Dutch Ministry of Defence / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

De voorzitter van de militaire commissie van de NAVO heeft de lidstaten opgeroepen om de verdediging van Oekraïne voorrang te geven boven hun eigen verdediging, en verklaarde dat extra Westerse hulp voor Kiev “geen moment te vroeg kan komen.”

Admiraal Rob Bauer zei donderdag tijdens een bijeenkomst van NAVO-verdedigingsleiders in Brussel dat “bondgenoten, als ze voor de keuze staan tussen het halen van de NAVO-vermogensdoelstellingen of het steunen van Oekraïne… Oekraïne moeten steunen,” bericht RT.

“Voorraden kunnen en zullen worden aangevuld,” voegde hij eraan toe. “Verloren levens zijn voor altijd verloren.”

Secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg heeft dezelfde richtlijn al eerder bijna woordelijk uitgevaardigd en vertelde de lidstaten vorige maand dat bij een “keuze tussen het halen van de NAVO capaciteitsdoelen en het geven van meer hulp aan Oekraïne, mijn boodschap duidelijk is: stuur meer naar Oekraïne.”

Bauers pleidooi komt echter op een kritiek moment voor het belegerde leger van Kiev. Russische troepen lanceerden afgelopen vrijdag een grensoverschrijdend offensief in de Oekraïense regio Charkov, waarbij ze tientallen steden en dorpen veroverden en Oekraïense bevelhebbers dwongen om troepen die de frontlinie in Donbass hadden bemand, opnieuw te hergroeperen.

Volgens het ministerie van Defensie in Moskou hebben Russische troepen donderdagochtend de hoofdroute tussen Charkov en Liptsy – een stad op slechts 20 km van de stad – onder vuur genomen. Een dag eerder namen Russische troepen het dorp Rabotino in de regio Zaporozhye in, waarmee ze de enige territoriale winst van Oekraïnes mislukte tegenoffensief van 2023 ongedaan maakten.

“De situatie is op het randje”, vertelde de Oekraïense chef van de militaire inlichtingendienst Kirill Budanov vorige week aan de New York Times. “Elk uur gaat deze situatie richting kritiek.”

  EU economieën zijn op hun knieën

Ondanks berichten dat Oekraïense functionarissen de opmars van Rusland hebben geholpen door geld te verduisteren dat was gereserveerd voor de bouw van verdedigingswerken, heeft Kiev bij het Westen gepleit voor meer hulp om het Russische offensief tegen te houden. Tijdens een ontmoeting met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken in Kiev deze week, beweerde de Oekraïense president Vladimir Zelensky dat zijn strijdkrachten twee Patriot-raketsystemen van een miljard dollar nodig hebben om alleen al Charkov te verdedigen, en wel zeven om andere sectoren van de frontlinie te bestrijken.

De VS is bereid om één Patriot raketbatterij aan Oekraïne te doneren, meldde Bloomberg woensdag. Blinken vertelde verslaggevers dat Washington “actief en dringend” probeert om meer Patriots van zijn bondgenoten te krijgen, samen met andere luchtverdedigingssystemen.

“ Dit kan geen moment te vroeg komen,” zei Bauer op donderdag. “Oekraïne heeft de wereld laten zien dat het in staat is om ongekende successen te boeken op het slagveld. Er is niets dat ze niet kunnen. Het enige wat ze nodig hebben… is onze hulp.”

Ondanks Bauers beweringen over “ongekend succes”, heeft het conflict ertoe geleid dat Oekraïne vier van zijn regio’s – Donetsk, Lugansk, Kherson en Zaporozhye – en bijna een half miljoen mannen heeft verloren, volgens cijfers van het Russische ministerie van Defensie. Moskou heeft herhaaldelijk benadrukt dat geen enkele hoeveelheid westerse wapens de uitkomst van het conflict zal veranderen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nederlandse Admiraal Rob Bauer vertelt Oekraïne nieuwe troepen te blijven opstellenVolg Frontnieuws op Telegram

  Verandering in Oekraïense vredesvoorwaarden toont aan dat neonazi-regime wanhopig is

Lees meer over:

