Een verpleegster heeft zich onlangs uitgesproken tegen artsen in haar ziekenhuis die de dood wensen van ongevaccineerde Covid-19 patiënten, schrijft Theexpose.uk.

Tijdens de video zegt de verpleegster dat ze ontzet is over hoe sommige gezondheidswerkers in de Verenigde Staten zich gedragen.

“Een paar jaar geleden, als je me zou hebben verteld dat artsen hun patiënten verbaal de dood zouden toewensen op basis van hun vaccinatiestatus of keuze die ze hebben gemaakt, zou ik je niet hebben geloofd.”

“Als je me zou hebben verteld dat verpleegkundigen niet langer zouden opkomen voor de rechten en autonomie van hun patiënten, zou ik je niet hebben geloofd,” zegt de verpleegster.

De ongevaccineerde verpleegster zegt dat het voor haar de norm is geworden om andere gezondheidswerkers de dood te horen wensen, niet alleen van hun ongevaccineerde patiënten, maar van iedereen die geweigerd heeft de COVID-19 prikken te nemen.

Ze voegt eraan toe dat als ze had geweten dat ze met dit soort mensen zou moeten werken, ze een andere loopbaan zou hebben gekozen.

“Ik walg gewoon van de toestand van de wereld op dit moment,” zegt ze.

De verpleegster benadrukt dat het niet aan zorgverleners is om iemand te beoordelen op basis van zijn gezondheidskeuzes.

“Het spijt me, maar wijzen we mensen met nierfalen af omdat ze besloten hebben een glaasje te veel te drinken en zeggen we dan: ‘Balen voor je’, of zetten we ze aan de dialyse? Kijken we naar mensen die sterven aan longkanker en zeggen we: ‘Graaf je graf. Jammer, ik help je niet.’ Nee? Of hoe zit het met zwaarlijvige mensen? Zeggen we, ‘Ga op de loopband, dikkerd, ik kan niets voor je doen?’ Nee, dat doen we niet, want dat is walgelijk en verkeerd,” gaat ze tekeer.

  De WHO kondigt de lancering aan van een "digitaal gezondheidscertificeringsnetwerk" - wordt dit het voorspelde Merkteken van het Beest?

“Nee, als gezondheidswerkers – als een fatsoenlijk mens – wensen we andere mensen niet dood. Dat doen we niet. Zo gaan we hier niet te werk, oké?”

Tegen het einde van de video spreekt de verpleegster over hoe zij ook aan dit soort behandelingen was onderworpen.

“Het spijt me, maar ik stoor me er zo aan dat dat normaal is. Dat het normaal is dat ik een gesprek heb met iemand van mijn leeftijd en dat ze me vertellen dat ze hopen dat ik doodga omdat ik niet gevaccineerd ben,” zegt ze.

“Nee, dat is niet oké.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mainstream media gecreëerde “Covid Cultus” zo gehersenspoeld dat ze willen dat mensen sterven die weigeren een mondkapje te dragen of te vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinpaspoorten veranderen elke samenleving in een dystopische nachtmerrie, en dwingen ongevaccineerden om als voortvluchtigen te leven
Volgend artikel56-jarige Californische man dood 10 weken na Moderna mRNA injectie, waarschuwt anderen “doe het niet tenzij je wilt lijden en sterven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Leve de medische wereld.
  Waarschijnlijk moet je ook een gesloten envelop meebrengen om in een ziekenhuis terecht te kunnen, en dan nog is het afwachten.
  Geld, geld, geld en loze beloftes, dat het enige.

  • Net als in het oostblok en in zuid europa. Iedereen is gelijk voor de medische stand, maar met gesloten enveloppen ben je een stuk meer gelijk.

   Ooit lag ik na dubbele ahrtaanval in katholiek ziekenhuis Groningen. Ik werd in de badkamer geparkeerd; werd geacht de pijp uit te gaan.
   Leek me slecht idee.
   Kreeg te horen hoe allertt de monitoring was; dus trok 4 electrodes los, en keek op horloge.
   Duurde 22 minuten voordat er iemand kwam.
   Na 6 dagen kwam er een dokter kijken. “Jij ben een zwaar geval; je moet nog wel 2 week blijven”
   Toen kwam de hoofdzuster. Ikke: ïk weet niet of de verzekering dat betaalt” Volgende dag was ik genezen verklaard en ontslagen.

