Luister naar wat Klaus Schwab zegt in deze zeer korte video. Iedereen in de wereld zou moeten stoppen en zich afvragen: waarom heeft hij dit gezegd? Welke redenen had hij om zo’n verklaring af te leggen, of om door te gaan met het bepleiten van prikken, vooral na alles wat we de afgelopen drie jaar hebben doorstaan en geleerd over het COVID-virus, de mandaten, de prikken, en over hem en alle mensen die met hem verbonden zijn? Welk mogelijk bewijs zou hij kunnen hebben gehad om zo’n wereldwijde eis te rechtvaardigen? schrijft Steve Jalsevac.

LifeSiteNews heeft een berg artikelen over de COVID-crisis geschreven. Het is een verbazingwekkende, nooit eerder vertoonde reis geweest met elke dag nieuwe onthullingen. Het gaat zelfs nu nog door. In het begin wisten we bijna niets over wat dit virus was, waar het echt vandaan kwam, hoe gevaarlijk het echt is en hoe we het moesten behandelen.

Wat we wel voelden, was dat er iets heel erg mis was met de snelle en zeer gecoördineerde vernietiging van fundamentele mensenrechten door de overheid en de gelijktijdige afschaffing van normale arts-patiëntrelaties en beste medische standaardpraktijken in veel landen tegelijk na de verspreiding van het virus.

Gezondheidswerkers die zich niet aan de regels hielden, werden gestraft. Bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en hogescholen ontsloegen vele duizenden die weigerden mee te werken op wrede wijze of verwijderden hen op een andere manier. Nog erger was dat de kerken toegaven aan de druk van de overheid, hun deuren sloten en geestelijken of leken straften die de extreme, irrationele richtlijnen negeerden. De meeste mensen veranderden in gehoorzame darren die de waanzin van dit alles niet in twijfel trokken. Het was alsof we allemaal gedrogeerd waren.

Nu hebben we de meeste antwoorden op de aanvankelijke vragen. COVID heeft bewezen niet gevaarlijker te zijn voor de meesten dan de gewone griep, maar de griep heeft een lange geschiedenis van het jaarlijks doden van miljoenen van de meest kwetsbare mensen. COVID heeft inderdaad hetzelfde gedaan, maar we hebben geleerd dat tot 85 procent van die sterfgevallen voorkomen had kunnen worden.

Enorme aantallen mensen stierven, of laten we zeggen werden gedood, omdat de ziekenhuisprotocollen die verplicht waren voor de behandeling van COVID het gebruik van veel goedkopere, veiligere en effectievere protocollen verboden. Dit was misdadig, een misdaad tegen de menselijkheid.

We weten nu dat het COVID-virus een opzettelijk gecreëerd biowapen is, net als de COVID-prikken, die we allemaal “vaccins” zouden moeten weigeren te noemen omdat ze weinig of geen voordeel opleverden, en omdat er grote militaire betrokkenheid was bij de creatie en productie van het virus en de prikken. We weten nog steeds niet wat de langetermijneffecten van het virus en de prikken zijn. Dit is vooral zorgwekkend in het geval van de injecties.

  Vier artsen: Deze mRNA experimentele vaccins zijn bedoeld om ons te steriliseren en genetisch te wijzigen

Laten we de hoofdvraag van dit artikel herhalen die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen: “Waarom houden Klaus Schwab, Bill Gates, Joe Biden, Justin Trudeau, Anthony Fauci, de WHO en vele andere van de meest vooraanstaande en corrupte leiders en organisaties die voorstander zijn van ontvolking en wereldregering, nog steeds vol dat niemand ter wereld veilig zal zijn tenzij iedereen een prik tegen COVID krijgt?

Waarom willen ze een controlegroep van niet geprikte personen elimineren, zodat we hen kunnen vergelijken met de gezondheidsresultaten van de miljarden mensen die wel geprikt zijn met het experimentele “vaccin”? Heel vreemd en verdacht.

Als u die vraag niet stelt en u er niet erg druk over maakt, bent u waarschijnlijk gevaarlijk in slaap gesukkeld, ongeïnformeerd of te bang voor het antwoord. Dat wil zeggen dat er onmogelijk een goede reden voor kan zijn. Gewoon gezond verstand zou iedereen moeten vertellen om precies het tegenovergestelde te doen van wat deze obsceen machtige personen en organisaties aanbevelen of op aandringen.

