© Freepik

De CDC-directeur en de lakei van de vaccinindustrie, Rochelle Walensky, heeft aan Amerika aangekondigd dat als je niet gevaccineerd bent tegen de covidgriep, je niet moet reizen tijdens de Labor Day-vakantie, terwijl 200 miljoen Amerikanen lijden aan een verminderde immuniteit als gevolg van de bloedstollende, spike-eiwit biowapen-injecties, schrijft S.D. Wells.

Deze leugens en doofpotaffaires zijn de machinerie voor de haat die als venijnig gif wordt gespuwd tegen gezonde, normale mensen die hun bloedbaan niet vullen met miljarden giftige virus-imiterende spike-eiwitdeeltjes. De fanatieke “vaxxers” en zuurstofarme mondkapjesdragers zijn zo gestoord dat ze iedereen willen doden of dood zien die bij hen in de buurt komt, die geen mondkapje draagt en misschien niet is ingeënt met ’s werelds meest dodelijke medische experiment ooit.

Spike-eiwit injectie directeur van de CDC, Walensky, denkt dat mannen zwanger kunnen worden en wil dat alle Amerikanen de ongevaccineerde, gezonde mensen verstoten

Walensky is dezelfde zogenaamde “dokter” die gelooft dat biologische mannen zwanger kunnen worden, en op de een of andere manier wordt Amerika nog steeds geacht haar advies in acht te nemen als het aankomt op zaken zo wetenschappelijk als vaccinatie en ziektepreventie. Alsjeblieft, bespaar ons die idioterie. Ondertussen nemen FDA-wetenschappers in haar gezicht ontslag terwijl ze dodelijke Covidvaccins opdringt aan kinderen en zwangere vrouwen, en probeert onschuldige mensen te doden met prion-injecties die bloedklonters veroorzaken omdat de Covidgriep zo eng is, terwijl geen enkel kind ter wereld erdoor in gevaar wordt gebracht.

Wacko Walensky heeft NUL wetenschap om haar beweringen en adviezen te staven. Ze heeft geen wetenschap om te bewijzen dat mondkapjes helpen de verspreiding van Covid te voorkomen. Ze heeft geen wetenschap om te bewijzen dat vaccinaties de besmetting of overdracht van Covid verminderen. Ze heeft geen wetenschappelijke onderbouwing voor haar advies om ongevaccineerde mensen niet te laten reizen tijdens de feestdagen, omdat de hele pandemie gebaseerd is op angst, niet op wetenschap.

  Nieuw bewijs voor kindermoord bij het creëren van de foetale cellijn die is gebruikt voor het testen van het COVID-vaccin

Alle pratende hoofden en bureaucraten van de gezondheidsautoriteiten denken dat alle mensen dom genoeg zijn om zich uiteindelijk te laten vaccineren tegen Covid

Zelfs de “volledig gevaccineerde” schapen beginnen vragen te stellen en worden sceptisch over Covidvaccinatie nu alle regelgevende bedriegers en bureaucraten hard aan het pushen zijn voor “boosters” elke 3 tot 5 maanden, plus griepprikken, plus het blijven dragen van mondkapjes voor de “volledig gevaccineerden”.

Ga ergens heen en begin een gesprek over boosters en hoor waar de gevaccineerde schapen over klagen, behalve over de bijwerkingen van hun giftige spuiten.

Ondertussen blijven de ongevaccineerden genieten van natuurlijke immuniteit en natuurlijke bescherming tegen Covid, wat indruist tegen alles wat de vaccin-fanatici aan nepnieuws rondbazuinen, op scholen, op hogescholen, via bedrijven en, natuurlijk, in elk ziekenhuis in het land. De gevaccineerden worden getraind als hondsdolle honden om de “bedreiging” tegen hun Covid (nep) veiligheidsnet te haten en aan te vallen. De Covid retoriek is oorverdovend. De hypocrisie is gekmakend.

