© zeevveez (CC BY 2.0)

Een nieuw onderzoek toont aan dat blootstelling aan straling op 3,5 GHz, gebruikt in 5G, de botsterkte en flexibiliteit vermindert in dierstudies, ook al lag de stralingsblootstelling ver onder de ICNIRP-limieten, die verondersteld worden te beschermen tegen alle gezondheidsrisico’s. Bovendien werd er verhoogde oxidatieve stress waargenomen in skeletspierweefsel.

3,5 GHz is een frequentie die tegenwoordig in steden en dorpen grotendeels voor 5G wordt gebruikt. Hoewel 5G al sinds 2020 wordt ingezet en uitgerold, zijn er nog steeds weinig onderzoeken naar de effecten van stralingsblootstelling door 5G, met name de complexe mix van verschillende frequenties, modulaties en de snelle pulsen waaraan mensen in het echte leven worden blootgesteld door het gebruik van 5G, schrijft Swedish Radiation Protection Foundation.

Het nieuwe onderzoek werd uitgevoerd aan de Faculteit Geneeskunde van de Van Yüzüncü Yıl Universiteit in Turkije. Het is een van de weinige studies tot nu toe die de effecten van blootstelling aan straling van de 3,5 GHz 5G-frequentie heeft onderzocht. De onderzoekers stelden de proefdieren (ratten) gedurende 30 dagen gedurende 2 uur per dag bloot aan 1,6 W/m2 straling, d.w.z. dat de straling gedurende gemiddeld 6 minuten ver onder de ICNIRP-limieten van 10 W/m2 lag. Om de effecten op diabetes te bestuderen, bestond één groep in elk van de blootgestelde en niet-blootgestelde groepen uit ratten met diabetes.

De onderzoekers bestudeerden vooral de effecten van 3,5 GHz op skeletspierweefsel en botten. Botten bestaan voornamelijk uit twee composietmaterialen bestaande uit mineralen en collageen. De mechanische eigenschappen van deze materialen verschillen van elkaar: mineralen geven het bot stevigheid, terwijl collageen het bot weerstand tegen mechanische krachten, duurzaamheid en enige flexibiliteit geeft.

  Top 4 samenzweringstheorieën over 5G die uitkomen

Eerder onderzoek heeft aangetoond dat vergelijkbare straling nadelige effecten heeft op verschillende weefsels en dat botweefsel gevoelig is voor straling. Onderzoekers hebben bijvoorbeeld een vermindering in het mineraalgehalte van bot gevonden na blootstelling aan 1,8 GHz straling.

Verminderde botsterkte

Blootstelling aan straling van 3,5 GHz gedurende twee uur per dag gedurende 30 dagen bij 1,6 W/m2 leidde tot een afname van de flexibiliteit en sterkte van de botten bij gezonde ratten. De ICNIRP-limieten die door de meeste regeringen worden gebruikt en door de WHO worden aanbevolen zijn veel hoger, gemiddeld 10 W/m2 gedurende 6 minuten.

De resultaten wijzen ook op een vermindering in botmineralisatie en duurzaamheid van botweefsel.

Daarnaast zagen de onderzoekers bewijs dat blootstelling aan straling oxidatieve stress veroorzaakte in de skeletspieren, en deze negatieve effecten waren meer uitgesproken bij de diabetische dieren.

Conclusie van de onderzoekers

De onderzoekers concluderen daarom dat dit onderzoek heeft aangetoond dat blootstelling aan 3,5 GHz straling negatieve effecten kan hebben op de biomechanica van de botten. Diabetische ratten zijn mogelijk gevoeliger voor de gevaarlijke effecten, waarbij significante veranderingen werden waargenomen in oxidatieve stressparameters. Deze waarnemingen suggereren dat blootstelling aan 3,5 GHz mogelijk de botkwaliteit en structurele integriteit kan aantasten en oxidatieve stressparameters in rattenspieren kan beïnvloeden. Verder onderzoek is nodig om de mogelijke effecten op de menselijke gezondheid te onderzoeken, vooral bij mensen met reeds bestaande aandoeningen.

Eerder 5G-onderzoek

In oktober 2022 publiceerde dezelfde onderzoeksgroep de resultaten van een vergelijkbaar dieronderzoek met dezelfde blootstelling aan GSM-gemoduleerde 3,5 GHz: 2 uur per dag, 5 dagen per week gedurende 30 dagen. De blootstelling aan straling veroorzaakte een verhoogde incidentie van beschadigde zenuwcellen, wat volgens de onderzoekers op de lange termijn tot dementie zou kunnen leiden. Ook werden verschillende hormonen aangetast die een beschermend effect hebben op het zenuwstelsel.