En toch dragen miljoenen arme zielen nog steeds die nutteloze en schadelijke maskers en laten ze zich prikken omdat hun arts of door de media beïnvloede familieleden hen onder druk zetten, hun werk of universiteit het op vreemde wijze nog steeds vereist, of om andere redenen.

Geen van die redenen is het risico waard. Zoek een andere dokter, zoek een andere baan, negeer die familieleden vriendelijk en zoek een andere universiteit. Toegegeven, dit kan heel moeilijk zijn, maar uw leven en gezondheid op de lange termijn vereisen het.

Het is waar dat de meeste mensen die een prik hebben gekregen, in orde lijken te zijn en nog geen duidelijke ernstige reactie hebben gehad. Maar een belangrijke gezondheidsbeslissing nemen op basis van die eenvoudige vaststelling is dwaas. Met mij gaat het goed, met jou gaat het goed is niet wetenschappelijk, medisch of relevant.

In plaats daarvan zouden we allemaal moeten overwegen

1. Degenen die het meest voor de prikken pleiten, inclusief alle media die zij controleren, behoren tot de meest onethische, autoritaire en onbetrouwbare elementen in de samenleving. Hun staat van dienst laat dit zien. Het is algemeen bekend dat zij als hoofddoel hebben om macht en controle over de wereld te verkrijgen. Ze hechten geen waarde aan het individuele menselijke leven, vrijheid of God.

2. Er hebben meer mensen geleden en zijn er zelfs meer gestorven door de experimentele injecties dan door enig ander “vaccin” in de geschiedenis – verreweg. Dat is een feit. Er is genoeg solide bewijs voor. Negeer de valse statistieken en studies. Het maakt niet uit dat het u of uw vrienden of familie – voor zover u weet – tot nu toe geen kwaad heeft gedaan. Er gebeuren nog steeds veel verontrustende dingen met prik-ontvangers, vooral met degenen die de zogenaamde “boosters” kregen en blijven krijgen.

  Covid psychologie - groeten uit het stenen tijdperk

mRNA uitvinder en voorvechter van medische vrijheid Dr. Robert Malone heeft in een recent artikel openhartig over de prikken gezegd:

Deze producten bieden geen bescherming tegen infectie, ze voorkomen geen infectie, ze voorkomen geen ziekte, ze voorkomen geen verspreiding, ze voorkomen geen ziekenhuisopname en ze voorkomen geen overlijden. En uit de laatste gegevens blijkt dat voor deze hypergeïmmuniseerde, hypergeïnoculeerde individuen, ze de risico’s op het ontwikkelen van ziektes of overlijden zelfs verergeren omdat ze het immuunsysteem beschadigen.

Waarom zou dan IEDEREEN het risico nemen om ze te nemen of ervoor pleiten of ze verplichten? Het heeft geen zin!

Het is onmogelijk om een vaccin te maken voor coronavirussen omdat ze voortdurend muteren. Talloze wetenschappers hebben gewaarschuwd dat het zeer gevaarlijk is om mensen tijdens een pandemie te “vaccineren” met een experimenteel vaccin tegen een nieuw virus, omdat er dan gevaarlijkere varianten ontstaan die op de lange termijn catastrofale gevolgen kunnen hebben.

We weten ook dat de mRNA-vaccins door hun ontwerp genetische veranderingen bij mensen kunnen veroorzaken. Daarom kunnen ze beter gentherapieën worden genoemd. Dat potentieel is misschien wel het gevaarlijkste en angstaanjagendste van allemaal.

De meeste lezers van LifeSiteNews weten hier veel van. We hebben een grote hoeveelheid onweerlegbaar bewijs gepresenteerd van wereldwijd toonaangevende artsen, wetenschappers en andere medisch gerelateerde professionals – allemaal betrouwbare professionals – die geen financieel of ander voordeel hebben gehad bij het vertellen van de medische en wetenschappelijke waarheid over alles wat met COVID te maken heeft. In plaats daarvan hebben ze meestal enorme vervolging, bedreigingen, verlies van banen, posities, carrières en het grootste deel van hun inkomen moeten ondergaan omdat ze hun eed van Hippocrates eerden of omdat ze eerlijk en ethisch waren in hun onderzoek en uitspraken over COVID en de prikken.

