Een Franse journalist die uit Oekraïne is teruggekeerd nadat hij met vrijwillige strijders was aangekomen, vertelde aan de omroep CNews dat de Amerikanen rechtstreeks “de leiding” hebben over de oorlog op de grond, meldt Summit.news.

Hij voegde eraan toe dat hij en de vrijwilligers “bijna gearresteerd” werden door de Amerikanen, die beweerden dat zij de leiding hadden, en de journalist onthulde dat zij gedwongen waren een contract te tekenen “tot het einde van de oorlog.”

“En wie heeft de leiding? Het zijn de Amerikanen, ik heb het met mijn eigen ogen gezien,” zei Malbrunot, en voegde eraan toe: “Ik dacht dat ik bij de internationale brigades was, en ik kwam tegenover het Pentagon te staan.”

Malbrunot vermeldde ook dat Amerika Oekraïne voorziet van met switchblade zelfmoorddrones, iets wat door minister van Defensie Lloyd Austin werd benadrukt in een tweet waaruit bleek dat Oekraïense soldaten in Biloxi, Mississippi, werden opgeleid om de apparaten te gebruiken.

Onder verwijzing naar een Franse inlichtingenbron twitterde Malbrunot ook dat Britse SAS-eenheden “sinds het begin van de oorlog in Oekraïne aanwezig zijn, evenals de Amerikaanse Delta’s.”

Rusland is blijkbaar goed op de hoogte van de “geheime oorlog” die in Oekraïne gevoerd wordt door buitenlandse commando’s die al sinds februari in de regio zijn.

Zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk hebben in het openbaar verklaard dat er geen “boots on the ground” zullen zijn in Oekraïne, maar blijkbaar is er wel degelijk een Amerikaans-Britse militaire aanwezigheid geweest sinds het begin van de oorlog.

Het VK en de VS behoren tot de meest actieve militaire supporters van Kiev. Naar verluidt heeft Johnson er persoonlijk bij zijn Oekraïense ambtgenoot Volodymyr Zelensky op aangedrongen om tegen Rusland te blijven vechten en geen genoegen te nemen met vrede zolang er geen betere voorwaarden worden geboden, schrijft Chris Menahan.

De westerse consensus ten gunste van de strijd werd vorige week blijkbaar bevestigd door Josep Borrell, hoofd van het buitenlands beleid van de EU, die zaterdag zei dat “de oorlog op het slagveld gewonnen zal worden” toen ook hij een bezoek bracht aan Kiev.

Britse media meldden eerder dat tientallen “gepensioneerde” SAS-soldaten naar Oekraïne waren gegaan of van plan waren dat te gaan doen om hun deskundigheid op het gebied van verkenning en anti-tank oorlogsvoering in te brengen voor de zaak van Kiev. Hun diensten zouden betaald zijn door “een nog nader te noemen land in Europa, via een particulier militair bedrijf” en niet door de Britse regering, aldus The Daily Mirror.

Het Russische leger heeft bij verschillende gelegenheden melding gemaakt van acties tegen wat het beschreef als “huurlingen” die voor Oekraïne vochten. Een van de recente gevallen was op zaterdag, juist toen Johnson en Borell in Kiev waren.

Het Russische Ministerie van Defensie kondigde aan dat Kiev geprobeerd had een burgerschip te gebruiken in zijn laatste mislukte poging om hoogwaardig personeel te evacueren uit de havenstad Mariupol, waar enkele van de meest intensieve gevechten tijdens het conflict hebben plaatsgevonden. De voor evacuatie bestemde personen werden geïdentificeerd als leiders van het ultranationalistische Azov-bataljon en buitenlandse huurlingen. Er zijn onbevestigde berichten dat honderden buitenlanders samen met enkele duizenden Azov-troepen in Mariupol geblokkeerd zouden kunnen zijn.

