In een bericht op het socialemediaplatform verklaart Zuckerberg dat Facebook een functie aan het invoeren is die gebruikers locaties in hun omgeving zal tonen die de vaccinatie aanbieden en hen ook zal helpen om er een afspraak voor te maken. De tool, die deel uitmaakt van het “Covid Information Center” van het platform, zou “miljoenen” mensen kunnen helpen bij het plannen van een vaccinatieafspraak, aldus Zuckerberg. De tool zal ook beschikbaar zijn op Instagram, dat eigendom is van Facebook.

Het bedrijf gaat ook samenwerken met gezondheidsinstanties en overheden om chatbots te ontwikkelen die vaccinatieafspraken kunnen registreren via WhatsApp, een ander platform dat eigendom is van Facebook. Zuckerberg zegt dat overheden en non-profitorganisatie al meer dan drie miljard berichten met informatie over de Covid-19 vaccinatie hebben verstuurd via officiële WhatsApp-chatbots, meldt RT.

Zuckerberg benadrukt ook het werk dat Facebook heeft gedaan om wat hij misinformatie over de Covid-19 vaccinatie noemt uit de wereld te helpen. Hij beweert dat het sociale mediaplatform aan meer dan twee miljard mensen “gezaghebbende” informatie over het Coronavirus heeft verstrekt.

Om zijn inspanningen te verdubbelen, zal Facebook beginnen met het toevoegen van labels aan berichten over Covid-19-vaccins die aanvullende informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie zullen tonen.

“Uit de gegevens blijkt dat de vaccins veilig zijn en dat ze werken. Zij zijn onze beste hoop om dit virus te overwinnen en weer een normaal leven te kunnen leiden. Ik kijk ernaar uit om de mijne te krijgen, en ik hoop jij ook”, schrijft Zuckerberg.

Er is echter nog steeds aanzienlijke controverse over “factchecking” en andere inhoud op het sociale mediaplatform. Chris Cox, Chief Product Officer van Facebook, gaf in een interview toe dat hoewel het bedrijf valse claims “zeer serieus” neemt, het “een groot grijs gebied blijft voor mensen die zich zorgen maken”.

Zuckerberg bleek voorheen zijn eigen bedenkingen te hebben gehad over mNRA-behandelingen. In een video van Project Veritas vorig jaar zei de CEO van Facebook: “Ik wil gewoon mijn voorzichtigheid delen met betrekking tot dit vaccin, omdat we gewoon niet weten wat de bijwerkingen op lange termijn zijn van het daadwerkelijk modificeren van menselijk DNA en RNA… In principe het vermogen om antilichamen te produceren en of dit later andere mutaties of andere risico’s kan veroorzaken”, verklaarde Zuckerberg. Maar sindsdien is hij plotseling een groot voorstander van Covid-19 vaccins.

COVID zwendel spat uit elkaar; het is voorbij

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gelekte video onthult Zuckerberg’s eigen vaccin scepsis

9 REACTIES

 1. Wat fakebook, NIET publiceert/rondzend/pusht , is een verifieerbare genetische code, foto of isolaat van het virus !
  Vraag ernaar, en je word geblokkeerd.
  Zegt genoeg !

 2. Hij ‘pushed’ maar een eind weg. Ik heb geen faketroep en dat komt er ook niet.
  Dat snotblaagje zit daar alleen maar als bruikbare idioot van de hogere elite. Zodra zijn tijd gekomen is, dan wordt hij ook opgeruimd; en dat staat altijd heel netjes. Als iedereen nou dat spionage platform eruit flikkert, dan is het snel afgelopen met markje suikerbuik.

  • Juist ! En als je klikt op de link van de klokkenluiders lees je ‘permanent verwijderd ” van deze Zionist geen eieren zei de boer

 3. Mark,maar jij neem geen enkele Covid Vaccin,ja misschien een zoutoplossing zoals je maatjes die an publiek
  demonstratief zo’n vaccin nemen,lafaards.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here