Klimaatverandering veroorzaakt een “wereldwijde geestelijke gezondheidscrisis” volgens de mislukte presidentskandidaat en klimaathystericus Al Gore, die beweerde dat jonge mensen over de hele wereld last hebben van verschillende geestelijke ziekten omdat we “de klimaatcrisis nog niet hebben opgelost.”

“Er is wereldwijd een geestelijke gezondheidscrisis”, beweerde Gore zondag tijdens een interview met Jake Tapper van CNN over de presidentsverkiezingen van 2020.

“Ik denk dat een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat jonge mensen kijken naar het feit dat we de klimaatcrisis nog niet hebben opgelost of sommige van deze andere uitdagingen nog niet hebben aangepakt,” voegde hij eraan toe.

Gore maakte ook van de gelegenheid gebruik om pontificaal te spreken over de vermeende bedreiging van de democratie door Donald Trump, en spoorde Democraten en Republikeinen aan om samen te werken tegen de voormalige president.

“Je moet je afvragen wat er voor nodig is om mensen hem te laten geloven als hij ons vertelt wie hij is,” zei Gore over Trump.

“Voor degenen in de Republikeinse partij, in de Democratische partij en onafhankelijken die van de Amerikaanse democratie houden en die ons vermogen willen behouden om onszelf te besturen en onze problemen op te lossen, is het nu tijd om actief te worden,” vertelde hij Tapper.

Kijk:

Via Thepeoplesvoice.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”Volg Frontnieuws op Telegram

  Winterkou, duisternis doden, terwijl zomerwarmte en zon levens redden - Tonen gegevens duidelijk aan

Lees meer over:

Vorig artikelDe Amerikaanse marine is niet voorbereid op een langdurige oorlog met Jemen
Volgend artikelEU gaat ‘X permanent sluiten’ als Musk alternatieve media niet verbant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Ik lees het artikel zuchtend, weer de outsider die het vuurtje tegen trump komt opstoken. Het wordt zo langzamerhand echt langdradig, in onzekerheid houden, in angst houden, kleineren, bespotten, bestelen, bedreigen, ga zo maar door.

  En we doen het zelf.

  • De oplichters die U een gentherapie verkochten (opdrongen) als vaccin. Dringen U nu zonnepanelen en elektrische auto’s op.

   U moet en U zult omgeven van stralingsvelden stilletjes uitsterven terwijl U zelf Uw graf graaft. Uw geld moet op, alle bossen rondom drukbewoonde gebieden moeten worden gekapt, water moet worden verontreinigd… U moet kapot.

   Koop Uw zonnepanelen nu, want iedereen die eenmaal zonnepanelen heeft geïnstalleerd wordt een ambassadeur van zonnepanelen en die ambassadeurs helpen om de klimaatleugen overeind te houden. Pfff… we leven in ‘The Dumb Ages’.

   De vijand lacht zich kapot, wij roeien onszelf uit. En we laten alles digitaal en elektrisch maken, zonder te beseffen hoeveel vrijheid we daarmee weggeven.

   DE MENSEN DIE U DWINGEN OM DE GIFSPUITEN TE LATEN INJECTEREN, ZIJN DEZELFDE MENSEN DIE U DWINGEN ZONNEPANELEN TE GEBRUIKEN.

   ZE WILLEN EEN TOTALITAIR SYSTEEM EN HET KLIMAAT EN ALLE MAATREGELEN/MIDDELEN ZIJN EEN HOEKSTEEN IN AGENDA 2030.

   Mijn hele (gevaccineerde) straat neemt ineens ook allemaal zonnenpanelen. Ze doen elkaar allemaal dom na, precies als tijdens cojona. Wat extreem pijnlijk en triest allemaal. Zelfs de meest wakkere mensen om mij heen lopen deze fuik in.

   • Komt ie weer aan met z’n hetze tegen zonnepanelen. Aeb je aandelen in de afvalverbranding of kolenindustrie? Straling? Waarop typ je dit? PC, laptop, telefoon? Daar komt geen straling vanaf? Hoeveel meter woon je van een zendmast? Buren met wifi versterkers? Van de zon komt meer straling dan van een paar paneeltjes op je dak… Hou toch op. Ik ben niet ingespoten, verdiep me al jaren in straling, e-nummers en andere ziekmakende zooi, maar die panelen zijn echt het minste probleem voor de eindgebruiker (wel een ramp voor de mijnwerkers, etc), maar top voor mijn portemonnee.