Vorig artikelDEATHVAX™ BLOWBACK: Predikanten, verpleegkundigen & andere “vaccin”-pushers ontvangen DOODSBEDREIGINGEN
Volgend artikelHoe je de Derde Wereldoorlog aan normies uitlegt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Wat Napolen en Hitler niet gelukt is, gaat de usa / terreurorganisatie nato / EU zooi gelukkig ook niet lukken. Moeten er nog meer slachtoffers vallen in deze krankzinnige oorlog?
  Zijn de honderduizenden die nu al gesneuveld zijn niet genoeg? Moeten er nog meer gebouwen plat gegooid worden? Moeten er nog meer dollars en pleuro,s in het in en in corrupte riool gedonderd worden, dat Oekriland heet. De waanzin ten top.
  Voor de westerse oorlogophitsers : ga zelf naar het front om de kogels om je oren te horen fluiten. En hopelijk zijn er ook een paar raak. Deze waanzin MOET STOPPEN!
  En dat allemaal om een stel machtgeile psychopaten aan nog meer dollars en macht te helpen. Streef verdomme naar vrede, zoek een oplossing voor dit waanzinnige machtsspel, waar alle partijen mee akkoord kunnen gaan.

 2. Die nepadmiraal en oorlogsmisdadiger hoort maar op een plek thuis dat is Gitmo waarna het vonnis zsm voltrokken mag worden.

 3. Citaat :
  “ Dit kan geen moment te vroeg komen,” zei Bauer op donderdag. “Oekraïne heeft de wereld laten zien dat het in staat is om ongekende successen te boeken op het slagveld. Er is niets dat ze niet kunnen. Het enige wat ze nodig hebben… is onze hulp.”
  ….
  Tsjongejonge, ongekende successen op het slagveld.
  Dat zegt hij echt ?
  En nu hebben ze onze hulp op het slagveld nodig ?

  Gewoon onderhandelen en je trots afslikken.
  Rutte heeft maar gedeeltelijk gelijk : het is ookonze (uitgelokt door westerse grootkapitalisten) oorlog
  Maar voor de rest helemaal ongelijk : het is niet onze (westerse burgers) oorlog

  Met jullie “onze hulp op slagveld”
  Sjongejonge, opzouten man.

 4. De westerse regeringen/bankenmaffia hebben oorlog nodig wanneer de banken klappen.
  En een noodtoestand of lock down.
  De VN troepen die dit moeten afdwingen zijn al binnen.

  • idd, scary times, je kan bijna niemand meer vertrouwen en ‘ons’ bestuur al helemaal niet.

   verdedig jezelf tegen dit onrecht.

 5. Oorlogshitser & handlanger van het militair-industrieel complex Rob Bauer (1962) is luitenant-generaal, in de periode 2017 – 2021 was hij commandant der strijdmacht van de Nederlandse krijgsmacht & hij is de 33(!)ste voorzitter van het militaire comité van de navo, de Deep State-organisatie met slechts een doelstelling: de verdediging van het grootkapitaal.

 6. Zie held op sokken Napoleon Bauer (uiteraard op veilige afstand van het front) nu toch weer eens staan in zijn apenpakje.
  Gaat ook de geschiedenisboekjes in als: LANDVERRADER 1E KLASSE.
  Waar ons Madurodam goed in is: GROOTHEIDSWAANZIN…..voorbeelden te over inmiddels.
  Het overgrote gedeelte van de 1e en 2de (slaap) kamers lopen er ook van over.
  Snel naar het Oekraiense front met dit soort van grootbekkikkers…

 7. Het nieuwe kabinet heeft zo ie zo geen zin, wat ze terugdraaien is de salderingsregeling zonnepanelen voor Jan met de pet, welke net verlengt is. De totaal buitensporige pensioenroof mag dan weer wel doorgaan. Ook komt er geen belasting verlaging door de BTW te verlagen op vers eten en drinken, geen verlaging BTW over een accijns (belasting over een belasting????) zoals bij energie en brandstof, en geen verlaging van de stomme en oneerlijke erf belasting voor bloedbanden…Belasting betalen over het spaargeld wat al 100% eerder belast is, van je ouders.. BIZAR!!! Veel Europese landen met de euro kennen deze belasting niet eens!!! En wie gaar dan de nieuwe premier worden? Alleen bij Mona keizer heeft het enige kans!

