Amerikaanse Ministerie van Defensie, Pentagon © Wiyre Media / Flickr (CC BY 2.0)

Aan de vooravond van de NAVO-vergadering in Madrid, waarop Rusland naar verwachting tot de gevaarlijkste bedreiging ter wereld zal worden uitgeroepen, heeft het Russisch Ruimte Agentschap een interessant bericht op hun website gezet: De GPS-coördinaten van bepaalde “beslissingscentra” in de wereld, schrijft Hal Turner.

Terwijl op de komende top van het bondgenootschap de vertegenwoordigers van 30 deelnemende landen en hun sympathisanten Rusland tot het kwaad nummer één zullen verklaren, publiceerde Roskosmos vermakelijke satellietbeelden – met diezelfde “beslissingscentra” – of beter gezegd, hun coördinaten – voor het geval dat…

De coördinaten zijn voor:

 • Het Witte Huis in Washington, DC
 • Het Pentagon
 • #10 Downing Street in Londen, Engeland
 • Le Palais d’ Le Elysee in Parijs, Frankrijk
 • De Duitse Kanselarij (Bundeskanzleramt) in Berlijn, Duitsland
 • Het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel, België

Welnu, de meeste redelijke mensen zouden dit zien als een korte herinnering aan het feit dat Rusland iedereen kan raken die het maar wil; vooral mensen die zich opzettelijk “onvriendelijk” of zelfs vijandig opstellen.

Natuurlijk zullen de politieke zwakkelingen van het Westen waarschijnlijk beginnen te zeuren dat dit een soort bedreiging is, terwijl het in feite slechts een constatering van de werkelijkheid is.

Voordat het Westen Rusland gaat uitroepen tot de kwaadaardigste, moeten zij misschien eens in de spiegel kijken naar hun eigen daden: het financieren, aanzetten en aanwakkeren van de omverwerping van de Oekraïense regering in 2014. Het installeren van een marionettenregime in Oekraïne. Bewegen om Oekraïne bij de NAVO te brengen met het doel om Amerikaanse raketten (gericht op Rusland) op Oekraïense bodem te plaatsen met een vliegtijd van slechts ongeveer 5 minuten naar Moskou. Oekraïne vertellen dat het het ultimatum van Rusland voor een speciale militaire operatie moet “negeren”, en nu dodelijke wapens aan Oekraïne leveren, die gebruikt zullen worden om Russen te doden.

  Duitsers worden gewaarschuwd voor "moeilijke herfst" en "zeer zware winter"

Het is het Westen dat al deze dingen gedaan heeft. Het is het Westen dat de agressor is.

Rusland herinnert het Westen eraan dat Rusland niet een of ander achterlijk derdewereldland is, zoals Irak, waarmee ze een spelletje aan het spelen zijn. Rusland speelt niet.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het westen is in Oekraïne in zijn eigen val gelopenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel700 Miljoen mensen wereldwijd zullen tegen 2028 sterven aan COVID-19 vaccinatie – Dr. David Martin
Volgend artikelHet schip is nu aan het zinken: Deskundigen waarschuwen voor voedseltekorten en er is geen einde in zicht 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Op de foto is het Pentagon zichtbaar, het Amerikaanse ministerie van Defensie en lange tijd het grootste gebouw op aarde. De eerste steen is gelegd door president Franklin D. Roosevelt (1882 – 1945) op 11.09.1941, inderdaad precies zestig jaar voor de aanslagen in 2001.
  Op dezelfde dag in 1941 trouwde de koning der Belgen Leopold III (1901 – 1983) met Lilian Baels (1916 – 2002) voor de kerk zonder toestemming van de Belgische regering in ballingschap in Londen. Dit was de aanzet tot de latere koningscrisis (1944 – 1950).