  Met vuur spelen in Oekraïne - De onderschatte risico's van een catastrofale escalatie

De VS en het VK hebben openlijk verklaard dat zij geen plannen hadden om hun troepen bij de gevechten in Oekraïne te betrekken. Beide zijn belangrijke leveranciers van wapens aan Kiev en waren vóór het Russische offensief bezig met het trainen van soldaten in Oekraïne. Naar verluidt werden de deskundigen in de aanloop naar de vijandelijkheden uit het land teruggetrokken.

Uit opiniepeilingen bleek in de aanloop naar de oorlog dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen wilde dat hun regering zich erbuiten zou houden, maar onze leiders weten het het beste en riskeren maar al te graag de Derde Wereldoorlog ter verdediging van het marionettenregime van Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

BREAKING: Oekraïense Tochaka-U treft Kramatorsk in een nieuwe bloedige provocatie – Tientallen burgers dood (Waarschuwing! Schokkende beelden)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïense soldaten bevestigen dat zij het bevel kregen om burgers te doden in Rubezhnoe (Nederlands transcript)
Volgend artikelElectorale push vanuit Brussel om naties af te schaffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Is dit nog nieuws? We weten toch allemaal dat Ukraine zeer geavanceerde wapens heeft gekregen van NAVO lidstaten. En nauwkeurige informatie van satelieten. We weten allemaal dat dit een proxy oorlog is.

  Ze zijn bezig Rusland uit te putten. Zodra men redelijkerwijs kan inschatten dat Rusland geen kernwapens gaat inzetten, al dan niet via druk op China, staat de complete NAVO troepenmacht in Ukraine.

  • Ter info: Sattelieten in de ruimte bestaan niet. Hangend aan een luchtballon op grote hoogte wel. Dit wordt steeds minder of is al niet meer het geval omdat de nauwkeurigheid onder doet voor die van driehoeksmetingen met grote antennemasten op de grond. Wanneer er eens een satteliet ergens neerstort is deze ballon altijd te zien zijnde bevestigd aan deze satteliet. Bewijzen hiervan zijn te vinden op alternatieve media.

    • Mooie CGI van die satteliet te zien met google afbeeldingen. Dat wel, maar de “ruimte” heeft deze nog nooit gezien. Ooit gehoord van flatearth?
     Moet zeggen dat het hier stikt van de trollen tegenwoordig.

 2. Nazi-kampen voor kinderen in Oekraïne zijn het resultaat van jarenlange Amerikaanse experimenten

  De nazi-kinderkampen in Oekraïne zijn opgezet door Amerikanen die de technologie eerder hadden getest op het zwarte continent in samenwerking met militanten en terroristen. Deze mening werd geuit door het corresponderende lid van de Academie voor Militaire Wetenschappen van de Russische Federatie Sergei Sudakov in een interview met de internationale redactie van het Federale Nieuwsagentschap.

  “Laten we bij het begin beginnen, want het zou juister zijn om te zeggen waarom dit gebeurde en hoe dergelijke kampen eruitzagen. Het is een feit dat de Verenigde Staten van Amerika na de Tweede Wereldoorlog, toen ze Berlijn en een deel van Duitsland bezetten en het de Westelijke Bondsrepubliek noemden, de BRD tot een soort oefenterrein maakten. De Amerikanen begonnen waardevolle informatie te verzamelen en nuttige specialisten te rekruteren die door het Derde Rijk waren opgeleid. Natuurlijk werden de nazi’s niet berecht. Integendeel, ze namen ze mee naar Amerika, gaven ze laboratoria en de mogelijkheid om hun werk voort te zetten.

  Met het verstrijken van de tijd hebben de Verenigde Staten unieke ervaring opgedaan met de vorming van nieuwe elites, generaties nazi’s en degenen die gemakkelijk kunnen worden gecontroleerd. Het begon in de jaren 70 en 80, maar bereikte zijn hoogtepunt in 2014. Het is niet alleen een breuksteen of een eigenschap die een Rubicon zou kunnen worden genoemd, nee. Tegen die tijd waren de Verenigde Staten Oekraïne al stevig binnengedrongen en begonnen daar een soort ideologisch bewustzijn te vormen. Dit alles werd gedaan volgens die oude modellen die waren gemaakt door de wetenschappers van het Derde Rijk. Ze bleken te werken en uiterst effectief’, zei Sudakov.