   Na 10 jaar vroeg ik een ECG. Was nooit iets gedaan aan nazorg of controle.
   Werd geweigerd. Te duur.
   Ach ja, had ik maar een vluchteling moeten zijn.

   De kwaliteit van NL doktoren
   Ben precies 50 jaar behandeld voor chronische bronchitus, die ik niet had.
   Totaal 4 huisartsen en drie ziekenhuis onderzoekingen.
   Roemeense huisarts vond dat ik een zenuw ontsteking had tussen longen en borstkas. Zij had alleen een stethoscoop

   In NL zonder die envelop? Zonder mondige familie? Dan ben je dood.

   • U schrijft: ” Na 10 jaar vroeg ik een ECG. Was nooit iets gedaan aan nazorg of controle.
    Werd geweigerd. Te duur.
    Ach ja, had ik maar een vluchteling moeten zijn.” Hoe komt u er toch bij dat vluchtelingen goed behandeld worden? Wat een idiote en volledig van realiteit gespeende opmerking. Telkens een steek onder water geven aan een bepaalde groep mensen is buitengewoon laf. Nee ben geen vluchteling, ben 57 jaar geleden in Nederland geboren! Ondanks alle lelijke vooroordelen en discriminatie wat mij ten dele is gevallen, kies ik ervoor om niet nog meer duisternis toe te voegen aan het bestaande, omdat wij allen daar onder lijden! Gun een ieder zijn levensruimte. Een vluchteling die verpleger wordt had uw leven wellicht kunnen redden terwijl zijn Nederlandse collega u misschien niet had willen helpen. Ik wens ieder een goed mens op zijn pad toe in zijn moeilijkste momenten!

    • Wat een goede reactie, denk ook niet dat Pierre het zo eeg bedoeld alsdat het klonk….maar je hebt volkomen gelijk. Ik kan mij ik in jouw standpunt vinden.?

 2. Er komen steeds meer daleks (halve robots uit de serie doctor who) onder aanvoering van dalek Klaus, dalek Bill enz. die alleen maar bleren: “exterminate, exterminate, exterminate exterminate all humans”

 3. Artsen e.a. die dit soort uitspraken doen, zijn duidelijk overspannen; zijn onderhevig aan een burn-out. Onmiddellijk de ziektewet in; behandeling door een psychiater – dan krijgen ze er wat pilletjes bij – en bij herstel andersoortig werk gaan zoeken. Hulde aan deze verpleegster.

  • Dat hoeft niet zo te zijn.
   De ware aard kan zich tonen onder omstandigheden die de beul in iemand losmaken.
   De ander wordt ontmenselijkt en mag geëlimineerd vanuit deze zienswijze.

  • Tussen 1935 en 1940 werden in Duitsland 840.000 afgemaakt door doktoren en verpleegsters. Openlijk. Vaak op bestiale manier.
   Allemaal burn-out?

   Ik vertrouwde mijn eerste huisarts volledig; dr.Boorsma, Amersfoort. Homeopaat; prachtmens, stond altijd klaar om te helpen, en uitstekende arts.
   Hij kreeg ieder jaar een vakantie reis van de ziekenfonds patienten

   Maar dat zijn de uitzonderingen

 4. De hersenen van die artsen zijn reeds aangetast door te weinig zuurstof vanwege bloedklonters die de gifprikken veroorzaken.
  Het wordt alsmaar gevaarlijker om in het Ziekenhuis te belanden met al die gevaccineerde zombie-artsen om je heen.

 5. De wetenschappelijk hebben placebo’s groepen nodig anders kunnen niet verder met een onderzoek en aan te tonen dat de gen-vaccinatie niet werkt en met schade. Wij zijn de groep om aan te tonen dat er is te veel paniek gecreerd door de media en politics die nu wordt gebruik om de mensen de onderdrukken.