  • Eventjes volhouden, je wilt zeker te weten meemaken dat wij burger winnen. Sluit je aan bij de boeren en ben je niet goed ter been, dan neem je een klapstoeltje mee. Als jij vijf mensen meeneemt en die vijf weer vijf mensne en hun weer vijf dan moet je enes zien hoe snel alle straten gevult zijn. Bel eens wat rond en zorg dat alle straten vol zijn. Want sta je niet op word het eten ten duur onbetaalbaar. Betaal nooit meer met een bankpasje en haal eten bij d eboer aan huis hebben die niet alles geen probleem die boer verwijst je wel naar andere boeren toe waar je je groentes en fruit kunt kopen. Koop bv vele appels en droog deze voor de winter zoals ze jaren terug deden (citroensap over deze appels doen zodat ze niet bruin worden met het drogen). Ga ervoor. Heb je niks meer te verliezen ivm de armoede die men gecreerd heeft voor ons alle, ga naar de facebook pagina voor vrekken. Ook heb ik hier en ook anderen lezers een week of zo terug hier ergens gereageerd hoe je heeel zuinig met bijna niks kunt overleven en een vrij normaal bestaan kunt hebben. https://www.frontnieuws.com/wat-is-uw-plan-om-de-ergste-wereldwijde-voedselcrisis-in-ons-bestaan-door-te-komen/ Wees sterk en houd je kin omhoog en je rug recht, want wij als volk zijn met vele malen meer.

   • de boeren.kan godverdomme wel janke.1 boer heeft zich opgehangen.GODVERDOMME.ik ga er kapot aan.zijn vrouw….zijn kids….ben buiten mezelf….die arme jonge.fucking kutland.ik haat dit kutland.ik ben een allochtoon.mijn vader was altijd zo trots op nederland.en wat nu? ze vermoorden onze boeren.der is niemand zo PRO boer als ik.t interesseerd me niet wat met mij gebeurd ECHT NIET.maar in godsnaam wat doen ze met onze boeren? IK GA GODVERDOMME KAPOT!!!!! vaccinatie doden OK….i dont give a shit….MAAR ONZE BOEREN???????ik ga gewoon KAPOT!!!! arme boeren!!!!

    • En zo zal een andere boer zal eigenmaatregelen nemen op de jongh en rutte op een harde manier……voor iedere reactie is een gestelde reactie.
     De lieve boer reageerde introvert naar zichzelf en een andere boer zal daarom axtravert naar buiten reageren op de jongh en rutte🤞

  • Aan Anna
   Beste Anna ik snap je frustratie en je zal krijgen wat je wenst. Het zal dichterbij zijn dan jè denkt het zal Londen van de kaart vegen en aan de Nederlandse kust een tsunami geven. Het wordt Breda aan Zee. Met de nieuwe legerleider in Engeland wordt een agressieve koers gevaren. Jammer dat we de eeuwenoude truc om oorlogje te gaan spelen als de boel failliet is niet hebben kunnen doorbreken. Daarna zeggen we weer “nooit meer” net als in het verleden. Zover ik het zie zal daarna de oude orde hun macht verliezen omdat het niet meer past bij de evolutionaire stroming van de spirituele groei van de gemiddelde mens. Er blijven wel landen over die nog via traditie in het verleden zitten maar zullen daar intern steeds meer weerstand krijgen en de verandering komt van binnenuit in veel van deze landen via vrouwen emancipatie. Ik sluit me aan bij Ster “eventjes volhouden” er zijn steeds meer mensen die het doorhebben en de rest wordt deze winter met de neus op de feiten gedrukt. Er zijn genoeg mensen die met goede alternatieven komen en dat is Wereldwijd. Door ellende komen we dichter bij elkaar. Als iemand die andere uitsluit omdat die nog in verschil tussen man en vrouw gelooft honger heeft en voedsel van iemand krijgt vraagt deze echt niet of de aanbieder van het eten wel de Woke agenda aanvaard. Op het moment dat 80% last krijgt zal er genoeg front zijn om een koers verandering te bewerkstelligen. Je kan niet ineens alles schepen achter je verbranden en er zal een compromis gevonden moeten worden. Denk niet te negatief dat stuur je uit in de kosmos en is koren op de molen van hetgeen waar je je tegen afzet. Aanvaard het als een spel tussen actie reactie en steun andere die onderuit dreigen te gaan. Het worden een paar spannende jaren, na 2025 komt er weer zon door de donkere wolken. Veel succes en laat je niet opjutten aub.
   Het leven op aarde is een interessant tijdverdrijf voor een ziel maakt er wat leuks van ondanks de ellende hoef je eigen vlam niet te laten doven.

   • ben niet bang voor mezelf.ben bang voor de mensheid.ik haat mijn haat.ik ben angstloos.maar die haat.mijn pappa komt naar nederland en zegt ,oooo wat is alles hier mooi netjes en groen.en dan denk ik bij mn eige…pappa je weet geen fuck.ik ben radeloos.ik weet niet meer wat te denken.