    • Haha… ‘komt ie weer’… wat een zwakke reactie.

     Bas jonguh… jij bent het schoolvoorbeeld van iemand die de klok hoort luiden maar verder snap je er weinig van.

     Jij bent dus zo’n ambassadeur van de zonnepanelen! Ik plaats 2 reacties over de zonnepanelen agenda en jij gaat ze meteen verdedigen. De gevaccineerde idioten in mijn dorp reageren EXACT zoals jij nu doet. ‘DAAR HEB JE HEM WEER MET ZN ANTI VAX PRAATJES’.

     Hahaha… je komt er nog wel achter Bas. Die panelen zijn onderdeel van hun plan. Energie is overal en kan/hoort gratis te zijn. Zonnepanelen zijn een SCAM!!! En jij bent momenteel al ambassadeur van die SCAM!!! De zombies in mijn straat beginnen net als bij cojona dwingende ambassadeurs te worden. WAAROM HEB JIJ NOG GEEN ZONNEPANELEN???

     De mensen waar jij en iedereen hier van weten dat ze ons willen uitroeien… dat zijn dezelfde mensen die jou en mij willen dwingen om die zonnepanelen te installeren. LOCKSTEP Bas… LOCKSTEP… en jij doet er aan mee en je verdedigt het zelfs en je begint zelfs als een gevaccineerde te zuchten als iemand je op de waarheid wijst.

     • Eens.

      Wij hebben, omdat de stroom er hier nigal eens dagen af is ooit verdiept in de aanschaf (momentje van zwakzinnigheid door het klinaat). Er zijn werkelijk geen zonnepanelen te krijgen zonder gevangen te worden met die smart en app en wfi shit.
      Als de roverheid iets stimuleert dan weet je dat het goed fout is.

      • Ik heb zonnepanelen, die is niet aangesloten op het het net van de energieboer. Overtollige energie slaat ik op 9600 watt capaciteit batterijen. Niks digitaal. Heerlijk. Geen app en geen Wifi verbinding bij mijn omvormer. Hier is het wel handig, waar de stroom nog eens uitvalt.

       Hier kan het nog allemaal.
       En ja, hier komt het grootste deel van de elektriciteit van de kolencentrales.

       • Toch blijft het een deugteken als mensen zonnepanelen hebruiken en de aarde ermee verkloten. Die batterijen en zonnepanelen worden straks ergens gedumpt.

        Ik verkies zonder electra te kunnen leven.
        Nx van de globalisten

    • @Bas december 20, 2023 Bij 13:52

     Je eerste zin is een beetje domme opmerking , een zwart-wit vergelijking zonder de vele mogelijkheden grijs ertussen te zien.
     Bovendien zijn moderne kolencentrales vrij schoon qua emissies , en hoe voordelig zonnepanelen (aangesloten op het electriciteitsnet) zijn gaat in de toekomst nog wel blijken.
     Als je jezelf al jaren verdiept hebt in (kunstmatige) electrische velden en straling daarvan zou je dus moeten weten dat ze in meer of mindere mate niet echt gezond zijn voor het leven op deze planeet.

   • Let God sort them out december 20, 2023 Bij 13:26

    Mooi totaal mee eens, Let God sort them out schetst in een notendop wat ons allen te wachten staat, het WEF regime is nog lang niet weg demissionair drijven ze ONS allen in een hoek waar echt de klappen gaan vallen, ze slaan harder dan Rico Verhoeven.

  • Zolang de Al Gore’s en Obama’s van deze wereld gigantische landhuizen voor zichzelf betrekken juist naast de kustlijn hoeven we ons geen zorgen te maken in een zeespiegelstijging.

    • Al Gore is , vind ik , geen useful idiot maar een kwaadaardig gevaarlijk mannetje dat heel goed doorheeft waar hij mee bezig is en als een handige zwendelaar miljoenen en miljoenen verdiend heeft met de global warming zwendel. En mog meer gaat verdienen met de Carbon Emission Certificates scam

 2. Iemand die krankzinnig is probeert anderen er van te overtuigen dat we allemaal krankzinnig zijn.
  ALL die GORE ideeën hebben maar 1 doel: de 1 % rijker maken en de macht over nemen.