  60 Minutes beweert nu dat Directed Energy Weapons (DEW) echt zijn en geen samenzweringstheorie, omdat Rusland ze zogenaamd tegen ons gebruikt

De eerste drie casestudies over de gezondheidseffecten van 5G werden tussen januari en april 2023 gepubliceerd en werden uitgevoerd door Mona Nilsson van de Swedish Radiation Protection Foundation in samenwerking met onderzoeker Dr. Lennart Hardell van de Swedish Research Foundation Environment & Cancer. De drie casestudies toonden aan dat de installatie van 5G-basisstations symptomen van het microgolfsyndroom veroorzaakte, en in verschillende gevallen waren de symptomen zo ernstig dat verder wonen in huis onmogelijk werd voor de onderzochte personen. De studies toonden ook aan dat de installatie van 5G-basisstations in de buurt van woningen resulteert in extreem hoge stralingsniveaus, ver boven de niveaus die eerder vergelijkbare symptomen veroorzaakten bij blootstelling aan straling van vorige generaties mobiele telefoons (2G, 3G).

Voor zover bekend zijn er geen onderzoeken die aantonen dat 5G geen schadelijke effecten heeft op de gezondheid. 5G werd geïntroduceerd en stelt mensen gedwongen bloot aan straling in hun eigen huis zonder voorafgaand onderzoek naar de effecten op de gezondheid van mens en dier. 430 wetenschappers en artsen die het 5G Appeal ondertekenden, wezen er terecht op dat de effecten van 5G niet onderzocht zijn en riepen daarom op tot een moratorium op 5G, omdat eerst zeker gesteld moet worden dat 5G niet schadelijk is voor de menselijke gezondheid en het milieu.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende reeks sterfgevallen onder piloten: Vijf plotselinge sterfgevallen in slechts tien dagen
Volgend artikelDe vraag die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Hmmm moest hierom voormalig Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat van Nederland Mona Keijzer (“christen” “democratisch” “appèl”) gedwongen opstappen door een edict uitgevaardigd door MinPres M. Rutte.

 2. Tja het is net zó verneukaratief waneer men zit te bellen in de auto met de GSM in de hand de 5G staling wordt versterkt door het ijzer wat in de hoofdsteun is verwerkt, die dan als antenne gaat fungeren.

  “Hallo met mij, hoe is het vandaag met jou, ben je al een beetje opgeknapt, de tering idioten met hun idiote bel mentaliteit”.

 3. ´Het nieuwe onderzoek werd uitgevoerd aan de Faculteit Geneeskunde van de Van Yüzüncü Yıl Universiteit in Turkije. Het is een van de weinige studies tot nu toe die de effecten van blootstelling aan straling van de 3,5 GHz 5G-frequentie heeft onderzocht.´

  Geintje zeker? De website telecompowergrab.org lijkt uit de lucht te zijn gehaald. Daarop stonden talloze onderzoeken welke aantonen wat deze technologie doet en aan schadelijke effecten genereert. In plaats daarvan vind ik onderstaande site:

  https://zero5g.com/category/documents/rf-mwr-science/

 4. Go Vegan en hetzelfde botbreek risico wordt bereikt ……. erg SDG/ Agenda2030 ook….

  Botten bestaan voor ong. 50% uit PROTEINE !
  Alleen voeding van dierlijke oorsprong bevat de juiste vorm die door mensen direct gebruikt kan worden.

  Proteïne van planten zijn niet compatibel met ons mensen, moet omgezet worden en ons lichaam is daar niet erg efficient en niet bepaald goed in. Tot zo laag als slechts 1-2%! voor veel mensen.

  • Praat toch geen onzin joh. Veel grote sporters waaronder vele body build kampioenen zijn vegan. Ik ken sporters, hardlopers en fitnessinstructeurs die al jaren vegan zijn en een topconditie hebben. Ik probeer zoveel mogelijk vegetarisch te leven, wel een eitje en kaas op z’n tijd omdat ik dat gewoon lekker vind. Ben nooit ziek, zo fit als wat en bijna 50… We hebben echt geen proteïnes uit vlees nodig, trap toch niet in die onzin.

   • @Vrijheid is ver te zoeken Je bent nogal stellig in je retoriek .
    Vanuit wetenschappelijk oogpunt is het eten van vlees, net als het ademen van zuurstof, een essentieel onderdeel van de menselijke evolutie geweest.

