© Zelensky shooting uzis meme YouTube

In een emotionele oproep, die sommige leden van het Congres met tranen in de ogen achterliet, heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky zijn pleidooi herhaald dat de ambtenaren van de V.S. een “no-fly zone” boven zijn land zouden instellen. Wat hij in de loop van zijn toespraak verzuimde te vermelden, is de virtuele zekerheid dat een dergelijke actie zou leiden tot een kernoorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland.

In tegenstelling tot wat Zelensky, President Biden, het Pentagon, de CIA, leden van het Congres, en andere interventionisten graag willen geloven, gaat de oorlog in Oekraïne niet over vrijheid. Het gaat om de NAVO, een corrupte bureaucratische entiteit die had moeten verdwijnen toen er een einde kwam aan de Koude Oorlog, schrijft Jacob G. Hornberger.

Zelensky wilde dat Oekraïne lid werd van de NAVO. Dat wilden Biden, het Pentagon, de CIA, en andere interventionisten ook. Rusland heeft al zo’n 25 jaar duidelijk gemaakt dat dat voor Rusland een “rode lijn” is. Waarom? Omdat, als Oekraïne lid wordt van de NAVO, het Pentagon en de CIA hun kernraketten, tanks, wapentuig en militaire bases aan de grens van Rusland zullen kunnen vestigen. Rusland heeft zich daartegen vastberaden verzet, even fel als de regering van de V.S. zich ertegen zou verzetten dat hetzelfde zou gebeuren in Cuba of langs de grens met Mexico.

Bovendien heeft Rusland tot aan de invasie duidelijk gemaakt dat er geen Russische invasie in zijn land zou komen, als Zelenski zijn hoop en dromen om Oekraïne bij de NAVO te laten aansluiten zou opgeven.

  Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manieren

Helaas, Zelensky kon zijn liefde voor deze dinosaurus uit de Koude Oorlog niet loslaten. Zijn liefde voor de NAVO kreeg de overhand. Uiteindelijk besloot hij tienduizenden van zijn burgers op te offeren in de hoop dat Oekraïne Rusland in een oorlog zou kunnen verslaan en dan lid zou kunnen worden van de NAVO. Hij heeft ongetwijfeld gedacht dat hij Biden, het Pentagon en de CIA ertoe kon bewegen hem te hulp te komen. Het zou mij zelfs helemaal niet verbazen als Biden, het Pentagon en de CIA Zelensky misleid hebben om te geloven dat hij op hun steun kon rekenen zodra Rusland Oekraïne zou binnenvallen.

En nu Zelensky beseft dat zijn hoge inzet gok misschien niet zal lonen, is hij bereid het Amerikaanse volk op te offeren in een kernoorlog met Rusland. Met andere woorden, als hij ten onder gaat, wat heel goed mogelijk is, wil hij dat miljoenen Amerikanen met hem ten onder gaan – nogmaals, niet voor de vrijheid, maar voor de NAVO. Hij wil dat miljoenen Amerikanen bereid zijn om voor de NAVO te sterven, net zoals nu tienduizenden Oekraïners voor de NAVO sterven.

Laten we eens uiteenzetten wat een “no-fly zone” precies is die Zelensky door het Pentagon boven Oekraïne wil laten instellen. Het houdt in dat Amerikaanse gevechtsvliegtuigen Russische militaire vliegtuigen boven Oekraïne neerschieten. Die Russische vliegtuigen zouden Russische militairen bevatten, misschien zelfs honderden Russische militairen in transportvliegtuigen.

En dat is nog niet alles. Vanaf de grond zullen Russische strijdkrachten raketten afvuren die bedoeld zijn om Amerikaanse vliegtuigen neer te schieten. Het zou dus nodig zijn dat Amerikaanse vliegtuigen raketten op de grond afschieten, met als doel die luchtafweerinstallaties uit te schakelen. Mensen in de buurt van die gebieden zouden verbrand worden. (Toen Amerikaanse ambtenaren in de jaren negentig een “no-fly zone” boven Irak instelden, herinner ik mij een incident waarbij een verdwaalde Amerikaanse raket een jongetje doodde dat zijn schapen hoedde).