    • Hoi Anna
     Niet bang zijn is goed. Bang zijn houd je tegen om het leven ten volle te plukken. Je lijkt wel een krijger of Warrior die hebben we ook nodig. Aan je naam te zien ben je een vrouw die overkomt als een soort nieuwe tijdse Amazone die strijdbaar is Je radeloosheid kan ik snappen ik heb ook niet de beste oplossing en regelmatig frustratie echter wel een diepgeworteld gevoel dat dingen gaan hoe ze gaan door het principe van actie reactie. De Wereld zoekt nu naar evenwicht omdat de balans te lang naar één kant uitgeslagen was. Ben niet boos op andere als ze je niet snappen dat is hun probleem ook als ze een mooier beeld van Nederland schijnen te hebben als die van jouw. Niets is perfect hoe goed we ook onze best ook doen. Iets wat perfect is veranderd niet. Conclusie hetgeen wat geschapen is, is niet perfect en daarom hebben we evolutie. Als je ziet dat het allemaal een heel groot spel is dan speel je gewoon je eigen rol. Politie heeft boeven nodig een dokter zieke mensen. Blijf jezelf ik wens je inzicht en wijsheid in handelen volg je eigen natuur dan ben je in ieder geval in harmonie met jezelf en automatisch met het Geheel, wat de rest doet tja dat zijn hun keuzes hang er geen oordeel aan want andere hoe slecht ze ook zijn laten jouw inzien dat je niet zo wil zijn en door alles uit de mand te gooien wat niet bij je past kom je uiteindelijk uit bij wat je bent. De kunst is om Emotioneel Rationeel en Spiritueel in balans te houden. We leren door de onbalans, als alles wat je wil gebeurt zou er niets te leren zijn. Ik neem waar dat je balans nu meer naar emotie en boosheid doorslaat en hoop dat je voor jezelf kan uitvinden om het weer in evenwicht te krijgen veel succes. Je hoeft ook niet bang te zijn voor de mensheid die gaat nog wel een tijdje mee. Het is een instorten van een oud systeem van besturen. Als je karma snapt dan zie je dat nu veel mensen massaal karma inlossen. De Gouden tijd van Nederland was gebouwd op slavernij en nu ondergaan ze waar ze eerder aan meewerkten of geen probleem mee hadden. Uiteindelijk gebeurd niets zonder een reden. Het leven hoeft geen nut te hebben maar er zit wel een reden achter. We worden juist in deze periode op efficiëntie en nut gemeten in de groep of het systeem maar die zijn aan veranderingen onderhevig en niet eeuwig. Het komt goed maar niet zonder slag of stoot en of wij dat nog meemaken is niet aan ons tenzij je precies weet hoe je toekomst eruit ziet maar dat zou saai wezen.

    • PLAT GOOIE DIE ZOOI EN RAP.t maakt me allemaal geen flikker meer uit.ik hang niet aan het leven zoals t er nu uit ziet.heb niets te verliezen.DO IT PUTIN!!!!!
     Reageer
     Nou die boeren hangen dus wel aan het leven Anna
     Daarom vechten ze ook.
     Maar zij willen ook niet in die krater van je springen.
     Ik heb het idee dat je je hersens aan het verliezen bent
     zo te zien aan je uitlatingen.
     Of hoort dit bij een act??

   • Niks geen tsunami. Vanguard met conventionele explosieven doet al genoeg om zo’n commandocentrum op te ruimen, of gewoon calibreren met thermobarische lading, net zo gedegen.

    • De tsunami zal door een van deze opties veroorzaakt worden.
     Je hebt wel kennis ik weet niet wat thermobarische lading is en zal daar research naar gaan doen. Er schijnen ook vacuüm bommen te zijn die alle lucht wegtrekken. Liever niet gebruiken maar helaas gaan er wat flinke ploffen komen welke van deze technische optie gebruikt gaat worden is nog te bezien ik hoop op een non nucleaire optie. .

