Screenshot YouTube

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over de verborgen grafeenoxide-component van de COVID-19 “vaccins” en hoe deze reageert met, en zelfs geactiveerd wordt door, elektromagnetische frequenties (EMV) zoals 5G – maar geen paniek: er zijn manieren om uw lichaam op natuurlijke wijze van dit spul te ontdoen, schrijft Ethan Huff.

Zelfs als u nooit ook maar één Fauci griepprik heeft genomen, blijft het een feit dat grafeenoxide en zijn derivaten de watervoorraad, de lucht die we inademen door geoengineering en “chemtrails”, en de voedselvoorraad besmetten. Er is ook het gespeculeerde risico van “shedding” door vaccins, waarbij een ongevaccineerd persoon “besmet” kan raken met het gif door simpelweg in de buurt te zijn van iemand die onlangs een prik heeft gekregen.

Het is interessant dat de symptomen die geassocieerd worden met grafeenoxidevergiftiging en blootstelling aan EMV-straling vrijwel hetzelfde zijn als de symptomen die beschreven worden als “COVID”. Daarom hebben velen zich vanaf het begin van de “pandemie” afgevraagd of er eigenlijk wel echt een circulerend “virus” is, omdat het zou kunnen dat “COVID” gewoon grafeenoxidevergiftiging en EMV-vervuiling is – “COVID” zou zelfs gewoon extreme 5G-blootstelling onder een andere naam kunnen zijn.

We weten wel dat de COVID-injecties vol zitten met grafeenoxide, wat zou verklaren waarom het merendeel van de ernstige ziekten en sterfgevallen die aan “COVID” worden toegeschreven zich bijna volledig voordeden bij de volledig gevaccineerden. En nu shedden de volledig gevaccineerden de inhoud van de injecties af aan de ongevaccineerde bevolking.

Dit is allemaal beangstigend, maar er zijn manieren waarop u uw lichaam kunt ontdoen van mogelijke vergiftiging door grafeenoxide, waaronder glutathion, ook wel bekend als de “meester”-antioxidant. Glutathion, dat bestaat uit de aminozuren glycine, cysteïne en glutaminezuur, wordt van nature geproduceerd door de lever en wordt door het lichaam gebruikt om weefsel opnieuw op te bouwen terwijl het immuunsysteem versterkt wordt.

  Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke Zombiepandemie

Als het lichaam overbelast raakt met grafeenoxide, kunnen de glutathionspiegels dalen – en vooral als u ouder dan 65 bent. Mensen met reeds bestaande gezondheidsproblemen hebben ook de neiging om een laag glutathiongehalte te hebben, en daarom is het belangrijk om dit aan te vullen, evenals n-acetylcysteïne, of NAC.

Klinische onderzoeken met honderden IC-patiënten die beademd werden en bijna doodgingen, hebben aangetoond dat de verspreiding van grafeenoxide in combinatie met blootstelling aan 5G de longplaques creëert die vaak geassocieerd worden met COVID. Door ze te behandelen met glutathion via directe intraveneuze injecties of oraal, en met 600 milligram NAC of meer, kunnen dit soort patiënten al binnen een paar uur herstellen, volgens Ricardo Delgado van La Quinta Columna.

“Grafeenoxide overschrijdt, wanneer het geoxideerd of geactiveerd wordt door specifieke EMV-frequenties, het vermogen van het lichaam om voldoende glutathion aan te maken, wat het immuunsysteem vernietigt en de ziekte veroorzaakt,” legt The Exposé uit. “Bij ziekteverschijnselen (zoals Covid-symptomen en alle ‘varianten’) is het nodig om de glutathionspiegel in het lichaam te verhogen om het gif (grafeenoxide) dat is ingebracht of elektrisch geactiveerd, aan te kunnen.”

Omdat NAC een voorloper van glutathion is, is het een betere manier om uw glutathionvoorraden weer op te bouwen dan glutathion direct in te nemen. En NAC is vooral gunstig als het samen met zink wordt ingenomen, waarvan wordt aangenomen dat het grafeenoxide afbreekt. Andere nuttige supplementen die kunnen helpen het lichaam van grafeenoxide te ontdoen (en verdere studie garanderen) zijn onder andere:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgiftingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl bijna niemand keek, sloten leiders op de VN een 7-jarige overeenkomst om één enkele globale agenda uit te voeren
Volgend artikelHoe zal de regering Biden omgaan met haar verlies in Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Zitten ze al die mensen niet blij te maken met het idee dat ze ooit weer gezond door het leven kunnen.
  Nadat ze een flinke dosis gif hebben opgehaald.