Waarom zou iemand hen niet vertrouwen boven al diegenen die op de een of andere manier veel voordeel halen uit het bepleiten of verplicht stellen van de spuiten? Gezond verstand zegt dat het veel waarschijnlijker is dat de professionals die geen voordeel hebben en die ernstig vervolgd worden voor hun waarschuwingen over deze biologische wapens en toch volharden, de waarheid vertellen.

Waarom zegt Klaus Schwab dan dat iedereen in de wereld een prik moet krijgen? Het kan onmogelijk voor onze gezondheid zijn, wat ze ook zeggen, want het bewijs voor die bewering is er niet. Het tegendeel is waar. Dan MOETEN de prikken een ander doel hebben. Welk doel? Het moet iets groots zijn. Er worden vele miljarden aan uitgegeven en fundamentele mensenrechten en vrijheden worden overal met voeten getreden om dit programma vooruit te helpen.

  Het Economisch Wereldforum promoot het 'Smart Masker' van de toekomst dat je waarschuwt als je het vergeet te dragen

Daarom moeten we ons afvragen: WAT IS HET ECHTE DOEL VAN DE COVID INJECTIES WAAR WIJ NIET OVER VERTELD WORDEN? Er is een consensus aan het ontstaan onder eerlijke medische professionals dat een primair doel van de injecties de wereldontvolking is. Veel tekenen wijzen hierop – statistisch, medisch, wetenschappelijk en indirect. Eén bijkomstigheid is dat de voornaamste promotors van de prikken allemaal bekende ontvolkingsdeskundigen zijn.

Hier is nog een citaat van Dr. Robert Malone:

Wat ze doen is mensen dwingen zich te laten vaccineren, en ik geloof dat ze mensen vermoorden met deze vaccinatie. Het is moord. Ze vermoorden in feite mensen in ziekenhuizen [met de goedgekeurde remdesivir-ventilatieprotocollen]. We weten dat de alle-oorzaken mortaliteit nu hoger is in de gevaccineerde groep dan in de ongevaccineerde groep.

Er zijn nog veel meer soortgelijke citaten van andere vooraanstaande medische professionals die dit nu inzien en dapper bereid zijn om dit toe te geven. Ik zeg “moedig” omdat er moed voor nodig is om zoiets openlijk te zeggen vanwege de onvermijdelijke haatdragende reactie die altijd georkestreerd wordt tegen iedereen die negatieve aspecten van de COVID-vaccinatieagenda blootlegt.

Er moeten echter ook andere redenen zijn. Er zijn genoeg aanwijzingen dat stoffen in de prikken gebruikt zouden kunnen worden om mensen te controleren en een transhumanistische agenda te bevorderen. Waarom zeg ik dat? De belangrijkste voorstanders van de prikken zijn globalistische New World Order-types die openlijk hebben gediscussieerd, gefinancierd en gewerkt aan manieren om technologie te gebruiken om mensen te controleren en om de mens met technologie te versmelten – transhumanisme. Ze praten en schrijven al vele jaren over een globalisten digitale slavernij van alle mensen.

Dit is niet langer geheim. Het is al enige tijd in de openbaarheid. LifeSiteNews heeft veel artikelen gepubliceerd over deze vergevorderde ontwikkelingen.

Niet slechts enkelen, maar wij allemaal zouden deze vragen moeten stellen, ons best moeten doen om de antwoorden te vinden, anderen moeten vertellen hetzelfde te doen, en dan samen met anderen bepalen wat we eraan kunnen doen. Blijf lezen, blijf onderzoeken, zoek gelijkgestemde mensen. Onderneem IETS. Praat met uw verkozen ambtenaren. Stel u verkiesbaar – voor welk ambt dan ook.