 6. Verschrikkelijk, idd.
  Als het aan ’the very top of the policy makers” helemaal fout gaat en een onuitsprekelijke corrupte wanboel wordt, dan SIJPELT dat ook verder naar beneden in alle sectoren v/e samenleving.
  Alle mensen, die vroeger nog enigszins in toom konden worden gehouden door regelgeving, en die mede daardoor hun latent aanwezige psychopathische neigingen nog wisten te onderdrukken, zijn nu van mening dit volledig de vrije loop te kunnen laten gaan.
  De notie bij de burger dat er ankerpunten in een samenleving bestaan, die op een of andere manier de samenleving nog in een redelijk leefbare structuur weten te houden, maar nu al deze ankers gekaapt zijn door supranationale machtsnetwerken, waarvan het elke dag steeds duidelijker wordt dat ze het NIET goed voor hebben met de mensheid in het algemeen, dan is er maar een conclusie te maken : We hebben het “Point of NO Return” bereikt. Het hek is van de dam en wordt voor onze ogen afgebroken.
  In veel sectoren lijkt de grondgedachte “If You Can’t Beat Them, You’d Better Join Them” te zijn. Maar als je als individu voor die keuze gaat – iedereen heeft immers z’n maandelijks terugkerende vaste lasten en is daarmee perfect chanteerbaar – dan wordt je steeds verder meegesleurd in het proces van dehumanisering. Je wordt gedwongen om net als de macht naar je medemens te kijken als ware het VEE. Een stelletje lastige vleeszakken – die bv maar steeds blijven zeuren over grondrechten en andere ‘shit’ – , die als je daar niks tegen doet, alsmaar lastiger gaan doen.
  Deze materialistische technocratische kijk op je medemens gaat echter al in de basis mank en is gedoemd te mislukken, omdat men in die wereld de kern-kenmerken van de mens over het hoofd gezien heeft. Deze ‘vervelende en veeleisende’ mens blijkt waarheidsliefde en de liefde zelf als leitmotiv te hanteren. Zaken, waarvoor de machten vh moment super allergisch op reageren. . . .

 7. Het gaat erom om alle bewijzen weg te moffelen, als iedereen die giftige injecties hebben ingespoten gekregen. Dan kun je alle bijwerkingen naar hun onderliggende kwalen schuiven en het zogenaamde vaccin de hemel in prijzen. Want artsen krijgen veel meer betaald als zij corona patiënten behandelen, dan andere. Dat kan wel tot 30 tot 40% meer opleveren, afhankelijk van de kwaal. In de ziekenhuizen is de marktwerking al heel lang, maar nu valt het gewoon op.

 8. Het verbaast me allemaal niet eens meer, de mensheid is blijkbaar niet in staat om het op deze aardbol een hele eeuw ‘gezellig’ te houden.
  Ik hou mijn hart vast…

 9. Ik snap werkelijk niet dat er nog zoveel mensen slapen hier in Nederland, wanneer worden ze wakker.wat er nu gaande is is pure genocide,wanneer worden rutte en de jonge ,vermoord ,hoe eerder hoe beter,waar zijn die mensen ,die anders wel iemand kunnen liquideren ,en waarom laat men deze 2 moordenaars lopen ,als straks iedereen die booster prik heeft gehad ,sterven de mensen een halfjaar later als ratten

 10. Kalergi plan–NWO–BBB-Great Reset-Bilderberg groep: zij allen willen 60% van de wereldbevolking dood en volledige controle over de rest via AI en 5G.

  Lijkt me een beetje moeilijk in Afrika; in iedere boomhut een antenne?

 11. Het blijkt nu ook zo dat concert artiesten mensen ook willen laten sterven. Net las ik over het Astroworld concert van Travis Scott een paar dagen geleden, waar een aantal mensen doodgetrapt werden. De reden waarom ik het vertel is omdat de show de sinistere symboliek van de zgn “illuminati” gebruikte, en een facade van de Gotthardt tunnel. Als je een beetje zoekt en oplet, zie je ook drie slome figuren langzaam over de facade bergwand sukkelen. Net alsof al die duistere troep reden om feest te vieren is. Creativiteit bestaat kennelijk niet meer in de wereld, en al die belachelijke “satan” zooi wordt overal nageaapt. Een concertganger is er van overtuigd dat ze de “tunnel” ingezogen werden met zijn allen. Het was een gruwelijke stampede, aangevuurd door de “rages.” Vreemd, ook, was dat voordat het spektakel begon er een luid gezoem uit de speakers over het publiek kwam; mss om de hersenen van golf te doen veranderen. Nee, er reden deze keer geen witte busjes het publiek in, met toevallig de paspoorten van de daders op de stoel. Al met al weer een nieuw stuk dagelijkse bullshit waar je doodvermoeid van raakt en meer vragen dan antwoorden. Ziekelijke shit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in