UPDATE & Correctie: Waarvan gedacht werd dat het een arts was, is eigenlijk Eleonora Brigliadori, een Italiaans model, actrice en televisiepersoonlijkheid. Zij spreekt wel de waarheid, maar hierbij de correctie, de kop en het relevante gedeelte is gecorrigeerd.

In een zeer openhartige, hartstochtelijke waarschuwing heeft een Italiaanse actrice zich uitgesproken tegen de dodelijke experimentele COVID injecties. Zij waarschuwt dat het menselijk DNA zal worden vernietigd en dat binnen 18 maanden nadat mensen de injectie hebben genomen, zij als vliegen zullen beginnen te sterven, bericht sonsoflibertymedia.com.

De actrice zei ook dat als men de injectie zou nemen, men “niet langer zonen van God” zou zijn.

Ze ging verder met te waarschuwen: “Jullie worden gekoloniseerd door een satanische entiteit die jullie tot handelswaar maakt omdat jullie zullen overeenstemmen met een code, met iets dat geregistreerd is. Een copyright! Ze zetten een copyright op je genen!”

Kijk:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Daarom kan de tweede vaccin injectie het gevaarlijkst zijnVolg Frontnieuws op Telegram

49-jarige Duitse vrouw overlijdt na AstraZeneca vaccin - aanwijzingen voor een verband met de vaccinatie
Vorig artikelWetenschapper slaat alarm: COVID-vaccins veroorzaken symptomen van Parkinson en andere neurodegeneratieve aandoeningen
Volgend artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit CDC trekt frauduleus PCR-testprotocol in dat gebruikt werd om COVID “positieven” te vervalsen om de zogenaamde pandemie te pushen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

36 REACTIES

 1. Waar halen die experts toch die tijdsbestekken vandaan… deze arts verklaart dat het 18 maanden is, een ander had het over 2 tot 3 jaar, weer een ander over de komende herfst. Het lijkt wel of men staat te trappelvoeten dat de Ingespotenen ter aarde storten. Niet dat het mij ook een moer uitmaakt, maar ik vind dit net zoveel geblaat als bijv het stupide geblaat op het journaal. Hoe kun je op basis van een experimenteel preparaat, dat nog nooit eerder ingespoten is in menselijke wezens, de “zonen van God,” met zekerheid stellen dat die mensen na 18 maanden zullen sterven. Ik vind dit grote onzin van deze arts, zonder enige toegevoegde waarde. En dan ziet ze de “dochters” van God ook nog eens over het hoofd. (Oh, ze had ook over de graphite gelezen, dat zal het zijn.)

  • Blijf speculeren en de enige reden kan zijn dat dit wereldwijde fenomeen zich zonder reden geopenbaard heeft. Want wees eerlijk de cijfers zijn en gaan over besmettingen om het gevaar van dit zogenaamde killer virus op te krikken. Het vaccine heeft een blanco bijsluiter voor de middel en lange termijn., de heersende censuur over wetenschappelijke en medische gewaarwordingen van dit zogenaamde geïnjecteerde goedje “zou dus niet nodig zijn” Want als het zo veilig zou zijn is elke aantijging lachwekkend tegen een covid vaccinate. De vraag rijst is het wel zo veilig., maar ik kan u zonder reden vertellen dat elk weldenkend mens grote vraagtekens heeft. Dat velen murf gemaakt worden door de media, omdat na elke 10 minuten de radio presentatoren het hebben over het angstsyndroom covid., Voor mij persoonlijk staat dan brainwashing als diagnose. Dus de speculatie van deze arts kan uitkomen., uitgaande van de blanco bijsluiter voor de middel of lange termijn. Nogmaals het blijft speculeren, maar dit wereldwijde gebeuren en de drang om elk mens maar te vaccineren is een feitelijke gewaarwording. Zou dus zomaar een agenda kunnen zijn.

   Een blanco bijsluiter voor de toekomst, speculeren over de gevolgen. Maar ik weet zeker dat God zijn zonen en dochters in bescherming neemt.

   Net als in de dagen van Noach,…

   Groet

  • Zoals met alles, ik lees in dit geval zelf Mn Bijbel en trek zelf mijn conclusie, geloof is immers een individuele zaak, en doe zelf onderzoek. Blijf nuchter en gezond! Het ga U allen goed.

  • Zonder reden is niet geheel juist. Het blijkt trouwens een Italiaanse actrice te zijn die dit beweerd. Ik volg echt zoveel artsen die onderzoek gedaan hebben en aan de hand van het dodental van de afgelopen 2 jaar, wordt dit erger de komende jaren. Dr. David Martin zegt dat er binnen 5 jaar wereldwijd 700 miljoen zullen komen te overlijden en deze uitspraak heeft gemaakt aan de hand van statistieken.

