Von der Leyen’s plannen dreigen in duigen te vallen. EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen wil mensen in de EU dwingen zich te laten vaccineren. Maar haar plan dreigt te mislukken: Finland zal zich over de hele linie tegen verplichte vaccinatie verzetten. Een dergelijke verplichte vaccinatie zou in strijd zijn met de grondwettelijke rechten van de burgers, zo luidt de redenering, bericht Freiewelt.net.

Het plan van de voorzitster van de Europese Comissie, Ursula von der Leyen, om een algemene Covid-19 vaccinatiedwang op te leggen, zal mislukken door het verzet van Finland. Dat schrijft de Zweedstalige krant “Huvudstadsbladet” naar aanleiding van de verklaring van de Finse minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, Markus Lohi.

Hij vertelde de krant dat hij in het algemeen zeer sceptisch staat tegenover verplichte vaccinatie en denkt “dat we ook op andere manieren voldoende vaccinatiebescherming kunnen bereiken”. Verplichte vaccinatie, zei Lohi, zou waarschijnlijk in strijd zijn met de grondwettelijke rechten van de burgers.

Lohi wijst er eveneens op dat een vaccinatieplicht de maatschappelijke spanningen tussen vaccinatie-tegenstanders en anderen verder zou verscherpen. Bovendien kon niet worden voldaan aan het doel. Want, zei Lohi, ook volledig gevaccineerden kunnen geïnfecteerd raken en anderen aansteken.

Johanna Ojala-Niemelä, de Finse voorzitster van de Commissie voor Constitutionele Vragen, is het met Lohi eens: een algemene vaccinatieplicht zou “in Finland niet zonder meer toegestaan moeten worden”.

Een overeenkomstige opiniepeiling in de krant ondersteunt het standpunt van de Finse politici. Drieënvijftig procent van de deelnemers was tegen een algemene vaccinatieplicht en is van mening dat de beslissing om te vaccineren uitsluitend op vrijwilligheid moet worden gebaseerd.

  80% van de ernstige gevallen van "COVID" zijn de volledig gevaccineerden in Pfizer CEO's "Wereldlaboratorium"

De komende links-liberaal-groene federale regering onder leiding van de voormalige juso-marxist Olaf Scholz wil in Duitsland een algemene vaccinatieplicht invoeren. Als de plannen van von der Leyen mislukken door het verzet van Finland, dan zou een vaccinatieplicht in Duitsland een schending van geldend EU-recht zijn. Een dergelijke situatie zou dan waarschijnlijk de rechters van het Federaal Constitutioneel Gerechtshof en advocaten intensief kunnen bezighouden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongevaccineerden lijken met de week slimmerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDekmantel begint voor vaccinatieschade: Media pushen “Koud weer veroorzaakt hartaanvallen”
Volgend artikelAlert: Ineenstorting van het Vaccin Narratief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Ik ga nog niet juichen, Orban van Hongarije werd ook lang onthaald als baken in de vrijheid, blijkt het ook een indirecte Soros trekpop te zijn met zijn verplichte inspuiting.
  Ik had al gehoord dat hij vrij corrupt was, maar met vaccinatie dwang kun je er zeker van zijn dat een politicus een gouden toekomst is beloofd….zie Wouter Bos en de banken….verdient nu een fortuin per jaar, door misbruik en eigenlijk pure corruptie van zijn functie.

  We zullen zien…

  • Mee eens. Ineens gaat het schapenpak uit en blijken we met wolven te maken te hebben. Ze zullen allemaal kleur bekennen en dat is ook het mooie hieraan.

  • Dat heeft u goed gezien. Als Hongaar kan ik dat bevestigen. Men heeft in West Europa vanuit “rechtse” hoek vaak een hele verkeerde kijk op Orbán en zijn vrienden. Deze man is niet alleen zeer corrupt, maar ronduit een verrader van zijn eigen volk. In de laatste 10 jaar heeft hij 10 duizenden Han Chinezen binnengehaald. Daarnaast Vietnamezen, Afrikanen, Turken ect. De Chinezen kopen langzaam alles van waarde op. Zij nemen winkels en markten over. Kopen onroerend goed op samen met andere niet Europese investeerders waardoor de prijzen voor de Hongaarse bevolking onbetaalbaar zijn. Het hele gezondheidssysteem is in 10 jaar Orbán totaal kapot gemaakt. Dan de hele corona injectie campagne door deze crimineel. Orbán was één van de eerste in Europa die kinderen liet injecteren. De vijandige lastercampagne tegen niet geïnjecteerde in Hongarije is gigantisch. Dit is nog maar het tipje van de ijsberg.

   • Eens,
    Zijn velen die willen weg uit Nederland, en zien Hongarije als een Beloofd Land.
    Maar weten niet dat Hongarije in de zak van CCP China is.
    Wordt als het ware, gekoloniseerd door China.
    Net zoals China gedaan heeft met het opkopen van de Griekse havens??
    Volgens mij ligt Hongarije ook aan de nieuwe Zijderoute ?.

 2. 190 landen min 6 Afrikaanse zijn in deze waanzin gesprongen. Tijd om naar de landen van slimme mensen te gaan leren hoe karakter wordt opgebouwd.

 3. Volgens clif_high gaat niet alleen de USA, maar ook de EU en China uiteen vallen! De USA komende maanden, in 3 of 5 delen, plus een oorlog op eigen grondgebied door bewuste invoer van “communistische vluchtelingen” door de Soros kliek.
  Het Chinese volk heeft zeer te lijden onder de CCP terreur; dorpen weggevaagd en steden onderwater door overstromingen middels doelbewuste dijkdoorbraken, enorme financiële corruptie, voedseltekorten en energie tekorten waardoor verwarming en verlichting niet meer werken en veel fabrieken niets meer produceren.. Er is nu een
  vertienvoudiging van protesten door heel China…
  En Europa, de EU heeft zijn langste tijd gehad, gaat uiteen vallen, en hoe eerder hoe beter! Bereid je voor op totale puinhoop: volgende jaar voedseltekorten, stroom en gasuitval, disfunctioneren van alle maatschappelijke diensten, en drinkwatervoorziening, materiaaltekort bv vrachtwagenonderdelen, electronica, medicijnen, en alles wat normaliter uit China komt. Het hele financiële stelsel gaat kapot, de petrodollar is al gevallen, en de Euro gaat ook… Investeer in Crypto, en edelmetalen, want die gaan giga omhoog en zijn waardevast, vooral zilveren munten, want er is een groot zilvertekort. En leg een moestuin aan! Er is steeds minder heirloom zaad, dat zelf vruchtbaar zaad produceert! Dus geen Monsanto zaad kopen!!
  Wakker worden, en anticiperen!
  Covid is slechts het begin. Er komen enorme omwentelingen aan.

 4. Het wordt hoog tijd dat Ursula von der Leyen wordt aangeklaagd wegens : corruptie, belangenvermenging (haar man Heiko is immers de medisch directeur van Orgenesis, een Amerikaans biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in “celgebaseerde vaccins” en gentherapieën), en genocide op de Europese bevolking.
  Ze moet één van de hoofdbeklaagden worden op het Nürnberg proces.
  Ik hoop dat ze veroordeeld wordt tot de doodstraf.

 5. HELDEN! Als de Finnen hun veto wel uitspreken.
  Want elke landsrat kan het genocideplan van die duitse rattin stoppen……als ze willen.

  Die macaroni wastte z’n handen hier al in onschuld. Ik ga jullie niet dwingen maar de UE bepaalt (????dit orgaan heeft geen op zich staande bevoegdheid!!!!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in