© NoJab nojab.imgbb.com

Dat de vaccins die wereldwijd in de bevolking worden gespoten nutteloos zijn en niet werken tegen het Coronavirus wordt steeds meer erkend en op verschillende manieren toegegeven, schrijft Vasko Kohlmayer.

Het Kennedy Center bijvoorbeeld eist dat alle deelnemers aan zijn jaarlijkse Honors gala, dat dit weekend zal plaatsvinden, een negatieve test laten zien, ook al eist het Center dat iedereen gevaccineerd is.

Dit is een directe erkenning van het feit dat de vaccins de aanwezigen niet beschermen tegen infectie.

Zwitserland eist nu dat zowel gevaccineerde als ongevaccineerde reizigers een test ondergaan bij aankomst uit een lange lijst van landen.

Ook dit is een erkenning dat de vaccins geen bescherming bieden tegen infectie.

Het Verenigd Koninkrijk is afgelopen vrijdag 3 december begonnen met de toediening van de vierde Covid-prik. Dit in minder dan een jaar!

Dit is een ontnuchterende erkenning dat de vorige drie injecties geen afdoende bescherming tegen het Coronavirus hebben opgeleverd.

Het interval tussen de tweede en derde injectie was zes maanden. Het interval tussen de derde en vierde inenting is nu drie maanden. Hoe lang denkt u dat de viervoudig geprikte beschermd zullen zijn? Wat zal het interval zijn tussen de vierde en de vijfde prik?

Het is nog geen zes maanden geleden dat het narratief van “de wonderbaarlijk effectieve vaccins die ons zullen beschermen tegen het virus en een einde zullen maken aan de pandemie” nog werd gepropageerd.

Nauwelijks drie maanden geleden beweerden Big Pharma, Fauci en hun medewerkers in het wetenschappelijk establishment nog dat het ging om “de pandemie van de ongevaccineerden”.

  De wereld vergaat, riemen vast

Nog maar een paar weken geleden beweerden zij nog dat de vaccins “bescherming bieden tegen ernstige Covid en de dood”.

Nu weten we dat meer dan tachtig procent van de ernstig zieken en stervenden in Engeland gevaccineerd zijn.

De grimmige waarheid is dat de vaccins geen betrouwbare bescherming bieden tegen infectie, ernstige Covid of overlijden.

Sommige gegevens wijzen er zelfs op dat de vaccins de mensen kwetsbaar maken voor de ziekte en haar plagen.

We hebben gezien dat in meerdere van de meest gevaccineerde landen ter wereld het aantal Covid-19 gevallen sterk is toegenomen.

In Groot-Brittannië zijn acht van de tien ernstige Covid-gevallen en sterfgevallen onder de dubbel en driedubbel gevaccineerden, hoewel het vaccinatiecijfer in dat land op 70% ligt.

Het wordt tijd dat de mensen wakker worden en inzien wat er vlak voor hun ogen gebeurt.

We zijn getuige van de ineenstorting van het Covid-vaccin narratief waarvan elk deel een leugen blijkt te zijn geweest.

Als u een lang geheugen heeft, kunt u zich misschien nog herinneren dat werd beweerd dat de vaccins voor 95 procent effectief waren.

Maar aangezien deze bewering jaren maanden geleden werd gedaan en veel mensen het blijkbaar al zijn vergeten, hopen de vaccinatoren het door het geheugengat te spoelen.

Ze voeren zelfs de druk open dringen aan op mandaten om hun ondoeltreffende en gevaarlijke brouwsels in de lichamen van de mensen te spuiten.

Ze mogen niet wegkomen met hun verraad.

Het is tijd om onszelf te herinneren aan alle valse beweringen en verkeerde informatie, en de vaccinatoren en hun medewerkers ter verantwoording te roepen.

  ONTVOLKING BEVESTIGD: Sedert de invoering van de COVID-19 vaccins is de bevolkingsgroei in de V.S. sterk gedaald

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Covid-leugen groeit als Pinokkio’s neusVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFinland zal verplichte vaccinatie in EU-parlement afwijzen
Volgend artikel7-jarig meisje krijgt beroerte en hersenbloeding 7 dagen na Pfizer COVID-19 injectie 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. In diverse jaren was het altijd zeer koud en veel mensen hebben geen last van hartkwalen. Jong en oud, dik of dun maakt niet uit. Men heeft geen enkele problemen met bloedstolling in de koude winterdagen! In Rusland en Scandinavië is het vaak koud en men heeft daar nooit last gehad van bloedstollingen. Na inenting van de vaccine, hebben de burgers last van hartkwalen. Hun leugens zal hun eigen doodvonnis betekenen.