    De huidige over consumptie is idd slecht .
    Maar zo als jij nu aandraagt Over sporters en aan verwante !
    Marathon lopers uit het oude griekenland liepen op een wortel te kouwen ?
    Vegan is bullshit en achterhaald .
    De veganisten sporen niet in hun bovenkamer .
    Alles is hype .
    Je bent nooit ziek .. idem hier maat .
    Leef gewoon met aandacht en vermijd onodige pietpraat! En vooral je toonzetting bevalt mij niet . Als ik ergens de vlam van is schiet is het wel Ey joh .. oen figuur !!
    Conclusie je daast uit nek Vrijheid is ver te zoeken😑

    • Ben het er niet mee eens. Ik eet geen vlees, vis en zo min mogelijk zuivel omdat het leuk is voor de buitenwereld en er bij te horen. Ook niet omdat het zogenaamd zo goed is voor het milieu. Wat ik doe is voor mezelf en wat een ander doet is niet mij zaak. Niet voor niets wordt er maar een pondje rood vlees per week en hooguit 80gr per dag geadviseerd door de mainstream, blijkbaar is er toch niet zo goed voor je. Mij gaat het om gezondheid, ik blijf geen GMO vlees vreten die volgespoten is met allerlei stoffen en bruut mishandeld wordt. Ben gestopt met vis te vreten wat uit goed vervuild water komt, vaak ander vis is dan aangegeven wordt en vervolgens roze gekleurd wordt zoals vooral de biefstuk onder de vissen, Zalm etc, voor de valse illusie van aantrekkelijkheid. Mijn kaken met tanden zien er vrijwel hetzelfde uit als die van een paard, geit, schaap en een koe, wat doen die? de halve dag grazen en goed kauwen van gewassen. Mijn darmen zijn te lang om snel vlees te verteren dus blijft het dagen lang rotten in mijn lichaam, nee niet meer thx man. Je draait het om, zoals je geprogrammeerd bent door de omgedraaide maatschappij, plantaardige eiwitten worden direct opgenomen, dierlijke daarintegen een stuk langzamer met verlies bij urineren. Alsof allerlei volkeren die ooit op deze planeet hebben geleefd altijd maar vlees hebben gegeten in hun leven. Gesproken over vegetariers die niet goed zijn in hun hoofd, gezien je heftige emotionele reactie is je mind en spirit goed vergift, waardoor? Door stoffen die in je lichaam niet thuis horen, waaronder bijvoorbeeld de groeihormonen in… komt ie weer vlees, goed voor de groei van een tumor.

     • Keert Wilder augustus 22, 2023 at 23:57

      Je lult uit je veganisten stekkennek

      Heb je wel eens stilgestaan bij het feit dat de Chemtrails gevaarlijke stoffen bevatten die ook in het oppervlaktewaten en op de akkers terecht komen en in de plantgroei opgenomen (niet afwasbaar) worden, net zoals de waarschuwing in 1986 die uitging om geen spinazie te eten omdat deze radioactieviteit bestanddelen bevatten van de Tsjernobyl ramp

      • Adriaan W. augustus 23, 2023 at 10:32

       Kerel, allesweter betweter jij weet het allemaal zo goed te vertellen hier op de site, maar blatert veel te veel bende na, net een mainstream kopieerapparaat. Zowat op elk artikel heb je wat te vertellen, waarvan minimaal de helft bullshit, zodat iedereen kan zien dat jij het zogenaamd allemaal zo goed weet. Nu ook je kent geen eens een goed argument opnoemen waaruit blijkt dat ik volledig ongelijk hebt. Je denkt dat je wakker bent en positief bezig bent, overduidelijk is van niet, aannemen en meelullen is wat je doet. De overlevenden gaan met jou zeker geen betere wereld opbouwen, want je deelt dezelfde westerse schadelijke idiologieen als waar hier voor op de site gewaarschuwd wordt. Geboren met vrijwel hetzelfde Dna stroomt het westers pervers flikkerige idiologie diep door je aderen ook al doe je alsof je anders bent, vijand in de vermomming als een vriend. Commentaar van jou kan niet serieus genomen worden met dat racistische haatdragende mensonvriendelijk tintje wat het erbij draagt. Je lult over de chemtrails, je dacht zeker dat mensen niet wisten dat die vervuilend zijn voor het grondwater etc. Dat is maar één radartje van het grotere klokwerk. Ik heb het over het gedeelte waar de dieren mee vol gespoten worden, nog niet eens over dezelfde onbewerkte dier uit het wild die onverwacht is gedood of een uur geleden zelf is overleden. Je wilt zeggen dat het bullshit is, dan weet je echt geen moer vriend. Hou je kop heerlijk diep in het comfortabele zand en doe alsof je alles ziet en wakker bent, gaslighten en misleiden is jullie beste aard. Oh en moet je niet kijken of ik wat spelfouten heb. Duidelijk is dat je tijd hebt gezien al die commentaren met lappen onzinnige tekst. Ik wacht op je nieuwste braaksel. Gossie ik met me stekkennek, en jij met je pedofiele hollywoodkop. Lastig voor jou dat mensen vegetarisch zijn, daar heb je moeite mee he, want als jij het vaccin hebt genomen dan moet een ander dat ook, zo iemand ben jij en maar doen alsof dat niet zo is.

