Als ik terugkijk op het jaar 2022 en de bizarre gebeurtenissen die dat jaar markeerden, schiet mij onmiddellijk een uitdrukking te binnen: “Openbaring van de Methode”. Dit duistere concept, dat afkomstig is uit oude Rozenkruisersteksten, verwijst naar het proces van het blootstellen van de massa’s aan duistere realiteiten (vaak op een verhulde en slinkse manier) om impliciete acceptatie uit te lokken, schrijft The Vigilant Citizen.

Zodra deze formeel verborgen waarheden aan het publiek worden onthuld en op algemene apathie, onverschilligheid of ongeloof worden onthaald, worden ze genormaliseerd en ingebed in het collectieve onbewuste van de samenleving. Sommige occultisten vergelijken dit proces met het alchemistische “Grote Werk” waarbij de wereld wordt “getransmuteerd” volgens de wil van de occulte elite.

Het alchemistische principe van de Openbaring van de Methode heeft als belangrijkste component een clowneske, grijnzende bespotting van het slachtoffer/de slachtoffers als vertoon van macht en macabere arrogantie. Wanneer dit op bedekte wijze wordt uitgevoerd, vergezeld van bepaalde occulte tekens en symbolische woorden, en geen betekenisvolle reactie van verzet of weerstand van het (de) doelwit(ten) uitlokt, is het een van de meest doeltreffende technieken van psychologische oorlogsvoering en mind-rape. – Michael Hoffman II, Geheime genootschappen en psychologische oorlogsvoering.

Sinds de komst van de massamedia is de Openbaring van de Methode steeds duidelijker geworden. Terwijl de elite in het verleden in het diepste geheim opereerde, probeert zij nu in het volle zicht te opereren.

In de begin- en middenfase van deze operatie was misleiding een sleutel tot het bereiken van de doelstellingen. Over het algemeen is misleiding tegenwoordig veel minder noodzakelijk. Integendeel, de cryptocratie is eigenlijk al enige tijd vastbesloten veel van haar grootste geheimen aan ons “ongewijden” prijs te geven. – Ibid.

Verschillende gebeurtenissen van 2022 passen perfect in het concept van de Openbaring van de Methode. “Samenzweringstheorieën” veranderen voor onze ogen in duidelijke waarheden. Duistere geheimen worden onthuld, maar het grootste deel van de wereld begrijpt nog steeds niet wat ze betekenen. En dat is precies wat “ze” willen.

De Vigilant Citizen gaat over het blootleggen van wat er werkelijk gebeurt. Op die manier kunnen wij, in plaats van passief hun waanzin te accepteren door onwetendheid, deze actief verwerpen door kennis.

Hier is een blik op enkele onthullende gebeurtenissen van 2022 en wat ze betekenden in het grote geheel der dingen.

Taylor Hawkins en Studio 666

Op 25 maart werd de wereld opgeschrikt door de onverwachte dood van Taylor Hawkins, de drummer van de Foo Fighters. Hoewel de omstandigheden rond zijn dood vreemd waren, was de timing van deze gebeurtenis gewoonweg verbijsterend.

Precies een maand voor Hawkins’ dood brachten de Foo Fighters een horror-komediefilm uit, Studio 666 genaamd. Het onderwerp van de film: Leden van de Foo Fighters worden gedood als bloedoffers aan de Satanische muziekindustrie.

In de film wordt Dave Grohl bezeten door een demon en offert (met gruwelijke moorden) elk lid van de band, inclusief Taylor Hawkins.

Deze hele film was zeer symbolisch, vooral gezien wat er precies een maand na de release zou gebeuren. Was deze film een gruwelijk toeval? Of onthulden ze hun methode?

  Verenigde Naties zeggen dat wereldhonger noodzakelijk is om "De Grote Reset" uit te voeren

Bloed drinken

Megan Fox zegt terloops dat ze bloed drinkt bij rituelen.

Al jaren schrijf ik over de obsessie van de occulte elite met kannibalisme en het drinken van bloed. In occulte kringen gelooft men dat het afnemen en consumeren van bloed in specifieke omstandigheden krachtige verjongende effecten kan hebben – en de potentie wordt vermenigvuldigd als de “donor” jong is. Deze praktijken zijn niet nieuw, want ze bestaan al eeuwen (zie mijn artikel over Elizabeth Bathory).