De stompzinnigheid van alles wat met “Covid veiligheid” te maken heeft, inclusief sociale distantie en lockdowns, drijft meer ziekte, geweld en haat aan. Het verdeelt de samenleving in tweeën, en dat is het uiteindelijke doel van de ziekenzorg industrie, naast het wegvagen van 70 procent van de bevolking met behulp van bloedstollende spuiten. Welkom bij de Covid Cult, waar meer dan 100 miljoen Amerikanen zo gestoord zijn door giftig voedsel en giftige medicijnen dat ze hun mede-Amerikanen willen vermoorden omdat ze niet dezelfde dodelijke serums nemen als zij.

Kijk naar deze video van World Alternative Media die het deksel van de plandemie-scamdemie opblaast.

  Batches van Pfizer-vaccins in de EU waren placebo's, zeggen wetenschappers

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deze tien dingen zullen gebeuren als de samenzweerders de schroef aandraaienVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJa, Pfizer’s Covid pil is een Ivermectine rip-off! Pfizer’s “tweemaal daags Covid pil” is vrijwel hetzelfde als Ivermectine
Volgend artikelHet eindspel van ons financieel systeem – waarom het huidige systeem gedoemd is om te mislukken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. The covid-19 scamdemic and the jewish role. To name a few: The Rothschilds, the Rockefellers, the Warburgs, the Schiffjes, Klaus Schwab, Larry Fink of Black Rock, Stephen A. Schwarzman of Black Stone. This club has complete control over the financial world. They have a land in their hands, Israel and probably the US in the not too distant future. The CDC, which masquerades as a public group, is nothing but a private “health” business and revenue model. They dont care about the health of the citizens, it is purely about the shekels. Big Tech, mainstream media, Hollywood jewish. And of course, last but not least, big pharma. Just think of criminal Albert Bourla of Pfizer (+ point for a solid moment is his Viagra), Alex Gorsky of Johnson & Johnson, Stephan Bancel of Moderna, the Sackler family of the Perdue group responsible for the opium crisis. I could go on and on, but then miss my target. The Hitler or as you like, the Stalin of this not too fresh club is Kill Gates way to hell, the spider in the web. What I really want to argue is that the elites are the elites. The elites conspire against us the ‘ordinary’ citizen. I don’t really care who my oppressor is, it’s still oppression. What I do think is important is that I should be able to designate them as such as long as I can.
  https://www.bitchute.com/video/LUliCfWk8BKm/
  https://odysee.com/$/channel/new?redirect=/@FearlessNation:7/Harry-Vox-on-Know-More-News-with-Adam-Green:6

   • Helaas wel. Bitchute wordt door irritante joodse ADL gedwongen bepaalde video’s voor Europa te blokkeren en kunnen alleen met vpn bekeken worden. Ook bij BNT komen bepaalde video’s niet door de zio controle heen en worden niet eens geplaatst. Het gaat dan voornamelijk om revisionistische (holocaust kritische) video’s en om joods/Israëlische rol aanslagen 9 11 ! Er is nog wel een en ander op Odysee en Brighteon te vinden.

    • U bent als één van de zeer weinigen echt wakker. De rest doet aan zelfcensuur. De meeste Nederlandse sites blokkeren reacties wanneer je je kritisch uitlaat over de zelfverklaarde uitverkorenen, behalve niburu.co en blijkbaar frontnieuws. Zelfs toen ik laatst de reactie plaatste : zoek op wat loxisme betekent. De meeste gentiles gedragen zich precies zoals hun ‘meesters’ van hun verlangt. Misschien verdienen ze daarom niet beter.
     Niet alleen platforms als bitchute doen aan joodse censuur, er zijn en er worden ook vele sites verwijderd zoals holodomorinfo.com.
     Tegerlijkertijd hebben deze haatvolle susupprematisten de finale aanval ingezet op het witte ras en het christendom.