  • Zo denk ik ook er over waarom zou ik iets om burgers en land geven laat staan voor Rutte de huur moordenaars van deze politiek, het land is al over gedragen aan het WEF Bilderberg groep deze vuile elite beheersen over ons leven en dood en nu gaat de volgende fase in het uit hogeren van de mensheid waarom zou ik voor dat tuig willen vechten nog laat staan leven, vergeet niet Rutte heeft ons volk al helemaal kapot gemaakt met het gift in te spuiten heeft zich zelf tot het uitmoorden van pas geboren kinderen maar dat was niet genoeg nu neemt hij de peuters op de loep genomen en laat die ook dood spuiten dus over welk volk en leider hebben wij het hij is veel erger dan Hitler en de andere moordenaars samen, stem maar lekker op hem jullie volk verdienen niet beter.

 2. De militaire acties van de flitsmacht in Oost-Europa worden aangestuurd vanuit de Allied Joint Force Command Headquarters in Brunssum. Zet de coördinaten van Brunssum ook maar erbij.

 3. Als de Russen een bom op Brussel of Parijs gooien, dan liefst als de wind uit het oosten komt, dan waait het radioactieve stof niet mijn richting uit.

 4. Lieve Anna, ik begrijp je woede en verdriet. Zelf ben ik mijn gezin ook kwijtgeraakt door deze smerige criminelen die onze maatschappij verdelen en kapotmaken maar het is jouw reactie die ze willen. Laat je niet breken, jouw leven is alles waard en als je hulp en een vriend nodig hebt bel me dan 0611259028

 5. De grootste vijand van de mensheid: EU, USA politieke leiders. Stuk voor stuk psychisch gestoorde gekken. Gevaarlijk moordlustig machtsgeil tuig.

 6. We leven in interessante tijden. Altijd al heeft een kleine groep machtige/rijke mensen de grote groep gewone mensen onderdrukt. Altijd met een en hetzelfde middel. ANGST. De angst voor oorlog, de angst voor consequenties van het begaan van een zonde, Angst voor verlies van vrijheid enzovoorts. In deze tijd waarin we zoveel toegang hebben tot informatie. Mooi toch dat we nu zien hoe achterlijk die kleine club machtswellustelingen zijn. Compleet mentaal gestoord en wijj laten ons gewoon doen. We laten ons afzeiken en onderdrukken. Nu gebeurt in Kaliningrad wat in de jaren 30 gebeurde in Köningsberg. Zelfde plaats zelfde modus operandi. Uitlokken van oorlog en daarmee Angst. De geschiedenis herhaalt zich en daar ligt onze inspiratie. In 1302 versloeg een groep burgers het oh zo machtige franse leger in wat bekend staat als de Guldensporenslag. Wat zij toen deden kunnen wij ook. Nu opstaan en vechten, samen met onze boeren.

  • Denk ook aan de Papenopstand in toenmalig Nederland, de Oranje vluchtte naar Engeland en kon slechts met veel Engels geld en huurlingen de macht terug nemen. Die hulp heeft Oranje vergoed door afstand te doen van Ceylon, òns Ceylon. Eruit die usurperende Oranjes, ze hebben hier niets te zoeken, zeker niet na de gebroken bloedlijn.

   • Wij moet al meer dan 200 jaar van het koningshuis af kost ons handen vol geld wij betalen ons rot aan een koning die helemaal niet geeft om zijn volk hij ondertekend alles blind wat Rutte hem onder zijn neus schuift en doet mee met het WEF en de Bilderberg groep ooit nog eens op gericht door zijn vader Bernard dan weet je over welke club wij het hebben en kijk hoeveel van die idioten die met een vlaggetje langs de weg staan te vlaggen daar wordt je toch niet goed van.

  • Omdat ze die niet nodig hebben.
   Rusland heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat ze met nuleaire onderwaterdrones in staat zijn om Engeland letterlijk te overspoelen met (een serie van) radioactieve vloedgolven, die het gevolg zullen hebben dat het een dor landschap wordt.
   Wat denk je dat er dan met de Nederlandse kust gaat gebeuren?
   Trouwens, ze hebben heel terecht Rotterdam aangemerkt als een van de belangrijkste knooppunten in de Europese logistiek en raffinage. Als dat wordt getroffen is het wel erg dichtbij Den Haag.

  • Ik kan niet begrijpen, echt niet, dat zulk tuig, zulke landverraders nog steeds in functie zijn en een kudde andere landverraders/flikkers om zich heen kunnen houden.
   In iedere normale tijd met normale bevolking zouden die een behandeling a la gebroeders de Wit hebben gekregen….

