Moloch

De CDC heeft gisteren vaccinatiegegevens (volledige pdf hier) aan de media vrijgegeven die aanzienlijk alarmerende informatie bevatten over negatieve effecten op jonge mensen.

Uit de CDC-gegevens blijkt dat ongeveer 8,8% van de vaccins is toegediend aan mensen tussen de 12 en 24 jaar. Echter, meer dan de helft van de gevallen (52,5%) van hartontsteking zijn afkomstig uit deze zelfde groep.

Bron: CDC pdf pagina 17

REUTERS – “Een hoger dan verwacht aantal jonge mannen heeft een hartontsteking opgelopen na hun tweede dosis van de mRNA COVID-19 inentingen van Pfizer/BioNTech en Moderna, volgens gegevens van twee systemen die de veiligheid van vaccins bewaken, zei de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) op donderdag”.

[…] “We hebben daar duidelijk een onevenwichtigheid”, zei Dr. Tom Shimabukuro, adjunct-directeur van het CDC’s Immunization Safety Office, in een presentatie voor een adviescommissie van de U.S. Food and Drug Administration die donderdag bijeenkwam. De overgrote meerderheid van de gevallen hebben zich voorgedaan binnen een week na vaccinatie, zei Shimabukuro”, (lees meer).

Gegevens van het VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System] laten zien dat er in de periode van 30 dagen na vaccinatie met de tweede dosis COVID-19-mRNA een hoger aantal gevallen van myocarditis / pericarditis werd waargenomen dan verwacht bij 16- 24-jarigen.

De bijgewerkte taal verschilt aanzienlijk van de  CDC-verklaring twee weken eerder , waarin stond dat de myocarditis-percentages niet hoger waren onder gevaccineerde mensen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutatiesVolg Frontnieuws op Telegram

"Gezondheidsnachtmerrie" waarschuwing over Covid-prikken met hartbeschadigend gif

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here