We zijn nu in oorlog. Het is een echte, maar heel andere oorlog. Het is tijd om de strijd aan te gaan. Vind uw plaats in de strijd. Probeer u er niet voor te verbergen. Dat zult u niet kunnen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab’s dochter: Covid was voorbode van komende “klimaatlockdowns”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel5G kan tot een verminderde botsterkte leiden
Volgend artikelWHO statistieken bewijzen dat “COVID-19” een totale, opzettelijke fraude was – en ze doen het nog een keer!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. “Iedereen in de wereld zou moeten stoppen en zich afvragen: waarom heeft hij dit gezegd?”

  Het leeuwendeel van het publiek weet zgn. van de prins geen kwaad en doet alsof hun neuzen bloeden, jaren lang geconditioneerd door de aanhoudende overheidspropaganda betaald door het belastinggeld van de burgers, gebracht door het NOS en NPO, blijkbaar krijg je de neuzen vanhet leeuwendeel van de bevolking niet in een richting.

  Vond ook een mooie hier op Frontnieuws; 1 op de 12 mensen is geradikaliseerd, de vraag is. Hoe radicaliseren we de andere 11?

 2. Mentaal begin ik me de laatste mens op aarde te voelen. De kenniskloof is zo gigantisch aan het worden dat het overal lijkt alsof mensen robots zijn geworden. Mensen snappen nergen meer wat van. Gister op de parkeerplaats bij de supermarkt de ene na de andere die zich helemaal klemrijdt omdat ze even geen aanwijzingen en borden krijgen en niet meer met hun eigen verstand kunnen bepalen waar ze zijn en wat ze doen. De robots kijken elkaar alleen maar aan met lege dode ogen en nietszeggende blikken. Toen ik in de supermarkt tegen de richting in bewoog zag ik duidelijk dat mensen dat niet eens meer kunnen verwerken. En als ik aan de kassa een praatje probeer te maken lopen ze vast waar je bij staat. Je ziet nog net niet boven hun hoofden zo’n logootje dat de computer aan het laden is… en dan in hun ogen ‘does not compute’ en ‘error error error 404 file not found’… ‘computer says no’.

  De onwetendheid is inmiddels zo groot dat veel mensen cognitief zijn vernietigd. Dit is hoe ze in WO2 de massa zover kregen om, zonder enig schuldgevoel, alle joden aan te geven. In WO2 was de propaganda light, maar anno 2023 met onze persoonlijke hersenspoelmachines en mockingbird media is de hersenspoeling hardcore next level MKultra. Het zal mij benieuwen waar we over 5jr zijn en of we er dan nog zijn. Zolang de hypnose/hersenspoelmachines geen andere programmering geven of ophouden te bestaan wordt de hypnose/psychose elke dag/week/maand/jaar erger en erger.

  Ik bid voor ons allemaal en ik blijf mn best doen om manieren te bedenken om de psychose van demoralisatie en dissonantie te doorbreken. Er zit niks anders op, tenzij we echt verenigen en strijdplannen gaan maken, maar dat zie ik ook (nog) niet gebeuren. De stille meerderheid heeft het nog te goed. Onthoud goed allemaal… WIJ zijn geen klein groepje, WIJ zijn met miljoenen, maar we laten ons in NL door een paar duizend psychopaten overheersen en onderdrukken. De leidinggevenden en sleutelposities zijn voor 98% corrupt! Alle directies en managers moeten eruit.

  Tot die tijd… succes allemaal. Help elkaar en blijf sterk. Alleen als de harde kern een absolute eenheid wordt, kan de eenheid groter worden. Goede feestjes beginnen klein, bij een harde kern… en voor je het weet wordt het groot, groter, grootst. Het is oorlog en misschien moeten we nadenken over het dragen van een kenmerk, zodat we elkaar in de echte wereld kunnen herkennen, een speldje met een NL vlaggetje ofzo.

  • Heb dezelfde ervaringen: klanten die niet eens weten hoe ze creditfactuur met debetfactuur moeten verrekenen. Saillant detail: het zijn apothekers… de meest simpele vragen krijg ik van klanten en collega’s. T voelt alsof ik ze allemaal aan t handje moet houden. Bij 1 collega flapte ik eruit, die aan mij vroeg hoe ze haar eigen werk moet doen: ‘moet ik me zorgen gaan maken?’ Ik heb me er al op ingesteld dat dit erger wordt door me er niet kwaad om te maken en ze als ernstig gehandicapten te bezien. En inderdaad: lege ogen die een hersenloze schedel verraden

   • Het valt me op dat de mensen die morgen door AI kunnen worden vervangen er het slechtst aan toe zijn. En dat is nou eenmaal 80% van de baantjes. Veel uitvoerende beroepen hebben nog een connectie met mens zijn. Tegenwoordig is 80% een nutteloze manager of een slaaf die digitale taken doet die morgen kunnen worden overgenomen door AI.