 7. De lachende Rutte tijdens de NAVO top wat een gewetenloze smerige WEF marionet het is echt om te lachen om meer wapens te sturen zodat er nog meer onnodig doden burgers in de Oekraïne vallen en een uitgeput leger als kanon voer dient. Die gewetenloze oorlogshitsers hebben puur een oorlogmisdaad om hun geweten dus ze kunnen die grote mond over Poetin wel houden evenals die linkse bullshit MSM. Ben benieuwd hoe het lachen vergaat als Satan richting Davos of Brussel wordt gestuurd. Ongelooflijk die idioten zijn volop bezig Europa te vernietigen alsmede miljoenen mensen de honger en de kou in te jagen. Ik hoop dat de dag van rechtvaardiging niet meer lang op zich laten wachten. Hoogst tijd voor de eindafrekening zodat het smerige WEF plan voor goed teniet is gedaan. Een oorlog los je niet op met wapens maar met gezond verstand en onderhandelingen maar ja de zieke geesten van de ziekelijke WEF machtswellustelingen is dermate aangetast zodat gezond denken buiten het boekje valt. Eens zullen zij hun trekken thuis krijgen waar ik op hoop zo is het ook in de geschiedenis gegaan al de doorgeslagen zieke machtswellustelingen zijn keihard neergeknald. Voor degenen waarvoor een mensenleven niet telt is zelf het leven niet waard. Dat WEF tuig en haar marionetten heeft teveel macht naar zich toegetrokken om die klootzak en volksverlakker Rutte zijn woorden te gebruiken onacceptabel. Janken als ze worden bedreigd dat is niet zo vreemd dan weten ze niet hoeveel beveiliging zij zich om zich heen moeten scharen sterker nog als de pleuris uitbreekt dan staan het regeringsvliegtuig en de privé jets stand by zodat de lafbekken het land zo snel mogelijk kunnen verlaten.

  • Dan moeten we zorgen dat ze daar niet meer bij kunnen of er niets meer aan hebben. En als ze er wel mee weg komen dan hoop ik dat mensen zoals Anna in de cockpit zitten. Een vaccin gedupeerde piloot kan ook helpen.

  • De reacties van Anna raakten me, en kan ik goed begrijpen.
   Zij lijkt me een jonge vrouw met normaal onderscheidingsvermogen die het onrecht registreert wat de meesten niet doen.

   Ik heb menigmaal ook in mijn leven gezegd dat ik zo bij het kruisje teken en mijn leven geef als daardoor die shit en onrecht stoppen, ook dierenleed.

   Aktief ik God geloofd heb ik niet echt gedaan, gewoon geleefd, nu ik 72 ben wel wat meer, hoewel ik nergens bij aangesloten ben.
   Soms denk ik dat we in de bijbelse eindtijd leven, nou mocht dat zo zijn dan komt alles goed, zowel met als zonder mij, want God oordeeld en dan heb ik toch bij dat kruisje getekend.

   Gelukkig zijn er in de reacties mensen die met je begaan zijn, zoals Neutraal Punt, Eddy en ik ook.
   Dat moet een steun voor je zijn.
   Volhouden Anna!!

   In Openbaringen staat: Wie volhardt tot het einde zal gered worden.
   Misschien wordt alles dan duidelijk, wie zal het zeggen.

 8. Laat ze wat in de snuifies van Zelensky doen….dan is vrede nabij.

  Op lager technisch niveau is er met oorlogsvoering van alles veranderd.
  Camoeflage werkt niet meer.
  Drone met lidar en/of warmte gevoelige camera…
  Of sateliet met hetzelfde…

  Voor wapenzendingen: informanten, al dan niet betaald….en als die verwacht worden is het niet moeilijk te zien waar.

  Dat begint de turkey shooting.
  ————————————
  Daarnaast: de Oekies zelf zullen er ondertussen wel van balen.
  Als een stad helemaal in puin geschoten is, wat moet je er dan nog mee?

 9. Het hoeven niet precies al nucleaire bommen te zijn. Een aantal krachtige op de plekken waar de cabal denkt te kunnen gaan schuilen om een nucleaire winter uit te zitten zodat ze a: weten dat de Russen weten waar die zijn en b: er niet meer in kunnen omdat de ingangen vol puin liggen.

  Een ding is zeker. De veroorzakers moeten hun straf krijgen. En er is maar 1 straf die ervoor zorgt dat ze het nooit meer doen. Maar wel met wortel en stok want dat soort ideologieën zit vaak in de hele familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in