 2. Als je griep hebt is goede kwaliteit nac een goed hulpmiddel. Om te reinigen hetzelfde. Geen chinese troep kopen.resveratrol is de beste griep oplosser die instant werkt. Maar geen chinese troep de echte druivenpit extraxt. Vergis je niet oude afval cellen moeten opgeruimd worden en dat doet nac . Resveratrol dood de beesjes maar ruimt ze niet op,waardoor je ziek blijft van de afval in je lijf. Altijd een cleanser nemen.

  • Het was bewezen dt 20 mg reveratrol smorgen en savond al genoeg is om covid en sars uit te roeien in je lijf in 1 dag. Nattokinase ruimt het ook op. Ik gebruik alle drie de producten bij ziekte .en twee keer per jaar twee weken kuur.

 3. Het grote gevaar van grafeenoxide is dat het de door de bloed-hersenbarrière in je hersenen komt. Heel weinig stoffen kunnen dat, dus alle preparaten kunnen misschien wel helpen om je lichaam te reinigen maar je krijgt het nooit meer uit je hersenen. En dat is nu precies het plekje waar ze het graag willen hebben om samen met 5G jou tot hackeble animals te maken.

 4. hm, • Melatonine zit bv ook inslaap comfort en andere hulp slaap middelen, of melatonine puur ook voor beter in slaap komen en meer.

  te vinden bv bij Vitalize.nl

 5. Al opgevallen dat al t schoeisel kunststof zolen heeft? Pak een simpele voltmeter plug in aarde en plug in hand, met schoeisel aan, daarna zonder schoeisel.
  We zijn afgesloten van de aardse spanning.. oefeningen om te aarden, zoals blote voeten dauwtrappen of qi gong oefeningen voor aarding,
  Hebben aangetoond dat bloedklonters tijdelijk weer uit elkaar vallen en de bloedstroom ingaan.

  • Beste Mensen

   Heele Goeie
   Deze heeft dokter Shri Biswaroop Roy vanaf het begin van de Corona al verkondigd
   Einde 2019
   Door via Aarde Draad electric circuit in eigen huis te creeren
   Pas op geen verkeerde draden gebruiken zoals de Plus en de Min draad
   Welken in de meeste gevallen Blauw en Bruin zijn
   Maar die welk Geel/Groen is
   Dan nog even uit testen of er geen stroom op zit
   Want sommige klungels maken wel eens zo een fout
   Die sluiten het verkeerd aan
   Maak bijvoorbeeld een kabel matras en kussen
   Sluit die aan en klaar is men
   Men hoeft dan niet eens buitens huis te gaan
   Dan Alsnog geaard

   Dank U

   • Jij begrijpt er werkelijk geen hol van als ik het zo lees.
    Ik ben elektricien.
    Blauw is de min draad, bruin is de face draad en staat altijd 220 volt op.
    Geel/Groen is de aarde draad.
    Een blauwe of een groen/gele zou je dus altijd kunnen aan raken.
    Maar alles even checken is beter.

     • Beste mensen

      De Aarde draad heeft functie bliksem afleiden
      Bliksem afleiden gebeurt via Aarde lek draad
      Als men het lichaam zelf wil ontladen van stroom dan kan men dat ook gebruiken
      Dat helpt echt
      Want die draad is geaard
      Zo hoeft men niet perce direct naar buiten
      Alhoewel rechtstreeks ontladen met de blote voeten op Mama Aarde een stuk beter en sneller gaat
      Maar via Aarde draad kan ook
      Duurt iets langer niet veel
      Voor de mensen die continu achter de scherm zitten is het een optie

      Dank U

       • Beste Mensen

        Dit is gedeeltelijk
        Ter voorkoming van ongelukken als stroom stoten

        Maar het lichaam aarden de negatieve ladingen gaan hoofdzakelijk via de voetzolen naar Mama Aarde zo het Brein stimulerende Liefde te wekken
        Tot alle levende alsook het dode Natuur
        Dat is andere koek
        Anders blijft men hangen op een kwart van de Bijbel ookal leest men de letteren zo vaak door bij Oog om oog Tand om tand
        Eene zijn-haar dood is Ander zijn-haar brood
        ikke ikke ikke en de rest mag stikke
        Men hoort de Bijbel van begin tot einde uit te lezen
        Men komt de wonderschone schoonheden dingen tegen
        Die staan verscholen tussen die letteren in geschreven van die Bijbel
        Die letteren op zichzelf zeggen nog niks
        Zoekt en Gij zult vinden
        Trouwens heeft U misschien Broers die Fred & Jan heten ?
        Komt het woord of naam Helpman U misschien bekend voor ?
        De Zundapp van Bert was nieuwer altijd mooi schoon opgepoetst
        Crossen over de Weilanden
        Die Bert had ook vier namen
        Hij schoof het niet onder stoelen of banken tegenover Schrijver dezes
        Zou hem best willen ontmoeten

        Dank U

       • Reactie op september 23, 2023 at 13:03
        Jammer want zo zag die Zundapp van schrijver dezes eruit
        Die van die Bert was een iets nieuwere KS 50
        Helaas
        Die Berts Vader had wel een oudere en een Scooter achtige uit de nog oudere tijden ook een heel mooi ding
        In extra gebouwde schuur in de achtertuin

        Dank U

        • ik heb geen idee over welke familie jij het hebt.
         Ik ken ze niet.