 2. De zoveelste terechte onheilsprofeet… ben het met haar eens maar….
  hoeveel van deze waarschuwingen, op nooit.nl/nine for news/de dagelijkse standaard/ niburu/veren of lood/xander nieuws…etc..etc.. kom op mensen… het is 5 na 12 …elkaars veren kussen maar niet terdege een front kunnen of willen vormen?
  Hetgeen betekend dat de echte verslaggeving wederom versnipperd blijft zonder daadkrachtige impuls…jammer.

 3. Reden waarom ze zo’n onbeschofte haast hebben met allerlei acties die mensen het leven moeilijk maken. De bereidheid om deze rommel-prik te nemen duidelijk afneemt.
  Door de algemeenheid hiervan voeren ze sociale druk op door berichten dat alles komt doordat er teveel nog niet gespoten zijn.
  Bij het steeds duidelijker worden van de (onder de pet gehouden) bijwerkingen zal de bereidheid eerder verder afnemen en de gemodificeerden… zullen die zich bedonderd voelen?

 4. @ politiek profeet,
  Kom eens met een concreet plan voor het vormen van een front.
  Hoe zie jij dit voor je?
  Belangrijk voor nu is dat niemand de gifspuit neemt of PCR test laat doen.
  In het komende griepseizoen zullen m.n de gevaccineerden ziek worden of overlijden door de griep cq deltavariant.
  Wellicht breekt dan vanzelf wereldwijd de woede openlijk los onder de bevolking omdat dan overduidelijk wordt dat de gifspuit juist ziekte en/of de dood veroorzaakt i.p.v bescherming biedt tegen welk virus ooit.
  Ik denk dat wereldwijd inmiddels vele mensen ” wakker ” zijn geworden aangaande de corona-scam, waardoor er veel maar vaccin-weigeraars zijn dan de corrupte MSM beweert.
  Bedrijven zullen op een gegeven moment moeten ” smeken ” om ON-gevaccineerde arbeidskrachten omdat de gevaccineerden bij bosjes zullen uitvallen…
  Consequent de gifspuit weigeren is m.i als eerste een vereiste voor daadwerkelijk wereldwijd verzet.

  • Inderdaad: gifspuit weigeren is de concrete aanpak om deze waanzin op te laten houden. Maar hoe krijgen we iedereen zo ver? Ze willen er niks over horen, ze willen zich niet inlezen, ze slikken de bijwerkingen braaf, en ze stimuleren elkaar de 2e spuit te halen. Ik begin er wel eens voorzichtig over, maar het gaat niet ver. Ik zit elke dag te denken, hoe praat ik ze verstand aan. Misschien moet de eerste lading Ingespotenen inderdaad wel als vliegen neerstorten (binnen afzienlijke tijd) voordat de rest van de kudde de ogen opent.

 5. Het blijft helaas bijzonder lastsig te voorspellen wat de gevolgen van het toedienen van de verschillende ‘vaccins’ zullen zijn. Duidelijk is wel dat deze ‘pandemie’ door op controle en macht beluste individuen wordt gebruikt om een aantal doelstellingen te bereiken die niets met gezondheidsbescherming van de bevolking hebben te maken. Naar mijn mening is dit de rode draad die door de huidige aangelegenheden loopt. Ik meen dat een ieder zich daar op zou moeten focussen. Met dit in gedachten is het daarom onverstandig om een van deze ‘vaccins’ te nemen en je te laten testen.

 6. Het is te kort door de bocht om al een tijdsspanne aan te geven.
  Dat de mensen dood zullen gaan aan deze spuit is 1 ding wat heel zeker is. Vroeg of laat.
  Artsen mogen wat mij betreft geen ’tijd’ aangeven ter voorspelling.

 7. Ik heb het idee dat hier propagandahoeren van de staat reageren. Deze vrouw spreekt met haar emoties. Dat is duidelijk. En ik vrees met haar dat ze qua tijdspannen gelijk heeft. Wacht de herfst en winter maar eens af. Als de griep weer komt waren en gevaccineerde mensen hun geïnjecteerde troep in het lichaam gaat werken tegen de virussen. Het was in juni en juli al heel zwaar voor mensen die lijken wassen en opbaringen verzorgen. Die moeten al maanden aanhoren hoe de de familielid dat overleden was gezond was en na de vaccinatie ziek werd en dat de familie geen erkenning krijgt hiervoor. De meeste mensen begrijpen niet dat een anatoom patholoog hier verschil kan maken en dat deze in België en Nederland gratis is. Zodat men weet waaraan de dierbare is overleden.
  Ik zou beleefd willen vragen aan frontnieuws om deze staatshoeren van de reacties te verwijderen. Open je ogen jullie worden open en bloot getrolt door propagandahoeren van de staat die zich zogenaamd als wappie voordoen. Je huis word vervuilt door hen. Houd het rein stel ik voor door ze te weren.