Ondanks deze feiten hebben de massamedia deze “complottheorie” belachelijk gemaakt. Toen zei Megan Fox ronduit dat zij bloed drinkt bij rituelen. Tijdens haar interview met Glamour Unfiltered zei ze:

“Maar inderdaad, we consumeren elkaars bloed bij gelegenheid alleen voor rituele doeleinden. Het wordt gebruikt voor een reden en het wordt gecontroleerd waarbij het is als, laten we een paar druppels bloed vergieten en ieder drinkt het.”

Combineer Megan Fox’ zeer gepubliceerde obsessie met bloed met de talloze recente films over kannibalisme, en je krijgt een duidelijk geval van Openbaring van de Methode.

Anne Heche

Anne Heche spartelt in het rond terwijl ze met geweld in een ambulance wordt geperst. Kort daarna wordt ze dood verklaard.

Telkens als ik denk aan de beelden van Anne Heche die probeert los te komen van een brancard die wordt gedragen door een paar brandweermannen, raak ik diep verontrust. En er komen zoveel vragen bij me op: Waarom bedekten ze haar (alsof ze al dood was) terwijl ze op de brancard lag? Waarom was ze niet goed vastgemaakt op de brancard? En nog belangrijker: Waarom probeerde ze weg te komen?

Zoals gewoonlijk concludeerden de massamedia al snel dat het grillige gedrag van Heche op die noodlottige dag te wijten was aan drugs en/of alcohol, ondanks het feit dat getuigen het tegendeel beweerden. Een paar maanden na mijn artikel waarin ik uitlegde dat Heche duidelijk op de vlucht was voor iemand(en) (en niet gewoon high) kwam de waarheid eindelijk aan het licht.

Enkele maanden na haar dood concludeerde de lijkschouwer dat Heche niet onder invloed was van drugs of alcohol.

Dus, als Heche die dag nuchter was, wat gebeurde er dan eigenlijk? Waarom handelde ze zo? Het lijkt erop dat we allemaal getuige zijn geweest van de opoffering van een andere beroemdheid in het volle zicht.

Standbeeld ter ere van een pedo

In september onthulde de Universiteit van Indiana een standbeeld ter ere van Alfred Kinsey.

In mijn artikel over Alfred Kinsey heb ik uitgelegd hoe zijn “onderzoek” werd gefinancierd door de Rockefeller Foundation en tot op de dag van vandaag dient als basis voor seksuele voorlichting in Amerika.

Dit gezegd zijnde, volgt hier een tabel uit zijn boek Sexual Behavior of the Human Male.

Tabel 34. Een van de gruwelijkste tabellen in de wetenschappelijke geschiedenis.

Tabel 34 documenteert de “seksuele reacties” van kinderen van zuigelingen tot tieners, zoals opgetekend door hun volwassen mannelijke misbruikers. Deze pedofielen voerden seksuele experimenten uit op honderden kinderen door hen te brengen tot wat de experimenteerders een “orgasme” noemden (schreeuwen, huilen, vechten met de seksuele “partner”) en deze reacties te timen met een stopwatch.

Kortom, tabel 34 registreert niets minder dan het systematische misbruik van meer dan 300 kinderen in de leeftijd van 5 maanden tot 14 jaar. De gegevens die erin staan zijn gewoonweg afschuwelijk. Hoe kan een baby van 11 maanden 14 orgasmes hebben in 38 minuten, tenzij dit het resultaat is van regelrechte marteling?

  Van klimaatzeloten tot transgenderisme, Trump-aanbidding en Christelijk Zionisme: je leeft in een wereld die wordt gedomineerd door het groepsdenken van IRRATIONELE SEKTES

Dit gezegd zijnde, heeft de Universiteit van Indiana toch een standbeeld onthuld ter ere van Alfred Kinsey. Waarom? Omdat de occulte elite pedofielen zijn en ze willen dat hun zieke cultuur gevierd wordt.

Symbolisch verjaardagsfeest

Doja Cat’s verjaardagsfeestje was Illuminati rotzooi.

In oktober vierde Doja Cat haar verjaardag met een complete parade van industrieslaven. Duidelijk beïnvloed door de film Eyes Wide Shut (die gebaseerd is op de seksmagische rituelen van de occulte elite), ging het feest over industrieslaven die hun begeleiders imiteerden, zoals peuters hun ouders imiteren.

