Vergeet niet: Israël was het eerste land dat massaal vaccineerde met het mRNA-vaccin van Pfizer. Het was het eerste land dat boosters gebruikte. Ongeveer 95 procent van de volwassenen boven de 50 is gevaccineerd. Ongeveer 85 procent heeft een booster gekregen, bericht Alex Berenson.

Dit is het resultaat.

Hoe kan iemand deze grafiek zien als bewijs van iets anders dan – in het beste geval – een compleet falen van het vaccin? En in het ergste geval bewijs dat de mRNA vaccins samenwerken met Omicron op een manier die de resultaten verslechtert. Bespaar me het gepraat over relatieve risico verhoudingen. BESPAAR ME. De overgrote meerderheid van de mensen die sterven in Israël zijn gevaccineerd.

Er is iets heel erg mis en de enige rationele oplossing op dit moment is om de vaccins te stoppen en uit te zoeken wat.

We hebben het grote geluk dat Omicron over het algemeen minder gevaarlijk is. De volgende variant is dat misschien niet.

Het vaccin houdt COVID niet tegen, en ondanks wat er beweerd werd, was het daar ook nooit voor bedoeld. Waar het wel voor bedoeld was, is het heel goed in.

Elke overweging die gemaakt wordt over het verplichten van gedwongen medische handelingen is geen discussie.

Het is een dreigement.

Het zal als zodanig worden behandeld. Er zijn lotsbestemmingen die erger zijn dan de dood en de wereld die zij willen creëren – een wereld waar de regering en hun farmaceutische vriendjes ons kunnen inspuiten met wat ze maar willen wanneer ze maar willen – is er één van.

Aan jullie die van deur tot deur gaan met jullie gifnaalden: is dit de heuvel waarop jullie bereid zijn te sterven?, schrijft reaguurder tritorch.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Derek Knauss: “COVID is nep; de zieken hebben in werkelijkheid influenza A of B”Volg Frontnieuws op Telegram

  Wat hebben we geleerd?
Vorig artikelVoormalig Pfizer vicepresident Dr. Michael Yeadon eist excuses van media voor het verspreiden van “leugens over veiligheid van vaccins”
Volgend artikelAanval van de transfobische Poetin-Nazi truckers!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. ‘We hebben het grote geluk dat Omicron over het algemeen minder gevaarlijk is. De volgende variant is dat misschien niet.’ Ik begreep dat elke opeenvolgende mutatie van het pathogeen weer zwakker is.

    • Dat hoeft niet het geval te zijn. Ook virussen muteren op basis van toevalstreffers, waarvan de mutaties die het beste aan onze immuunsysteem ontsnappen dominant worden. Dat kan zowel een zwakkere als een sterkere variant zijn. Meestal een zwakkere omdat ons immuunsysteem er al enigzins gewend aan is geraakt en ieders natuurlijk immuunsysteem net iets anders is.

      Het wordt wat anders als je de hele bevolking massaal gaat vaccineren met exact dezelfde genetische code. Dan heeft iedereen exact dezelfde immuunsysteem. Het moge duidelijk zijn dat de meest succesvolle mutatie die zal zijn die de door de vaccin aangebrachte antilichamen omzeilt, en ze het liefst nog gebruikt in zijn eigen voordeel. En dan heb je idd te maken met een spiraal van steeds sterkere varrianten.

  2. Houd op over vaccins te praten. Dit spul is een gen-therapie die bij alle voorgaande dierproeven bewezen heeft dodelijk te zijn. Bovendien is door de leverancier niet gegarandeerd, en door de afnemers niet is gecontroleerd, dat de uitgeleverde producten overeenkomen met het in de VOORLOPIGE goedgekeurde bedoelde product.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in