgenin hun strijd tegen die genocide.

  2. Ja dat hadden ze zeker gelijk in 100% , de relnichten vd 193 landen moeten eens ophouden met hun leugens machine de verrotte Media Kwallen.uit België die der alleen voor de poen en misleidin g vd Mensheid uit roeien in Zitten net als de 2 miljoen kruiperige zooi hier in Nederland die daar aan mee doen bedrijven en multinationals en de journalisten het grootste tuig van Nederland die hier bewust aan mee doen boor de poen en de migranten uit Afrika en Azië vandaan halen voor slavenarij terug brengen en de Nederlanders eruit schoppen vieze manier met Gifvacvi s in al die klote labs van Pifzer, astrazenica ,jansen ,moneta .geen 1 vaccin onderzocht maarwel al de60 arige dermee inspuiten, ware hufters deze 3 groepen met de élite en overheid.

  3. Zo zie je maar weer de immense perversiteit van de privatisering in deze sector.
    Die gaan alleen voor het geld, koste wat het kost!!!!

  4. Net als ieder ander vrijheidslievend mens vindt prof. dr. Armand Girbes het idee van een testsamenleving vreselijk. Volgens de arts van het Amsterdam VUmc levert zo’n samenleving alleen maar “schijnveiligheid” op. En trouwens, stelt hij, moeten we dan ook gaan testen op allerlei andere virussen zoals de griep?

    Armand Girbes, hoogleraar in intensive care geneeskunde, is met enige regelmaat buitengewoon kritisch op het coronabeleid van het kabinet-Rutte III. Ook nu. Want, stelt de arts/hoogleraar op Twitter, de “testsamenleving” die Hugo de Jonge (CDA) en Mark Rutte (VVD) willen creëren biedt de burger alleen maar “schijnveiligheid.” Mensen denken dat het er veiliger en gezonder op wordt, maar in werkelijkheid is dat niet het geval. Het is dan ook een bijzonder “slecht plan,” stelt hij.

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/ic-professor-armand-girbes-kraakt-de-testsamenleving-straks-ook-testen-op-influenza-en-hepatitis-schijnveiligheid/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in