    • Let God sort them out augustus 22, 2023 at 13:04

     Weet je wat AI nooit kan vervangen? Net als vroeger, dat mensen elkaar in de ogen kijken. Dan weet je het nog niet wie je tegenover je hebt, maar dan kan je een goede gok maken. Maar 80% van de baantjes gaan eraan. Absoluut. Die zijn dus nutteloos. Die geven we een spuit. Of dacht je nu echt dat de elite om mensen geeft. Vraag het de toeslagouders maar

  • @Let God sort them out
   Kijk je uit dat je nix breekt in je bovenkamer ? 🤣
   Quote “ik blijf mn best doen om manieren te bedenken om de psychose van demoralisatie en dissonantie te doorbreken. ”
   P.s Je bid ook voor zo’n barbaar al mij ?
   Je kent die mop van de rolstoeler naar Lourdes die blij terug kwam had een paar nieuwe bandjes gekregen . Kan verkeren de volgende keer ga ik met mijn auto daar naartoe !

   • Ik ken er nog een van Lourdes. Er kwam een man aanlopen die heel spontaan hard riep; het is een wonder, het is een wonder, ik kan weer lopen ! Toen wij vroegen hoe het gebeurd was zei hij; ze hebben mijn fiets gestolen !

    • @BigLJohn
     Een echtpaar had een tweeling van twee jaar. Maar de één kon praten en de ander totaal niet. Alles hadden ze al geprobeerd. Uiteindelijk besloot de vader met het kind naar Lourdes te gaan. Daar aangekomen dompelde hij het kind onder in gewijd water. Het kind kwam proestend boven en gilde opeens:
     “Eikel!”
     De vader duwde het nog eens onder en het kind schreeuwde weer:
     “Eikel!”
     De vader was in de 7e hemel, belde moeder thuis op en vertelde dat het kind “eikel” had geroepen.
     “Dat ben je ook!” zei de moeder, “Je hebt de verkeerde meegenomen!”

  • Dat is heel mooi gezegd en was het niet Pim Fortuyn die zei, toen hem werd gevraagd wat hij als eerste ging realiseren als hij premier werd, “alle managers de gezondheidszorg uit”.

   • Als Pim het torentje zou betrekken (toen baphomet daar nog niet hing) zou hij de mevrouw, die paleis Noordeinde als kantoor gebruikte haar het gebruik van dat gebouw ontzeggen. Hij bedoelde natuurlijk bilderbergbitchbeatrix.

 3. Kruisboog aanschaffen. Ik ga het zelf in elk geval doen.
  Als moord is genormaliseerd, zal ik mij verdedigen waar nodig…..en zal ik in elk geval een zootje ziellozen meenemen naar de andere kant.

 4. Als eerste Elite weet dat vaccine voor ontvolking is en dat bijna iedereen binnen afzienbaar tijd zal steren daarom doen ze dat ook, bovendien Elite vreest volk en dat n is vooral voor hun NR 1 . Want als volk achter komt wat werkelijk aan de hand is dan zijn ze nergens meer veilig , daarom moet iedereen vaccine nemen

  • “…bovendien Elite vreest het volk…”.
   Nou, eh, nee. Kijk nog maar eens goed om je heen wat het volk zich allemaal laat aannaaien door de “elite”.
   Zolang mensen er zelf niet door geraakt worden zal het ze allemaal een zalige rotzorg wezen: ikke ikke ikke en de rest kan stikken.

   • @Bas…

    Alles wat de elites doen draait om het vernietigen van de mens en het bewustZIJN, omdat dat is waar ze doodsbang voor zijn.

    Ze hebben ons in ikke ikke ikke egoïsten verandert, omdat als wij geen egoïsten zouden zijn, dan zouden we niet zo corrupt zijn en dan zouden zij hun macht heel snel verliezen.