Belangrijker nog, het was weer een geval van Openbaring van de Methode, waarbij de symboliek van de occulte elite in het volle zicht wordt getoond.

Kanye’s openbaringen

Hij zei het.

Al jaren schrijf ik over beroemdheden die een geliefde moeten opofferen om een hoger niveau in de industrie te bereiken. Ik heb ook geschreven over managers die beroemdheden op extreme manieren controleren. Terwijl deze beweringen door velen werden beschouwd als “gekke complottheorieën”, heeft Kanye West zojuist in ondubbelzinnige bewoordingen gezegd:

“Mijn moeder werd geofferd.”

Hij noemde ook de vader van Michael Jordan, de zoon van Bill Cosby en de zoon van Dr. Dre – allemaal dood onder mysterieuze omstandigheden. Volgens hem worden deze offers uitgevoerd om “te controleren en te traumatiseren”.

Een week eerder ontmaskerde Kanye zijn “persoonlijke trainer” Harley Pasternak als een totale MK-handler. Hij plaatste zelfs een dreigende sms die hij van Pasternak had ontvangen.

Pasternak dreigde Kanye te drogeren en te institutionaliseren omdat hij zich misdroeg.

Nog steeds een complottheorie?

Balenciaga

Ik haat deze foto.

Ik schrijf al jaren over de elite die hun pedofilie viert en de mainstream media deden hun best om dit voor de hand liggende feit te onderdrukken. Mijn artikel over Pizzagate werd aangevallen door publicaties als The New York Times, die The Vigilant Citizen zelfs “nepnieuws” noemde.

Dit jaar bracht Balenciaga een reclamecampagne uit die zo verachtelijk was dat iedereen zijn mond moest houden en de waarheid onder ogen moest zien. Zelfs The New York Times.

In een reeks onthutsende foto’s lieten de genieën van Balenciaga kinderen pluchen dieren vasthouden die BDSM-uitrusting droegen, samen met andere zeer symbolische voorwerpen om hen heen (bv. hondenriemen). Tot overmaat van ramp bevatten andere foto’s zelfs een gerechtelijke uitspraak over kinderporno.

Ja, er was verzet. Dat komt omdat er een groeiend aantal waakzame burgers is die de mainstream media dwongen deze kwestie aan te pakken. We moeten doorgaan.

De revolutionaire daad

Ondanks het feit dat verschillende op deze site besproken “complottheorieën” in 2022 in wezen werden bevestigd, werd The Vigilant Citizen verbannen uit de zoekresultaten van Google en volledig gedemonetariseerd.

De rapporten die ik van Google kreeg waren woedend. Zo werd een artikel gedemonetariseerd wegens “onbetrouwbare en schadelijke beweringen”. De reden: ik schreef dat … mannen geen vrouwen kunnen zijn.

  Liberale euthanasiewetten maken Canada wereldleider in organen geoogst van slachtoffers van hulp bij zelfdoding

De absurditeit van de situatie bracht me echt in verwarring toen ik me realiseerde dat het citaat “In een tijd van universeel bedrog wordt het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad” meer dan ooit waar is.

Terwijl Google probeerde deze site te verstikken door hem uit zijn advertentiemonopolie te verbannen, moest ik een manier vinden om het voortbestaan van de site veilig te stellen. Het verwijderen van “problematische” inhoud en mezelf censureren om Google een plezier te doen was natuurlijk uitgesloten. Dus, na enig soul-searching, kwam ik met een mogelijke oplossing die de site zou laten overleven zonder censuur: inschrijvingen van lezers.

In juni heb ik dus elke advertentie van deze site verwijderd en ben ik uitsluitend aangewezen op lezersabonnementen. Er was een zeker risico aan verbonden, want een onvoldoende aantal abonnees zou tot gevolg hebben dat de site plat zou gaan. Het was echter een do-or-die situatie: Of deze site bleef een onafhankelijke bron van ongecensureerde waarheid, of hij hield op te bestaan.

Gelukkig kwam u door. Waakzame burgers uit de hele wereld schreven zich in voor de site, waardoor de site kan overleven zonder enige advertentie op de pagina’s. Ik kan eindelijk “onbetrouwbare en schadelijke beweringen” schrijven, zoals “mannen kunnen geen vrouwen zijn”, zonder dagelijks met financiële ondergang te worden bedreigd.

Daarom wil ik deze gelegenheid aangrijpen om uit de grond van mijn hart elke VC-abonnee te bedanken voor zijn of haar steun aan deze site, waardoor deze kan overleven.