  Britten & Amerikanen springen van het zinkende schip - BBC: "Oekraïens tegenoffensief mislukt - Russen winnen de oorlog"

Op het moment dat er één Russisch vliegtuig wordt neergeschoten, zullen de Verenigde Staten en Rusland in staat van oorlog verkeren. Op dat ogenblik kan er van alles gebeuren. Alle weddenschappen zijn van de baan. De oorlog zou conventioneel kunnen blijven, in welk geval de Verenigde Staten bijna zeker zouden winnen, gezien hun enorme militaire superioriteit.

Maar dan wordt het in het belang van Rusland om tactische kernwapens in te zetten. Maar als dat het geval is, weet iedereen waar dat toe zal leiden. Daarom zouden beide partijen vrijwel onmiddellijk moeten berekenen of zij als eerste hun strategische raketten zullen afvuren. Er zou weinig tijd zijn om na te denken en te overwegen. In een kernoorlog wil niemand als tweede zijn kernarsenaal afvuren. Het wordt in het belang van beide naties om als eerste hun kernwapenarsenaal af te vuren.

Dat is wat Zelensky bereid is te riskeren met zijn oproep tot een door het Pentagon afgedwongen “no-fly zone” boven Oekraïne – de hele Verenigde Staten bestraald – honderden miljoenen Amerikanen plotseling en onverwacht gedood in een totale nucleaire uitwisseling – het grootste deel van ons land vernietigd – alleen maar opdat Oekraïne lid kan worden van de NAVO.

Statisten verwijzen naar Zelensky als een “George Washington”. Maar George Washington zou nooit bereid zijn geweest om ook maar één Amerikaan of ook maar één buitenlander op te offeren, en nog veel minder miljoenen onschuldige mensen, om zich aan te sluiten bij een corrupte bureaucratische entiteit als de NAVO of een andere “verstrengelde alliantie”.

  De onverzadigbare president Ziolensky eist elke maand €7 miljard van de Europese belastingbetalers

Met vrienden als Zelensky, wie heeft er vijanden nodig?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Er is een grote oorlog op komstVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOorlog in Oekraïne: Een “Orkaan van Honger en een Ineenstorting van het Wereldvoedselsysteem”
Volgend artikelZware verliezen van het Oekraïense leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Met truckjes van comedia, film en enz is deze marionette door de amerikanen en israel naar binnen gedaan. Als je zo’n film maakt voor een verkiezingen dan begrijp ik erg goed waarom Poetin Ukraine aanval.

 2. Jij vindt dat de Oekrainers een invasie door de russen moeten accepteren. Waren de nederlanders blij met de invasie van de moffen???
  Het voordeel van een Wereldoorlog is dat Rusland door de NAVO verpleterd zal worden. Goodbye vodka.

  • Precies dat kan echt niet zomaar een land binnenvallen en dan zeggen je mag niks doen wij nemen het wel over > ja we bedoelen het echt positief met jou(oekraine) geen probleem wij beschermen jullie wel tegen de EU… wow poetin is kompleet dolgedraaid

  • wij betalen overal meer voor dan de duitsers ,autos brandstof huizen enz. de helft van nederland spreekt platduits . zoete overwinning