 2. Helemaal mee eens. Ik was in een academisch ziekenhuis vrijdag, ergens in NL en op de
  afdeling cardiologie, waar ik 1 1/2 uur was, zag ik opvallende veel jonge mannen langs komen,
  tussen 17 en 35 schat ik; ik vond het zo opvallend, nog nooit gezien en ik kom er al vele jaren
  Het klopt allemaal niet. Het is allemaal “premeditated”; je brengt een virus de wereld binnen om
  een vreselijk vaccin (gentherapie) te kunnen injecteren, dwangmatig en zo begin je de ontvolking.
  De 3e wereldoorlog is al een tijdje aan de gang, dankzij de Gates enFauci’s van deze wereld.
  Inge

  • Hoi Inge, er bestaat geen virus in de wereld. Noch is er bewijs van het bestaan van een virus. Het gaat als volgt, het griepvaccin van 2019 begon “Covid 19”. Het Covid-vaccin heeft de variant in gang gezet. De boosters zullen Omnicron starten. In werkelijkheid zijn het de injecties die iedereen doden. Stop met injectieren.

  • Hoi Inge,

   Vergeet deze van jaren en jaren geleden niet. “There’s class warfare, all right, but it’s my class, the rich class, that’s making war, and we’re winning.” ― Warren Buffett

   Groeten,
   Hugo

 3. Wat hoop ik dat het gewetenloze tuig nu massaal in hun eigen met gif gevulde valkuilen aan het donderen zijn. Die zijn al deels gevuld met de dode lichamen van de bange mensen die hun leven in handen gaven van deze psychopaten-monsters, in goed vertrouwen, naïef. Dat ze een langzame pijnlijke dood mogen sterven. Sorry voor de harde taal, enig mededogen voor deze beesten kan ik niet meer opbrengen.

 4. De 95% bleek relatief te zijn.
  De kans dat je het kreeg ging van 0,88% naar, volgens die bedriegers naar 0,04%. Dat is 95% minder, maar van al haast niets.
  Een en al leugens, dat covid naratief.

  • Klopt helemaal, deze cijfers zeggen dat het virus niet heel ziekmakend is voor de meeste mensen: ARR van 0,88%+0,04%=0,92% ( dus voor 99,12% van de bevolking is COVID volstrekt ongevaarlijk). We weten ook dat die 0,92% praktisch uitsluitend oude, zieke meestal corpulente mensen zijn. Nu beweerden ze 3 a 4 maanden geleden dat de RRR 95% was. Toen was mijn standpunt nog dat we dit vaccin zeker toe moesten dienen aan deze kwetsbare groep, omdat het vaccin zo effectief was, maar zeker niet aan de ‘’gezonde’’ populatie omdat het een medicijn in testfase betrof. Inmiddels weten we ook dat die RRR van 95% nooit waar geweest kan zijn. De totale leugen kan ik bijna niet bevatten! En nu blijkt het vaccin met haar bijwerkingen ook nog eens desastreus te zijn voor de gezondheid op lange termijn. En dat medicijn willen ze nu geven aan kinderen!? Dit is totaal crimineel!!!!!!!!!!

 5. Dus jullie zwakken nu af en vinden die gevaarlijke, niet verkende absurde niet werkende test voor een mogelijke zware griep goed?

  Dit is net zo crimineel.
  Toen het Nl rechtssysteem nog bestond was het Strafbare feit AANRANDING: elke wijze waarop zonder toestemming het lichaam wordt binnengedrongen.
  Waar, waarmee en hoe…alles valt hieronder!

 6. Mooie kop op dit artikel. Trekt zeker de aandacht, maar het is niet de eerste keer dat ik hoor dat het narratief op instorten staat en voorlopig staat het nog steeds overeind. Ik hoop dat je begrijpt dat ik pas een feestje ga vieren als ik echt zeker weet dat het narratief van tafel is, alle maatregelen definitief van tafel zijn en de verantwoordelijke voor de tribunalen staan. Liefst de eerste veroordelingen al zonder kans op enige vorm van overruiling reeds uitgesproken.

  Ik wil mezelf gewoon een nieuwe teleurstelling besparen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in