De belangrijkste organisator van de “Stop the Steal” beweging in de Verenigde Staten en de rellen in Washington vorige week is een zwarte man genaamd Ali Alexander. Hij beweert dat hij de hulp van drie Congresleden had, schrijft The Independent. Het doel was dat de “oorlog” buiten het gebouw ertoe zou leiden dat het Congres tegen de verkiezingsoverwinning van Joe Biden zou stemmen.

De zogenaamde bestorming van het Capitool in Washington vorige week is gebruikt als voorwendsel om het microblog Parler en Donald Trump en veel andere gebruikers van social media af te sluiten.

Het ultralinkse ADL gebruikt het incident nu ook om te proberen Gab, een andere concurrent van Twitter, juridisch te vervolgen.

Verschillende mainstream kranten beweren dat het incident een bewijs is van “white power” in de Verenigde Staten.

Maar de demonstratie werd eigenlijk georganiseerd door Ali Alexander, geboren als Ali Akbar, die zich identificeert als zwart en Arabisch.

En hij beweert dat drie Congresleden hem hebben geholpen.

Het doel was om genoeg Congresleden zover te krijgen om tegen de verkiezingsoverwinning van Joe Biden in de presidentsverkiezingen te stemmen en zo de verkiezing omver te werpen.

We waren met z’n vieren van plan om maximale druk op het Congres uit te oefenen terwijl ze stemden. We hoopten dat onze oorlog buiten de Republikeinen die in het gebouw waren van gedachten kon veranderen, zegt Alexander in een videoclip op Periscope die achteraf werd verwijderd.

De “white power terrorist” die het Congres bestormde is de zoon van een New Yorkse opperrechter

"Joden zijn doodsbang voor Black Lives Matter"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here