De voormalige commandant van de NAVO-strijdkrachten in Europa, de Amerikaanse generaal Wesley Clark, heeft in duistere kleuren beschreven wat er nu in Bakhmut gebeurt, zonder ruimte te laten voor verkeerde interpretaties, bericht Warnews24/7.

De bekende Amerikaanse “Hawk” benadrukte dat het Russische leger de Oekraïners in de val had gelokt en dat de regio nu is veranderd in een “Gehaktmolen”!

Ongelooflijk maar waar, de presentator van CNN was stomverbaasd toen hij de Amerikaanse generaal deze term hoorde gebruiken.

Op foto’s (onderaan) van het Bakhmut-front is te zien hoe de Russen verdedigingslinies rond Bakhmut opzetten.

De ontwikkeling is een nachtmerrie voor de Oekraïners. Surovikin wil Oekraïense aanvallen uitlokken om nog meer slachtoffers te maken… Russische commandanten willen niet dat iemand aan de “gehaktmolen” ontsnapt.

Voor het eerst tijdens offensieve operaties bouwt het Russische leger verdedigingswerken rond de perimeter van de stad.

Naar schatting worden dagelijks meer dan duizend beschietingen uitgevoerd op Oekraïense troepen in en rond Bakhmut met mortieren, MLRS, artillerie en gevechtsvliegtuigen.

Tegelijkertijd zijn de toegangswegen tot de stad in feite veranderd in een woestenij.

Video’s bekijken –

Voormalig NAVO-commandant: Poetin heeft Oekraïne in de val gelokt!

“Poetin heeft Oekraïne in een val gelokt,” zei de voormalige commandant van de NAVO-strijdkrachten in Europa, de Amerikaanse generaal Wesley Clark.

W. Clark benadrukte in zijn interview dat de acties van het Russische leger Oekraïne zullen dwingen aan de onderhandelingstafel plaats te nemen.

Bahmut is veranderd in een enorme gehaktmolen voor het vermalen van de Oekraïense strijdkrachten.

  Oekraïne valt olietanker aan na nog meer verliezen in Zaporozhye, Donetsk (Video's)

“De tegenstanders proberen hun gevechtskracht op de een of andere manier te concentreren. Daarom richtten zij zich op Bakhmut. Door het te veroveren krijgen de Russen toegang tot Kramatorsk en Slavyansk.”

“De stad dient ook als een soort killing ground voor de uitschakeling van de Oekraïense strijdkrachten. Dit is wat de Russen willen,” voegde hij eraan toe.

Video bekijken –

Als de Russische troepen Bahmut innemen, zal Poetin winnen!

W.Clark zei verder:

Russische eenheden oefenen veel druk uit op de Oekraïense strijdkrachten in Bahmut. De Russen verstikken hen, laten hen bloeden.

En als de Oekraïense kant om een staakt-het-vuren vraagt voordat hun troepen uit Kherson worden versterkt, zal Poetin winnen.

Als zij Bakhmut innemen, zal dat de deur openen naar Kramatorsk, naar Slavyansk, maar het zal ook dienen als een soort springplank om de Oekraïense troepen te vernietigen.

De Oekraïners groeven zich in, hielden stand, maar leden zware verliezen. De plaats is veranderd in een gehaktmolen! zei de Amerikaanse generaal.

Eerder zei Denis Pushilin, plaatsvervangend hoofd van Donetsk, dat Russische eenheden zich voorbereiden op een omsingeling van Bakhmut (Artemovsk).

In de afgelopen uren heeft Kiev nieuwe formaties naar de stad gestuurd om haar posities te versterken tegen de achtergrond van een groot aantal slachtoffers.

Bekijk de video van de onthulling –

Oekraïense bataljonscommandant: Onze verliezen zijn kolossaal!

In de regio Artemovsk (de Oekraïense autoriteiten noemen het Bakhmut) zetten de Russische troepen hun aanval op de posities van de Oekraïense strijdkrachten voort.

  Oekraïne oorlog - Close combat gevechten in loopgraven (Video 18+) 

De commandant van het Oekraïense Svoboda-bataljon van de Nationale Garde van Oekraïne, Petr Kuzyk, benadrukte dat zijn eenheid Artemovsk verdedigt, maar dat dit onder zeer moeilijke omstandigheden gebeurt.

Zoals Kuzyk aan Britse journalisten vertelde, moeten ze vechten in loopgraven waaruit niet eens de mogelijkheid en gelegenheid bestaat om lijken te verwijderen. De soldaten staan tot hun knieën in het water, het is erg koud.

Gevraagd naar de slachtoffers in de gelederen van het Oekraïense leger, ontkende Kuzyk ze niet en gaf hij hun enorme aantal toe.