    Als je echt wat wil doen tegen de elites, zoek dan uit hoe je ‘ikke ikke ikke’ kan veranderen in WIJ.

    En besef dan dat die verandering in jezelf begint en daarna als een pandemie de rest infecteert. De echte pandemie is egoïsme, zoek uit wat het geneesmiddel is tegen egoïsme.

    • Jullie hebben in het westen de rug naar de Almachtige God gekeerd. Dit is een oordeel dat over jullie is geveld en zal niet met veranderen met “WIJ”. Dat is klinklare onzin. WEF is maar een onderdeel van het oordeel, ISLAM is nog een ander aspekt. Jullie willen abortussen, feminisme en lgbt promoveren wel met dezelfde hatelijk en ongoddellijke antichrist personen worden jullie opgezadeld. De weg terug uit deze beerput waar het westen is ingesukkeld is zoek. Er is maar 1 iemand die dit kan oplossen en die hebben jullie nu net de rug toegekeerd. U denkt van niet ? Wel het westen vergiet bloed om korrupten en wapenindustrie rijk te maken, terwijl ze sodomieten promoveert, de onschuldigen in moeder dood en nu ook promoveert om de beeldtenis van God te verderven met hun transgender gekte en hun DNA sequencing software en aparatuur. We zijn nu zelfs hybdriden aan het kreeeren net als voor de zondevloed. Koeien met menselijk bloed, varkens met mensen nieren enz…het DNA van ons voedsel is aangetast en dit is onherroepellijk en onomkeerbaar.
     Als God Allmachtig Sodom heeft weggevaagd wat zou Hij nu moeten doen met de sodomieten die er nu in veelvouden van Sodom rondlopen, en de oude wereld heeft in water ondergedompeld omdat alle vlees op aarde verdorven was door het hybride nephilim ras wat dan met ons ?
     Moslims komen jullie vrouwen verkrachten van jullie dhimmies maken en jullie kinderen liggen te bullebakken. Het zijn antichristen die jullie komen straffen voor jullie ongoddellijkheid. En dit was nog niet genoeg en jullie gingen door en dus de zoon van een nazi, een duivels aanbidder die zegt dat God dood is komt jullie nu richtlijnen geven vokr jullie toekomst. Bijgestaan door zijn sodomiete joodse synagoog van de duivel harari. Wat een wereld gaat dit worden ?

     Is het niet dat jullie dit willen ? Wat ontbreekt er om deze personen achter het loof te zetten en islam buiten te kegelen ? Terug naar God. Daar begint alles mee. En dit is het probleem. Als ze Hem 2000 jaren geleden niet geloofden waarom zouden ze dan Zijn volgelingen geloven ?

 5. Ik ben die rot SSer al heel lang meer dan moe. Hoe is het mogelijk dat dit vuile ras nog vrij rondloopt. Natuurlijk zegt hij dit. Hij wil op de kortste modelijke tijd zoveel mensen als hij kan in een sigarendoosje duwen. Dus hij moet het goede voorbeeld geven en voorop gaan. Hoe erg is het dat de bevolking net een kudde dieren is die gewoon naar de slachtbank worden geleid zonder enig idee, en die wel wat weten gewoon toch maar geen ophef maken en meedoen. Is er ginds niemand die deze boosaardige kletskop en zijn bende waaronder de sodomiet harari het zwijgen kan opleggen ? Ze laten deze personen ook nog toe om boeken te schrijven en meer te manipuleren terwijl ze in ons gezegd ronduit zeggen dat we nutteloze eters zijn, herprogrameerbare dieren zonder vrije wil. Als deze duivelszonen hun willetje krijgen wie wil er dan in zo een wereld gaan leven. Dat is DOOM de hel op aarde.

 6. Het draait om triljoenen en triljoenen dollars en de wereldmacht. In 2021 is de land-lease act. afgelopen in alle landen ter wereld. Daarmee is het oude slavensysteem waar het fiatgeld creatie aan verbonden was/is afgelopen. Daarmee werd iedere inwoner waar ook ter wereld een autonoom en de regeringen/banken verloren officieel hun macht over de inwoners en moeten de centrale banken alles terug betalen in goud en zilver aan alle levende.