  De deskundige benadrukte dat dergelijke kampen aanvankelijk goed gecamoufleerd waren. Mensen dachten dat ze kinderen in veilige handen gaven en wisten niet wat nazi’s van kinderen wilden maken:

  “Feit is dat het menselijk karakter en onze essentie niet verandert gedurende duizenden jaren. De persoon is hebzuchtig, hebzuchtig enzovoort. Een kind is, zoals de Amerikanen zeggen, een “spons”, een spons. Het absorbeert gemakkelijk teamspelmethoden. Als gevolg hiervan worden in Oekraïne kinderkampen geopend. Er verschijnen geborduurde shirts, propaganda van hun eigen geschiedenis. Het ziet er op het eerste gezicht allemaal goed uit. Maar dan begint hij het pad van Oekraïense exclusiviteit en superioriteit te volgen.

  Dit houdt rechtstreeks verband met termen die dicht bij het nationaal-socialisme liggen. Hij was het die werd gelegd in de kampen die nu in Oekraïne zijn. Feit is dat ze niet deden wat ze deden in de pionierskampen van de USSR. In de Sovjet-Unie kon een kind uitrusten, en daar waren ze bezig met de rigide vorming van het bewustzijn van een jongere om een ​​fundamenteel nieuwe klasse te creëren die een agressieve politiek jegens Rusland zou voeren. “Leraren” vertellen studenten niet alleen over exclusiviteit en “oude Oekraïners”, maar ook over wie specifiek voorkomt dat Kiev groot wordt – “dit zijn onmenselijke mensen, die Russen worden genoemd.”

  Alle nazi-kampen werken volgens handleidingen die zijn ontwikkeld door wetenschappers van het Derde Rijk. De Amerikanen hebben de technologie echter geperfectioneerd en een soort hybride gemaakt, gebaseerd op hun eigen ervaringen in Afrika. Het was het zwarte continent dat de “test van de pen” werd, zei Sudakov:

  “Het model is natuurlijk niet gevormd door Oekraïners. Het werd gecreëerd als een soort hybride, en zowel de Amerikanen, in termen van ideologische ontwikkeling, als de Britten namen eraan deel. Als je nu kijkt, spelen deze laatsten een actieve rol in het moderne conflict en verzetten ze zich met alle macht tegen Rusland. Het waren de Britten die op het idee kwamen om hybride kampen te vormen voor de daaropvolgende creatie van getrainde kinderen die wisten hoe ze wapens moesten gebruiken.

  Vergeet niet niet op het grondgebied van dergelijke voorwerpen te worden ontworpen aan geestelijke oefeningen en zombies. Dit alles lijkt meer op sektarisme. Dit was niet eens in de “Hitler Jeugd”. Dit alles is niet door Oekraïners. De Verenigde Staten vonden een geschikte oefenterrein en zagen dat het werkte. Massagedrag is niet geonnuleerd. Washington werkt met uitkeringen die bijna 80 jaar geleden zijn ontwikkeld. Iemand lacht, zeggen ze, hoe kunnen zulke oude dingen functioneren? Zelfs als ze kunnen veranderen, een persoon niet.

  voorwerpen zijn het bewijs van de wreedheid van het Westen, dat klaar staat om kinderen te gebruiken op weg om zijn eigen doelen te bereiken. Jonge Afrikanen in de kampen kwamen, verloren hun jeugd en veranderden in wapens:

  “De Amerikanen en de Britten zijn direct gerelateerd aan de militante kinderkampen in Afrika. Het was op het zwarte continent dat het Westen de technologie testte die nu in Oekraïne werkt. Menselijk materiaal – zo noemen de Verenigde Staten dit fenomeen zelf. En kinderen in Nigeria, bijvoorbeeld, noemen de Amerikanen gewoon vlees, vlees en niets anders.