 8. Deze debiel handelt uit eigen belang,,,,, zoals alle EU/WEF leden doen in Brussel Hij is al Navo baas op papier en neemt buitengewone beslissingen die nog niet eens vorrgelegd worden in de bende van cartoeche die alle sinds 2002 haar zetel heeft gevonden in een gigantisch komplex/burcht dat Europa moet besturen Dat doen ze vaak met dwangmiddelen die door nog grotere deibielen in de aangsloten EU/WEF landen zich opleggen Als de verkiezingen weer aan komen dat wil iedere waardeloze zittende afgevaardigde zijn positie waarmaken zoals deze admiraal die zijn bek niet vol krijgt met zijn gigantisch salaris die heeft steelt uit de pensioenpotten van vooral Nederland Het nieuwe/oude kabinet in nederland is nu al oud en gaat op dezelfde voet verder onder het mom van Rutte 4 en zal gedoemd zijn om snel weer uit elkaar te vallen………..

 9. Weer zo’n sukkel die alleen oorlogje speelt op de pc en stiekem porno kijkt op d bedrijfs computer want thuis krijgt hij geheid bonje met zijn vrouw🖕😜

 10. Verbaas mij steeds keer op keer van de kortzichtigheid van de mensen die hoog in de apenboom zitten en ook de psyche die hen tot zulke uitspraken drijven, weet wel wanneer je aan de poen van Belgen en Nederlanders komt dan wordt het een spannende zaak, het is niet goed voor mij Karma wat ik Bob toewens.

 11. Lijkt mij deel uit te maken van een script.
  Het functionerend ‘ verstand’ is aan de kant gezet om ‘de doelen’ te bereiken.
  Het op maken van ‘eigen’ reserves hoort hier ook bij. – mogelijk ook een geplande uitvoering van het script.
  Door wie gaan wij ‘ overgenomen’ worden ?

 12. niet de wapens weg geven we hebben het nodig TEGEN DE AMERIKANEN DE ECHTE VIJAND wand ook de EU word steeds zwakker niet door de russen maar door de AMERIKANEN (LEES DE REGERING)

 13. Op een eerste minister van een land dat tegen die oorlogzucht is wordt een aanslag gepleegd.
  Het valt op dat er nog nooit een aanslag gepleegd is op die figuren die zowat de hele mensheid naar de verdommenis helpen.

 14. Of, Anders gezegd ;
  Het ‘ weggeven’ van wapens op PAPIER
  Is een geweldig excuus om de geschiedenis boeken te voorzien.
  ‘De slachtoffer rol ‘ – ‘de dader rol’
  Wij moesten de Oekraïners helpen tegen de gemene Russen.
  Een overruling , wapens blijven in het land voor de aankomende overheerser.

  • Doet mij enigszins denken aan verhaal uit start periode 2e ww.
   Dat men/ Jan soldaat op de fiets met een lantaarntje, Duitse tanks moest tegenhouden die de grens passeerden.
   De bevolking ‘ script mi) werd geen wapens gegeven : de boeren een kanon geven zat er niet bij. Opbouw naar de oorlog in DL was er sinds jaren ‘30 . Zelfde wijze als nu
   Brainwash bevolking: radio stations allemaal in handen overheid, gehandicapten wijd ik niet over uit, één mindset bevolking.

   • Beste No name,
    Aanvulling:
    De soldaten die de grens moesten verdedigen tegen de Duitse inval kregen munitiekisten voor hun wapens.
    Ze waren echter gevuld met zand………

    In de tussentijd zat de koninklijke familie en de regering veilig in het buitenland.

    • Twee dagen voor de Duitse invasie in ons land op 10.05.1040 verklaarde kroonprinses Juliana van der Grift (1909 – 2004) in een interview met de Telegraaf dat de (nep)oranjes altijd op hun post zouden blijven en nooit zouden vluchten.
     Op 12.05 nam deze geadopteerde dame met haar gezin de kuierlatten richting het VK en haar moeder volgde een dag later.
     Ze vergat gemakshalve de vlucht van ‘sukkel’ stadhouder Willem V (1748 – 1806) naar Groot-Brittannië voor het Franse expeditieleger in januari 1795. Willem van Oranje vluchtte in 1567 naar ‘Duitsland’ vanwege de komst van de Spaanse hertog van Alva naar de Nederlanden.