 3. Zegt deze grote zwendelaar die al jaren vet zijn zakken heeft gevuld wereldwijd om zijn leugenpraatje klimaat te houden, nog los van het feit dat hij zijn prive yet gebruikt om daar te komen. Vieze vuile aristocraat, is niets veranderd in honderden jaren alleen maar een nieuw jasje. Zitten wij dan toch in een Matrix??

 4. De ‘wereldwijde geestelijke gezondheidscrisis’ is begonnen met Al Gore. De wereld rondvliegen om te vertellen dat anderen dat niet mogen. Wat een idioot..

 5. It is time that we keep repeating simple truths so that even the sheep will begin to realize it:
  CO2 levels rise AS A RESULT OF global warming, they are NOT the cause of it.
  Norwegian scientists have shown that when taking ice samples.

 6. Gore Al heeft helemaal gelijk als hij stelt dat de jeugd ziek is, (wordt gemaakt), door zijn klimaathysterie die grenst aan waanzin.
  Hij zal natuurlijk nooit vermelden dat hijzelf DE OORZAAK is van de huidige zieke jeugd.

 7. Een geestelijke gezondheidscrisis had deze idioot 25 jaar terug al toen hij beweerde dat een wintersport vakantie niet meer mogelijk zou zijn door gebrek aan sneeuw door opwarming van de aarde ,nooit geen gebrek aan sneeuw gehad de laatste 20 jaar .
  Wel gebrek aan gezond verstand in december 2020 en 2021 bij onze zogenaamde leiders met hun nep pandemie die een wintersport vakantie voor gif prik weigeraars onmogelijk maakte .

 8. Klimaat drammers hebben reeds meer kapot gemaakt dan gedacht, randdebiele wijven op de TV; Tata steel dat Tata steel dit, zij lijken veel op een ambulance doe dit doe dat, nou ze hebben het bijna voor elkaar wanneer Duitsland valt dan valt Nederland geheid mee.

  Duitsland: einde van een industriële natie

  De deïndustrialisatie in Duitsland vordert. Afgelopen donderdag mochten medewerkers in een staalfabriek in Düsseldorf de laatste leiding tot aan de voltooiing zien en vervolgens de lichten uitdoen. Ook andere grote Duitse industriële bedrijven staan ​​op het punt te vertrekken. >>>

  https://www.anonymousnews.org/deutschland/deutschland-ende-einer-industrienation/

 9. Ieder mens is blijkbaar voor veel geld omkoopbaar, zo ook de satanist Al Gore.
  Hij waarschuwt nu blijkbaar voor de komende zombie-maatschappij.
  De prikken veroorzaken o.a gedragsverandering en psychische ziekten.
  Dus niet uitsluitend bij jongeren, maar iedere geprikte loopt dit risico.
  Daarnaast wordt de zorg ook in NL steeds verder uitgekleed.
  Dus buitenhuis zullen steeds meer zombies en psychisch gestoorden aanwezig zijn, waarvoor geen opvang meer mogelijk is gezien de forse inkrimping v.d gezondheidszorg.
  En natuurlijk wordt de komende psychische ineenstorting nooit veroorzaakt door de prikken, maar altijd door de de standaard leugen van ” klimaatverandering. “

 10. Lieve mensen,

  Windt uzelf niet zo op over Mr. Potato/Patato.

  Deze analfabeet is uw woede niet waard.

  Zegt al een kwart eeuw lang dat de wereld gisteren zou vergaan. Zijn tweelingbroer John (Lurch) Kerry is net zo een dwaas.

  Ik zou zeggen: Richt u meer op de echt gevaarlijke geesteszieken in het/de WEF/WHO/VN/NAVO/EU en uw eigen regeringen!

  Peace!😎

 11. Iedereen kan altijdmaar wat roepen..
  Maar onze kinderen worden idd al vanaf 2 jaar ” bang” gemaakt voor ” klimaat”. Jeugdjournaal…school…onnozele ouders..
  Raar dat “klimaat” al miljarden jaren bestaat.

 12. Als we gewoon eens stopten met alle fleece kleding en knuffels, én alle plastic…
  Mensen gaan al in een onesie, fleece- pak, naar bed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in