De beste manier voor mij om u te bedanken is door nog harder te werken aan nieuwe artikelen en de harde inhoud te leveren die u zoekt. En met uw steun is dat precies wat ik in 2023 zal doen. Niet alleen zal ik artikelen blijven publiceren over een breed scala aan onderwerpen, maar ik zal ook een nieuw project lanceren waar al jaren om gevraagd wordt: VC Video’s. Dit nieuwe project komt binnenkort, zal van hoge kwaliteit en uniek zijn. En het wordt mogelijk gemaakt dankzij uw ongelooflijke steun dit jaar.

Kortom, dit jaar heeft veel dingen bevestigd die sinds 2008 op deze site zijn besproken. En ik heb het gevoel dat we daar in 2023 meer van zullen zien.

Ik zal mijn best doen om alles wat 2023 ons voor de voeten werpt te ontcijferen en ik zal de essentiële informatie blijven verstrekken die nodig is om door deze vreemde tijden te navigeren.

Tot dan wens ik u een vrolijk kerstfeest, een gelukkig nieuwjaar en tot ziens in 2023!

Met vriendelijke groet,

VC


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs de strategie van de NAVO om Rusland te laten bloeden teruggeslagen?
Volgend artikelZelfs in de oorlog, goede wil jegens de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • De, in mijn ogen, onvolprezen Rik Mayall maakte deze film in 2014: One by One.
   Griezelig nauwkeurig, en met het talent dat hij bezat, een indringende film over 9/11 en waartoe dat geleid heeft. Vlak na het maken overleed hij, en toevallig ook vlak nadat hij Stephen Fry als pedo exposeerde .
   Fry verdween een tijdje van het BBC scherm, zgn. wegens mentale klachten, om daarna weer gewoon terug te keren. Bij de BBC natuurlijk.
   John Lydon, aka Johnny Rotten onthulde al in de jaren ’80 de vuiligheid van Jimmy Saville bij de BBC…en er werd niets mee gedaan…
   De film is bijna overal ‘banned’ en moeilijk te vinden, maar als je in Tor kunt browsen, kun je hem hier vinden:https://worldtruthvideos.website/watch/one-by-one-rik-mayall-2015-film_mad7naKGFNbNOHd.html?lang=turkish

   Film is gewoon in het Engels te kijken. Must watch!

  • @Wake Up.
   De prijs is al betaald .
   SPS syndroom
   Dan onthult Céline om welke ziekte het gaat. “Ik ben recent gediagnosticeerd met een zeldzame neurologische aandoening, genaamd het Stiff-person syndrome (SPS). Deze aandoening treft zo’n één op een miljoen mensen. We weten nu dat SPS mijn spasmen veroorzaakt. Helaas, beïnvloeden deze spasmen mijn dagelijks leven. Ik ondervind soms problemen met wandelen en kan zelfs soms mijn stembanden niet gebruiken om te zingen zoals ik altijd heb gedaan.”
   Karma ia a bitch .😀

 1. Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors
  https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en
  Computer monotors and TV monitors can be made to emit weak low-frequency electromagnetic fields merely by pulsing the intensity of displayed images. Experiments have shown that the ½ Hz sensory resonance can be excited in this manner in a subject near the monitor. The 2.4 Hz sensory resonance can also be excited in this fashion. Hence, a TV monitor or computer monitor can be used to manipulate the nervous system of nearby people.

 2. Pijn en Verdriet kunnen/zullen omslaan in ongecontroleerde daden.. Geen Misdaden maar wel Daden… gewoon omdat het Zal..en Moeten gebeuren deze Kanker met tak en wortel uitroeien…. Vreselijke fotografie trouwens…wie neemt die???..👀😭😭😭😭😤🤬

 3. Vroeger tot de jaren 70 / 80 waren er nog individuen die zich tegen de elite uitspraken:
  Evangelist Dr martin luther king
  Boxer mohammed ali / cassius clay
  Dit waren personen met een enorme media bereik
  Tegenwoordig van af de jaren 90 ofzo zie je dat niet meer

  Ik denk dat dat komt omdat dat soort personen niet meer zo hoog komt in hun carrierre
  En omdat iedereen online leeft zijn dat soort personen all lang van te voren te onderscheppen in hun carrierre en media bereik.