         Op die oude zundapp kon je elk onderdeel of verfraaiing van een KS50 zetten.
         Alle onderdelen waren uitwisselbaar, ongeacht het jaartal.

       • Reactie op september 23, 2023 at 13:29
        Jammer dan bent U helaas niet die Bert
        Woonachtig toen der tijds in het hoge Noorden
        Geeft niks
        Wel heel toevallig
        Die Bert had ook 4 Namen

        De Groeten voor Nu
        Misschien tot schrijven’s op andere berichten dan Bertus Bertinus Bert Egbert

        Dank U

 6. Beste Mensen

  Hoo Stop ermee
  Haastig spoed is Nooit Goed
  Denk heel goed na
  Wat gebeurt er ?
  Wie hebben er baat bij ?

  Om de eene gedwongen ingespoten vergift Uit het lichaam te verwijderen
  Nu zogenaamd vrijwillig een rambo jambo allerlei soorten aan vergiften innemen ?!

  Welke gestoorde doet zo een bewering ?
  Ga dat diep in Uzelf afvragen
  Alvorens overhaastte stomme handelingen te verrichten
  Zonder na te denken

  Bezint eer ge begint

  Farmacie Doktorie Fauci Bill & Co en Kornuiten
  Winst op Winst
  Kassa !!!!!
  Wie heeft dat zo snel uitgetest ?
  Evenals die zogenaamd uitgetesten waarmee de Schapen zijn mank gespoten waarbij er velen zijn gestorven ?

  Denk Mensen Denk

  Dank U

 7. Ja, leuk…en als je een normaal glutanon level hebt en je gaat uit paniek na het lezen van dit artikel flink nac slikken krijg je nierproblemen.

  Maar dat zegt niemand erbij.

 8. Ik destilleer mijn water sinds een week of 3, goed eten en tijdens de winter misschien wat extra mineralen via supplementen bijnemen.
  Enkel zeezout en himalaya zout, geen tafelzout.
  Elk seizoen breidt ik mijn moestuin verder uit en volgend jaar ook terug eigen kippen.
  Eet minder brood van de winkel en ga me verdiepen ik eigen gist maken, de gist in het industrieel brood bevat namelijk een leger aan bacteriën die onze darmen niet te goed doen.
  Zeoliet in zandvorm (dus niet de vloeibare) neem ik ook graag, al 2 jaar nu.
  Af en toe tarwegras door de pers jagen, ook leuk.
  Lekker veel vlees eten maar hopelijk vanaf volgend jaar eigen kippen slachten, klein wild uit de jacht en eventueel eens fatsoenlijk leren vissen.
  Met het water te destilleren merkte ik op dat binnen de week mijn gewrichten opvallend soepeler werden, nu ben ik nog vrij jong(30) maar schijnt dat dit komt omdat het kraantjes water dat ik heel mijn leven al drink propvol met chemische nest zit waardoor het lichaam niet effectief kan zuiveren met dat water.
  Met gedestilleerd water wel, dus de eerste week stond de brandweer slang bijna volcontinue open :p
  Voor de rest is het ook leuk om te beseffen dat we stervelingen zijn en hoewel ik nooit zal buigen voor de tirannen zal ik ook niet in angst leven.
  Ik sterf liever in verzet, al 2 jobs verloren omdat ik tests en spuitjes weigerde en ze kunnen me allemaal de moord stikken.
  Al moet ik kapot vriezen in de bos, ik sterf dan ten minste met een ruggengraat 🤣
  Geen angst voor de dood maar ik hou van het leven.
  Helloween – i want out
  Voor de mensen die het leuke muziek vinden.

 9. Pas op met Melatonine slikken.
  Bij verkeerd gebruik kan dit je slaapritme ernstig verstoren ipv bevorderen.

  Zorg gewoon dat je lichaam zelf op het juiste moment melatonine aan maakt. Door bijvoorbeeld een constant dag en nacht ritme te hebben en voldoende daglicht te krijgen.
  Maar pas op met het bij nemen van melatonine. Het doet meer kwaad dan goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in