© user17432319 / Freepik

De Amerikaanse kinderarts Paul Thomas gaf een deskundige de opdracht om alle gegevens over zijn patiënten te verzamelen. Daarvan waren er 2.700 gevaccineerd en 560 ongevaccineerd. Vervolgens vergeleek hij de groepen, bericht Uncutnews.ch.

Gevaccineerde kinderen hadden veel meer kans op astma, eczeem, ADHD, aandoeningen van de luchtwegen, gedragsstoornissen en een aantal andere ziekten dan ongevaccineerde kinderen. Vaccins veroorzaken allergieën en auto-immuniteit, zei hij. In 10 jaar heeft hij nog nooit een ongevaccineerd kind met ADHD in zijn praktijk gehad. “Dat is niet te geloven.”

Intrekking van medische licentie

Nadat Thomas zijn onderzoeksresultaten openbaar had gemaakt, werd zijn vergunning om de geneeskunde uit te oefenen ingetrokken.

De dokter haalt verschillende andere studies aan die hebben aangetoond dat gevaccineerde kinderen veel meer kans hebben op allergieën, autisme, astma, ADHD en andere aandoeningen dan ongevaccineerde kinderen.

Thomas somt ook de resultaten op van een studie van ongevaccineerde Amerikanen, The Control Group genaamd. Uit de resultaten blijkt dat 60 procent van de gevaccineerde Amerikanen chronische ziekten heeft, tegenover 5,71 procent van de ongevaccineerde Amerikanen.

Artritis: 16,67 procent / 0 procent
Hartziekten: 48 procent / 0 procent
Diabetes: 10 procent / 0 procent
Astma: 7,7 procent / 0 procent
Autisme: 2,5 procent / 0 procent
ADHD: 9,4 procent / 0,47 procent
Kanker: 6 procent / 0 procent

“Dit is ongelooflijk,” zei hij. Meer dan 26.000 Amerikanen zijn nu gestorven nadat zij met het Corona-vaccin waren ingeënt. De meeste mensen sterven één of twee dagen na de vaccinatie. Nog eens 143.554 Amerikanen zijn in het ziekenhuis opgenomen nadat zij gevaccineerd waren. “Het is waanzinnig. Het doodt mensen. Punt uit.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is

  Factcheck - Britse gezondheidsautoriteit NHS gebruikt 7-maanden oude data om te beweren dat 75% van de Covid-19 patiënten op de Intensive Care niet gevaccineerd zijn
Vorig artikelRussische Ministerie van Defensie: Slowaakse S-300 kort na levering vernietigd in Oekraïne
Volgend artikelDe Aarde heeft maar een voedselvoorraad van 3 maanden – Als de productie stopt, heeft de mensheid “binnen 90 dagen” niets te eten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Bijwerking/ aandoening; TRANSGENDER CURIOUS….. schieten als paddenstoelen uit de grond… just saying!

  Weet natuurlijk niet of het injectie gerelateerd is.
  Maar als we kijken naar de afgelopen jaren, steeds méér vaccins in kinderen worden geïnjecteerd, kijk ik er niet van op.

  Doet toch wat met je DNA. Punt.

  • Als een jongetje een vaccin toegediend krijgt wat is vervaardigd op lijnen van een meisjes foetus is niet zo moeilijk te raden hoe het komt. Andersom natuurlijk het zelfde.
   Zoek maar eens op wat een donororgaan van het andere geslacht met je kan doen. Heeft ook alles met erfelijk materiaal te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in