  Lets see over ene half jaar, deze vrouw heeft gelijk, dit is een ww3 alleen mijne inziens word deze met de blote handen straks op straat uitgevochten om onze rechte terug te pakken. Ik kan dan wel een 50 tiger maar ben er niet vies van om straks met grof geweld mijn vrijheid en die van mijn kinderen terug te pakken.

  Frontnieuws blijf zo doorgaan maar verwijder aub deze geinfiltreerde trols die zich voordoen als wappie, HOUD JE HUIS REIN VAN ZULKE SARREN EN DUIVELS.
  En euh zogenaamde wappie staatspropagandahoeren aan jullie reacties kan iedereen zien dat ik 100% gelijk heb.
  En hopelijk zijn jullie allemaal gevaccineerd.?

 8. Wat een onzin want als je dat vacin gehad hebt kan je nog gewoob gered worden hoor dus slaat nergens op en je hebt een middel genaamd Solgar NAC 600 mg (N-Acetyl Cysteïne) is een afgeleide van het zwavelhoudende aminozuur cysteïne. Cysteïne is een bouwsteen van glutathion en grafeenoxide wat in vaccins zit haalt juist dat glutathion weg uit je lichaam. Dus slikken die pillen als je het gehad hebt en je immuunsysteem wil boosten

 9. Zonder reden , politiek profeet twan tim allemaal staatshoeren die hier komen trollen, verwijderen aub want zij jagen mensen weg die voor het eerst gaan snuffelen hier, sta niet to dat zij hier een platform krijgen. Deruit mee die staatshoeren.?
  Wij promoten geen vaccinaties waar je dood van gaat, ziek van word ……wij DOEN NIET MEE AAN DE NWO EN HUN STAATSPROPAGANDA….weg met die duivels ?????

  • Mens doe rustig aan…. laat je niet sarren door je eigen gebrek aan kunnen lezen. Wat we schrijven is dat het niet mogelijk is om nu al een timeframe aan te geven voor wanneer de Ingespotenen dood gaan. En voordat je tekeer gaat tegen de zgn “Progpagandhoeren” lees je dan eerst effe in over wat die zgn “Propagandhoeren” nog meer hebben geschreven. Het gaat om rationaliteit en niet om verkeerde informatie te de wereld in te schoppen waar mensen nog meer angst door krijgen. Ik brand vanavond een kaarsje voor je.

 10. Nog even in het kader van de 18 maanden waarna de Ingespotenen dood gaan: ik vraag me af wat het als vliegen neerstorten gaat worden. Ik hoop niet dat het die berg lijken gaat worden waar men het steeds maar over heeft. Ik vermoed wel dat de Ingespotenen problemen gaan krijgen met hun weerstand tegen de griep die straks weer gaat “heersen”, maar dat ze met zijn allen neerstorten als dode vliegen, laten we zo gek niet doen. Ik sprak met een tweede collega vandaag: ze had de 1e pfizer gifspuit gekregen. Een paar dagen geleden de tweede gifspuit: nu is ze erg ziek geworden, ze had 39 graden koorts en lag in bed te rillen. Ze is vandaag weer beter. Ze was niet naar de huisarts gegaan, maar had paracetamol gegeten. Dus dat waren haar ervaringen met de Pfizer gifspuit. Dan was er een andere collega, een jonge vent, die ook erg moe was geworden, algehele malaise en een “vreemd gevoel” na de 2e gifspuit van Pfizer. Dat waren de twee eerstehand gevallen die ik gesproken heb. Dan zijn er nog wat 3e hand gevallen, via anderen dus, waarvan de echtgenoot in elkaar gezakt was met de gifspuit. De gevallen stapelen zich wel snel op, maar het lijkt er ook op dat de meesten wel weer snel okay zijn. Daarom zeg ik dat ik denk dat het nog wel zal meevallen met het doodstorten van de Ingespotenen. En het is zeker niet mogelijk om nu al te zeggen binnen hoeveel tijd ze als vliegen zullen neerstorten. Ik denk dat het goed is om toch een beetje rationeel te blijven over al die aannames wanneer de Ingespotenen ter aarde storten, want het zaait alleen maar nog meer paniek. En er zijn ook heel wat Ingespotenen die geen keuze hadden: die MOESTEN de gifspuit nemen, of anders geen werk. Laten we die arme mensen niet vergeten, he. (Vooral jij niet Greet de Hun.)

 11. Greet…je mag echt alles tegen me aanleunen maar een trol cq staatshoer ben ik toch echt niet…lees vooral eens zonder oogkleppen en begrijpend lezen is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd.
  Zonder Reden is gezien de geschreven texten duidelijk GEEN trol….