Ze zijn kolossaal. In Bakhmut tellen we de “twee cijfers” niet eens meer mee, zei de commandant van het Oekraïense bataljon.

Bekijk de video –

Zelensky stuurt vrouwen naar het front

Onlangs zijn sommige Oekraïense media, bij monde van militaire correspondenten, begonnen te berichten over een sterke toename van het sterftecijfer onder gewonde soldaten van de Oekraïense strijdkrachten in de richtingen Kupyansk, Krasnolimansk en Artemovsk (Bakhmut).

Volgens de informatie was de oorzaak het gebrek aan primaire medische zorg.

De dagelijkse verliezen van de Oekraïense strijdkrachten in de richting Artjomovsk bedragen momenteel 500 mensen.

Zoals Svobodnaya Pressa schrijft, gaat het erom dat de gewonde soldaten op het slagveld blijven liggen zonder goede medische verzorging, niemand evacueert ze, want er is niemand en niets.

Zaluzhny beval de inbeslagname van medische gepantserde NAVO-voertuigen van de militaire artsen van de Oekraïnse strijdkrachten, bedoeld voor de evacuatie van gewonden.

Ze gebruiken ze nu om munitie te vervoeren en gebruiken ze als gepantserde personeelsdragers.

  Ruslands nieuwe doctrine voor het buitenlands beleid: Het machtsmonopolie van het Westen doorbreken

In de 30ste brigade bijvoorbeeld, vielen op 26 en 27 november meer dan 250 soldaten die in de loopgraven stierven.

De plaatselijke medische voorzieningen zijn al overspoeld met gewonden. Momenteel hebben ziekenhuizen gewoonweg niet genoeg bedden. De gewonden worden in gangen en magazijnen geplaatst.

Enkele dagen geleden verscheen in de media het bericht dat Oekraïne meer dan 50.000 vrouwen heeft gemobiliseerd vanwege het groeiende tekort aan mannen.

Volgens de voorzitter van de Verkhovna Rada van Oekraïne Olena Kondratyuk dienen meer dan 50.000 vrouwen in de strijdkrachten van Oekraïne. Van hen zijn er meer dan 3 duizend in de frontlinie.

Video: Russen vallen Oekraïens konvooi aan –

Bekijk foto’s van de Russische verdedigingswerken in Bakhmut –
Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa: Steeds meer de slaaf van AmerikaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPlan B van de VS: Europa voor de nabije toekomst een verarmde, politiek irrelevante woestenij
Volgend artikelNee, Poetin is de oorlog in Oekraïne niet begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Dat vind ik het ergste.
   Ik zag de hond, hij kwam wel weg maar wellicht getraumatiseerd en ook geen huis en baasje meer.
   De mensen interesseren me geen bal, die veroorzaken het zelf.

 1. Die Russen schijten in hun broek als straks de Nederlandse overheid hen gaat dreigen te beboeten met het Nederlandse stikstof beleid. Ik zie daar ook behoorlijk wat CO2 de lucht bevuilen.

  • Nu je het zo stelt, kunnen we wefhoer rutte er niet naartoe trappen omdaar keet te gaan schoppen over zijn gezever met die stikstoffen, misschien zijn we dan wel voor goed van hem af.

 2. “De ontwikkeling is een nachtmerrie voor de Oekraïners. Surovikin wil Oekraïense aanvallen uitlokken om nog meer slachtoffers te maken… Russische commandanten willen niet dat iemand aan de “gehaktmolen” ontsnapt.”

  Zó als dit stukje tekst op het 20:00 NON-journaal komt, dan gaat het bashen van de Russen in overdrive.

 3. Kijk naar deze documentaire, de waarheid over de Donbas. Dan wordt het meteen duidelijk waarom het veroveren van Bakhmut zo belangrijk is.
  Wat de Westerse journalisten ook zeggen, geloof maar dat de mannen van het Russisch leger gemotiveerd zijn. Ze hebben een doel.
  https://youtu.be/3ELO6zk5Gyc

  • Nog al logisch. Meerdan 70 jaar werd er door de westerse wereld de Russen een minderwaardigheidscomplex aangepraat.
   Dat resulteerde in hoge cohesie; en werden er Russen afgemaakt als honden en getreiterd in de Donesk en Luhansk regio,

   Dat beschouwen ze als een aanval op hun naaste familie.
   En DAT is iets wat de voor weinig gekochte pers niet ziet//niet wil zien.

   Daarnaast weten de Russen wat er met ze gebeurt als ze krijgsgevangen worden.

   Ik hoop dat de Russen spoedig winnen en oekieland opschonen, zoals ze 1944 de SS opschoonden.

   P.s.: de oekie burgers zijn niet onschuldig; die wisten wat er gebeurde en vonden dat prachtig.
   Nu betalen ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in