  • Kijk de docu Donbass 2015 van Anne laure Bonnet. Dan zul je zien dat de waarheid anders is. iets wat ik in 2014 al wist, maar jij kennelijk niet onderzocht hebt. De oorlog is al 8 jaar bezig. Gruwelijke oorlogsmisdaden door het sadistische Ukrainse leger in Donbass, de Oostelijke provincies. Een bevolking bestaande vnl uit Russen die Russisch spreken en zich uitgesproken hebben net als de Krim om bij de Russische Federatie te willen blijven horen. In 2015 nog 1/5 van de bevolking over. Overal mijnenvelden, en alleen ouderen en kleine kinderen. Kleine kinderen leven in schuilkelders en zien nooit zonlicht. Waar was NL de Internationale gemeenschap. Juist Rutte die maar olie op het vuur bleef gooien en het over Separatisten had. Net als de twijfelachtigheid over zijn onderzoek van de MH 17 ramp, gedwongen uit te wijken naar waar het uit de lucht geschoten werd. Putin zegt Ukraine niet te zullen bezetten, en de burgers in de Oostelijke provincies en de Krim te beschermen. Kennelijk stond er op 23 februari een invasie van de andere kant Ukraine en USA gepland. En dan Sakaasvilli ex president van Georgia, beschuldigd en gearresteerd nu gouverneur van Odessa. Obama die in een video zegt Wij hebben besloten to regimechange in de Ukraine. De man die de Nobelprijs voor vrede kreeg. Wie orkestreren al deze revoluties en oorlogen. Nooit in het belang van lokale bevolkingen of de mensheid.

    • Jij misschien. Ik in ieder geval niet. Waar slaat dit op. Vrijheid van mening al afgeschaft kennelijk door jou. Waarschijnlijk ben je zelf de trol. Ik ben een grootmoeder van 71 jaar die de waarheid wil weten om zo haar 7 toekomstige generaties te informeren en te waarschuwen. Hopende dat er voor hen nog een wereld met Vrije Wil mogelijk is. Ik word ziek van mensen zoals jij. Als je echte trollen weet te ontmaskeren of gecontroleerde oppositie prima. Maar ga niet in het wilde weg mensen die je niet kent schofferen en verdacht maken. Mijn positie is ten alle tijde Iedereen die op deze aarde geboren is heeft recht van bestaan en niemand heeft het recht anderen opzettelijk schade te berokkenen.

 3. Rond 2010 downloadde ik een EXPLOSIEF PDF, “The Jew World Order” van ZionCrimeFactory.
  De site verdween helaas rond 2015, maar ik had “mijn” pdf-je te pakken.

  Gisteren ontdekte ik tot m’n stomme verbazing dat het betreffende PDF (nog?) gewoon op ’t web te vinden is.

  LIEVE MENSEN, download dit pdf (en stel het zo veilig !) en STUUR HET DOOR naar familie, vrienden en kennissen ; NIET bang zijn !
  Onze “angst” is namelijk de brandstof waarop de Koshere Motor wereldwijd draait !

  Komt ie :
  https://ia800403.us.archive.org/29/items/JewWorldsOrdertheNationalIntelReportWithJohnStadtmiller201208021/The%20Jew%20World%20Order%20Unmasked.pdf

  Voorproefje :
  “In 1932, Soviet leader Josef Stalin unleashed genocide in Ukraine. Stalin determined to force Ukraine’s millions of independent farmers – called gulags – into collectivized Soviet agriculture, and to crush Ukraine’s growing spirit of nationalism. Faced by resistance to collectivization, Stalin unleashed terror and dispatched 25,000 fanatical young party militants from Moscow – earlier versions
  of Mao’s Red Guards – to force 10 million Ukrainian peasants into collective farms.
  Secret police units of OGPU began selective executions of recalcitrant farmers.
  When Stalin’s red guards failed to make a dent in this immense number, OGPU was ordered to begin mass executions. But there were simply not enough Chekists (secret police) to kill so many people, so Stalin decided to replace bullets with a much cheaper medium of death – mass starvation. All seed stocks, grain, silage and farm animals were confiscated from Ukraine’s farms. […]
  OGPU agents and Red Army troops sealed all roads and rail lines. Nothing came in or out of Ukraine. Farms were searched and looted of food and fuel. Ukrainians quickly began to die of hunger, cold and sickness. When OGPU failed to meet weekly execution quotas, Stalin sent henchman Lazar Kaganovitch to destroy Ukrainian resistance. Kaganovitch, the Soviet Eichmann, made quota, shooting 10,000 Ukrainians weekly. Eighty percent of all Ukrainian intellectuals were executed. A Ukrainian party member
  named Nikita Khruschchev helped supervise the slaughter. During the bitter winter of 1932-33, mass starvation created by Kaganovitch and OGPU hit full force. Ukrainians ate their pets, boots and belts, plus bark and roots. Some parents even ate infant children. The precise number of Ukrainians murdered by Stalin’s custom-made famine and Cheka firing squads remains unknown to this day. The KGB’s archives, and recent work by Russian historians, show at least seven million died. Ukrainian historians put the figure at nine million, or higher. Twenty-five percent of Ukraine’s population was
  exterminated. […] Kaganovitch and many senior OGPU officers (later, NKVD) were Jewish. The predominance of Jews among Bolshevik leaders, and the frightful crimes and cruelty inflicted by Stalin’s Cheka on Ukraine, the Baltic states and Poland, led the victims of Red Terror to blame the Jewish people for both communism and their suffering. As a direct result, during the subsequent Nazi occupation of Eastern Europe, the region’s innocent Jews became the target of ferocious revenge by Ukrainians, Balts
  and Poles. […]”