       • @Keert Wilder
        Ik denk dat Adriaan W. er nu gebukt vandoor is 🤣
        Ik deel geen veren uit .
        Maar wat je schrijft in je draadje kan Adriaan W. in zijn zak steken . 😎
        “pedofiele hollywoodkop 🤣
        Hoe kom je erop. !!
        Ik ken Adriaan verder niet zo goed .

        Een priester, een rabbijn en een predikant zitten in een vliegtuig met een interreligieuze jeugdgroep. Het vliegtuig begint te dalen en ze ontdekken dat er maar drie parachutes zijn. “We” nemen ze en springen “, zegt de minister.” Maar de kinderen, “roept de rabbijn,” we moeten de kinderen redden! “De minister snauwt,” neuk de kinderen! “De priester kijkt terug naar de doodsbange kinderen, denkt even na en vraagt: “Hebben we tijd?”

     • @Keert Wilder
      Dat van de vervuiling ben ik met je eens .
      De mishandeling van dieren ook .
      De laatste pak m beet 45 jaar is de toename van vervuiling idd enorm toe genomen . Maar net als Adriaan W. zegt , nu lees even zijn draadje en daar kan ik volmondig mee instemmen !
      Nu je tanden je hebt 4 hoektanden en snij tanden .
      een rund ,paard achtigen en de herbivoor ansich hebben platte en duidelijk anders gevormd gebit in verhouding tot de carnivoor.
      Hun hele stelsel is ingericht tot verteren van planten en gewassen .
      “Het keto-dieet bestaat al zolang mensen over de aarde hebben gelopen. Dit komt omdat keto niet echt een dieet is, het is een metabole toestand die cruciaal is voor de menselijke evolutie.
      Mensen ontwikkelden het vermogen om keto te eten toen we het vegetarische dieet van onze primatenvoorouders achterlieten en begonnen met het opvangen en jagen op vlees.
      Voor de overgrote meerderheid van de menselijke geschiedenis — hebben we het over honderdduizenden jaren — mensen leefden als jagerverzamelaars. Onze diëten bestonden voornamelijk uit wild vlees en in mindere mate uit planten met een lage voedingsstof.
      Met ‘ vlees ’ bedoelen we het hele dier – vooral het mineraalrijke vet, merg, en organen. “

 5. Wat maakt straling nu zo gevaarlijk?
  Dat is niet zozeer de golf zelf, maar dat is het VERMOGEN achter de golf en de afstand t.o.v. het organisme.
  Hoe groter het vermogen achter de golf, des te schadelijker.
  Hoe groter de afstand, des te beter.

 6. is er niet destijds een test gedaan door wat kids in 1 van die noordelijke landen met klavertjes oid? platjes die vrij gevoelig zijn oid, 1 rij in 1 kamer en 1 rij in een kamer met die straling, die kant ging snel dood terwijl die andere kant mooi groen bleef.

 7. https://www.verminder-electrosmog.nl/

  ´Remembering Nearfield is een internationale animatiefilm over een handicap genaamd elektrohypersensitiviteit (EHS).

