Nu in steeds meer landen in de wereld COVID-19 vaccins worden goedgekeurd voor jonge kinderen, beginnen we de verschrikkelijke gevolgen van deze beslissingen te zien. In wat vrijwel zeker nog maar het begin is, heeft een 7-jarig meisje in de VS een hersenbloeding opgelopen na haar Pfizer-vaccinatie. Australië heeft vaccinatie voor kinderen van 5-11 jaar goedgekeurd, de 7-jarige zoon van Justin Trudeau heeft zijn eerste dosis gekregen en een moeder zegt dat haar 7-jarige dochter een dosis COVID-vaccin voor volwassenen heeft gekregen.

Een man in Pennsylvania heeft gemeld dat zijn nichtje, Harper, onlangs naar de Intensive Care is gebracht omdat zij een beroerte en een hersenbloeding kreeg, 7 dagen nadat zij een Pfizer COVID-19 injectie had gekregen, schrijft Brian Shilhavy.

De oom, Barry Gewin, noemt de prik die ze kreeg geen “vaccin”, maar een “dodelijke injectie” die “puur kwaad” is, wat suggereert dat hij misschien een andere mening heeft over de Pfizer-prikken voor kinderen dan misschien zijn broer doet, de vader van Harper.

Op een gegeven moment postte hij een update met een korte video waarin stond dat Harper weer begon te lopen.

Maar in een latere reactie leek hij te melden dat ze weer was ingestort en niet “at, dronk, rechtop zat of liep,” volgens zijn broer.

Hij vermeldt niet de leeftijd van zijn nichtje, voor zover ik kon zien, maar andere commentaren schijnen te vermelden dat ze 7 jaar oud is.

Een verplichting en inzet voor de waarheid

Ik ben bang dat dit is wat er nodig is om deze COVID-19 dodelijke injectie slachtoffers bij kinderen onder de aandacht van het publiek te brengen. Familieleden en vrienden kunnen niet gewoon toekijken, vooral niet als de ouders terughoudend zijn om de COVID-19 “vaccin” verwondingen en sterfgevallen van hun kind openbaar te maken, omdat de meerderheid van hen ongetwijfeld onder druk zal worden gezet om hierover te zwijgen, terwijl ze met hun eigen schuldgevoelens en schaamte moeten worstelen.

  De C19-vaccins bieden geen bescherming tegen infecties en zijn vergelijkbaar met pijnstillende hoestmiddelen

Geen enkele gouverneur van een rode of blauwe staat heeft ingegrepen om te voorkomen dat deze biowapens bij kinderen worden geïnjecteerd, ook al hebben ze de macht om dat te doen, dus zijn ze medeplichtig aan deze verwondingen en moorden, omdat onwetende ouders hun kinderen meenemen om zich te laten injecteren en mishandeld te worden met deze injecties.

Laat het bloed van deze onschuldige kinderen, wier ouders hun kinderen dwaas genoeg opofferen aan de vaccingoden, niet uw eigen handen met bloed bevlekken. Laat het publiek weten wat er aan de hand is, laat dit kwaad het daglicht zien, en verstop u niet in de duisternis.

Red hen die naar de dood worden geleid; houd hen tegen die naar de slachtbank waggelen.

Deel deze video, die laat zien wat ouders al hebben doorgemaakt door hun kinderen te verliezen aan de vaccincult.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sterftecijfer onder jongeren in EU sterk gestegen – en niemand durft te vragen waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlert: Ineenstorting van het Vaccin Narratief
Volgend artikelGerenommeerd viroloog waarschuwt voor onvermijdelijke “ineenstorting van ons gezondheidssysteem” als gevolg van complicaties door COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. “Ik ben bang dat dit is wat er nodig is om deze COVID-19 dodelijke injectie slachtoffers bij kinderen onder de aandacht van het publiek te brengen. Familieleden en vrienden kunnen niet gewoon toekijken, vooral niet als de ouders terughoudend zijn om de COVID-19 “vaccin” verwondingen en sterfgevallen van hun kind openbaar te maken”

  Juist niet, er kwam een post voorbij van een vrouw op twitter (zo een gestoord wijf natuurlijk) die het nog niet besefte dat de inenting van haar dochter ervoor gezorgd heeft dat ze er nu niet meer is…
  De zeloten zullen er alles aan doen om de waarheid te blijven ontkennen, een farizeïsche mindset brengt alles rondom deze persoon naar de verdoemenis.