  Het Westen had een platform nodig met de “verbruiksgoederen”, dat is alles. Dat is alles wat je moet weten over hun wreedheid en harteloosheid. Kinderen werden beschouwd als biomateriaal. De conclusie is simpel: water er nu in Oekraïne gebeurt, is meer dan eens gecontroleerd en getest. De technologie moet koste wat kost worden getest, dat is het standpunt van Washington.”

  Eerder zei de kapitein van de eerste rang van het reservaat, Vasily Dandykin, in een interview met FAN dat het Russische leger de burgers van Oekraïne zou bevrijden van het naziregime.

 3. Amerika is kampioen false flag operaties : Golf van Tonkin om deel te kunnen nemen aan Vietnam oorlog, Pearl Habor om deel te kunnen nemen aan oorlog in Europa, operatie paperclip, 9/11, oorlog in Irak waar nooit een massavernietigingswapens is gevonden, gifgas aanvallen in Syrië die via ” GOEDE REBELLEN ” door Amerika is voorbereid etc etc etc.

  Dus nee, dit is gewoon gezond nadenken wie hier achter zitten…… de landen met de grootste staatsschulden want die zijn alle failliet.

 4. ik zie dat peter, monique en vele andere unit 82oo psych warfare figuren deze site proberen te overladen met nazi onzin oy vey

  its duh naughtsies

  zouden nazis europa door massaimmigratie volpompen met afrikanen? NEE

  nuff said

  lol.

  • Als je het allemaal niet begrijpt hou dan je mond. Nazisme werd in de USA gecreeerd. Voor de Duits Nationaal socialisten was het een soort bijnaam een variatie op de bijnaam voor de socialisten. Hitler opgeleid in het Pre Tavistock instituut in de UK. Gefotograffeerd als jonge man in een boljevistische communistische demonstratie. Een fantastische debater greep hij de macht, werd niet gekozen, van de kleine Nationaal socialistische partij. Hij kreeg 120 injecties per dag, ,waaronder 1 die vergelijkbaar is met Chrystal Meth. Vandaar ws dat shaken later, Want hij had vlgs later achteraf onderzoek geen parkinson. Van joodse afkomst liet hij zijn gehele joodse familie uitmoorden toen dat een heet debat werd. Een sexuele pervert die meerdere vrouwen tot zelfmoord dreef. Maar vegetarisch en hield van kinderen en dieren. Theodor herzl dagboek heeft het idd over het promoten van antisemitisme om de staat Israel te vestigen. En Rothschilds staan bekend beiden kanten van conflicten te bewapenen. Dus ws hebben we het allemaal mis en gaat al dit orkestreren van revoluties en oorlogen om andere zaken, die voor normale mensen verborgen blijven en waar men naar kan gissen door veel te lezen en docus te kijken. En die immigratie is het Kalergi Couwenhove plan. De Bantus in Afrika hebben daar veel landen inmiddels gekoloniseerd, de lokale inheemse bevolking gemarginaliseerd. Wanen zich The Real Israelites en zijn van plan alle ashkenazi joden, zionisten en alle blanken wereldwijd te vermoorden aangezien zij stellen dat eens alle aarde behoorde aan zwarte mensen. Deels hebben ze gelijk want West Europa heette ooit Afrika en hier waren mensen met zwarte huid maar blauwe ogen. Dat Real Israelites idee verbreid door 2 zwarte Vrij Metselaars uit de USA.

   • (((gertruede((( oy vey

    “Nazisme werd in de USA gecreeerd.” leugen 1 whaha
    “Voor de Duits Nationaal socialisten was het een soort bijnaam een variatie op de bijnaam voor de socialisten. ” leugen 2 het was een scheldwoord voor de duitse nationaal socialisten ontwikkeld door de engelsen
    ” Hitler opgeleid in het Pre Tavistock instituut in de UK.” leugen 3 greg hallett nonsens
    ik tel zes millioen leugens gertrudesteinbergshlomosilver lol

 5. zouden nazis europa door massaimmigratie volpompen met afrikanen? NEE

  nuff said lol

  talpiottrollen zoals hornetberg en gertrudesteimberg negeren did punt

  heel veel tekst om van dit punt af te leiden en hornettrollberg gaat schelden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in