 12. P.s. Maar als alle onheil profeten gelijk krijgen: dus als deze herfst de Ingespotenen neerstorten als vliegen, of pas na 18 maanden neerstorten als vliegen, of pas na 2 jaar neerstorten als vliegen – maakt niet uit of het 3 maanden, 18 maanden of 2 jaar is – dan weten we inderdaad hoe laat het is, en dan is de waarheid over de gifspuit voltooid: het is inderdaad gif en het doodt het merendeel die het neemt. Maar als de onheilprofeten niet gelijk krijgen, dan zitten we nog steeds met die psychopatenclub die gestaag doorgaat met gifspuiten verkopen en nieuwe testjes verzinnen voor de verkoop, en blijven er nog steeds debielen met uitgestoken arm naar de gifspuit trog lopen. Hoe behoeden we die mensen?

  Dus laten we inderdaad maar hopen dat de Ingespotenen als vliegen neerstorten, dan weten we in elk geval met zekerheid waar we aan toe zijn met die smerige gifspuit. Nu nog een wedje maken welke arts of expert het dichts op het tijdsbestek zat? Is het die van de 18 maanden, of die van de komende herfst of die van de 2 jaar? Greet, wat zeg jij ervan? Is het 18 maanden, of nog eerder dat ze doodvallen als vliegen?

 13. eerder…..wij lezen elk weekend in de krant dubbele aantallen ouderen mensen die dood zijn.
  De meeste ouderen zijn nu ruim 6 maanden geleden vergiftigd met die rotzooi van hugo mengele.
  Het is nu geen grieptijd….zomerse temperaturen en toch gaan er opeens heel veel ouderen dood…..rara.

  • Vreselijk als dit zo doorzet… ik heb niet veel medelijden met die bewust-Ingespotenen, maar wel met die mensen die gedwongen zijn, en vooral ook de kindjes die door hun eigen ouders aan de gifspuit werden geregen, en vele oudjes die zich nergens van bewust waren. Die laatste paar jaren van hun leven, het was ze niet gegund. Echt erg.

 14. Ik zit in de clinch met familie leden die mij weghonen als ze over corona willen praten zij zijn allen gevaccineerd maar blijkbaar ,,,,,,,zijn ze niet ziek geworden,,,,, en denken dat ze dat ook niet worden Het vervelende is dat ik wordt genegeerd en vermeden om mee te doen aan hun angstwaanzin,,,, dat ik hen besmetten kan Ik zeg dan wel dat ik hen moet vermijden in plaats van zij mij Blijkbaar begrijpen ze het niet!!
  wat deze arts vermeld is welm wat kort door de bocht want waarschijnlijk heeft het/hun inmuumstelsel het vergift spuit goedje er al uit gegooid Echter dat is niet onderzocht omdat het spuitje voor andere doeleinden is toegediend…. Ja en dan ouders die hun kinderen aanzetten om die spuit te halen zijn helemaal doorgedraaid en weten niet wat ze hen aangedaan hebben het duurt dan ook niet lang meer dan worden pasgeborenen al met vergift ingespoten en gedood na enige tijd……

  • Je familie is na de prik nog niet ziek geworden maar dit gaat ongetwijfeld gebeuren in het griepseizoen.
   Jij wordt weggehoond door je familie en bent hierin zeker niet de enige, omdat dit bij velen gebeurd die WEL onderzoek hebben gedaan naar de corona scam en gifspuit.
   In dit filmpje wordt simpel en helder uitgelegd wat de gifspuit veroorzaakt bij gevaccineerden.

   https://www.bitchute.com/video/T4hiP25NluSB/

 15. Over ongeveer 18 maanden lopen de noodvergunningen af van de vaccins en als dan het 5G netwerk op 42,3 GHz aanzetten, zullen inderdaad alle gevaccineerde letterlijk dood neervallen. Maar deze frequentie is ook levend gevaarlijk voor ongevaccineerde.

 16. Ik hoop het niet. Daarmee bedoel ik dat ik hoop dat ze allemaal sneller neerstorten, want 18 maanden is echt te lang met zo snel als de vrijheid wordt afgepakt.

  Maar ik hoor nu al de ziekenwagen een stuk vaker, de laatste tijd. Overal in mijn buurt is het ineens nodig, waar ik eerst misschien één keer in de zoveel maanden een ziekenwagen in de buurt zag (bij de oudjesflat wat vaker, natuurlijk).

 17. Als er zoveel doden vallen, zouden we dat nu toch moeten horen?
  Niets, niet in de krant, niets op de radio, niets op de tv.
  Die Italiaanse mevrouw heeft voor haar beurt gesproken, dat mag duidelijk zijn, en een heleboel mensen nodeloos bang gemaakt.
  Of …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in