     • Beter zou ik het niet kunnen zeggen en schandalig dat holodomorinfo.com weg is. Ik heb nog nooit een docu over de holodomor gezien op Discovery en National Geographic. Dat kan ook niet want het zijn indoctrinatie en propaganda kanalen van de Rothschilds en gelukkig maar want de joodse rol daarin raken ze toch niet aan. Dat hele racisme gedoe is van het begin af aan een racistische aanval geweest de blanke mens. Ik blijf erbij dat als er een eerlijke discussie was geweest over wat er werkelijk gebeurd is in WO 2 en de Duitse werkkampen en natuurlijk 9 11 dan had de Judea Sekte deze covid-19 gekte nooit voor elkaar gekregen !

      • Een aantal overgebleven sites die nog niet zijn neergehaald :
       http://www.chuckmaultsby.net
       – whitenetwork.canalblig.com
       – christiansfortruth.com ( met name de artikelen over de Weimar periode en de rol van de joden, en over no forensic evidence to support claim that 1.5 million jews killed at Auschwitz.

       Niet echt aan te bevelen is goyimtv.com, omdat daar veel domme jodenhaat en negerhaat op te vinden is.

       Ik wil frontnieuws bedanken voor het niet censureren. Wellicht uw lezers toch maar gaan informeren over onze grootste vijand, de kabbalistische talmoedjoden, met aan de top de rijkste bankiersfamilies.
       Wat heeft u te verliezen ? Binnenkort is het toch einde oefening voor het ‘vrije’ woord op het internet.

       • Bedankt voor de sites. Van Goyimtv vind ik die life chat dingen niet zo interessant. Je moet de kersen er tussenuit halen, de beter onderbouwde docu’s ! TruNews is ook wel aardig. Zie ook Adam Green en Harry Vox op odysee.com, Bitchute, Brighteon en Brandnewtube.

     • Robert Jensen had een comment sectie. N.a.v van zijn show konden daar reacties geplaatst worden. Was erg fijn en leerzaam. Was leuk om te putten uit verschillende inzichten en om interessante linkjes aan te boren. Zodra er kritische berichten over Israël kwamen en geduid werd op de rol mossad 9 11 de betrokkenheid joodse spelers bij deze covid-19 machtsgreep kwamen de Israëlische Be’er Shiva unit 80200 trollen uit hun verachtelijke zionistisch holen gekropen. En maar hardnekkig stupide drammen over jodenhaat en antisemitisme. Nooit een zinnig argument, kan ook niet want die hebben ze niet. Omdat te pareren gaf ik ze altijd linkje waarop te zien is dat een Israëlische kanonneerboot spelende Palestijnse kinderen met de boordkanonnen dood. Door toedoen van deze trollen heeft Jensen besloten de comment sectie te sluiten. En zo heeft onze tegenstander (Israël is absoluut geen bondgenoot van het Westen) weer een makkelijke overwinning behaald.
      Minuut 12:01 https://www.bitchute.com/video/igP5VFjkpb1X/

    • Onder andere de genocide die zij hebben gepleegd op blanke christenen tijdens de zogenaamde Russische revolutie en tijdens WW2 wordt zwaar gecensureerd.
     In 1933 plaatsten de door joden gecontroleerde Amerikaanse kranten het bericht ‘jews declare war on Germany’, en in 1942 publiceerde Theodore Kaufman zijn boek ‘Germany must perish ‘.

     • Bolsjewisme, marxisme en communisme is judaïsm. Zie ook overheersende rol joodse deelnemers Russische revolutie (Trotsky en bankiers als the Rothschilds en Jacob Schiff) en het op beestachtige wijze afslachten van de Romanovs, en ook de kinderen met pistolen en bajonetten. De holocaust saga is oa opgezet om als afleiding voor al deze gruweldaden te fungeren en ons de mond te snoeren.
      https://brandnewtube.com/watch/Z3nGhMV2y9ydJQv
      https://odysee.com/@kleinesArchiv:1/Der-Mythos-des-Holocaust-wurde-aufgedeckt:9
      https://www.goyimtv.tv/v/2838376046/The-Jewish-plan-to-murder-six-million-Europeans

      • Ik kan sinds kort bijna geen videos meer bekijken op goyimtv.com
       Er verschijnt dan op de aangeklikte video een almaar rode rondraaiende cirkel.