  • Dat was niet anders in Rusland zelf. Kijk de docu van Juri Lina over de Bolsjevistische revolutie. Stond vroeger op YT. Lees ook zijn schrijven over de Illuminati. Herinner je dat Lenin, Trotzki, Marx e.a. allemaal in de USA getraind werden. Net als Hitler in Pre Tavistock instituut in de UK getraind werd. En vlgs joodse auteur een bolsjevistische communist was. Foto van aanwezigheid in een demonstratie daarvan aanwezig. Herinner je ook de oorlogspropaganda in WW I van 6 millioen vermoordde joden en het excuus van chamberlain dat dat idd oorlogspropaganda was geweest. Ik vermoed dat je refereert aan de Holodomor. De uitroeiing van 10 miilioen christenen in de Ukraine door Joden. Opnieuw heeft MSM het daar met geen woord over, en opnieuw wel over de holocaust in de Ukraine op joden. In Poolse concentratiekampen, misschien West Ukraine toen genoemd, werkten sadistische ukrainse bewakers. Zelensky’s beschermheer is Kolomoisky.

 4. De legitieme reden waarvoor Poetin binnenviel is dat zelensky weigerde diplomatiek een oplossing te accepteren.

  Poetin beschermt zijn land hiermee; had hij gewacht,was oekraine in de Nato en was WO3 uitgebroken.
  Hij beschermt metdie invasie zelfs de levens in oekraine; van Russen en van anderen.

  • 23 februari stond een invasie de andere kant uit gepland. En waarschijnlijk ook in de Krim. Donbass 2015 docu van Anne Laure Bonnet, maakt duidelijk hoe gruwelijk deze 8 jaar durende oorlog al was voor de Oostelijke provincies. De bevolking van de Krim waarschijnlijk net op tijd zich af te scheiden van Ukraine na de coup die door het westen georkestreerd werd. Obama op Video in 2014. Wij hebben besloten tot Regimechange in de Ukraine. Overigens tekende dezelfde president ook een executive order Attack the Netherlands plan. Ik las jaren geleden dat Rusland inmiddels de modernste wapens heeft en raketten die de USA kunnen bereiken. Er moet nu ook wel wat gaan schuiven. Leuk is het allemaal niet meer. WEF, honderd of meer nieuwe vaccinaties voor gevreesde of geplande pandemien. Totale controle. Artificial Intelligence die vlgs de Israelische Harari alleen voor de rijken is en ervoor zal zorgen dat binnen 200 jaar de rest uitgestorven is. Een specifieke groep die wereldmacht wil, eist en de rest tot slaven wil reduceren of wil uitroeien. Docus van Miko Peled, son of the general zijn interessant. De waarheid is anders dan wij op school gedoceerd kregen.

 5. Gertrude,
  Bedankt voor al je nuances en de uitleg!! Ik leer veel van je schrijven en heb ook respect voor. Voor de slapende onder ons zien dat nog steeds niet. Oorlog is verschrikkelijk. Alleen onschuldigen lijden er onder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in