  Het is een AWARD WINNER op het 40e seizoen van World Film Carnival – Singapore (WFCS), en AWARD WINNER het Ganges International Film Festival 2023, AWARD WINNER op het Gangtok International Film Festival 2023, AWARD WINNER op het Black Swan International Film Festival 2023, AWARD WINNER op het Veneto International Film Festival 2023 in alle categorieën voor de Best Animated Short Film (Italië), AWARD WINNER op het Madonie (Sicily) Film Festival voor Beste Mensenrechten Film, AWARD OF RECOGNITION WINNER op de Accolade International Film Competition 2023 (for Disability Issues, Contemporary Issues / Awareness Raising en Animation), en AWARD WINNER op het Brussels Capital Film Festival 2023. Meest recent was het een AWARD WINNER op het Better Earth International Film Festival. Het is finalist op het Lisbon Film Rendezvous festival 2023 en werd genomineerd in de Rome Prisma Film Awards 2023 voor Beste Korte Animatiefilm. Het is ook geselecteerd door het Istanbul Golden Bridge Short Film Festival, het Golden Short Film Festival in Italië, ook het Animanima International Animation Film Festival 2023 en Seize The Film Festival (beide in Servië), en was een halve finalist in het Stockholm City Film Festival. Het werd genomineerd voor Beste Scenario op het Screen Power Film Festival in Londen in 2023. In juli 2023 werd Remembering Nearfield geselecteerd door het Film Collective Short Film Festival en is in juni 2023 bekroond (Beste gezondheidsfilm) op het Wereldfilmfestival van Cannes. In augustus 2023 hebben Barcelona Indie Awards Remembering Nearfield geselecteerd en genomineerd voor beste korte animatiefilm. Liverpool Indie Awards en het Vera Cruz Itinerant Short Film Festival hebben beide de film geselecteerd.´

  Remembering Nearfield https://vimeo.com/810958040

  https://stichtingehs.nl/wat-is-elektrohypersensitiviteit-ehs
  https://stichtingehs.nl/actueel/nieuws/oproep-voor-meldingen-aan-het-college-voor-de-rechten-van-de-mens

  • ´Synopsis:
   Een vrouw en ondernemer die toegewijd is aan haar familie en bedrijf verliest tragisch alles terwijl haar gezondheid op mysterieuze wijze achteruitgaat. Waarom wordt ze nu alleen gelaten en kan ze niet functioneren in de maatschappij? Ze ontdekt het antwoord door een reeks gebeurtenissen en een laatste, ongemakkelijke diagnose. Hoe werd ze verlamd door een taboe-handicap die verrassend genoeg al meer dan 100 jaar wordt gemeld? Het gewicht van het stigma dat aan de handicap kleeft, is schokkend, net als de toenemende rapportage van de aandoening in de bevolking. In deze openhartige en onthullende animatiefilm begrijpen we de mensenrechtenkwesties, de diepe angsten, het gevoel van kwetsbaarheid en het zoeken naar remedie in het licht van zo’n steile tegenspoed. We komen oog in oog te staan met een vrouw die net als iedereen is, omdat ze het ‘gek’ vond om op deze manier ziek te zijn en haar nooit had kunnen overkomen. We nemen allemaal onze kansen met onze gezondheid, net als zij en dit dringende verhaal moet worden verteld, omdat er weinig hulp of acceptatie is voor degenen die worstelen om te leven met deze ongemakkelijke handicap. Helaas hebben we het probleem uitgenodigd en moeten we stappen ondernemen om de destructieve invloed op onze gezondheid te temmen.

   Een waargebeurd verhaal, geanimeerd over een opgenomen EHS-getuigenis.´

 8. ´I am a retired director of engineering and planning from the telecom industry. I retired 18 years ago when we had 3g and 4g was coming. In 30 years with telecom, I never saw a new radio wave technology deployed without having fcc radiation testing.
  About 2 years ago, I saw a group of doctors and professors go before a US senate subcommittee to try to force testing (they got nowhere.) Then the subcommittee brought in VPs from the Telcos and manufacturing. They were asked if any studies to identify the impact on humans were done. The answers from every one of them were “not to my knowledge”. I thought this was bizarre. Then I heard in the US that town councils were not allowed to stop it from being deployed. Then I saw a strange speech by the head of the US FCC, in which, he said something like if people claim that they know what this does “run the other way” He then broadly said get out of the way because you won’t stop it.. This reminds me of TRUMPS rolling out untested vaccines in “operation warp speed”. All too conveniently fast, with no liability.´ – Wood73

  U.S. Government Admits ‘5G Radiation Causes COVID-19’ – Stunning Admission
  ´peer-reviewed scientific studies have revealed what many of us knew from the beginning. 5G radiation is not only connected to the Covid-19 pandemic, it actually induces the body to create new viruses and illnesses, including coronaviruses.
  And before the mainstream media gets hold of this study and convinces the masses that it is unimportant, you should know that these are peer-reviewed scientific studies published on the National Institute of Health website.´
  https://rumble.com/v274idk-u.s.-government-admits-5g-radiation-causes-covid-19-stunning-admission.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in