  Want bij onze geboorte aangifte is iedereen dood verklaard en om gedoopt tot een natuurlijk persoon met registratie nummer (BSN). Deze natuurlijke persoon moet een bedrijf voorstellen die ondergeschikt is aan de coöperatie die zich zelf als een staat uitgeven. Jouw salaris bij je baas of opdrachtgever wordt aangemaakt door de centrale banken en ten name van jouw natuurlijke persoon als een schuld in de boeken geschreven, waar de coöperaties weer 50% van afromen. Dus jouw fictieve natuurlijke persoon is de waarde bepaling van het fiatgeld. Hoe meer jij zogenaamd verdient hoe meer er belasting afgeroomd kan worden door de coöperaties en hoe meer jij consumeert, hoe meer BTW jij betaald aan de coöperatie. De Staten en de centrale banken zijn eigenlijk 4 handen op 1 buik.

  Dus hoe meer jij verdient hoe meer waard jouw geboorte trusts werden in de vorm van schuld. Met deze schuldpapieren werd dan ook in de vorm van staatsobligaties verhandeld op de beurzen. Zo werd eerste instantie de opbouw van het land mee bekostigd en later voor de linkse hobby’s. Omdat de belastingdruk steeds hoger werd voor de slaven. Want arme en hongerige slaven zijn gehoorzamer en werken veel harder, dan verzadigde en goed opgeleide slaven. De levende mens is al zijn gehele leven op valse gronden uitgebuit. Deze trusts waar miljoenen dollars inzitten, hoe ouder jij bent hoe meer er in zit. Dit kan oplopen tot wel van 50 tot 100 miljoen dollar per persoon. Als we dit vermenigvuldigen met alle mensen op de wereld ontstaat er een geldbedrag wat niet uit te spreken is. Daar azen de WEF miljardairs nu op.

  Het zogenaamde vaccin wat niets anders is dan een gentherapie wat jouw DNA overschrijft en jij zo op afstand bestuurbaar wordt via het 5G netwerk. Het geleuter nog steeds over die vaccins wel of niet besmettelijk is enkel misleiding. Het is al een gepasseerd station. De gevaccineerde zijn in de val gelopen en kunnen niet meer terug. Zij moeten nu hun eigen keus ervaren. Het patent op dit vaccin is in handen van de Rothschilds (Die tevens de mede eigenaars zijn van de BIS bank en de centrale banken), zodat zij als ware de nieuwe eigenaar worden van iedere gevaccineerde. Voor het nieuwe slaven systeem met een digitale munt. Op die manier behoeven zij niet de geboorte trusts uit te keren aan de autonome inwoners. Want zij zijn immers de nieuwe eigenaar geworden van het gevaccineerde levende mens en daarmee ook al zijn verdere eigendommen inclusief zijn lichaam in handen krijgen. Daarom is elke coöperatie druk om iedereen te kunnen injecteren, want dat is hun enige overlevingsmethode. Zouden er 20% zich niet laten vaccineren voor maart 2024, dan verliezen zij alles.

  De voorbereidingen van de staten is al jaren aan de gang, om de dwangbuis economie te verwezenlijken. Bijna ieder huis op de wereld heeft smartmeters en een internet aansluiting met WIFI. Bijna iedereen heeft een smartmobieltje, deze is jouw persoonlijk spionage toestel voor de overheden. De economie wordt aan alle kanten ondermijnd door o.a. massa immigranten, kunstmatige inflatie, kunstmatige schaarste van alles te creëren, vergiftigde voedselproducten, vergiftigde tandpasta, vergiftigd drinkwater uit de kraan, vergiftige omgevingslucht door dagelijkse chemtrails en geo-engenering om het klimaat te manipuleren. De hoge elektromagnetische stralingen wat alles uiteindelijk doodt. De katalysators van benzine auto’s waardoor er ultrafijnstof ontstaat kleiner dan 0,001 mu. Wat dwars door onze huid gaat en ook in onze hersenen komt. Met het covid hoax werd alles nog een stukje erger dan het al was. Waar we eerdaags weer mee geconfronteerd zullen worden. Dat alles om de wereld macht te kunnen grijpen en de bevolking in bestuurbare cyborgs laten veranderen. Die dan afgedankt kunnen worden als ze niet meer bruikbaar zijn de wereld heersers. Die zelf in alle weelde leven van ons gestolen erfgoed.

