Recent onderzoek uit Israël levert indrukwekkende gegevens op. Voor de eenvoud en een eerlijke vergelijking kijken we naar de gegevens van 6 tot 8 maanden na de gebeurtenis; met andere woorden, de gebeurtenis is het oplopen van COVID-infectie en natuurlijke immuniteit of het krijgen van vaccinatie, bericht Globalresearch.ca.

Hier zijn de cijfers in termen van bevestigd infectiepercentage per 100.000 risicodagen. De reden waarom de onderzoekers “risicodagen” gebruikten, in plaats van gewoon “mensen”, is dat de samenstelling van elke groep in de loop van de tijd veranderde. Zo kozen sommige eerder geïnfecteerde mensen ervoor zich te laten vaccineren.

Hier zijn de belangrijkste gegevens:

1. hersteld van infectie: 14

2. gevaccineerd en booster: 89

3. hybride (natuurlijke immuniteit plus vaccinatie): 17

Het punt hier is dat het infectiepercentage veel hoger is voor vaccinatie en booster versus natuurlijke immuniteit van een eerdere infectie; in feite is het meer dan zes keer hoger. En zelfs het krijgen van vaccinatie wanneer men natuurlijke immuniteit heeft, voegt een iets hoger infectiepercentage toe.

Slechts één grote wetenschappelijke conclusie: vaccinatie verhoogt COVID infectie en natuurlijke immuniteit is veel meer beschermend. Je verliest een beetje bescherming als je gevaccineerd wordt bovenop het hebben van natuurlijke immuniteit, en dat is nog afgezien van de vele mogelijke schadelijke gevolgen van vaccins voor de gezondheid die zich snel of veel later kunnen voordoen wanneer je de injecties krijgt.

Elke dag hoor ik over allerlei mensen, waaronder veel hooggeplaatste politici zoals gouverneurs en senatoren, die COVID krijgen ondanks het feit dat ze gevaccineerd zijn en ook booster-prikken hebben gekregen. Zeggen redelijke, intelligente mensen dan niet tegen zichzelf: “Waarom blijft de regering dan in godsnaam vaccins pushen?” Nu horen we ook dat de Omicron variant dominant aan het worden is. Maar de vaccins werkten niet toen Delta de dominante variant was. Ik denk dat de vaccins misschien nog ineffecienter zijn voor de sterk gemuteerde Omicron. Toch kunnen we de regering nog steeds niet zover krijgen dat ze het gebruik van Ivermectine en andere behandelingen die door een relatief klein aantal artsen met groot succes worden toegepast goedkeurt.

  Duitse kinderarts uit Dortmund vaccineert kinderen niet tegen Corona - hij baseert dit op 2 sterfgevallen uit zijn praktijk

De echte wetenschappelijke gegevens tonen aan dat vaccins niet werken en voor veel mensen allerlei slechte gevolgen hebben voor de gezondheid. Wie wilt u vertrouwen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Delta-variant hysterie legt de ontnuchterende waarheid bloot: COVID-19 vaccins werken nietVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBOOSTER SYNDROOM: Natuurarts vertelt over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen
Volgend artikelDr. Mike Yeadon: DIT IS ECHT BELANGRIJK
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. TJONGU TJONGU Frontnieuws heeft weer ergens een artikel vandaan gehaald> helemaal uit Tel Aviv???
    Wanner nu artikelen die poginge laten zien van medische info over covidpatienten uit Nederland te krijgen aub…???

  2. Hier wordt geen vaccinatiestatus bijgehouden. Dus nederlandse gegevens zijn er niet. Hugo is denk ik helderziend want die weet het wel.
    Wel gek want hij weet precies de aantallen van de ongevaccineerden in het ziekenhuis maar hij weet , om privacyreden, niet de gévaccineerdenaantallen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in