In februari van dit jaar is de viroloog Luc Montagnier, die ontdekte dat HIV de oorzaak van AIDS is, overleden. Kort voor zijn dood werd hij geïnterviewd door het team van advocaat Reiner Füllmich, bericht Uncutnews.ch.

In dit interview zei Montagnier: “Als u positief test en na vaccinatie naar het ziekenhuis moet, hebt u waarschijnlijk AIDS. Neem contact op met uw dokter, ga naar het ziekenhuis en laat u testen op AIDS.”

Wat bleek, hij had gelijk, zei Füllmich in de show van Alex Jones. “Een professor aan de Universiteit van Würzburg, Ulrike Kämmerer, heeft ons verteld dat deze vaccins – het zijn geen vaccins, het zijn experimentele gentherapieën, misschien zelfs geen therapieën – het immuunsysteem lijken uit te schakelen.”

Daarom noemen veel mensen de daaruit voortvloeiende ziekte Viaids, of “vaccine-induced acquired immunodeficiency syndrome”. Met andere woorden, AIDS veroorzaakt door vaccinatie. “Zo is het nu eenmaal,” benadrukte de advocaat.

Montagnier zei dat “de aanwezigheid van elementen van HIV en de malariapathogeen in het genoom van het coronavirus zeer verdacht is” en dat “het virus niet op natuurlijke wijze kon zijn ontstaan”.

Tijdens de pandemie van Corona uitte de viroloog zijn bezorgdheid over massavaccinatie. Hij zei dat vaccinatie mutaties stimuleert en leidt tot ernstiger symptomen wanneer infectie optreedt.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Waar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vindenVolg Frontnieuws op Telegram

  Uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, Robert Malone: 15 redenen waarom massavaccinatie een heel slecht idee is
Vorig artikelAls zij blijven pushen voor een Derde Wereldoorlog, zouden zij die wel eens kunnen krijgen
Volgend artikelPrognose voorspelt “nachtmerriescenario” van nucleaire Derde Wereldoorlog door toenemend potentieel voor operationele miscalculatie in verband met Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Medicijnen en ALLE vaccins hebben ernstige bijwerkingen.
  Is Freddy Mercury niet overleden aan de bijwerkingen van de medicatie?

  • Medicijnen..u zegt het goed.. medicatie om mensen van een probleem AF te helpen.
   Een PROBLEEM…. een medisch PROBLEEM.

   Nu hebben mensen BIJ VOORBAAT injecties gehad.

   Zoiets als chemo kuur krijgen, preventief…voor ALS je kanker krijgt….

   Bij een ziekte zoals Aids, wat Freddy Mercury had (en wie weet wát hij nog meer onder de leden had, enfin..) zijn heftige Aids medicatie toegepast klopt…wel een behoorlijk aantal jaren terug ook hé…..

   M.a.w. zoveel factoren die bij Freddy meespeelde (té laat begonnen ná diagnose bijv. etc.).

   Denk dus niet dat je even kort door de bocht Freddy’s situatie kunt vergelijken met de “preventieve” injecties bij mensen waardoor (bijna iedereen om mij heen) ziek, zwak, misselijk is én afweer (immuunsysteem) problemen ervaart (= blijvende DNA schade) na de injecties…

   Feit blijft; wáárom je laten injecteren met een middel tegen een (chemisch geproduceerd) virus, waar 99.972% overlevingskans voor is?

   Ik verblijf in afwachting van uw reactie.

   • Nou ben ik maar een eenvoudige boerenlul die electronica heeft gestudeerd, maar mijn kennis van medicijnen is ook voldoende. Zo weet ik, dat bij een open beenbreuk een paracetamolletje en een pleister niet volstaan. En als ik op een medemens hartmassage moet toepassen, ik niet als een gek op z’n linker bovenbeen moet drukken. In geval van een beroerte dien ik de makkes onder zijn of haar schedel te zoeken ( ik ben géén neurochirurg, dus ik laat dat derhalve uit mijn hoofd)! Het draait hier om DEFINITIE’S. Een vaccin dient je te VRIJWAREN van een bepaalde ziekte, waartegen het vaccin bedoeld is; dat doet welk corona-vaccin dan ook NIET! Een geneesmiddel dient je te genezen van een ziekte, waartegen dit middel gegeven is. Dat zijn de definitie’s van die dingen. Als kind is deze ouwe lul ingeënt tegen DKTP ( niet gehad), en later in militaire dienst tegen BMR ( bof en mazelen inmiddels wél gehad) In de economie winnen de banken altijd. Nu waren de pharmaceutische industrie ( covid) en de wapenindustrie ( Taliban in het nieuw, en de Oekraine) aan de beurt. Voor de handel in dope en brandstoffen wordt gezorgd. Ziehier de economie in optima forma. Democratie-stickertje erop, en klaar is Klaartje!!

 2. Jaja, het wordt steeds ‘leuker’ zo.
  Helaas slapen er nog te veel, maar gelukkig zie ik ook her en der wat mensen ‘wakker’ worden en nemen bv geen injecties meer, fool them once, fool them twice, dan waken gelukkig alsnog wat mensen, hoe meer des te beter.

  Wat een ellende en dan later nog de naweeën… vele jaren… wie of wat kan je nog vertrouwen? kan je bv nog met mensen die jaren geleden waren ingespoten met dat gif veilig naar bed of vrouwen nog kids krijgen en of if so wat? er staan ons nog wat rare en voor velen nare jaren te wachten.

  Ze hebben het leven uit het leven gehaald, vertrouwen bij de meesten helemaal weg, wie kan je nog vertrouwen, het hele systeem naar de kloten en mocht er ooit iets redelijk betrouwbaars komen (eigen groep mensen oid) hoe lang blijft dat betrouwbaar… het kan zo van de een op de andere dag andersom zijn, gezellie… NOT.

  Moedeloos wordt je er van, magoed, dag voor dag gaan we door, toekomst? onzekerder dan ooit.
  Stay strong, defend yourself against injustice.

  • EENS, helemaal met elk woord wat u hier schrijft Rene.

   Echter: “kan je bv nog met mensen die jaren geleden waren ingespoten met dat gif veilig naar bed”..

   Uhh… dat moet je gewoon niet WILLEN…. met mensen naar bed gaan die (jaren geleden) voor de prik(ken) gekozen hebben. Lijkt mij hoor…..

 3. Wat ik wel gek vindt, is dat de man (Luc) in deze video wel 20 jaar jonger lijkt.
  Hij inmiddels overleden op 90-jarige leeftijd) en op zich mooie leeftijd om het leven te verlaten lijkt me.

  Maar hoe kan het dat hij op de video zoveel jonger oogt?

  Ik zie; https://duckduckgo.com/?q=Luc+Montagnier%2C&atb=v307-1&ia=web;

  Luc Antoine Montagnier was een Franse viroloog. Hij won samen met Françoise Barré-Sinoussi en Harald zur Hausen de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde van 2008.Wikipedia (NL)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in