  En dan is er nog de mindcontrol, popsterren vroeger waren altijd aan de dope, tegenwoordig zijn ze allemaal gechipt zo als de dieren van jose delgado, zodat je ze op knop druk de mond kunt snoeren, ze van het podium afstuiteren zo als die politici en ceo’s van een paar jaar terug. Alle opppositie verdwijnt, word onmogelijk gemaakt.

 4. Daar gaan we weer, “Anne Heche spartelt in het rond terwijl ze met geweld in een ambulance wordt geperst. Kort daarna wordt ze dood verklaard.”

  Ten eerste spartelde ze helemaal niet in het rond, ten tweede werd ze helemaal niet met geweld de ambulance in geperst, en ten derde, de actrice liep ernstige brandwonden op en had rook ingeademd, werd naar het ziekehuis gebracht en kunstmatig in leven gehouden. Bovendien was Anne Heche onder invloed van verdovende middelen wat het plotselinge overeind komen op de brancard verklaart! Anne Hetche is overleden in het ziekenhuis op verzoek van de familie.

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/08/anne-heche-dead-53-pulled-off-life-support-following-cocaine-fueled-car-accident/

  Zo kan ik nog wel een aantal artikelen van deze vigilantcitizen *kuch* aanhalen die zwaar overdreven zijn en het bijbehorende commentaar daarbij volledig debunken, maar daar heb ik totaal geen zin in. Dit ene bericht van Anne Heche in het artikel, ‘2022 Review: When “Conspiracy Theories” Turned Into Obvious Realities’ van vigilantcitizen zegt alweer genoeg. Na even op de vermeende site te hebben gescrold wordt dat wel duidelijk, dit soort sites staat dus ook zeker niet tussen mijn favorieten, ik hou het bij reëel nieuws zonder doorgesnoven Qanon redacteuren die daarbij ook zelf nog eens onwaarheden er aan toevoegen!

  Om over de rest van de aangegeven (so called realities) met het bijbehorende commentaar onder elke review maar te zwijgen.

  🥱

  • U was erbij toen het allemaal gebeurde met de verschillende slachtoffers en weet dus precies wat en hoe alles in elkaar steekt?!

   Dan weet u natuurlijk ook dat Heche en Taylor, net als zoveel anderen die het met eigen ogen en verstand hebben meegemaakt, bezig waren om de pedophilie in de entertainment industrie aan het licht te brengen…????

   Ja, vertel u dan maar eens wat u daar allemaal nog meer over weet te vertellen? Want u bent de “expert” op dit gebied, toch? U bent zo te lezen heel goed ingevoerd in deze perverse wereld en hebt waarschijnlijk ook direct contact met betrokkenen om zo overtuigd te kunnen ontkennen? U bent dan waarschijnlijk ook een vriend van Epstein en zit als Planet Pizza-insider bovenop de echte occulte kennis en feiten?

   Laat maar eens horen dan….

 5. @Wake up (inderdaad Wake the Fuck up!) en @Gerard,

  vigilantcitizen is een opeenstapeling van aannames, geen onderbouwde feiten, maar aannames! Dit betekent dat, dit betekent zo, blah blah blah.

  Duidelijk zo?

  Quote Gerard, “Dan weet u natuurlijk ook dat Heche en Taylor, net als zoveel anderen die het met eigen ogen en verstand hebben meegemaakt, bezig waren om de pedophilie in de entertainment industrie aan het licht te brengen…????” Einde quote. (De term is Pedofilie en niet pedophilie voor de goede orde)

  En ja, om even antwoord te geven op je reactie, daar ben ik van op de hoogte. De rest daaromheen is weer pure speculatie en wordt nergens onderbouwd. Dit daarentegen wel: https://www.thegatewaypundit.com/?s=Anne+Heche

  Quote Wake Up, “En BTW het plotselinge overeind komen is door adrenaline…”

  Cocaïne stimuleert het centrale zenuwstelsel en daarmee ook het hart. Ook heeft het effect op stofjes in je hersenen, zoals dopamine en adrenaline waardoor je energielevel en gemoedstoestand ontregeld raken. Of heb je het bijgevoegde artikel die ik in mijn vorige comment heb geplaatst van de gatewaypundit overgeslagen.

  In deze comment staan er een aantal, dan kan je ze alsnog even doornemen.

  Ik ga hier niet eens verder op in, Einde discussie.

  Succes ermee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in