In Würzburg, Beieren, is donderdagavond een 82-jarige man overleden toen hij op weg was van het vaccinatiecentrum naar zijn auto. Hij had eerder de Corona-vaccinatie gekregen met het vaccin van BioNTech.

Donderdagavond (11 maart) is een 82-jarige man overleden toen hij van een vaccinatiecentrum in Würzburg op weg was terug naar zijn auto. Hij had direct daarvoor de eerste injectie voor de tweedelige Corona-vaccinatie met het preparaat van BioNTech/Pfizer gekregen. Volgens de informatie van het districtsbestuur leed de 82-jarige aan “ernstige, levensbedreigende onderliggende ziekten”, bericht Epoch Times.

Geen reanimatie door levenstestament

De overledene was samen met familieleden naar de inentingsafspraak gekomen. De vaccinatie zelf en de routinecontrole verliepen zonder problemen, meldt de “Münchner Merkur” onder verwijzing naar de medisch directeur van het vaccinatiecentrum in Würzburg, Dr. Christoph Zander.

Op weg naar de auto, waarheen de 82-jarige zelfstandig terugliep, klaagde hij echter dat hij zich nu slechter voelde. Een noodarts van het vaccinatiecentrum werd opgeroepen.

Toen ze aankwam, was de gepensioneerde niet meer bij bewustzijn. Op de spoedeisende hulp vonden geen reanimatiemaatregelen plaats omdat de 82-jarige die had uitgesloten met een levenstestament. De familieleden wilden zich aan dit besluit houden en maakten bezwaar tegen reanimatie.

Het openbaar ministerie heeft het onderzoek naar de doodsoorzaak overgenomen.

Patiënt drong aan op vaccinatie om kleinzoon weer te zien

Voordat de man, die lichamelijk verzwakt was door levensbedreigende pre-ziekten, een afspraak voor vaccinatie kreeg, had een consultatie plaatsgevonden. Ondanks het risico van mogelijke bijwerkingen van vaccinatie in zijn gestel, drong de 82-jarige erop aan zich te laten vaccineren.

  "Politieagenten voor Opheldering": Coronacritici bij de Duitse politie organiseren zich

Hij rechtvaardigde het besluit met de wens om meer normaliteit terug te krijgen in zijn leven. Bovenal wilde hij zijn kleinkinderen weer kunnen zien, die hij door de Corona-maatregelen niet mocht bezoeken.

Noorwegen verplicht anamnesegesprek voor ernstig zieke patiënten

In januari werd Noorwegen, onder invloed van 33 sterfgevallen onder mensen die een eerste dosis van het Corona-vaccin van Pfizer/BioNTech hadden gekregen, het eerste land dat een verplichte medische anamnese verplicht stelde bij zeer oude of ernstig zieke mensen voordat zij worden gevaccineerd.

In geen van de gevallen kon een oorzakelijk verband tussen de vaccinatie en het overlijden van de betrokken personen worden aangetoond. Volgens deskundigen van het ministerie van Volksgezondheid moet echter aandacht worden besteed aan het risico van mogelijke bijwerkingen die in de voorlopige studies zijn gedocumenteerd.

De medisch directeur van de Noorse Medische Vereniging, Steinar Madsen, benadrukte echter ook dat “het duidelijk blijft dat COVID-19 voor de meeste patiënten aanzienlijk gevaarlijker is dan vaccinatie”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Poolse arts bespot critici van Covid-19 vaccin terwijl hij de injectie neemt – overlijdt enkele dagen later

Vorig artikel30-jarige Belgische verpleegster wordt blind kort na Covid-vaccinatie
Volgend artikelDe grootste Covid-19 Vaccin sceptici? Beroepsbeoefenaren in de eerstelijnsgezondheidszorg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Als je door een kogel word gedood, is het niet de kogel die je dood, maar het feit dat je lichaam te zwak is om een kogel te weerstaan, aldus dus de roverheid en zijn trawanten !!!
    Dus eigen schuld, dikke pech !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in