 15. Militairen mogen zich NOOIT met beleid bemoeien.
  Ontslag.

  Deze US proxy war miet zo spoedig mogelijk stoppen.
  Vredes-onderhandelingen.

 16. Hoe krijgen ze zulke idioten op zulke posten, die man behoort in een inrichting, alhoewel, volgens mij is de EU dat al, met psychopaten zonder realiteitszin aan de top.

 17. Ging er altijd vanuit dat bij indiensttreding bij de KMA een intelligentie test deel uit maakte van de selectie procedure. Deze verschrikkelijke dombo is er dan doorheen gekomen wat voor mij betekent dat de test is aangepast om kneedbare suffers te selecteren. Ongelooflijk wat een verschrikkelijke vent.

  • Rob is supertrots op zijn 16 onderscheidingen en hij heeft het KIM (1829) gevolgd (Koninklijk Instituut voor de Marine) in Den Helder.

 18. rob bauer een krankzinnige.
  maar ik heb een pakkie aan en zit in het leger dus dan moet er ook gevochten worden natuurlijk.
  wanneer ga je naar het front om een voorbeeld te zijn.

  • Rob Bauer, hey waren die Rothschild’s ook niet eerst Bauer qua naam… dacht van wel, wellicht familie van de Evil (cult) familie?

   • ah, ja dus…

    >Mayer Amschel Rothschild, oorspronkelijk Mayer Amschel Bauer (Frankfurt am Main, 23 februari 1744 — aldaar, 19 september 1812) was een Joods-Duitse bankier en stamvader van het huis Rothschild. Rothschild, een AsjkeNazische Jood, werd geboren als zoon van Moses Amschel Rothschild.<

    en let op AshkeNazi jood met de nadruk op Nazi, ik denk dat het woord Nazi ook van hun afkomt, immers meestal is wat dat soort zegt het omgekeerde en zijn/doen ze zelf!

 19. Sja de Russen schijt al in hun broek als ze de naam STRONDVLIEG Bauer al horen een verdwaalde Postbode die zijn dood tegemoet fietst De snippers wachten met geduld op de helden van strondvlieg Bauer Tis Niks en was niks en zal nooit wat worden Dus zet de kisten alvast maar klaar die corrupte Oorlogshitsers en die corrupte Nazi,s Families Rothschild zwendel !!!!!!

 20. Sja de Russen schijt al in hun broek als ze de naam STRONDVLIEG Bauer al horen een verdwaalde Postbode die zijn dood tegemoet fietst De snippers wachten met geduld op de helden van strondvlieg Bauer Tis Niks en was niks en zal nooit wat worden Dus zet de kisten alvast maar klaar die corrupte Oorlogshitsers en die corrupte Nazi,s Families Rothschild zwendel en de Geldrovers en hun illegale geldstromen binnen te harken De dood is dichterbij dan zij zelf door hebben deze NEO Nazi,s WEF Rioolratten zij die de mensheid bedreigen

 21. Bob de bouwer 😅, waar was tie toe wij de echte vijand recht in het gezicht keken ? Met die cojona zottigheid? Toen duizenden mensen stierven , oplopend ? Wereldwijd 17 miljoen (! ) oplopend ? Waarom toen niet zulke ferme taal ? Poetin is niet de vijand hoor . De vijand is hier . Zit in de regering , op hoge posities ! Maar toen was hij druk denk ik . Met mondkappies . 😂

 22. Weer zo een idioot die na het lurken aan de crackpijp denkt dat zij de oorlog in Oekraïne kunnen winnen. Mijn advies blijf maar lekker aan je pijp lurken.

 23. Wha ha ha,

  25% van het land ingenomen. Een megasucces, anders was het wel 50% geweest. Wat is de mensheid toch ontzettend dom geworden in 80 jaar. Ongelooflijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in