  En dat alles tot stand kon komen doordat de meeste van ons te laf zijn, te bang zijn, te angstig zijn, te gehoorzaam en te goed gelovig zijn en te dom en te lui waren om zelf eens onderzoek te doen wat er nu aan de hand is in de wereld. Zij zijn de grootste vijand van iedereen. Want door deze massa gevaccineerde zombies komt de hel steeds dichtbij voor de nog vrije levende.

  De zogenaamde nieuwe politieke partij van Piet Omzigt is wel heel duidelijk. ” het nieuwe sociaal contract ” Hier staat letterlijk het ware doel, het nieuwe slavensysteem met creditpunten systeem. Als je dit nog niet door hebt of in ziet ben jij al verloren. Deze wordt dan zogenaamd de grootste partij van het land.

 7. Zal mij niet verbazen dat de prikjes iedereen die er niet tegen kan om een zichzelf opbouwend bio besturingssysteem in zijn lichaam te laten ontwikkelen ziek maakt en uiteindelijk doodt.
  Zal ook een verklaring kunnen zijn om zoveel mogelijk injecties op te dringen om het afweersysteem te demotiveren en zo min mogelijk normale mensen over te houden.
  Zal ook gevaarlijk worden voor ons als er alleen nog bestuurbare bio robotjes rondlopen.

 8. Wauw.. Er gaat een lichtje aan bij iemand. Ik zeg al bijna drie jaar WAAROM het gaat. En daarom de dwang die er achter zat. Het heeft niks met virus of bescherming tegen ziekte te maken. Het is een groot experiment om mensen fundamenteel te veranderen dmv ze in een wandelende spike eiwit fabriek te veranderen. Beheersing vh menselijk bewustzijn is het doel. Peptiden (eiwitten) zijn signalen in het menselijk lichaam en beïnvloeden je emoties en daardoor je gedrag. Deze mRNA troep ontkoppelt je van de natuurlijke levenskracht. Zo kunnen de Agressors je uiteindelijk zelf aansturen. Het Grote Experiment moet doorlopen tot iedereen ingespoten is, en de kleine club weldenkende mensen dus ook. En die blijven dus gevaar lopen. Dat bedoelt dat swein.

  • Precies! We moeten de hackable animals worden waar Yuval Harari al lang voor gewaarschuwd heeft. Dat er mensen dood gaan is een leuke bijkomstigheid voor de engerds, maar dat is maar bijzaak. Ze kunnen mensen véél sneller vermoorden met DEW en andere weer manipulaties of oorlog. Dus ze verminderen de wereld populatie met weer manipulatie en oorlog en de mensen die overblijven maken ze tot slaaf met een prik. Die slaven stoppen ze dan met een digitale ID en CBDC in 15 minuten steden. Hoppa, total control voor de Deepstate freaks!

 9. Hij en heel veel andere idioten van veel regeringen zouden een Braziliaanse stropdas moeten krijgen, ik meld mij vrijwillig om deze uit te voeren en dan live graag, dit geeft wel aan hoe erg ik ze haar.

 10. Wat zien en horen we hier:
  1- Oude man ventileerde achterhaalde ideeën over de werking van het SARS CV-2 ‚vaccine‘.
  2- En een begin van een nieuwe campagne waar uitvoerder WEF het voortouw mag nemen van big Pharma en heeft wat oud COVID campagne materiaal gebruikt. „Was zo succesvol“ zullen ze daar gedacht hebben. We gebruiken de leugen nog een keer!
  3- WEF ziet over het hoofd dat doorzichtige leugens zelfs de bevolkings groep met een laag IQ gehalte immuun maakt voor WEF mededelingen.
  In meerdere opzichten dus een educatief filmpje, grappig ook wel, dat de “ grote “ Swap zo publiciteit geil is dat hij dit zelf doet in al zijn kleinheid van geest, of geilheid op omzet! Hij zal gedacht hebben: het gaat om “world economics” dus liegen mag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in