  De heer Barry in kwestie zou misschien beter niet de spottende naam van Onze Heer Jezus Christus gebruiken in zijn social media posts, dat Hebreeuws geeft een te vieze nasmaak in de mond (en bezit een negatieve lading) als een Christen dit uitspreekt.

  • Degene die gestoord en extreem negatief is ben jij zelf. Compassie is je kennelijk vreemd Introspectie en Zelftransformatie ook. Respect voor anderen mis je ook. Laat mensen in hun waarde. Weest niet hypocriet en geen dictator die anderen vertelt hoe en wat ze moeten denken. Ik hoop dat je de moeite hebt genomen de video te kijken. Het verdriet van vaders en moeders te zien en te voelen. Bijhouden hoe het allemaal in elkaar zit is niet voor iedereen en een dagtaak wat iemand die met werken zijn geld verdient niet kan investeren. MSM zijn fantastisch in hun leugens en het is niet vreemd dat mensen die geloven. Zelf weet ik ook nooit absoluut zeker of een docu, een persoon die ik kijk Gecontroleerde Oppositie is of niet. Wat ik ook vind van Hebreeuws of het volk dat die taal spreekt, ik weet dat velen niet weten wat ik weet door onderzoek. Feiten. Bewijsbaren feiten. Kijk eens naar een docu van Miko Peled die de reis naar wakker worden gemaakt heeft. En realiseer je wat dat hem gekost heeft.

 2. Worden jullie ook zo doodmoe van deze zin : gelukkig was degene gevaccineerd anders was ie er niet meer geweest, of : lang zo ziek niet. Net zulke domme logica als als je dit of dat doet leef je tien jaar korter , of dankzij de medicijnen is hij of zij genezen , allemaal zaken die je noot hard kan maken, kortom mensen kiezen liever voor schijnveiligheid dan feiten.
  Een ding weet ik wel, en heb ik al vaak gezien om me heen, zelf nooit of weinig ziek en griep al zeker dertig niet meer gehad , maar als bij velen een kwaal begint dan zorgt men dat de hele medische molen op gang komt en je geen dag meer zonder medicatie zal kennen als het aan hen ligt.
  Afijn straks op visite naar iemand die van de week de ene na de andere tia had (bloedpropjes) , maar owee als je over het vaccin durft te praten , dan gedraag ik me weer schandalig, dat ze mij de bek vol spugen met van alles is schijnbaar wel normaal en sociaal om over het roddelen en afkeuren maar te zwijgen.

 3. dr Stefan Banka, dr Tom Cowan Virussen bestaan niet. dr Peter Gotzsche het aantal doden jaarlijks door reguliere medicijnen. Andrew Kaufman Exosomen theorie.
  Nee van die zin wordt ik niet ziek. Wel van buren die ik al 20 jaar groet en die me uit beginnen te schelden als ik deel dat ik kies om Vaccinvrij te blijven. Ze wensen me dodelijke Covid aan de beademing in het ziekenhuis toe.
  Ik lees af en toe MSM over Covid. Begrijp hoe mensen geloven wat daar geschreven wordt. Factcheckers overal. Je kunt niet eens meer zoeken in Google of ze hebben het zelf al ingevuld en komen met links van onderzoeken die ik niet zocht. Ik wordt ook heel moe van het al decennia vechten en zo weinig mensen die zich zelfs maar verdiepen in kritische wetenschappers, dokters of die nooit de moeite namen de geschiedenis die ze op school leerden te Factchecken.

 4. Al die vaccins in het filmpje aan het eind worden verkeerd gegeven. Expliciete instructies om de plunger eerst terug te trekken, te controleren dat er geen bloed mee komt, de naald dus niet in een ander maar echt in een spier zit.

  Verpleegsters in NL wisten dat ook over het algemeen niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in