        • Een jaar of vier schreef ik een tekst over van een artikel waarvan ik de oorsprong niet meer ken : VIASAT, part of the talpiot program is a data science centre focusing on gaining insights into user behaviours and mobile services.
         Dit Israelische spionagebedrijf is ook in Nederland gevestigd.
         Zie je het voor je, een Nederlands spionagebedrijf gevestigd in Israhel dat het communicatieverkeer aldaar onderschept ? Hypocriete supprematisten met een dubbel moraal zijn het, maar moord en brand schreeuwen wanneer je ook maar met een vinger naar ze wijst.

        • Waar ik mijn vinger maar niet op kan leggen is dat iedere keer wanneer je de machtige joodse bankiers hoort praten of quotes leest zij geen onderscheid maken tussen joden en niet joden : we worden allemaal als useless eaters beschouwd. Dus rijst de vraag in hoeverre is het ‘spirituele’ aspect voor hen van belang ? Worden de joodse religieuze leiders wellicht voor hun karretje gespannen en de ‘gewone’ joden gehersenspoeld, wat hen overigens niet vrijpleit van hoe ze gentiles beschouwen.

         En zijn de joodse bankiersfamilies werkelijk de top van de machtsstructuur, of zou het dan toch heel misschien kunnen dat er diep onder de grond een entiteit leeft die de aarde vele duizenden jaren in zijn macht heeft en leeft van mensenbloed ? Ik geloof overigens niets van de space alien verhalen en de meteorietinslagenhoax waar ze binnenkort mee komen.
         Houdt de mensen in een costante angst, enzovoort.

        • Ik klikte op de ltweede link:
         :Bitchute
         Channel restricted
         Contains incitement to hatred

         Ps, waarom is het typekader ineens zo smal ?

        • ergens kan ik niet begrijpen dat een volk wat open en bloot afdwingt : dat er op geen enkele wijze onderzoek uitgevoerd mag worden naar : wat dan ook ze te pas en te onpas maar verkondigen en dat, dat allemaal als zoete koek geslikt moet worden : dat daar niet bij een hoop mensen geen alarmbellen doet afgaan..als wij dit flikken hoor je gegarandeerd : wat heb je te verbergen aartsleugenaar..heb wederom de links bij je artikelen bekeken en dat volk is idd te ranzig voor woorden: het druipt er gewoon van af..dat ze al sinds de oudste geschriften zo te boek staan : kan geen toeval meer zijn of valsheid in geschrift..dit gaat bij een hoop mensen ver buiten hun voorstellingsvermogen : en dat is hoogstwaarschijnlijk de reden dat ze ermee wegkomen

     • Dit is een vernieuwde site, de eerdere site hield op te bestaan.
      Veel taboe’s werden wel openlijk benoemd (gewoon kritisch zijn) en oorzaken en aanstichters, ook uit die bepaalde hoek werden in het zonnetje gezet.
      Zonder veel interne ruzie. Geen heilige huisjes of hekjes over politiek, geloof, kleur etc; rechts, extreem en een beetje antisemitisch, etiketjes deden niet zoveel (gewoon kritisch zijn).
      Toen eenmaal de zaak flink ging rollen en er teveel licht werd geworpen op bepaalde zaken, was het gedaan.
      Naast interne verdeeldheid in het volgen en uitdiepen van bepaalde informatie (gewoon kritisch zijn) kreeg de oude site ook technische problemen, aandacht heeft een keerzijde (er was internet breed juist een stille aanscherping van censuur maatregelen voor bepaalde taboe’s).
      Het oprekken van juridische begrippen en mogelijke gevolgen speelde misschien ook een rol (de redactie was bijv. ook ..begaan met de reaguurders).

      In ieder geval; veel ging verloren, de voorloper deze site bestond al lang met enorm veel artikelen van dagelijkse hypocriete en/of vijandige voorvallen en het benoemen en uitdiepen van problemen, ook middels eindeloze vertalingen van uitvoerige artikelen die verschenen op andere sites.

      -amelek news op amalek.be
      een aanrader
      wat dat betreft en voor een oud gedeelte
      zolang het de aandacht gegund is

 2. Ik voel me ernstig bedreigd door Covid sekteleden, al enkele keren werd ik zeer agressief benaderd door dit soort lieden. Ze hebben de steun van de media en het goedkeurend zwijgen van de regering om intimiderend en zelfs levensbedreigend aan de gang te gaan….doet me denken aan de tijd dat ik bij de Centrum Democraten zat; wel horen dat er een grondwet is die iedere burger gelijkheid garandeerd en vrijheid van denken en politiek bedrijven maar als puntje bij paaltje komt door media en overheid worden gedocxt zodat Groen Links tuig en Marrokaans geteisem je overal kan aanvallen en getipt word waar je bent…en aangifte doen, vergeet het maar, de deur in je bek dicht krijgen door de politie.

  Ik ben druk bezig om op korte termijn elders heen te gaan, want mijn vertrouwen in regerging en overheid in het beschermen van mijn belangen als mens en Nederlander en het naleven van mijn grondwettelijke rechten is volledig weg, erger, ZIJ zijn de vijand geworden.

  Als kind geleerd dat we in een democraite leven met vrijheid en als wat oudere volwassene toeschouwer van het bouwen van het grootste conce3ntratiekamp uit de geschiedenis. Het douchen tegen luizen met Zyklon B is gemoderniseerd tot het inspuiten met verrijkte Covid mengsels.
  De kolf van het geweer om een hoofd in te slaan is gemoderniseerd naar de mogelijkheid met electronica hericht hersenen en bloed te laten koken als we niet luisteren…en die Ausweiss, die is nu digitaal en ondersteund met gezichtsherkenning, hartslag identificatie, DNA controle en drone ondersteuning, en straks implant chip om je naar believen te ruimen wanneer men daar nut van ziet….succes met je mens zijn.

 3. Ik ben en blijf ongeprikt wat er ook gebeurt.
  Niemand zal en kan mij dwingen.
  Ik ben geweldloos maar als iemand mij probeert te dwingen tot het nemen van iets wat ik niet wil zal ik geen middel schuwen om mezelf te beschermen.

 4. ??? – ???

  The deadly virus experiment Dr. Fauci has been pushing for YEARS:

  Chapters:

  0:00 Fauci’s ties to Wuhan
  1:45 A rocky road towards Truth
  3:21 What is Gain-of-Function?
  7:21 Fauci’s 2012 lecture
  11:59 No more risky experiments
  14:25 Three critical documents
  17:05 The Rand Paul Incidents
  19:55 So many contradictions

  https://www.youtube.com/watch?v=RfBD0IyOZaQ

 5. In reactie op het stuk van Jerome. Dat van die mensen onder de grond wie zal het zeggen ? Het doet me denken aan taferelen uit de film The timemachine. Ik denk dat op dit moment de top van de piramide gevormd wordt door joodse elites. Elites, joods of niet joods hebben zich nog nooit wat aangetrokken van het gewone volk en daar altijd al een enorme minachting voor gehad. Uit wetenschappelijk onderzoek zou blijken dat hoe rijker des te minder empathie voor de minder bedeelden. Ik denk niet dat die joodse miljardairs erg religieus zijn. Door hun vermogen zullen ze zich toch wel de Chosen Ones voelen. Vind die fanatieke gelovige joden wel engerds met hun uitroeien van Amalek en de Gentils en hun Tikkun Olam. De Judea Sekte is verantwoordelijk voor 9 11 en speelt ook een rol covid-19 scam. Voor goede analyse zie Harry Vox
  https://www.brighteon.com/159e868d-d4bc-4720-add8-15ba121e57b5
  https://odysee.com/$/channel/new?redirect=/@FearlessNation:7/Harry-Vox-on-Know-More-News-with-Adam-Green:6

 6. In reactie op Jerome Dat het typekader smaller wordt lijkt wel symbolisch voor de afname van onze vrijheden en vrije meningsuiting. Dat je van Bitchute niet alles kunt zien is te wijten aan het irritante gedrag van de joods extremistische ADL. VPN Cyberghost biedt uitkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in